06-09-2020, 12:34 AM
آشنایی با موضوع:
اپیزود یکم:
تخمیر (Fermentation) پدیدهای ناشی از مجموعه فعالیتهای زیستی است که در آن ترکیبات آلی دارای مولکولهای بزرگ به ترکیباتی با مولکولهای کوچکتر و سادهتر شکسته و تجزیه (کاتابولیسم) میشود و از فرایند آن علاوه بر ایجاد ترکیبات سادهتر و دیاکسید کربن و انرژی نیز آزاد میشود. به بیان دیگر، تخمیر تجزیه ناقص بعضی از متابولیتها (ترکیبات آلی) به ترکیبات سادهتر همراه با انرژی توسط عامل تخمیری است. تخمیر فرایندی متابولیک است که قندها را به اسیدها ، گازها یا الکل تبدیل میکند. این فرایند در مخمرها و باکتریها و همچنین در سلولهای عضلانی هنگام مواجه شدن با کمبود اکسیژن رخ میدهد، همانطور که در تخمیر اسید لاکتیک اتفاق میافتد.
اپیزود یکم:
تخمیر (Fermentation) پدیدهای ناشی از مجموعه فعالیتهای زیستی است که در آن ترکیبات آلی دارای مولکولهای بزرگ به ترکیباتی با مولکولهای کوچکتر و سادهتر شکسته و تجزیه (کاتابولیسم) میشود و از فرایند آن علاوه بر ایجاد ترکیبات سادهتر و دیاکسید کربن و انرژی نیز آزاد میشود. به بیان دیگر، تخمیر تجزیه ناقص بعضی از متابولیتها (ترکیبات آلی) به ترکیبات سادهتر همراه با انرژی توسط عامل تخمیری است. تخمیر فرایندی متابولیک است که قندها را به اسیدها ، گازها یا الکل تبدیل میکند. این فرایند در مخمرها و باکتریها و همچنین در سلولهای عضلانی هنگام مواجه شدن با کمبود اکسیژن رخ میدهد، همانطور که در تخمیر اسید لاکتیک اتفاق میافتد.