12-06-2021, 11:08 AM
امتحان اسپیکینگ آیلتس و نکاتی که نمره 6/5 اسپیکینگ شما را تضمین میکند.
امتحان اسپیکینگ آیلتس شامل سه قسمت است که در اولین قسمت داوطلب به سؤالات کلی در مورد محل زندگی، شغل، تحصیلات و علائق خود پاسخ میدهند. در قسمت دوم به داوطلب کارتی به نام تسک کارت داده میشود که موضوعی بر روی آن نوشته شده است که از او خواسته میشود تا در مورد آن موضوع خاص به صحبت بپردازد و در قسمت سوم نیز ممتحن سوالاتی در مورد موضوع یا موضوعات خاصی میپرسد.
امتحان اسپیکینگ آیلتس از بخشهای مهم و پر استرس برای اکثر زبانآموزان است که ممکن است علیرغم تلاش های خود نتوانند به نمره مطلوب خود دست یابند. ما در مایگریشن اسکیلز یا مهارتهای مهاجرت در اين مقاله سعی داريم با مروری بر تکنیکها و نکات کاربردی شما را برای امتحان اسپیکینگ آیلتس آماده كنيم.
برنامهریزی و یادداشتبرداری، 7 تکنیک کاربردی برای ارتقا نمره شما در امتحان اسپیکینگ آیلتس
1) نکتهبرداری کنید و از نوشتن جملات کامل خودداری کنید. در کارتهای داده شده از شما میخواهند تا به عنوان مثال مکان و یا موارد دیگری را توصیف کنید و بعد دلایل خود را برای انتخاب آن محل ذکر کنید. برای هر نکته تنها دو یا سه کلمه بنویسید. در مجموع، نباید بیش از 10 تا 20 کلمه داشته باشید.
2) نکات را به صورت عمودی و به ترتیب بنویسید چرا که به این شکل مشاهده آنها آسانتر میشود.
3) بین کلمات مرتبط با توصیف و توضیح خطی رسم کنید چرا که این خط آن وصف و توصیف را واضح تر می کند.
4) در هنگام صحبت، به منظور سازماندهی پاسخ به فهرست نکته های خود نگاه کنید چرا که به این وسیله مطمئن میشوید که به تمام قسمتهای سوال پاسخ دادهاید.
5) در نکتههای خود از اسامی، افعال، قیود صفات استفاده کند.
6) نکتهها و یا پاسخهای کامل خود را حفظ و به سرعت و به صورت کلمه به کلمه تکرار نکنید چرا که این حالت سبب میشود سخنرانی شما غیر طبیعی به نظر آید و بر نمره شما تاثیر خواهد گذاشت.
7) به کلمات و عبارات اتصالدهنده توجه کنید چرا که در هنگام سخنرانی به شما کمک میکند البته در هنگام نکتهبرداری آنها یادداشت نکنید.
سازماندهی، اصلی که اکثر داوطلبان امتحان اسپیکینگ آیلتس آن را فراموش میکنند.
1) همانند سایر بخشهای آزمون، بخش امتحان اسپیکینگ آیلتس نیز توانایی شما را در سازماندهی سخنرانی میسنجد. سازماندهی مناسب روانی و انسجام شما را افزایش و امکان اشتباه را کاهش میدهد.
2) نکتهبرداری را تمرین کنید و از آن در سخنرانی خود استفاده کنید.
3) یاد بگیرید که براساس یادداشتها و سوال داده شده، سریعاً مطلب خود را بیان کنید.
4) صدای خود را ضبط کنید. حتی پاسخهای خود را نیز یادداشت نمائید و بررسی کنید که چه مقدار باید سخنرانی کنید.
5) نوشته خود را حفظ نکنید بلکه کلمات و عباراتی که به شما کمک و راهنمایی میکنند را یاد بگیرید.
کلمات کلیشهای برای بخش دوم امتحان اسپیکینگ آیلتس ، که مدرسان نیتیو نیز آنها را نمیدانند.
1) از کلمات کلیشهای برای راهنمایی گرفتن و نه برای یادگیری تمام عناوین استفاده کنید.
2) در زیر به تعدادی عبارت کلیشهای برای آغاز سخنرانی اشاره میشود:
1- I’d like to talk about ….دوست دارم در مورد … صحبت کنم.
2- I am going to talk about / describe how to …قصد دارم که در مورد … صحبت کنم/ قصد دارم چگونگی … شرح دهم.)
3- I want to talk about (میخواهم در مورد … صحبت کنم.)
4- What I’d to talk about is … (آنچه را که دوست دارم در موردش صحبت کنم … است.)
3) در زیر به تعدادی عبارات کلیشهای اشاره میشود که برای بیان جزئیات پیشزمینهای استفاده میشود:
1- مکان: It is near … (نزدیک … است.)
2- اسم: A- called/which is called (یک … نامیده میشود.)
3- موقعیت: – is situated … on the shores of/ on the edge of … (در کنار/ در حاشیه …)
4- زمان: اتفاق افتاد/ … واقع شد.
5- زمان اخیر: It has been going on…/ I have known… (در حال اتفاق افتادن بوده است/ میدانستم …)
6- چگونگی: First of all, you prepare…; then… is prepared… (در ابتدا، … را آماده میکنید/ بعد … آماده است…)
7- در زیر به تعداد کلمات و عبارات کلیشهای اشاره میشود که در بسط دادن موضوع سخنرانی شما میتوانند کمککننده باشند:
8- First of all, …/ Secondly (اولاً، …/ ثانیاً …)
9- And also/ as well/ what’s more/ moreover (و همچنین/ ضمناً/ علاوه بر)
10- Another thing is…/ another reason/…another reason why/… another reason behind my decision to… (مسئله دیگر این است که …./ دلیل دیگر/ …. دلیل دیگر که چرا/ …/ دلیل دیگر تصمیم من … است.)
11- Because / since/ a (زیرا / چون / چون که )
12- …. and why do I like it so much ? well, it و اینکه چرا آن را انقدر زیاد دوست دارم؟ خوب، چون …).
4) در زیر به تعداد کلمات و عبارات کلیشهای اشاره میشود که برای صحبت در مورد چیزهای مورد علاقه شما است:
1- I like/ enjoy something/ doing something (من دوست دارم/ لذت میبرم از …/ از انجام …)
2- I like more … than anything else (… بیشتر از هر چیز دیگری دوست دارم)
3- I like … the most (… از همه بیشتر دوست دارم.)
4- I love something/ doing something… (عاشق …/ عاشق انجام… هستم.)
5- … appeals to me, because… (… به نظرم جالب، چون…)
6- I take get (a lot of) pleasure out of… (از … (خیلی) لذت بردم)
7- I am fond of … (شیفته … هستم)
5) در زیر به تعدادی کلمه و عبارت کلیشهای اشاره میشود که برای بیان موارد تاثیرگذار بر شما استفاده میشوند:
1- … made an impression on me (مرا تحت تاثیر قرار داد.)
2- … influenced me (بر من تاثیر داشت.)
3- had an (enormous) impact on me … (تاثیر (زیادی) بر من داشت.)
4- … affected me (مرا متاثر کرد.)
5- had an effect on me … (بر من تاثیر داشت)
6- … seems to have a had lasting effect on me (ظاهراً تاثیر ماندگاری بر من داشت)
7- … brought home to me … (خانه را به نظرم آورد)
8- … changed the way I look at things (نظرم را در مورد مسایل تغییر داد.)
9- Moved to ( … تکانم داد.)
10- Impressed me ( … مرا تحت تاثیر قرار داد.)
11- … touched me deeply (… عمیقاً مرا تحت تاثیر قرار داد.)
12- … disturbed me (… ناراحتم کرد.)
6) از مترادف کلمات داخل کارتها استفاده کنید. به مثالهای زیر توجه کنید:
1- Benefits (مزایا): advantages, positive aspects
2- Ways (شیوهها): measures, steps, courses of action, solutions
3- Causes (دلایل): reasons
4- Effects (تاثیرات/ نتایج): consequences, repercussions, results
5- Developments (پیشرفت/تغییرات): changes
6- Example (مثال): instance, good example, best example
7) مترادفهای دیگری را جمعآوری کنید.
8) در هنگام فکر کردن و صحبت کردن در مورد عنوان داده شده، برای پاسخگویی به سوالاتی که در قسمت سوم از عنوان بخش دوم امتحان Speaking آیلتس پرسیده میشود آماده باشید.
و حرف آخر از نظر مايگريشن اسكيلز …
در اين مقاله سعی كرديم با بيان يک مجموعه ای از تكنيکهای كاربردی شما عزيران را برای آمادگی اين بخش از آزمون IELTS ياری كنیم. با تمرين تکنيکهای ذكر شده میتوانيد در امتحان اسپیکینگ آیلتس موفق عمل كنيد.
اگر تمایل به مطالعه منابع آزمون آیلتس دارید، میتوانید همین الان برای دسترسی به این منابع از سایت مایگریشن اسکیلز یا مهارتهای مهاجرت به آدرس www.migrationskills.ir دیدن کنید.