06-09-2020, 01:08 AM
آشنایی با موضوع
اپیزود دوم:
در گیاهان تخمیر بیولوژیکی تنها تخمیر الکلی نبوده، ممکن است با کمی تخمیر لاکتیک نیز همرا باشد، برخی از سازوارههای حیاتی (میکروارگانیسمها) مانند قارچهای میکروسکوپی نیز قادر به تخمیرهایی مانند تخمیرهای سیتریک و اکسالیک روی قندهای شش کربنی (هگزوزها) و تخمیر استیک روی الکل اتیلیک و غیره هستند.
باکتریها عامل انواع دیگری از تخمیر در طبیعت هستند. تخمیر بوتیریک سلولز لاشه برگها و تجزیه آنها که سبب افزایش ترکیبات آلی خاک میشود و همچنین تخمیرهای تعفنی مواد آلی توسط باکتریها صورت میگیرد.
شدت تخمیر را با قراردادن اندام دارای ذخیره قندی مانند دانهها، غدهها ویا میوهها در یک محیط فاقد اکسیژن و دارای ازت میتوان به دقت اندازه گرفت و برای این سنجش از روش اندازهگیری دیاکسیدکربن آزاد شده نیز میتوان استفاده کرد.ولی چون واکنشهای دیگر همزمان با تخمیر میتواند Co2 متصاعد کند این روش ممکن است دقیق نباشد. بنابراین اندازهگیری مقدار الکل تولید شده از تخمیر معمولا بهتر میتواند معرف و تعیین کننده شدت تخمیر باشد.
اپیزود دوم:
در گیاهان تخمیر بیولوژیکی تنها تخمیر الکلی نبوده، ممکن است با کمی تخمیر لاکتیک نیز همرا باشد، برخی از سازوارههای حیاتی (میکروارگانیسمها) مانند قارچهای میکروسکوپی نیز قادر به تخمیرهایی مانند تخمیرهای سیتریک و اکسالیک روی قندهای شش کربنی (هگزوزها) و تخمیر استیک روی الکل اتیلیک و غیره هستند.
باکتریها عامل انواع دیگری از تخمیر در طبیعت هستند. تخمیر بوتیریک سلولز لاشه برگها و تجزیه آنها که سبب افزایش ترکیبات آلی خاک میشود و همچنین تخمیرهای تعفنی مواد آلی توسط باکتریها صورت میگیرد.
شدت تخمیر را با قراردادن اندام دارای ذخیره قندی مانند دانهها، غدهها ویا میوهها در یک محیط فاقد اکسیژن و دارای ازت میتوان به دقت اندازه گرفت و برای این سنجش از روش اندازهگیری دیاکسیدکربن آزاد شده نیز میتوان استفاده کرد.ولی چون واکنشهای دیگر همزمان با تخمیر میتواند Co2 متصاعد کند این روش ممکن است دقیق نباشد. بنابراین اندازهگیری مقدار الکل تولید شده از تخمیر معمولا بهتر میتواند معرف و تعیین کننده شدت تخمیر باشد.