25-07-2023, 04:53 PM
مشاوره ازدواج در کرج
مشاوره ازدواج در کرج
برای زوج ها
ازدواج یک بخش شاد و مقدس از زندگی مسلمان است. همچنین می تواند گیج کننده و دشوار باشد.
اگر به دنبال مشاوره ازدواج در کرج مسلمان هستید، شاید برکت یک ازدواج شاد را دریافت نمی کنید، بلکه فقط از یک رابطه غمگین و دشوار حمایت می کنید. حقیقت این است که ساختن یک ازدواج مسلمان و حفظ آن کار سختی است.
اما پاداش این تلاش گران و غیرقابل حل است. بنابراین، قبل از اینکه تسلیم شوید، برخی از مشاوره های ازدواج مسلمان را در نظر بگیرید که می تواند امید و ایمان را در موقعیت به ظاهر غیرممکن شما بیاورد.
5 قدم برای ازدواج
اگرچه عشق پایدار در ازدواج تلاش زیادی میطلبد، اما اگر با چند اصل شروع کنید، آنقدرها هم پیچیده یا سخت نیست.
یاد بگیرید که چگونه با انجام این کارهای ساده ازدواج خود را قوی تر و قوی تر کنید:
• 5 گام برای ایجاد ازدواج
در مورد ازدواج چه می گوید؟
شکی نیست که ازدواج امری بسیار مهم در زندگی مسلمان است. کتابها، مجلات و مشاورههای ازدواج زیادی در رابطه با مسائل مربوط به برخورد با مشکلات زناشویی و بهبود ارتباطات در ازدواج وجود دارد. با این حال، بهترین منبع برای ایجاد یک ازدواج قوی مسلمان کتاب مقدس است.
با یادگیری بیشتر در مورد آنچه کتاب مقدس در مورد ازدواج می گوید، به اصول اولیه اضافه کنید:
• کتاب مقدس در مورد ازدواج چه می گوید؟
خدا ازدواج نکرده که تو را خوشبخت کند
آیا این کلمه شما را عصبی می کند؟ من دقیقاً این ایده را از یکی از کتاب های مورد علاقه خود در مورد ازدواج مسلمان دریافت کردم.
این سوال را می پرسد گری توماس در ازدواج مقدس : "چه می شود اگر خدا ازدواج را برای اینکه ما را مقدس کند نه اینکه ما را خوشحال کند؟" وقتی برای اولین بار به این موضوع نگاه کردم، در موقعیت من، نه فقط در ازدواج، بلکه در زندگی، بازتاب پیدا کرد.
برای کشف هدف خدا از ازدواج مسلمان خود عمیقاً حفاری کنید:
• خداوند ازدواج را برای خوشبختی شما خلق نکرده است
انتشارات درباره ازدواج مسلمان
. بیش از 20000 کتاب در مورد ازدواج مسلمان را جستجو می کند. بنابراین، چگونه می توانید آن را محدود کنید و تصمیم بگیرید که کدام کتاب بیشتر به شما در ازدواج شما کمک می کند؟
این پیشنهادات را از فهرست ثروت های ازدواج من از کتاب های تحت رهبری مسلمانان در مورد ازدواج در نظر بگیرید:
• کتاب های برتر در مورد ازدواج مسلمان
دعا برای زوج های مسلمان
دعای زن و شوهری با هم و دعای فردی برای همسرتان یکی از قویترین سلاحهایی است که در مقابل طلاق و بهبود روابط و ازدواج خود دارید.
اگر نمیدانید چگونه به عنوان یک زوج دعای مشترک را شروع کنید، در اینجا دعای چند مسلمان برای زوجها وجود دارد که به شما در برداشتن اولین قدم کمک میکند:
• دعا برای زوج های مسلمان
• دعای همسر
کتاب مقدس زوج ها
چندین سال پیش، من و شوهرم حدود 2.5 سال طول کشید تا تکمیل شود! اعداد کتاب مقدس را با هم می خوانیم. این یک تجربه بزرگ است که یک ازدواج را می سازد و رابطه ما را با یکدیگر و خدا تقویت می کند.
اگر میخواهید آن را امتحان کنید، کتاب مقدس را با یکی از این دو کتاب بخوانید:
• کتاب مقدس زوج ها
10 دلیل برای اینکه در ازدواج باید رابطه جنسی داشته باشید
فیلم ها، کتاب ها، برنامه های تلویزیونی و مجلات مملو از ایده ها و پیشنهادات در مورد رابطه جنسی هستند. ما در اطراف خود نمونه هایی از رابطه جنسی زوج ها قبل از ازدواج و بالعکس داریم. هیچ راهی وجود ندارد - فرهنگ مدرن ذهن ما را با صدها دلیل برای ادامه و داشتن رابطه جنسی خارج از ازدواج پر می کند. اما به عنوان مسلمان، ما نمی خواهیم از هیچ کس دیگری پیروی کنیم، ما می خواهیم از مسیح و کلام او پیروی کنیم.
بدانید کتاب مقدس در مورد رابطه جنسی در ازدواج چه می گوید:
• 10 دلیل برای اینکه نباید قبل از ازدواج رابطه جنسی داشته باشید
کتاب مقدس در مورد طلاق و ازدواج چه می گوید؟
ازدواج اولین پایهای است که خداوند در پیدایش، فصل 2 ایجاد کرده است. این یک عهد مقدس است که نشاندهنده رابطه بین مسیح و همسرش یا سر مسیح است. اکثر مذاهب مبتنی بر کتاب مقدس تعلیم می دهند که طلاق را تنها باید به عنوان آخرین راه حل در هر زمان که تلاشی برای آشتی انجام می شود در نظر گرفت. همانطور که کتاب مقدس به ما می آموزد که با دقت و شرافت وارد ازدواج شویم، به هر قیمتی باید از طلاق اجتناب کرد.
این مطالعه سعی دارد به برخی از سوالات متداول در مورد طلاق و ازدواج مجدد در میان مسلمانان پاسخ دهد:
• کتاب مقدس در مورد طلاق و ازدواج چه می گوید؟
تعریف کتاب مقدس از ازدواج چیست؟
اگرچه کتاب مقدس اطلاعات یا دستورالعمل های دقیقی در مورد مراسم ازدواج نمی دهد، اما در بسیاری از مکان ها دعوت به عروسی می کند. کتاب مقدس در مورد ازدواج یک عهد مقدس و الهی است.
اگر تا به حال به این فکر کرده اید که ازدواج از نظر خدا چیست، ممکن است بخواهید به خواندن ادامه دهید:
• تعریف کتاب مقدس از ازدواج چیست؟
مشاوره ازدواج