نقلقول:
عایق الاستومری رولی و کاربرد آن
از ابن عایق به جای عایق های قدیمی مانند پشم شیشه استفاده می شود که مدل تولیدی آن به شکل سلول بسته می باشد. کاربرد آن در صنایع تحت عنوان عایق حرارتی است.به دلیل ویژگی هایی که دارد مانند راحتی در نصب و تنوع و ...طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است و طبق نیاز عملکردهای متنوعی را داراست.
این عایق ها پوسته ای مقاوم دارند که در مقابل عوامل گوناگون مثل شرایط محیطی و آسیب دیدگی مستحکم می باشند.عایق های الاستومری رولی گونه های متنوعی بر حسب کاربرد دارند که به آن ها می پردازیم.
عایق الاستومری رولی ساده
جایگزین مناسبی برای پلی اتیلن می باشند.به همین سبب با قطر بزرگ برای عایق کردن کانال های انتقال هوا به کار گرفته می- شوند.استفاده از این نوع عایق به دلیل فرم بسته بودن سلول موجب ماندگاری بیشتر وعملکرد بهتر در مقایسه با عایق های قدیمی است.امروزه یکی از الزامات اولیه ی ساختمان سازی می باشد که برای ذخیره سازی انرژی از ان استفاده می شود.
عایق الاستومری رولی پشت چسبدار
در دو نوع می باشند:
-ساده:عایق هایی سبک هستند که دارای ضرایب پایینی از جهت انتقال حرارت می باشند.اگر از این عایق ها استفاده کنید،بسیار صرفه جویی کرده اید.عایق الاستومری در مقابل نفوذ هوا و جذب کردن رطوبت و ...مقاوم می باشد و نکته ی مهم این است که سبب بروز هیچ گونه حساسیتی نمی شود.برای روند سریع کارها،از عایق رولی که پشت آن دارای چسب می باشد،می توان استفاده کرد.به نسبت عایق های قدیمی زمان کمتری می برد.
-مشبک:دربخش پشتی این عایق،لایه ای از چسب مشبک نخدار وجود دارد که حین استفاده باید این لایه را جدا کرده و به قسمت مورد نظر بچسبانیم.پیش از انجام این عمل حتما سطح مربوطه باید کاملا تمیز شود.این عایق نصبی بسیار آسان دارد و موجب صرفه جویی هم در هزینه و هم در زمان می شود.
عایق الاستومری رولی با روکش آلومینیوم
برای عایق کاری در محیط خارجی استفاده از این عایق توصیه می شود. زیرا عایق در محیط های داخلی به روکش احتیاج ندارند.این روکش ها در برابر ضربات مقاوم هستند و همینطور شرایط جوی تاثیر چندانی در این عایق ندارد.این آلومینیوم 130 ، 170 و 230میکرون می باشد و با نخ فایبرگلاس طبق آن چه که مشتری درخواست کرده است،روکش می شوند.همینطور در عرض های 1000 میلی متر و در ضخامت های گوناگون عرضه می شوند.
عایق الاستومریک رولی شانه تخم مرغی
این عایق همان عایق صوتی نیز می باشد که کاربرد آن به این صورت است:مانع منتقل شدن هرگونه صدا به دیوارها می شود. این ویژگی برای کف و یا سقف هم صدق می کند.بنابراین عایق الاستومری در این جا از ایجاد مزاحمت و ورود صدا به منزلتان جلوگیری می کند.عایق های صوتی به دو نوع ساده و موجدار منقسم می شوند.عایق صوتی باید درست نصب شود تا جذب صوت به نحو صحیحی عمل کند یعنی سطحی که موجدار می باشد باید روبه روی منشا ایجاد صدا قرار گیرد.
مزایا
نصب آن ها آسان است و سپس کم شدن هزینه ها و افزایش کیفیت را به خود به همراه دارد.
نگهداری و هزینه های اولیه ی آن مقرون به صرفه می باشد و مزیت دیگر آن مقاوم بودن در مقابل اشعه ی UV است.
هزینه های مربوط به انرژی نیز کمتر می شود و ضریب های آن از جهت انتقال حرارت پایین است.
در عایق الاستومری اتلاف حرارت صورت نمی گیرد چراکه در کانال کشی ها ، لوله ها عمل چگالش کنترل می شود و این کنترل در تهویه و بخش های دیگری نیز انجام می پذیرد.
این عایق ها باید در دمای معینی قرار گیرند که معادل با 297- تا 257+ فارنهایت می باشد.منبع:عایق الاستومری
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان