09-08-2020, 05:03 PM
آیا خوردن کیوی در بارداری مجاز است؟
[*]فولات: اسید فولیک نقش اساسی در رشد شناختی جنین دارد، به رشد مغز و همچنین سیستم عصبی کمک می کند و از نقص عصبی در نوزاد متولد نشده جلوگیری مینماید. کیوی برای تشکیل و نگهداری سلولها ضروری است. همچنین مسئول رشد اندامهای حیاتی کودک است. فولات از ناتوانی مادرزادی در نوزادان مانند نخاع بیفیدا جلوگیری میکند. داشتن کیوی در اوایل بارداری احتمال سقط جنین را کاهش میدهد.
[*]ویتامین C: ویتامین C برای تشکیل ناقلهای عصبی ضروری برای عملکرد مغز، بسیار مهم است. غذاهایی که سرشار از آنتی اکسیدان هستند، از مادر در برابر اثرات مضر رادیکالهای آزاد محافظت میکنند. کیوی برای تقویت سطح انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار عالی است.
[*]قندهای طبیعی: کیوی مانند همهی میوهها حاوی قندهای طبیعی برای کنترل هوس شیرینی شماست. کیوی از نظر شاخص گلیسمی پایین است و در نتیجه منجر به افزایش شدید انسولین نمیشود. کیوی در تنظیم قند خون اهمیت دارد زیرا دیابت حاملگی در دوران بارداری را کنترل میکند.
[*]باعث هضم غذا میشود: یبوست در دوران بارداری طبیعی است. برای جلوگیری از اسهال، نفخ، حالت تهوع، ناراحتی معده، دردهای شکمی و گاستریت لازم است. پروبیوتیکها را در رژیم غذایی خود بگنجانید. کیوی سرشار از فیبر غذایی است که روده بزرگ را سالم نگه میدارد. غذاهای سرشار از فیبر، ملینهای طبیعی هستند که به هضم غذا کمک میکنند.
[*]آهن: زنان باردار غالباً با کمبود آهن، کم خونی ناشی از کمبود هموگلوبین در خون مواجه هستند. علائم دیگر کمبود آهن شامل پوست کم رنگ، کاهش اشتها و حالت تهوع است. آهن برای تولید گلبولهای قرمز مورد نیاز است. همچنین اکسیژن بین سلولها را حمل میکند و برای تولید انرژی بسیار مهم است. کیوی در هر وعده 4٪ از نیاز آهن در بارداری را تأمین میکند. همچنین جذب آهن را تسهیل میکند، بنابراین از کم خونی نیز جلوگیری میکند.
[*]کلسیم: کلسیم برای رشد استخوانها، عضلات، دندان ها و قلب کودک ضروری است. کیوی حاوی 5/5 درصد کلسیم است. اگر مصرف لبنیات شما کم است و یا عدم تحمل لاکتوز دارید، توصیه میشود کیویِ غنی از کلسیم را در رژیم غذایی خود بگنجانید. همچنین حاوی منیزیم است که باعث بهبود جذب کلسیم میشود.
[*]منبع غنی ویتامین ها و مواد معدنی: کیوی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C است، مقادیر زیادی از نیاز مادر به ویتامین E در بارداری را نیز تامین میکند.
[*]سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند: مصرف مس در بارداری نیاز است که مس موجود در کیوی در رشد مغزی کودک کمک میکند و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت میکند.
[*]تعادل هورمونی: هورمونها میتوانند در دوران بارداری آسیب ببینند بنابراین ممکن است دچار افسردگی شوید، احساس خستگی یا احساس استرس کنید. مصرف کیوی می تواند به تعادل هورمونهایی کمک کند که از بروز هرگونه تغییر خلق و خو جلوگیری میکنند.
[*]کالری کم: کیوی یک گزینه کم کالری، طبیعی است که شیرین است و هوس شیرینی را بدون افزایش وزن برطرف میکند.
[/list]https://gahvare.net/articles/aN60f/%D8%A...8%B1%DB%8C
کیوی یا انگور فرنگی چینی یک میوهی گوشتی و سبز است که علاوه بر خوشمزگی، دارای خواص درمانی زیادی برای زنان باردار نیز هست. کیوی تامین کننده بخشی از ویتامین C در بارداری بوده، همچنین قند و چربی کمی دارد، و از این رو برای مصرف در دوران بارداری ایده آل است. همچنین، فاقد کلسترول است. تنها دلیلی که ممکن است لازم باشد از خوردن کیوی در بارداری خودداری کنید، ابتلا به گاستریت یا ورم معده است. هر روز خوردن 2 تا 3 عدد کیوی کاملا بیخطر است. این سوپر میوه مملو از مواد مغذی حیاتی است: ویتامین K، ویتامین C، ویتامین E، پتاسیم، فولات، فیبر غذایی، مس، کولین، منیزیم و فسفر. این ماده بیش از 140٪ از دوز توصیه شده روزانه ویتامین C را تأمین میکند.
مزایای خوردن کیوی در بارداری
در زیر برخی از فواید خوردن کیوی در بارداری ذکر شده است:
[list=1][*]فولات: اسید فولیک نقش اساسی در رشد شناختی جنین دارد، به رشد مغز و همچنین سیستم عصبی کمک می کند و از نقص عصبی در نوزاد متولد نشده جلوگیری مینماید. کیوی برای تشکیل و نگهداری سلولها ضروری است. همچنین مسئول رشد اندامهای حیاتی کودک است. فولات از ناتوانی مادرزادی در نوزادان مانند نخاع بیفیدا جلوگیری میکند. داشتن کیوی در اوایل بارداری احتمال سقط جنین را کاهش میدهد.
[*]ویتامین C: ویتامین C برای تشکیل ناقلهای عصبی ضروری برای عملکرد مغز، بسیار مهم است. غذاهایی که سرشار از آنتی اکسیدان هستند، از مادر در برابر اثرات مضر رادیکالهای آزاد محافظت میکنند. کیوی برای تقویت سطح انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار عالی است.
[*]قندهای طبیعی: کیوی مانند همهی میوهها حاوی قندهای طبیعی برای کنترل هوس شیرینی شماست. کیوی از نظر شاخص گلیسمی پایین است و در نتیجه منجر به افزایش شدید انسولین نمیشود. کیوی در تنظیم قند خون اهمیت دارد زیرا دیابت حاملگی در دوران بارداری را کنترل میکند.
[*]باعث هضم غذا میشود: یبوست در دوران بارداری طبیعی است. برای جلوگیری از اسهال، نفخ، حالت تهوع، ناراحتی معده، دردهای شکمی و گاستریت لازم است. پروبیوتیکها را در رژیم غذایی خود بگنجانید. کیوی سرشار از فیبر غذایی است که روده بزرگ را سالم نگه میدارد. غذاهای سرشار از فیبر، ملینهای طبیعی هستند که به هضم غذا کمک میکنند.
[*]آهن: زنان باردار غالباً با کمبود آهن، کم خونی ناشی از کمبود هموگلوبین در خون مواجه هستند. علائم دیگر کمبود آهن شامل پوست کم رنگ، کاهش اشتها و حالت تهوع است. آهن برای تولید گلبولهای قرمز مورد نیاز است. همچنین اکسیژن بین سلولها را حمل میکند و برای تولید انرژی بسیار مهم است. کیوی در هر وعده 4٪ از نیاز آهن در بارداری را تأمین میکند. همچنین جذب آهن را تسهیل میکند، بنابراین از کم خونی نیز جلوگیری میکند.
[*]کلسیم: کلسیم برای رشد استخوانها، عضلات، دندان ها و قلب کودک ضروری است. کیوی حاوی 5/5 درصد کلسیم است. اگر مصرف لبنیات شما کم است و یا عدم تحمل لاکتوز دارید، توصیه میشود کیویِ غنی از کلسیم را در رژیم غذایی خود بگنجانید. همچنین حاوی منیزیم است که باعث بهبود جذب کلسیم میشود.
[*]منبع غنی ویتامین ها و مواد معدنی: کیوی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C است، مقادیر زیادی از نیاز مادر به ویتامین E در بارداری را نیز تامین میکند.
[*]سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند: مصرف مس در بارداری نیاز است که مس موجود در کیوی در رشد مغزی کودک کمک میکند و سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت میکند.
[*]تعادل هورمونی: هورمونها میتوانند در دوران بارداری آسیب ببینند بنابراین ممکن است دچار افسردگی شوید، احساس خستگی یا احساس استرس کنید. مصرف کیوی می تواند به تعادل هورمونهایی کمک کند که از بروز هرگونه تغییر خلق و خو جلوگیری میکنند.
[*]کالری کم: کیوی یک گزینه کم کالری، طبیعی است که شیرین است و هوس شیرینی را بدون افزایش وزن برطرف میکند.
[/list]https://gahvare.net/articles/aN60f/%D8%A...8%B1%DB%8C