(07-12-2024, 01:35 AM)Erfani@nrahmati نوشته است: سوال اول
1. مفهوم و فلسفه اوبونتو چیست ؟ ماجرا به روزي برمی گردد که پژوهشگري در یکـی از قبایـل آفریقـایی، یک بازي را میان بچه هاي خوش ذوق آفریقایی اجـرا کـرد. او سـبدي از هرکس که به درخت زودتر برسد، سبد پر از میوه جایزه او خواهـد بـود. میوه هاي خوشمزه را کنار یک درخت قرار داد. بـازي از ایـن قـرار بـود بازي آغاز شد. زمانی که پژوهشگر فرمان دویدن به سمت درخـت را بـه بچه ها داد، در کمال ناباوري، تمام کودکان آفریقـایی حاضـر در بـازي، دست یکدیگر را گرفته و با هـم شـروع بـه دویـدن کردنـد. درنهایـت، همگــی بــه ســبد پرازمیــوه رســیدند. همــان لحظــه همــه بــاهم گفتنــد: «اوبونتو». به زبان بانتو یعنی «من هستم، چون ما هستیم». این مفهـوم فلسـفی پـاي خـود را در کاربردهـاي مختلـف از جملـه علـوم کـامپیوتر بـاز کـرد و توانست با تکیه بر عملکرد قدرتمند و پایـدار خـود تجربـه اي فوق العـاده براي کاربران لینوکسی رقم بزند.
(07-12-2024, 01:35 AM)Erfani@nrahmati نوشته است: سوال اول
1. مفهوم و فلسفه اوبونتو چیست ؟
ماجرا به روزی برمیگردد که پژوهشگری در یکی از قبایل آفریقایی یک بازی را میان بچه های خوش ذوق آفریقایی اجرا کرد.او سبدی از میوه های خوشمزه را کنار یک درخت قرار داد باری از این قرار بود هرکسی که به درخت زودتر برسد سبد میوه جایزه او خواهدبود.بازی آغاز شد زمانی که پژوهشگر فرمان دویدن به سمت درخت رابه بچه ها داد در کمال ناباوری تمام کودکان آفریقایی حاضر در بازی دست یکدیگر را گرفتند با هم شروع کردن دویدن در نهایت همگی به سبد پر از میوه رسیدن همون لحظه همه باهم گغتن اوبونتو . به زبان بانتو یعنی(من هستم.چون ما هستیم)این فلسفه پای خود را در کاربردهای مختلف از جمله علوم کامپیوتر باز کرد و توانست باتیکه بر عملکرد قدرتمند و پایدار خود تجربه ای فوق العاده برای کاربران لینوکسی رقم بزند.
پاسخ سوال ۱: ماجرا به روزی برمیگردد که پژوهشگری در یکی از قبایل آفریقایی یک بازی را میان بچه های خوش ذوق آفریقایی اجرا کرد.او سبدی از میوه های خوشمزه را کنار یک درخت قرار داد باری از این قرار بود هرکسی که به درخت زودتر برسد سبد میوه جایزه او خواهدبود.بازی آغاز شد زمانی که پژوهشگر فرمان دویدن به سمت درخت رابه بچه ها داد در کمال ناباوری تمام کودکان آفریقایی حاضر در بازی دست یکدیگر را گرفتند با هم شروع کردن دویدن در نهایت همگی به سبد پر از میوه رسیدن همون لحظه همه باهم گغتن اوبونتو . به زبان بانتو یعنی(من هستم.چون ما هستیم)این فلسفه پای خود را در کاربردهای مختلف از جمله علوم کامپیوتر باز کرد و توانست باتیکه بر عملکرد قدرتمند و پایدار خود تجربه ای فوق العاده برای کاربران لینوکسی رقم بزند.
1. مفهوم و فلسفه اوبونتو چیست ؟ ماجرا به روزي برمی گردد که پژوهشگري در یکـی از قبایـل آفریقـایی، یک بازي را میان بچه هاي خوش ذوق آفریقایی اجـرا کـرد. او سـبدي از هرکس که به درخت زودتر برسد، سبد پر از میوه جایزه او خواهـد بـود. میوه هاي خوشمزه را کنار یک درخت قرار داد. بـازي از ایـن قـرار بـود بازي آغاز شد. زمانی که پژوهشگر فرمان دویدن به سمت درخـت را بـه بچه ها داد، در کمال ناباوري، تمام کودکان آفریقـایی حاضـر در بـازي، دست یکدیگر را گرفته و با هـم شـروع بـه دویـدن کردنـد. درنهایـت، همگــی بــه ســبد پرازمیــوه رســیدند. همــان لحظــه همــه بــاهم گفتنــد: «اوبونتو». به زبان بانتو یعنی «من هستم، چون ما هستیم». این مفهـوم فلسـفی پـاي خـود را در کاربردهـاي مختلـف از جملـه علـوم کـامپیوتر بـاز کـرد و توانست با تکیه بر عملکرد قدرتمند و پایـدار خـود تجربـه اي فوق العـاده براي کاربران لینوکسی رقم بزند.