02-03-2024, 07:01 PM
چه زمانی به روانشناس و مشاوره کودک مراجعه کنیم؟
روانشناس و مشاوره کودک
ویرجینیا سانچز باکورو یک روانشناس و متخصص در مراقبت های اولیه و روانشناسی کودک است.
همیشه به درمان کودکان با نیازهای ویژه، کودکانی که دارای اختلالات رشدی هستند یا در معرض خطر ابتلا به آن هستند، تغییرات رفتاری یا مشکلات رفتاری، و همچنین افرادی که دارای مشکلات مدرسه و یادگیری و مشکلات عزت نفس هستند، اختصاص یافته است. دیگران.
روانشناس و مشاوره کودک در کودکان 0 تا 6 سال
چه نوع اختلالاتی شایع ترین هستند و درمان به موقع آنها تا چه حد اهمیت دارد؟
در این سنین، شایع ترین اختلالات طیف اوتیسم ، سندرم آسپرگر یا سندرم داون است . در این موارد انجام یک مداخله مشترک با خانواده ها بسیار مهم است تا کیفیت زندگی کودک در بهترین حالت ممکن باشد.
بسیار مهم است که تشخیص زودهنگام انجام شود و با توجه به کوچکترین علامت هشداری که والدین متوجه می شوند، به متخصص مربوطه، اعم از روانشناس، گفتار درمانگر، فیزیوتراپیست و غیره مراجعه کنند تا بتوانند این تشخیص را انجام دهند. و در اسرع وقت مداخله را انجام دهید.
در مراقبت های اولیه بسیار مهم است که همه متخصصانی که کودک را درمان می کنند در تماس باشند و تحت آموزش مداوم و همچنین انجام یک مداخله چند رشته ای با والدین باشند تا به آنها دستورالعمل هایی برای اقداماتی که می توانند در خانه انجام دهند ارائه دهند. مهم است که در صورت وجود علائم هشدار دهنده، به متخصص اطفال مراجعه کنید تا به متخصص مربوطه ارجاع دهید، که ارزیابی مربوطه را انجام داده و درمان را آغاز خواهد کرد.
چه زمانی به روانشناس و مشاوره کودک مراجعه کنیم؟
والدین اگر رفتار بدی را در خانه یا مدرسه در کودک خود مشاهده کردند که تکرار می شود، یا غمگین تر از حد معمول هستند، یا اگر مدرسه به آنها اطلاع داده است که اتفاقی در حال رخ دادن است، باید به روانشناس و مشاوره کودک مراجعه کنند.» …"
روانشناس و مشاوره کودک در کودکان 6 ساله
چه نوع اختلالات یا مشکلاتی را بیشتر در مشاوره در این سنین مشاهده می کنید؟
در مورد کودکان بین 6 تا 16 سال، مشکلاتی که در حال حاضر بیشتر اتفاق می افتد عبارتند از:
اختلال نقص توجه و بیش فعالی یا ADHD.
مشکلات رفتاری
تغییرات رفتاری .
کودکانی که به دلیل شرایط مختلف خانوادگی یا مدرسه، عصبانیت، عصبانیت و حتی رفتارهای مخرب از خود نشان می دهند .
مشکلات عاطفی مانند عزت نفس پایین و مشکلات مدرسه و یادگیری .
چگونه بفهمم فرزندم به روانشناس نیاز دارد؟
من همیشه به والدین پیشنهاد می کنم که مراقب رفتار فرزندشان باشند و اگر متوجه شدند چیزی عادی نیست به روانشناس مراجعه کنند. به عنوان مثال، رفتار بد در خانه یا مدرسه، غمگین تر از حد معمول بودن، یا مطلع شدن از مدرسه مبنی بر اینکه اتفاقی در حال رخ دادن است، از عدم توجه و تمرکز تا احتمال ابتلای فرزند شما به ADHD.
آیا به طور کلی از اهمیت مراجعه به روانشناس در این سن آگاه هستیم؟
از نظر من، در این سنین ما از اهمیت مراجعه به روانشناس آگاه نیستیم، زیرا تأثیرات اجتماعی و دانش اندک در مورد کمک هایی که این متخصص می تواند به ما ارائه دهد، باعث می شود مشکلاتی را که در صورت عدم حل آن ها حل نشود، کنار بگذاریم. آنها در آینده می توانند ما را از داشتن کیفیت زندگی خوب بازدارند. به همین دلیل بسیار مهم است که والدین از نحوه رفتار فرزندان خود آگاه باشند و اگر نمی دانند چگونه رفتار کنند، در اسرع وقت درخواست کمک کنند. در حال حاضر، عوامل بیرونی که بیشتر بر نوجوانان تأثیر میگذارند، شبکههای اجتماعی، فناوریهای جدید و روابط اجتماعی هستند.
از سوی دیگر، شایان ذکر است که این بیماری همهگیر تأثیر منفی بر بسیاری از جوانان و کودکان، از کوچکترینها، داشته است، زیرا ناتوانی در رفتن به مدرسه و استفاده از ماسک توسط بزرگسالان باعث عدم رشد آنها شده است. زبان به درستی در کودکان بزرگتر، به دلیل ترس از تماس، مشکلاتی را در هنگام ارتباط با دیگران ایجاد کرده و در جدی ترین موارد باعث ایجاد بحران های اضطرابی می شود .
آیا این رویکرد شامل خانواده ها هم می شود؟ آیا شما هم با آنها کار می کنید؟