نقلقول:
برای انجام جراحی بینی ابتدا شرایط بینی توسط جراح بینی بررسی می شود و با توجه به اینکه بینی استخوانی است و یا گوشتی و ... نحوه جراحی مشخص می شود و با توجه به بینی شیوه مناسب برای جراحی انتخاب می شود. بینی استخوانی در بسیاری از افراد زیبایی چهره را تحت تاثیر قرار می دهد و ظاهر مشخصی دارد و جراحی این نوع بینی ها نسبت به بینی های گوشتی راحت تر است و تغییرات چشمگیری ایجاد می کند. اغلب بینی های استخوانی یک قوز یا برآمدگی و انحراف کمی دارند. این شکل از بینی اغلب ارثی است اما در برخی مواقع نیز ممکن است آسیب های وارد شده بر روی بینی موجب ایجاد قوز و برآمدگی روی بینی شود، در اینگونه بینی ها با جراحی بینی قوز بینی برداشته می شود و ظاهر بینی بهبود می یابد.
در هنگام معاینه بینی شرایط ویژه ای برای بنی در نظر گرفته می شود و مجراهای عبور هوا و انسداد های بینی و بسیاری از موارد دیگر مورد بررسی قرار می گیرد. اگر قوز بینی ناشی از شکستگی بینی باشد همراه داشتن عکس های قبل از ضربه می تواند در تعیین نحوه انجام جراحی موثر باشد. جراحی بینی های با پوست نازک بسیار راحت تر از بینی های با پوست ضخیم تر است و نتیجه جراحی بینی های با پوست نازک مطلوب تر خواهد بود. بیماران مبتلا به بیماری پوستی بهتر است تا قبل از درمان مشکلات پوستی اقدام به جراحی بینی نکنند و پس از درمان کامل بیماری پوستی می توانند جراحی بینی انجام دهند، مخصوصا که هزینه عمل بینی قابل توجهی پرداخت کرده باشین.
در هنگام معاینه بینی شکل، اندازه، ضخامت پوست بینی، تقارن بینی، انحراف تیغه بینی و بسیاری از موارد دیگر مورد معاینه قرار می گیرد و بررسی می شود. این معاینات برای تصمیم گیری درباره نوع و شیوه جراحی بینی کمک می کند. بینی های استخوانی به دلیل اینکه غضروف محکمی دارند نتیجه جراحی آن ها اغلب زیبا و ایده آل خواهد بود. در بینی هایی که غضروف بینی ضعیفی دارند برای تقویت غضروف بینی تعدادی از سلول های غضروف بینی از تیغه بینی بیمار گرفته می شود و در یک محیط کلاژنی کشت داده شده و تعداد سلول های غضروف بینی را به 40 برابر رسانیده و بافت به دست آمده در ناحیه ای که کمبود غضروف دارد جایگذاری شده و به این ترتیب استخوان بینی بازسازی می شود. این غضروف ها به دلیل اینکه از بافت خود فرد استفاده می شود به خوبی پیوند می خورد.
تکنیک و نحوه جراحی بینی گوشتی با جراحی بینی استخوانی متفاوت است. در جراحی بینی گوشتی بافت اضافی از قسمتی از بینی برداشته شده به به قسمت دیگری از بینی اضافه می شود. در این گونه بینی ها اغلب از غضروف تیغه بینی برداشته می شود و به قسمت دیگر بینی اضافه می شود و به این ترتیب پایه بینی تقویت می شود. جراحی بینی گوشتی با چند تکنیک انجام می شود. در بینی های گوشتی به دلیل اینکه پوست بینی ضخیم است از پیوند غضروف بینی برای نمایان شدن بهتر نوک بینی و پل بینی استفاده می شود، در یک تکنیک جراحی بینی گوشتی چربی های تشکیل دهنده بافت نرم به صورت بسیار دقیق و ماهرانه نازک می شود، نازک کردن چربی های بافت نرم به خصوص در نوک بینی باعث می شود مشخصات بینیبه خوبی نمایان شود.
برای جراحی بینی گوشتی باید توجه شود که بین پوست بینی و استخوان بینی فاصله ای زیادی ایجاد نشود و کاهش بافت بینی باید متناسب با سایز کلی بینی و به اندازه باشد زیرا در غیر این صورت ممکن است فرم و شکل بینی نا زیبا و نا خوشایند باشد. یکی از تکنیک های دیگر جراحی بینی گوشتی پشتیبانی ساختاری بینی است و به این ترتیب بین کوچک کردن بینی و حفظ اسکلت بینی تعادل ایجاد می شود. بینی های گوشتی به دلیل اینکه سنگینی بیشتری دارند نیازمند اسکلت بندی قوی تری هستند و در این تکنیک ها اسکلت بندی بینی تقویت می شود و موجب زیبایی بینی می شود.منبع:جراحی بینی
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان