رابطه جنسی قبل از ازدواج
قبل از هر چیز می خواهم بگویم که من در این مقاله به چیزهای پنهان اشاره نکرده ام زیرا آنها را از انسان نمی توان شناخت.
رابطه جنسی قبل از ازدواج مجاز نیست و از نظر کلیسا گناه است. با این حال، بسیاری از کسانی که قبل از ازدواج رابطه جنسی دارند، طبق قانون مقدس کلیسا ازدواج می کنند.
3 راه برای داشتن رابطه جنسی قبل از ازدواج:
2. من می خواهم آن را با دیگران استفاده کنم، اما برای شریک زندگیم از آن می ترسم.
3. به همسرتان وفادار باشید و نمی خواهید در کار دیگران دخالت کنید.
از این سه چیز می توان برای طعم دادن به رابطه جنسی قبل از ازدواج استفاده کرد. کسانی هستند که از این سه چیز مبرا هستند و خویشتن داری زیادی دارند و در ماه باکره ازدواج کرده اند. تعداد بسیار کمی هستند که به این امر دست یافته اند.
افراد زیادی نیستند که یکی از سه راهی را که ذکر کردم نداشته باشند. راه دوم از 3 راه این است که افراد طبق شرع ازدواج کرده باشند، زیرا فقط رابطه بین آن دو صحیح است. این دقیقاً همان چیزی است که مرا به این فکر میکند که آیا آنها در شریعت مقدس شایسته ازدواج هستند یا خیر. من اغلب آن را با راه سوم مقایسه می کنم.
افراد نوع دوم ستودنی هستند اما راز کوچکی دارند، در حالی که افراد نوع سوم بد هستند اما از طرف دیگر ستودنی هستند.
رابطه جنسی یک چیز قدرتمند است که کنترل خود را دشوار می کند. ممکن است مواقعی وجود داشته باشد که تمایلات جنسی در بزرگسالان عادی وجود داشته باشد، بنابراین کسانی که قبل از ازدواج رابطه جنسی دارند نمی توان بیش از حد مقصر دانست. پس از بلوغ، پس از دانستن معنای رابطه جنسی و پس از اینکه امیال جسمانی ما را فرا گرفت، نمی توانیم ازدواج کنیم، زیرا شرایط و سبک زندگی را یاد نگرفته ایم، می توان بیشتر از آنچه می خواهید ماندگار شد.
در تمام این مدت، میل جسم از بین نمی رود. بنابراین بهتر است از رابطه جنسی خودداری کنید، حتی بندگان خدا نیز مرتکب فسق و فسق هستند. بنابراین، تصادفات جاده ای 2 و 3 در حال افزایش است.
افراد زیادی هستند که درگیر نوع دوم هستند (مخصوصا آقایان) که حتی خودشان را نمی شناسند و جرأت دارند در این مورد با دوستانشان صحبت کنند. زنانی که مورد تجاوز جنسی قرار می گیرند بیشتر در معرض فریب عشق کاذب قرار می گیرند. افراد فعال از نظر جنسی نوع 3 فقط بین خود رابطه صادقانه برقرار می کنند و با دیگران تداخل ندارند. ممکن است همه چیز خوب نباشد
[/url]
[url=http://clinicroya.com/%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%AA%D8%A7-%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC/]مشاوره ازدواج