06-06-2021, 04:41 PM
(آخرین ویرایش: 06-06-2021, 04:43 PM، توسط nama design.)
سلام خدمت دوستان عزیز
از شما کسی با طراحی نمای دو پوسته آشنایی داره ؟
طراحی نمای دو پوسته که به آن نمای پوستهای هم گفته میشود؛ یکی از شیوههای معماری مدرن است که برای اولین بار در اروپا کشف شد و مورد استفاد قرار گرفت.
نمادیزاین متخصص حرفهای طراحی و اجرای نمای دو پوسته ساختمان شماست!
در حال حاضر چند سالی است که قدم این نما به ایران هم رسیده و در بین معمارانی که به سبک مدرن، طراحی نما انجام میدهند محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده است.
ما نمادیزاینیها تصمیم داریم نمای دو پوسته را به طور کامل به شما معرفی کنیم و مزایا و معایب آن را با هم بررسی کنیم تا اگر شما هم میخواهید از نمای پوستهای برای طراحی ساختمانتان استفاده کنید؛ تمامی نکات حیاتی را دربارهی آن بدانید!
پس تا انتهای این صفحه همراه ما باشید.
سلام من سایتی رو میشناسم که راجب نمای دو پوسته اطلاعات زیادی داره
پیشنهاد میکنم بهش سر بزنی
از شما کسی با طراحی نمای دو پوسته آشنایی داره ؟
طراحی نمای دو پوسته که به آن نمای پوستهای هم گفته میشود؛ یکی از شیوههای معماری مدرن است که برای اولین بار در اروپا کشف شد و مورد استفاد قرار گرفت.
نمادیزاین متخصص حرفهای طراحی و اجرای نمای دو پوسته ساختمان شماست!
در حال حاضر چند سالی است که قدم این نما به ایران هم رسیده و در بین معمارانی که به سبک مدرن، طراحی نما انجام میدهند محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده است.
ما نمادیزاینیها تصمیم داریم نمای دو پوسته را به طور کامل به شما معرفی کنیم و مزایا و معایب آن را با هم بررسی کنیم تا اگر شما هم میخواهید از نمای پوستهای برای طراحی ساختمانتان استفاده کنید؛ تمامی نکات حیاتی را دربارهی آن بدانید!
پس تا انتهای این صفحه همراه ما باشید.
سلام من سایتی رو میشناسم که راجب نمای دو پوسته اطلاعات زیادی داره
پیشنهاد میکنم بهش سر بزنی