09-08-2020, 04:36 PM
ارزش غذایی قارچ چقدر است؟
[*]انرژی : 21.1 کالری
[*]پروتئین : 3.0 گرم
[*]کربوهیدرات : 3.1
[*]کلسیم : 2.9 میلی گرم
[*]آهن : 0.5 میلی گرم
[*]منیزیم : 8.6 میلی گرم
[*]فسفر : 6/82 میلی گرم
[*]پتاسیم : 305 میلی گرم
[*]سدیم : 4.8 میلی گرم
[*]روی : 0.5 میلی گرم
[*]مس : 305 میکروگرم
[*]سلنیوم : 8.9 میکروگرم
[*]ویتامین C : 2.0 میلی گرم
[*]ویتامین D : 0.2 میلی گرم
[*]فولات : 16.3 میلی گرم DFE
[*]کولین : 16.6 میلی گرم
[*]نیاسین : 3.5 میلی گرم
[/list]
[*]ریبوفلاوین برای رشد عصب، سلامت پوست، بهبود بینایی و تقویت استخوانها و ماهیچهها ضروری است.
[*]نیاسین برای حفظ سطح کلسترول در محدوده نرمال، سلامتی قلب و سیستم گردش خون مادر و جنین بسیار مناسب است.
[*]تیامین در رشد و تکامل مغز کودک نقش دارد. همچنین انرژی شما را تقویت میکند و در رفع خستگی که یکی از شایعترین عوارض بارداری است، مفید است.
[*]اسید پانتوتنیک متابولیسم مواد غذایی در بدن شما را بهبود میدهد و از اختلالات گوارشی جلوگیری میکند.
[/list]
https://gahvare.net/articles/tiRyI/%D8%A...8%B1%DB%8C
دلیل اینکه خوردن قارچ در بارداری مفید است، ارزش غذایی بالایی آن است. در واقع فارچ حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد مغذی ضروری مورد نیاز در دوران بارداری است. تقریبا هر 99 گرم قارچ حاوی مواد مغذی زیر است:
[list][*]انرژی : 21.1 کالری
[*]پروتئین : 3.0 گرم
[*]کربوهیدرات : 3.1
[*]کلسیم : 2.9 میلی گرم
[*]آهن : 0.5 میلی گرم
[*]منیزیم : 8.6 میلی گرم
[*]فسفر : 6/82 میلی گرم
[*]پتاسیم : 305 میلی گرم
[*]سدیم : 4.8 میلی گرم
[*]روی : 0.5 میلی گرم
[*]مس : 305 میکروگرم
[*]سلنیوم : 8.9 میکروگرم
[*]ویتامین C : 2.0 میلی گرم
[*]ویتامین D : 0.2 میلی گرم
[*]فولات : 16.3 میلی گرم DFE
[*]کولین : 16.6 میلی گرم
[*]نیاسین : 3.5 میلی گرم
[/list]
پس سعی کنید قارچ را به خوبی طبخ کنید و آنها را به هر غذایی که می توانید، اضافه کنید تا ارزش تغذیهای آن وعده غذایی، افزایش یابد.
فواید خوردن قارچ در بارداری چیست؟
برای بررسی اینکه چقدر خوردن قارچ در بارداری مفید است به مزایای متعددی که برای سلامتی مادر و جنین دارد، میپردازیم. مهمترین آنها عبارتند از:
1. تامین ویتامینهای B با خوردن قارچ در بارداری
قارچ منبع طبیعی ویتامینهای گروه B مانند ریبوفلاوین (B2)، تیامین (B1)، نیاسین (B3) و اسید پانتوتنیک (B5) است. این ویتامینها فواید زیادی برای مادر و نوزاد دارند:
[list][*]ریبوفلاوین برای رشد عصب، سلامت پوست، بهبود بینایی و تقویت استخوانها و ماهیچهها ضروری است.
[*]نیاسین برای حفظ سطح کلسترول در محدوده نرمال، سلامتی قلب و سیستم گردش خون مادر و جنین بسیار مناسب است.
[*]تیامین در رشد و تکامل مغز کودک نقش دارد. همچنین انرژی شما را تقویت میکند و در رفع خستگی که یکی از شایعترین عوارض بارداری است، مفید است.
[*]اسید پانتوتنیک متابولیسم مواد غذایی در بدن شما را بهبود میدهد و از اختلالات گوارشی جلوگیری میکند.
[/list]
2. تامین ویتامین D در بارداری
قارچ منبع طبیعی ویتامین D است که برای جذب کلسیم بسیار حیاتی است. این ویتامین به تکامل استخوانها و دندانهای جنین کمک میکند. کمبود ویتامین D در بارداری نیز میتواند باعث بدندرد، خستگی، ضعف استخوانی، کمردرد و افسردگی شود. اضافه کردن قارچ به رژیم غذایی بارداری میتواند به پیشگیری از همه این موارد، کمک کند.https://gahvare.net/articles/tiRyI/%D8%A...8%B1%DB%8C