تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › گفتگوی آزاد v
« قبلی 1 … 561 562 563 564 565 … 1001 بعدی »

درباره آزمون کارشناسی به پزشکی

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
درباره آزمون کارشناسی به پزشکی
edumoshaver آفلاین
عضو عالی
*****
ارسال‌ها: 2,049
موضوع‌ها: 2,049
تاریخ عضویت: Oct 2019
اعتبار: 0
#1
16-01-2021, 04:32 PM
همواره در مشاوره لیسانس به پزشکی به داوطلبان این آزمون گفته می شود که زمان مطالعه خود را برای این آزمون با توجه به نوع رشته کارشناسی خود تنظیم نمایند. برای مثال اگر داوطلبان آزمون لیسانس به پزشکی در یکی از رشته های پیراپزشکی مانند علوم آزمایشگاهی، پرستاری، هوشبری و دیگر رشته های موجود در پیراپزشکی مشغول به تحصیل هستند نیاز به زمان کوتاهتری برای آمادگی آزمون دارند زیرا در این رشته ها بسیاری از منابع آزمون کارشناسی به پزشکی مورد تدریس قرار می گیرند و داوطلبان این منابع را در قالب واحدهای درسی می گذرانند پس زمان مطالعه برای هر رشته متفاوت است.
شایان ذکر است که منابع آزمون لیسانس به پزشکی هیچگاه در یک رشته بطور کامل پوشش داده نمی شود و فقط برخی رشته ها مانند رشته علوم آزمایشگاهی دارای همپوشانی زیادی با سرفصل ها و منابع آزمون لیسانس به پزشکی هستند در نتیجه به فراهم کردن منابع درست و معتبر اقدام کنید.
اما اگر متقاضیان آزمون لیسانس به پزشکی در رشته هایی غیر مرتبط با علوم پزشکی در حال تحصیل هستند نیاز به زمان بسیار بیشتری برای آمادگی آزمون خواهند بود و این داوطلبان می توانند از طریق شرکت در کلاس های آمادگی آزمون لیسانس به پزشکی شرکت نمایند. همچنین این دسته از داوطلبان می توانند با مطالعه جزوات آزمون لیسانس به پزشکی نیز به حداکثر آمادگی برای شرکت در آزمون دست یابند البته از نحوه مصاحبه آزمون کارشناسی به پزشکی غافل نشوید چون قدم دوم بعد از قبول در آزمون کتبی، مصاحبه است.
یکی از مواردی که در بایستی داوطلبان آزمون لیسانس به پزشکی مورد توجه قرار دهند این است که داوطلبان باید مدارک مورد نیاز برای ثبت نام را حتما آماده نمایند. این مدارک علاوه بر گواهی هایی که نشان دهنده معدل کل دیپلم و معدل کل کارشناسی می باشد باید حاوی گواهی مدرک زبان با حداقل نمره مورد نیاز معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز باشد. مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در آزمون لیسانس به پزشکی را می توانید در شرایط شرکت در آزمون لیسانس به پزشکی جویا شوید.
داوطلبان آزمون لیسانس به پزشکی به این نکته توجه داشته باشند که کسانی که تا زمان طرح حداقل نمره مورد نیاز مدارک زبان مورد پذیرش دانشگاه تهران را ارائه ندهد می تواند تا زمان حضور در آزمون مصاحبه حضوری نیز مدرک زبان خود را تحویل دهد. اما با توجه به اینکه این امکان وجود دارد که فاصله زمانی مصاحبه تا آزمون کتبی کوتاه باشد و لذا داوطلبان بهتر است که قبل از ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی مدرک زبان خود را دریافت نمایند.
داوطلبانی که در رشته های پیراپزشکی که دارای طرح نیروی انسانی هستند، مشغول به تحصیل می باشند باید شرایط خود را نیز در زمان ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی در ارتباط با طرح نیروی انسانی خود ذکر نمایند. برای مثال اگر این داوطلبان در وسط طرح هم باشند باید نامه ای از اداره طرح نیروی انسانی خود مبنی بر اینکه این داوطلب در حال گذراندن طرح نیروی انسانی است دریافت نمایند و به کارشناس ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی تحویل دهند.
داوطلبانی که در هنوز طرح اجباری نیروی انسانی خود را نگذرانده باشند در صورتی که دانشگاه از دادن گواهی موقت اتمام دوره کارشناسی آنها امتناع کرد می توانند با پرینت گرفتن کارنامه خود از سایت دانشگاه که دارای معدل کل دوره لیسانس هست نیز کار ثبت نام خود را انجام دهند.
سایت ثبت نام برای این آزمون باز شده و تا اول بهمن نیز ادامه دارد. در حالی که در سایت آزمون آمده که کلیه لیسانسه های رشته های تجربی و ریاضی می توانند در این آزمون شرکت کنند، اما مسئول وزارت بهداشت گفته که این آزمون فقط برای افرادی است که لیسانس مرتبط با پزشکی دارند .
صف آرایی موافقان و مخالفان برخی پزشکان جزو مخالفان سرسخت این طرح هستند و می گویند برگزاری آزمون آن هم بدون آنکه یکپارچه باشد و انتخاب نهایی به واسطه مصاحبه صورت می گیرد، احتمال ناعدالتی را افزایش می دهد. از سوی دیگر موافقان این طرح میگویند مخالفت های برخی پزشکان به این دلیل است که قرار است با این طرح انحصار و کمبود پزشک جبران شود .
 
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فرآیند صدور مجوز و آزمون ایجنت فوتبال فیفا motlagh 0 174 02-04-2025, 08:52 PM
آخرین ارسال: motlagh
  خبر مهم و فوری ، آزمون ایجنت فیفا اعلام شد Mohammadrezabagherinasab 0 244 27-02-2025, 04:40 PM
آخرین ارسال: Mohammadrezabagherinasab
  نکات کلیدی درباره خریدار نقدی عسل سپهر الکترونیک 0 384 21-01-2025, 03:21 PM
آخرین ارسال: سپهر الکترونیک
  سوالات و پاسخنامه کارشناسی ارشد مهندسی بازرسی فنی MN84kishtech 1 533 28-12-2024, 04:01 PM
آخرین ارسال: simarokh
  نحوه ثبت نام در آزمون نظام مهندسی heyvagp1 2 687 28-12-2024, 03:46 PM
آخرین ارسال: simarokh
  منابع آزمون نظام مهندسی 1400 heyvagp1 2 588 28-12-2024, 03:41 PM
آخرین ارسال: simarokh
  منابع آزمون نظام مهندسی رشته معماری tahsilico 1 670 25-12-2024, 06:17 PM
آخرین ارسال: simarokh
  نکات مهم درباره پرده زبرا ava1403 0 213 12-12-2024, 08:32 PM
آخرین ارسال: ava1403
  تمامی نکات درباره ساق و روپا کاراته ava1403 0 175 12-12-2024, 08:26 PM
آخرین ارسال: ava1403
  بهترین کتاب میکروبیولوژِی پزشکی nirvana 0 263 21-11-2024, 06:27 PM
آخرین ارسال: nirvana

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 25-05-2025، 08:17 PM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.