01-12-2020, 04:15 AM
بعضی از افراد علاقه زیادی به تماشای فیلم های ترسناک دارن و بر عکس خیلیها از دیدن صحنههای وحشتناک لذت میبرن. به طور کلی تو کشور ما فیلم های عاشقانه، طنز و کمدی و اکشن طرفداران بیشتری دارن؛ ولی خب دوستداران داستانهای ترسناک هم کم نیستن.
در اینجا تعدادی از بهترین فیلم های ترسناک تاریخ رو براتون لیست کردم؛ البته این لیست ترتیب خاصی نداره و شاید بیشترشون رو تماشا کرده باشین، اما چون خودم دیدمشون به شما هم توصیه میکنم اگه چنین فیلم هایی رو دوست دارین، تماشاشون رو از دست ندین.
۱- سکوت برهها (The Silence of the Lambs)
[font=IRANSans]۲- [font=IRANSans]درخشش (Shining)[/font][/font]
[font=IRANSans]۳- توطئهآمیز (Insidious)[/font]
[font=IRANSans][font=IRANSans]۴- حلقه (The Ring)[/font][/font]
[font=IRANSans][font=IRANSans][font=IRANSans][font=IRANSans]۵- [font=IRANSans]من شیطان را دیدم (I Saw the Devil)[/font][/font][/font][/font][/font]
[font=IRANSans]۶- ما (Us)[/font]
[font=IRANSans]۷- [font=IRANSans]یک نغمه تاریک (A Dark Song)[/font]
۸- [font=IRANSans]جیغ (Scream) [/font][/font]
[font=IRANSans]۹- جن گیر(The Exorcist)[/font]
[font=IRANSans]۱۰- سکوت مطلق (Dead Silence)
۱۱- آنابل (Annabell)
۱۲- پیچ اشتباه (Wrong Turn)
۱۳- فعالیت فراطبیعی (Paranormal Activity)[/font]
[font=IRANSans]۱۴- یک مکان ساکت (A Quiet Place)
۱۵- ناگفتههای دراکولا (Dracula Untold)
[/font]تعداد فیلم و سریال های ترسناک خوب خیلی زیاده، اما این فیلمهایی که من دیدمشون و مطمئنم کسایی که به این ژانر علاقه دارن از دیدنشون پشیمون نمیشن.
در اینجا تعدادی از بهترین فیلم های ترسناک تاریخ رو براتون لیست کردم؛ البته این لیست ترتیب خاصی نداره و شاید بیشترشون رو تماشا کرده باشین، اما چون خودم دیدمشون به شما هم توصیه میکنم اگه چنین فیلم هایی رو دوست دارین، تماشاشون رو از دست ندین.
۱- سکوت برهها (The Silence of the Lambs)
[font=IRANSans]۲- [font=IRANSans]درخشش (Shining)[/font][/font]
[font=IRANSans]۳- توطئهآمیز (Insidious)[/font]
[font=IRANSans][font=IRANSans]۴- حلقه (The Ring)[/font][/font]
[font=IRANSans][font=IRANSans][font=IRANSans][font=IRANSans]۵- [font=IRANSans]من شیطان را دیدم (I Saw the Devil)[/font][/font][/font][/font][/font]
[font=IRANSans]۶- ما (Us)[/font]
[font=IRANSans]۷- [font=IRANSans]یک نغمه تاریک (A Dark Song)[/font]
۸- [font=IRANSans]جیغ (Scream) [/font][/font]
[font=IRANSans]۹- جن گیر(The Exorcist)[/font]
[font=IRANSans]۱۰- سکوت مطلق (Dead Silence)
۱۱- آنابل (Annabell)
۱۲- پیچ اشتباه (Wrong Turn)
۱۳- فعالیت فراطبیعی (Paranormal Activity)[/font]
[font=IRANSans]۱۴- یک مکان ساکت (A Quiet Place)
۱۵- ناگفتههای دراکولا (Dracula Untold)
[/font]تعداد فیلم و سریال های ترسناک خوب خیلی زیاده، اما این فیلمهایی که من دیدمشون و مطمئنم کسایی که به این ژانر علاقه دارن از دیدنشون پشیمون نمیشن.