07-03-2023, 06:06 PM
مواد غذایی برای اضطراب / افسردگی
درمان افسردگی
خانه » وبلاگ ها » مواد غذایی برای اضطراب / افسردگی در بیماران سرطانی
نکات مهم
انواع غذاها از جمله غذاهای غنی از آنتی اکسیدان؛ غذاهای حاوی منیزیم/روی فراوان از جمله غلات کامل، حبوبات، آجیل، انواع توت ها، سبزیجات برگ دار و آووکادو. چای بابونه؛ EGCG در چای است. اسیدهای چرب امگا 3؛ کورکومین؛ عصاره میسلیوم قارچ، پروبیوتیک ها مانند چای سبز تخمیر شده و شکلات تلخ ممکن است به مقابله با علائم اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی کمک کند. برخی از گیاهان دارویی و گیاهان دارویی مانند ریحان مقدس/تولسی و عصاره آشواگاندا نیز ممکن است خواص ضد اضطرابی داشته باشند.
محتوا مخفی شدن
1. اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی
2. غذاها و مکمل هایی که می توانند اضطراب و افسردگی را در بیماران سرطانی کاهش دهند.
3. پروبیوتیک ها برای اضطراب و استرس در بیماران مبتلا به سرطان حنجره
3.1. غذاهای حاوی پروبیوتیک
4. کمبود ویتامین D و افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه متاستاتیک
4.1. ویتامین D مواد غذایی فراوان
4.2. ویتامین D ug مکمل پروبیوتیکی
5. کورکومین برای علائم افسردگی و اضطراب در بیماران
6. کمبود ویتامین C باعث افزایش اضطراب و افسردگی می شود
6.1. غذاهای غنی از ویتامین C
7. آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A، C یا E برای اضطراب و افسردگی
8. اسیدهای چرب امگا 3 برای افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه تازه تشخیص داده شده
9. چای بابونه برای اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی تحت درمان با شیمی درمانی
10. مکمل های منیزیم برای اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی تحت درمان با شیمی درمانی
10.1. غذاهای غنی از منیزیم
11. شکلات تلخ برای علائم افسردگی
12. مکمل روی برای افسردگی
12.1. غذاهای غنی از روی
13. کاتچین چای برای افسردگی در بازماندگان سرطان سینه
14. عصاره میسلیوم قارچ ممکن است باعث کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان پروستات شود.
15. مکمل های گیاهی یا گیاهی که ممکن است اضطراب و افسردگی را کاهش دهند
15.1. تولسی / ریحان مقدس، چای سبز، گوتو کولا برای اضطراب و افسردگی
15.2. عصاره آشواگاندا
16. غذاهایی که می توانند اضطراب و افسردگی را افزایش دهند
16.1. نتیجه
درمان افسردگی
اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی
تشخیص سرطان یک رویداد تغییر دهنده زندگی است که با افزایش اضطراب و افسردگی بالینی در بین بیماران و همچنین خانوادههایشان همراه است. زندگی شخصی، کار و روابط، روال روزانه و نقش های خانوادگی بیماران را تغییر می دهد و در نهایت منجر به اضطراب و افسردگی می شود. یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز نشان داد که افسردگی ممکن است تا 20٪ و اضطراب تا 10٪ از بیماران مبتلا به سرطان را تحت تأثیر قرار دهد، در حالی که این میزان در جمعیت عمومی 5٪ و 7٪ است. (الکساندرا پیتمن و همکاران، BMJ.، 2018)
مقابله با اضطراب و اندوه سرطان
تشخیص و درمان سرطان می تواند بسیار استرس زا باشد و تاثیر قابل توجهی بر کیفیت زندگی و سلامت روان بیمار داشته باشد. اضطراب و استرس در بیماران مبتلا به سرطان ممکن است عمدتاً با ترس از مرگ، ترس از درمان سرطان و عوارض جانبی مرتبط، ترس از تغییر ظاهر فیزیکی، ترس از متاستاز یا گسترش سرطان و ترس از دست دادن استقلال مرتبط باشد.
محبوب ترین روش ها برای مقابله با اضطراب شامل تکنیک های آرام سازی مانند یوگا، مدیتیشن و تنفس عمیق، مشاوره و دارو است. شواهد علمی حاکی از آن است که اضطراب و افسردگی می تواند مانع از درمان و بهبود سرطان شود و همچنین احتمال مرگ ناشی از سرطان را افزایش دهد. از این رو برخورد مناسب با اضطراب و افسردگی و ارتقای سلامت روانی بیماران سرطانی اهمیت پیدا کرده است.
وقتی نوبت به مقابله با اضطراب و استرس می رسد، اغلب برای دریافت داروها و مشاوره به متخصصان مراقبت های بهداشتی مراجعه می کنیم. اما مهم ترین چیزی که به آن توجه نمی کنیم نقش تغذیه (غذا و مکمل ها) در سلامت روان بیمار است. مطالعات مختلف نشان داده است که در مقایسه با بیماران سرطانی با وضعیت تغذیه طبیعی، بیمارانی که در معرض سوء تغذیه قرار دارند، درد، اضطراب و غم بیشتری را تجربه می کنند. (Mariusz Chabowski و همکاران، J Thorac دسامبر، 2018)
غذاها و مکمل هایی که ممکن است باعث کاهش اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی شود
غذاها و مکمل های مناسب زمانی که به عنوان بخشی از رژیم غذایی سرطان گنجانده شوند، می توانند به کاهش یا مقابله با اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی کمک کنند.
پروبیوتیک ها برای اضطراب و استرس در بیماران مبتلا به سرطان حنجره
در مطالعه ای که توسط محققان دانشگاه پزشکی شانشی در چین بر روی 30 بیمار مبتلا به سرطان حنجره و 20 داوطلب سالم انجام شد، آنها دریافتند که استفاده از پروبیوتیک ها می تواند اضطراب و افسردگی را در بیمارانی که برای لارنژکتومی برنامه ریزی شده اند، تسکین دهد. ( هوی یانگ و همکاران، آسیا پک جی کلین اونکول، 2016 )
غذاهای حاوی پروبیوتیک
مصرف غذاهای پروبیوتیک ممکن است به مقابله با علائم اضطراب و استرس در بیماران سرطانی کمک کند.
ماست و پنیر - غذاهای تخمیر شده شیر
ترشی - غذای تخمیر شده
کفیر - شیر پروبیوتیک اصلاح شده
دوغ سنتی - یکی دیگر از نوشیدنی های تخمیر شده شیر
کلم ترش - کلم ریز خرد شده با باکتری اسید لاکتیک تخمیر شده است.
تمپه، میسو، ناتو - محصولات تخمیر شده سویا.
کامبوجا - چای سبز تخمیر شده (به مقابله با اضطراب و غم کمک می کند)
کمبود ویتامین D و افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه متاستاتیک
در مطالعهای که اخیراً توسط محققان در بخش روانپزشکی و علوم رفتاری مرکز سرطان Memorial Sloan Kettering در نیویورک بر روی 98 بیمار مبتلا به سرطان ریه متاستاتیک انجام شد، آنها دریافتند که کمبود ویتامین D ممکن است با افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه متاستاتیک مرتبط باشد. بنابراین، مکمل ویتامین D ممکن است به کاهش افسردگی و اضطراب در بیماران سرطانی کمک کند. (دانیل سی مک فارلند و همکاران، BMJ Palliat Care Support.، 2020)
درمان افسردگی
ویتامین D مواد غذایی فراوان
مصرف غذاهای غنی از ویتامین D ممکن است به مقابله با علائم اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی کمک کند.
ماهی از جمله سالمون، ساردین، تن
زرده تخم مرغ
قارچ
ویتامین D ug مکمل پروبیوتیکی
مطالعه دیگری که توسط محققان دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ایران انجام شد نیز نشان داد که مصرف ویتامین D و پروبیوتیک ها ممکن است به بهبود سلامت روان در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) کمک کند. (وحیدرضا استادمحمدی و همکاران، J Ovarian Res.، 2019)
غذاهایی که باید بعد از تشخیص سرطان بخورید!
هیچ سرطانی مثل هم نیست. از دستورالعمل های تغذیه ای معمول برای همه فراتر بروید و با خیال راحت در مورد غذا و مکمل ها تصمیم بگیرید.
مثال را ببینید
یافته
کورکومین برای علائم افسردگی و اضطراب در بیماران
کورکومین ماده فعال اصلی موجود در زردچوبه، ادویه کاری است که اغلب در کشورهای آسیایی استفاده می شود.
در یک متاآنالیز اخیر که توسط محققان دانشگاه کاتانیا در ایتالیا انجام شد، آنها داده های 9 مقاله را تجزیه و تحلیل کردند که 7 مقاله شامل نتایج مربوط به افراد مبتلا به اختلال افسردگی اساسی و دو مقاله دیگر با عواقب ناشی از مبتلایان بود. از افسردگی ثانویه تا یک وضعیت پزشکی. این مطالعه نشان داد که استفاده از کورکومین به طور قابل توجهی علائم افسردگی و اضطراب را در بیماران کاهش می دهد. (Laura Fusar-Poli و همکاران، Crit Rev Food Sci Nutr.، 2020)
مطالعات مختلف همچنین از یافتههای مزایای بالقوه استفاده از مکملهای کورکومین در کاهش علائم افسردگی و اضطراب در بیماران مبتلا به بیماریهای مختلف از جمله دیابت با نوروپاتی محیطی حمایت کردهاند. (سارا اسدی و همکاران، Phytother Res.، 2020)
مطالعه دیگری که در سال 2015 انجام شد همچنین نشان داد که کورکومین پتانسیل کاهش اضطراب در افراد چاق را دارد. چاقی یکی از عوامل خطر اصلی سرطان است. (حبیب الله اسماعیلی و همکاران، چین جی اینتگر مد، 2015)
مطالعه قبلی که در سال 2016 توسط محققان در کرالا انجام شد نشان داد که ترکیبی از کورکومین و شنبلیله می تواند در کاهش استرس در محل کار مفید باشد. (Subash Pandaran Sudheera et al, J Clin Psychopharmacol., 2016)
کمبود ویتامین C باعث افزایش اضطراب و افسردگی می شود
کمبود ویتامین C به طور گسترده با اختلالات مرتبط با استرس مانند اضطراب و افسردگی مرتبط است. بنابراین، افزودن ویتامین C، همچنین به نام اسید اسکوربیک، یک آنتی اکسیدان قوی، به عنوان یک روش ممکن برای درمان اضطراب و افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ظاهر می شود. (بتینا موریتز و همکاران، مجله بیوشیمی تغذیه، 2020)
این همچنین با یافته های مطالعه ای که توسط محققان دانشگاه اوتاگو در نیوزلند در سال 2018 انجام شد، مطابقت دارد، جایی که آنها به این نتیجه رسیدند که سطوح بالای ویتامین C با سطوح بالای دانشجویان پسر جذب شده از موسسات عالی محلی در کرایست چرچ مرتبط است. نیوزلند. (ژولیت ام پولار و همکاران، آنتی اکسیدان ها (بازل)، 2018)
مطالعه قبلی که توسط محققان همان دانشگاه انجام شده بود همچنین نشان داد که افزایش مصرف غذاهای غنی از ویتامین C مانند کیوی در افرادی که وضعیت بدنی نسبتاً مختل دارند، به طور کلی وضعیت سلامتی و رفاه روانی را بهبود می بخشد. (Anitra C Carr و همکاران، J Nutr Sci. 2013)
غذاهای غنی از ویتامین C
مصرف غذاهای غنی از ویتامین C ممکن است به مقابله با علائم اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی کمک کند.
انواع توت ها مانند زغال اخته و توت فرنگی
کیوی بونگا
مرکباتی مانند پرتقال، لیمو، گریپ فروت، پوملو و لیمو ترش.
آناناس
سوپ گوجه
آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A، C یا E برای اضطراب و افسردگی
مطالعهای که توسط محققان بیمارستان یادبود Santokba Durlabhji در جیپور هند انجام شد، تأثیر کمبود ویتامین A، C یا E (که آنتیاکسیدانهای قوی هستند) بر اختلال اضطراب فراگیر (GAD) و غمگینی را بررسی کرد. این مطالعه نشان داد که بیماران مبتلا به GAD و افسردگی در مقایسه با افراد سالم، سطوح پایینتری از ویتامینهای A، C و E داشتند. مکمل رژیم غذایی با این ویتامین ها اضطراب و افسردگی را در این بیماران به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. (مدهاوی گوتام و همکاران، روانپزشکی هند جی، 2012).
همراه با مقدار زیادی ویتامین C، میوه هایی مانند آلو، گیلاس، انواع توت ها. آجیل و خشکبار؛ حبوبات؛ و سبزیجاتی مانند بروکلی، اسفناج و کلم پیچ می توانند اضطراب و افسردگی را کاهش دهند.
اسیدهای چرب امگا 3 برای افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه تازه تشخیص داده شده
ماهی های چرب مانند سالمون و جگر ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند.
محققان موسسه تحقیقات مرکز ملی سرطان شرق در کاشیوا، ژاپن یک مطالعه بالینی برای بررسی رابطه بین مصرف روزانه اسیدهای چرب امگا 3 و افسردگی در 771 بیمار ژاپنی انجام دادند. سرطان ریه. این مطالعه نشان داد که مصرف کل اسیدهای چرب امگا 3 و اسید آلفا لینولنیک ممکن است با کاهش افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه مرتبط باشد. (S سوزوکی و همکاران، Br J Cancer.، 2004)
درمان افسردگی
چای بابونه برای اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی تحت درمان با شیمی درمانی
در مطالعه ای که توسط محققان ایرانی در سال 2019 بر اساس داده های 110 بیمار سرطانی مراجعه کننده به بخش شیمی درمانی بیمارستان 22 بهمن نیشابور منتشر شد، آنها تأثیر چای بابونه را بر اضطراب و افسردگی در 55 بیمار سرطانی تحت شیمی درمانی بررسی کردند. و دریافت که استفاده از چای بابونه افسردگی را در این بیماران تا 24.5 درصد کاهش داد. (وحید معینی قمچینی و همکاران، مجله داروسازان جوان، 1398)
مکمل های منیزیم برای اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی تحت درمان با شیمی درمانی
مطالعهای که در سال 2017 در مجله سرطانشناسی بالینی منتشر شد، تأثیر استفاده از مکملهای اکسید منیزیم را در 19 بیمار سرطانی که اضطراب مداوم و مشکل در شروع خواب پس از شیمیدرمانی و/یا پرتودرمانی را برای انواع مختلف سرطان گزارش کردند، بررسی کرد. 11 بیمار کاهش اضطراب پس از مصرف مکمل های اکسید منیزیم را گزارش کردند. این مطالعه به این نتیجه رسید که استفاده از منیزیم ممکن است در کاهش اختلال خواب و اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان مفید باشد. (سیندی آلبرتز کارسون و همکاران، مجله انکولوژی بالینی، 2017)
غذاهای غنی از منیزیم
مصرف غذاهای غنی از منیزیم ممکن است به مقابله با علائم اضطراب در بیماران سرطانی کمک کند.
غلات کامل
سبزیجات برگ دار
حبوبات
آبکادو
اسفناج
آجیل
شکلات تلخ
شکلات تلخ برای علائم افسردگی
شکلات تلخ سرشار از منیزیم، آهن، مس و منگنز و آنتی اکسیدان های مختلف است. شکلات تلخ حاوی بیش از 70 درصد کاکائو بهترین مقدار کربوهیدرات و قند را دارد.
در یک مطالعه چند ملیتی، محققان ارتباط بین مصرف شکلات تلخ و علائم افسردگی را در بزرگسالان آمریکایی بررسی کردند. دادهها از 13626 بزرگسال بالای 20 سال که در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه بین سالهای 2007-08 و 2013-14 شرکت کردند، به دست آمد. این مطالعه نشان داد که مصرف شکلات تلخ ممکن است با کاهش خطر علائم بالینی مرتبط افسردگی مرتبط باشد. (سارا ای جکسون و همکاران، اضطراب افسردگی، 2019)
مکمل های روی برای افسردگی
شواهد علمی از ارتباط مثبت بین کمبود روی و خطر افسردگی حمایت می کند. مصرف مکمل روی ممکن است به کاهش علائم افسردگی کمک کند. (جسیکا وانگ و همکاران، مواد مغذی، 2018)
غذاهای غنی از روی
مصرف غذاهای غنی از روی ممکن است به مقابله با علائم افسردگی در بیماران سرطانی کمک کند.
صدف
خرچنگ
خرچنگ
لوبیا
آجیل
غلات کامل
زرده تخم مرغ
کبد
کاتچین چای برای افسردگی در بازماندگان سرطان سینه
کاتچین های چای مانند اپی گالوکاتچین-3-گالات (EGCG) که معمولا در چای سبز و چای سیاه یافت می شود ممکن است به کاهش اضطراب و افسردگی در بیماران/بازماندگان سرطان سینه کمک کند.
بر اساس داده های یک مطالعه کوهورت مبتنی بر جمعیت که بین آوریل 2002 و دسامبر 2006 در شانگهای، چین شامل 1399 زن مبتلا به سرطان سینه انجام شد، محققان مرکز اپیدمیولوژی Vanderbilt در ایالات متحده ارتباط مصرف چای با افسردگی را در بازماندگان سرطان سینه مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. . این مطالعه نشان داد که نوشیدن منظم چای ممکن است به کاهش افسردگی در بازماندگان سرطان سینه کمک کند. (Xiaoli Chen و همکاران، J Clin Oncol.، 2010)
درمان افسردگی
عصاره میسلیوم قارچ ممکن است باعث کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان پروستات شود
در مطالعهای که توسط محققان مرکز سرطان شیکوکو در ژاپن با حضور 74 بیمار سرطان پروستات انجام شد، آنها دریافتند که در بیماران مبتلا به اضطراب شدید قبل از افزایش نوشیدن، مدیریت عصاره میسلیوم قارچهای رژیمی احساس آرامش بخش است. (Yoshiteru Sumiyoshi و همکاران، Jpn J Clin Oncol.، 2010)
هند در نیویورک برای درمان سرطان | نیاز به تغذیه شخصی مخصوص سرطان
مکمل های گیاهی یا گیاهی که ممکن است اضطراب و افسردگی را کاهش دهند
تولسی / ریحان مقدس، چای سبز، گوتو کولا برای اضطراب و افسردگی
در یک مرور سیستماتیک منتشر شده در مجله Phytotherapy Research در سال 2018، تاکید شد که تجویز عصاره های گوتو کولا، چای سبز، ریحان مقدس یا تولسی می تواند در کاهش اضطراب و/یا افسردگی موثر باشد. (K. Simon Yeung و همکاران، Phytother Res.، 2018)
عصاره آشواگاندا
در یک مطالعه بالینی که توسط محققان دپارتمان عصب روانپزشکی و روانپزشکی سالمندان در حیدرآباد هند انجام شد، آنها دریافتند که استفاده از آشواگاندا ممکن است به کاهش استرس و اضطراب در بزرگسالان کمک کند. (K Chandrasekhar و همکاران، Indian J Psychol Med.، 2012)
عصاره آشواگاندا پتانسیل کاهش سطح هورمون استرس به نام کورتیزول را دارد که در افراد تحت استرس مزمن افزایش می یابد.
مطالعاتی نیز وجود دارد که نشان داده است گیاهانی مانند کوهوش سیاه، شاه توت، اسطوخودوس، گل ساعتی و زعفران ممکن است پتانسیل کاهش اضطراب یا افسردگی را داشته باشند. با این حال، کارآزماییهای بالینی بزرگ که به خوبی طراحی شدهاند، قبل از توصیه و استفاده از این گیاهان برای مدیریت اضطراب یا افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ضروری است. (K Simon Yeung و همکاران، Phytother Res.، 2018)
غذاهایی که می توانند اضطراب و افسردگی را افزایش دهند
در بیماران سرطانی با علائم اضطراب و افسردگی باید از مصرف غذاها/نوشیدنی های زیر اجتناب شود یا در حد اعتدال مصرف شود.
نوشیدنی های شیرین شده با شکر
غلات تصفیه شده و فرآوری شده
قهوه در قهوه
نوشیدنی های الکلی
گوشت فرآوری شده و غذاهای سرخ شده.
نتیجه
مقدار زیادی غذاهای غنی از آنتی اکسیدان دریافت کنید؛ غذاهای حاوی منیزیم/روی فراوان از جمله غلات کامل، حبوبات، آجیل، انواع توت ها، سبزیجات برگ دار و آووکادو. چای بابونه؛ EGCG; اسیدهای چرب امگا 3؛ کورکومین؛ عصاره میسلیوم قارچ، پروبیوتیک ها مانند چای سبز تخمیر شده و شکلات تلخ ممکن است به کاهش علائم اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی کمک کند. بسیاری از گیاهان و مکمل های گیاهی مانند ریحان مقدس / تولسی و عصاره آشواگاندا نیز ممکن است خواص ضد اضطرابی داشته باشند. با این حال، قبل از مصرف هر گونه مکمل، با انکولوژیست خود صحبت کنید تا از هرگونه تداخل نامطلوب با درمان مداوم سرطان جلوگیری کنید.
اینکه چه غذایی بخورید و چه مکمل هایی مصرف کنید تصمیم شماست. تصمیم شما باید شامل در نظر گرفتن جهش های ژن سرطان، سرطان، درمان مداوم و مکمل ها، هرگونه آلرژی، اطلاعات شیوه زندگی، وزن، قد و روال معمول باشد.
برنامه ریزی تغذیه برای سرطان از افزونه بر اساس جستجوهای اینترنتی نیست. این تصمیم گیری را بر اساس علم مولکولی که توسط دانشمندان و مهندسان نرم افزار ما پیاده سازی شده است، خودکار می کند. فرقی نمیکند که فکر میکنید مسیرهای بیولوژیکی بیوشیمیایی زیربنایی را درک میکنید یا نه - برای برنامهریزی تغذیهای برای سرطان، این درک ضروری است.
از هم اکنون با برنامه ریزی تغذیه خود با پاسخ دادن به سؤالاتی در مورد نام سرطان، جهش های ژنتیکی، درمان مداوم و مکمل ها، هرگونه آلرژی، رفتار، سبک زندگی، گروه سنی و جنسیت شروع کنید.
درمان افسردگی
درمان افسردگی
خانه » وبلاگ ها » مواد غذایی برای اضطراب / افسردگی در بیماران سرطانی
نکات مهم
انواع غذاها از جمله غذاهای غنی از آنتی اکسیدان؛ غذاهای حاوی منیزیم/روی فراوان از جمله غلات کامل، حبوبات، آجیل، انواع توت ها، سبزیجات برگ دار و آووکادو. چای بابونه؛ EGCG در چای است. اسیدهای چرب امگا 3؛ کورکومین؛ عصاره میسلیوم قارچ، پروبیوتیک ها مانند چای سبز تخمیر شده و شکلات تلخ ممکن است به مقابله با علائم اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی کمک کند. برخی از گیاهان دارویی و گیاهان دارویی مانند ریحان مقدس/تولسی و عصاره آشواگاندا نیز ممکن است خواص ضد اضطرابی داشته باشند.
محتوا مخفی شدن
1. اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی
2. غذاها و مکمل هایی که می توانند اضطراب و افسردگی را در بیماران سرطانی کاهش دهند.
3. پروبیوتیک ها برای اضطراب و استرس در بیماران مبتلا به سرطان حنجره
3.1. غذاهای حاوی پروبیوتیک
4. کمبود ویتامین D و افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه متاستاتیک
4.1. ویتامین D مواد غذایی فراوان
4.2. ویتامین D ug مکمل پروبیوتیکی
5. کورکومین برای علائم افسردگی و اضطراب در بیماران
6. کمبود ویتامین C باعث افزایش اضطراب و افسردگی می شود
6.1. غذاهای غنی از ویتامین C
7. آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A، C یا E برای اضطراب و افسردگی
8. اسیدهای چرب امگا 3 برای افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه تازه تشخیص داده شده
9. چای بابونه برای اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی تحت درمان با شیمی درمانی
10. مکمل های منیزیم برای اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی تحت درمان با شیمی درمانی
10.1. غذاهای غنی از منیزیم
11. شکلات تلخ برای علائم افسردگی
12. مکمل روی برای افسردگی
12.1. غذاهای غنی از روی
13. کاتچین چای برای افسردگی در بازماندگان سرطان سینه
14. عصاره میسلیوم قارچ ممکن است باعث کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان پروستات شود.
15. مکمل های گیاهی یا گیاهی که ممکن است اضطراب و افسردگی را کاهش دهند
15.1. تولسی / ریحان مقدس، چای سبز، گوتو کولا برای اضطراب و افسردگی
15.2. عصاره آشواگاندا
16. غذاهایی که می توانند اضطراب و افسردگی را افزایش دهند
16.1. نتیجه
درمان افسردگی
اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی
تشخیص سرطان یک رویداد تغییر دهنده زندگی است که با افزایش اضطراب و افسردگی بالینی در بین بیماران و همچنین خانوادههایشان همراه است. زندگی شخصی، کار و روابط، روال روزانه و نقش های خانوادگی بیماران را تغییر می دهد و در نهایت منجر به اضطراب و افسردگی می شود. یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز نشان داد که افسردگی ممکن است تا 20٪ و اضطراب تا 10٪ از بیماران مبتلا به سرطان را تحت تأثیر قرار دهد، در حالی که این میزان در جمعیت عمومی 5٪ و 7٪ است. (الکساندرا پیتمن و همکاران، BMJ.، 2018)
مقابله با اضطراب و اندوه سرطان
تشخیص و درمان سرطان می تواند بسیار استرس زا باشد و تاثیر قابل توجهی بر کیفیت زندگی و سلامت روان بیمار داشته باشد. اضطراب و استرس در بیماران مبتلا به سرطان ممکن است عمدتاً با ترس از مرگ، ترس از درمان سرطان و عوارض جانبی مرتبط، ترس از تغییر ظاهر فیزیکی، ترس از متاستاز یا گسترش سرطان و ترس از دست دادن استقلال مرتبط باشد.
محبوب ترین روش ها برای مقابله با اضطراب شامل تکنیک های آرام سازی مانند یوگا، مدیتیشن و تنفس عمیق، مشاوره و دارو است. شواهد علمی حاکی از آن است که اضطراب و افسردگی می تواند مانع از درمان و بهبود سرطان شود و همچنین احتمال مرگ ناشی از سرطان را افزایش دهد. از این رو برخورد مناسب با اضطراب و افسردگی و ارتقای سلامت روانی بیماران سرطانی اهمیت پیدا کرده است.
وقتی نوبت به مقابله با اضطراب و استرس می رسد، اغلب برای دریافت داروها و مشاوره به متخصصان مراقبت های بهداشتی مراجعه می کنیم. اما مهم ترین چیزی که به آن توجه نمی کنیم نقش تغذیه (غذا و مکمل ها) در سلامت روان بیمار است. مطالعات مختلف نشان داده است که در مقایسه با بیماران سرطانی با وضعیت تغذیه طبیعی، بیمارانی که در معرض سوء تغذیه قرار دارند، درد، اضطراب و غم بیشتری را تجربه می کنند. (Mariusz Chabowski و همکاران، J Thorac دسامبر، 2018)
غذاها و مکمل هایی که ممکن است باعث کاهش اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی شود
غذاها و مکمل های مناسب زمانی که به عنوان بخشی از رژیم غذایی سرطان گنجانده شوند، می توانند به کاهش یا مقابله با اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی کمک کنند.
پروبیوتیک ها برای اضطراب و استرس در بیماران مبتلا به سرطان حنجره
در مطالعه ای که توسط محققان دانشگاه پزشکی شانشی در چین بر روی 30 بیمار مبتلا به سرطان حنجره و 20 داوطلب سالم انجام شد، آنها دریافتند که استفاده از پروبیوتیک ها می تواند اضطراب و افسردگی را در بیمارانی که برای لارنژکتومی برنامه ریزی شده اند، تسکین دهد. ( هوی یانگ و همکاران، آسیا پک جی کلین اونکول، 2016 )
غذاهای حاوی پروبیوتیک
مصرف غذاهای پروبیوتیک ممکن است به مقابله با علائم اضطراب و استرس در بیماران سرطانی کمک کند.
ماست و پنیر - غذاهای تخمیر شده شیر
ترشی - غذای تخمیر شده
کفیر - شیر پروبیوتیک اصلاح شده
دوغ سنتی - یکی دیگر از نوشیدنی های تخمیر شده شیر
کلم ترش - کلم ریز خرد شده با باکتری اسید لاکتیک تخمیر شده است.
تمپه، میسو، ناتو - محصولات تخمیر شده سویا.
کامبوجا - چای سبز تخمیر شده (به مقابله با اضطراب و غم کمک می کند)
کمبود ویتامین D و افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه متاستاتیک
در مطالعهای که اخیراً توسط محققان در بخش روانپزشکی و علوم رفتاری مرکز سرطان Memorial Sloan Kettering در نیویورک بر روی 98 بیمار مبتلا به سرطان ریه متاستاتیک انجام شد، آنها دریافتند که کمبود ویتامین D ممکن است با افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه متاستاتیک مرتبط باشد. بنابراین، مکمل ویتامین D ممکن است به کاهش افسردگی و اضطراب در بیماران سرطانی کمک کند. (دانیل سی مک فارلند و همکاران، BMJ Palliat Care Support.، 2020)
درمان افسردگی
ویتامین D مواد غذایی فراوان
مصرف غذاهای غنی از ویتامین D ممکن است به مقابله با علائم اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی کمک کند.
ماهی از جمله سالمون، ساردین، تن
زرده تخم مرغ
قارچ
ویتامین D ug مکمل پروبیوتیکی
مطالعه دیگری که توسط محققان دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ایران انجام شد نیز نشان داد که مصرف ویتامین D و پروبیوتیک ها ممکن است به بهبود سلامت روان در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) کمک کند. (وحیدرضا استادمحمدی و همکاران، J Ovarian Res.، 2019)
غذاهایی که باید بعد از تشخیص سرطان بخورید!
هیچ سرطانی مثل هم نیست. از دستورالعمل های تغذیه ای معمول برای همه فراتر بروید و با خیال راحت در مورد غذا و مکمل ها تصمیم بگیرید.
مثال را ببینید
یافته
کورکومین برای علائم افسردگی و اضطراب در بیماران
کورکومین ماده فعال اصلی موجود در زردچوبه، ادویه کاری است که اغلب در کشورهای آسیایی استفاده می شود.
در یک متاآنالیز اخیر که توسط محققان دانشگاه کاتانیا در ایتالیا انجام شد، آنها داده های 9 مقاله را تجزیه و تحلیل کردند که 7 مقاله شامل نتایج مربوط به افراد مبتلا به اختلال افسردگی اساسی و دو مقاله دیگر با عواقب ناشی از مبتلایان بود. از افسردگی ثانویه تا یک وضعیت پزشکی. این مطالعه نشان داد که استفاده از کورکومین به طور قابل توجهی علائم افسردگی و اضطراب را در بیماران کاهش می دهد. (Laura Fusar-Poli و همکاران، Crit Rev Food Sci Nutr.، 2020)
مطالعات مختلف همچنین از یافتههای مزایای بالقوه استفاده از مکملهای کورکومین در کاهش علائم افسردگی و اضطراب در بیماران مبتلا به بیماریهای مختلف از جمله دیابت با نوروپاتی محیطی حمایت کردهاند. (سارا اسدی و همکاران، Phytother Res.، 2020)
مطالعه دیگری که در سال 2015 انجام شد همچنین نشان داد که کورکومین پتانسیل کاهش اضطراب در افراد چاق را دارد. چاقی یکی از عوامل خطر اصلی سرطان است. (حبیب الله اسماعیلی و همکاران، چین جی اینتگر مد، 2015)
مطالعه قبلی که در سال 2016 توسط محققان در کرالا انجام شد نشان داد که ترکیبی از کورکومین و شنبلیله می تواند در کاهش استرس در محل کار مفید باشد. (Subash Pandaran Sudheera et al, J Clin Psychopharmacol., 2016)
کمبود ویتامین C باعث افزایش اضطراب و افسردگی می شود
کمبود ویتامین C به طور گسترده با اختلالات مرتبط با استرس مانند اضطراب و افسردگی مرتبط است. بنابراین، افزودن ویتامین C، همچنین به نام اسید اسکوربیک، یک آنتی اکسیدان قوی، به عنوان یک روش ممکن برای درمان اضطراب و افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ظاهر می شود. (بتینا موریتز و همکاران، مجله بیوشیمی تغذیه، 2020)
این همچنین با یافته های مطالعه ای که توسط محققان دانشگاه اوتاگو در نیوزلند در سال 2018 انجام شد، مطابقت دارد، جایی که آنها به این نتیجه رسیدند که سطوح بالای ویتامین C با سطوح بالای دانشجویان پسر جذب شده از موسسات عالی محلی در کرایست چرچ مرتبط است. نیوزلند. (ژولیت ام پولار و همکاران، آنتی اکسیدان ها (بازل)، 2018)
مطالعه قبلی که توسط محققان همان دانشگاه انجام شده بود همچنین نشان داد که افزایش مصرف غذاهای غنی از ویتامین C مانند کیوی در افرادی که وضعیت بدنی نسبتاً مختل دارند، به طور کلی وضعیت سلامتی و رفاه روانی را بهبود می بخشد. (Anitra C Carr و همکاران، J Nutr Sci. 2013)
غذاهای غنی از ویتامین C
مصرف غذاهای غنی از ویتامین C ممکن است به مقابله با علائم اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی کمک کند.
انواع توت ها مانند زغال اخته و توت فرنگی
کیوی بونگا
مرکباتی مانند پرتقال، لیمو، گریپ فروت، پوملو و لیمو ترش.
آناناس
سوپ گوجه
آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین A، C یا E برای اضطراب و افسردگی
مطالعهای که توسط محققان بیمارستان یادبود Santokba Durlabhji در جیپور هند انجام شد، تأثیر کمبود ویتامین A، C یا E (که آنتیاکسیدانهای قوی هستند) بر اختلال اضطراب فراگیر (GAD) و غمگینی را بررسی کرد. این مطالعه نشان داد که بیماران مبتلا به GAD و افسردگی در مقایسه با افراد سالم، سطوح پایینتری از ویتامینهای A، C و E داشتند. مکمل رژیم غذایی با این ویتامین ها اضطراب و افسردگی را در این بیماران به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. (مدهاوی گوتام و همکاران، روانپزشکی هند جی، 2012).
همراه با مقدار زیادی ویتامین C، میوه هایی مانند آلو، گیلاس، انواع توت ها. آجیل و خشکبار؛ حبوبات؛ و سبزیجاتی مانند بروکلی، اسفناج و کلم پیچ می توانند اضطراب و افسردگی را کاهش دهند.
اسیدهای چرب امگا 3 برای افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه تازه تشخیص داده شده
ماهی های چرب مانند سالمون و جگر ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند.
محققان موسسه تحقیقات مرکز ملی سرطان شرق در کاشیوا، ژاپن یک مطالعه بالینی برای بررسی رابطه بین مصرف روزانه اسیدهای چرب امگا 3 و افسردگی در 771 بیمار ژاپنی انجام دادند. سرطان ریه. این مطالعه نشان داد که مصرف کل اسیدهای چرب امگا 3 و اسید آلفا لینولنیک ممکن است با کاهش افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ریه مرتبط باشد. (S سوزوکی و همکاران، Br J Cancer.، 2004)
درمان افسردگی
چای بابونه برای اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی تحت درمان با شیمی درمانی
در مطالعه ای که توسط محققان ایرانی در سال 2019 بر اساس داده های 110 بیمار سرطانی مراجعه کننده به بخش شیمی درمانی بیمارستان 22 بهمن نیشابور منتشر شد، آنها تأثیر چای بابونه را بر اضطراب و افسردگی در 55 بیمار سرطانی تحت شیمی درمانی بررسی کردند. و دریافت که استفاده از چای بابونه افسردگی را در این بیماران تا 24.5 درصد کاهش داد. (وحید معینی قمچینی و همکاران، مجله داروسازان جوان، 1398)
مکمل های منیزیم برای اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی تحت درمان با شیمی درمانی
مطالعهای که در سال 2017 در مجله سرطانشناسی بالینی منتشر شد، تأثیر استفاده از مکملهای اکسید منیزیم را در 19 بیمار سرطانی که اضطراب مداوم و مشکل در شروع خواب پس از شیمیدرمانی و/یا پرتودرمانی را برای انواع مختلف سرطان گزارش کردند، بررسی کرد. 11 بیمار کاهش اضطراب پس از مصرف مکمل های اکسید منیزیم را گزارش کردند. این مطالعه به این نتیجه رسید که استفاده از منیزیم ممکن است در کاهش اختلال خواب و اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان مفید باشد. (سیندی آلبرتز کارسون و همکاران، مجله انکولوژی بالینی، 2017)
غذاهای غنی از منیزیم
مصرف غذاهای غنی از منیزیم ممکن است به مقابله با علائم اضطراب در بیماران سرطانی کمک کند.
غلات کامل
سبزیجات برگ دار
حبوبات
آبکادو
اسفناج
آجیل
شکلات تلخ
شکلات تلخ برای علائم افسردگی
شکلات تلخ سرشار از منیزیم، آهن، مس و منگنز و آنتی اکسیدان های مختلف است. شکلات تلخ حاوی بیش از 70 درصد کاکائو بهترین مقدار کربوهیدرات و قند را دارد.
در یک مطالعه چند ملیتی، محققان ارتباط بین مصرف شکلات تلخ و علائم افسردگی را در بزرگسالان آمریکایی بررسی کردند. دادهها از 13626 بزرگسال بالای 20 سال که در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه بین سالهای 2007-08 و 2013-14 شرکت کردند، به دست آمد. این مطالعه نشان داد که مصرف شکلات تلخ ممکن است با کاهش خطر علائم بالینی مرتبط افسردگی مرتبط باشد. (سارا ای جکسون و همکاران، اضطراب افسردگی، 2019)
مکمل های روی برای افسردگی
شواهد علمی از ارتباط مثبت بین کمبود روی و خطر افسردگی حمایت می کند. مصرف مکمل روی ممکن است به کاهش علائم افسردگی کمک کند. (جسیکا وانگ و همکاران، مواد مغذی، 2018)
غذاهای غنی از روی
مصرف غذاهای غنی از روی ممکن است به مقابله با علائم افسردگی در بیماران سرطانی کمک کند.
صدف
خرچنگ
خرچنگ
لوبیا
آجیل
غلات کامل
زرده تخم مرغ
کبد
کاتچین چای برای افسردگی در بازماندگان سرطان سینه
کاتچین های چای مانند اپی گالوکاتچین-3-گالات (EGCG) که معمولا در چای سبز و چای سیاه یافت می شود ممکن است به کاهش اضطراب و افسردگی در بیماران/بازماندگان سرطان سینه کمک کند.
بر اساس داده های یک مطالعه کوهورت مبتنی بر جمعیت که بین آوریل 2002 و دسامبر 2006 در شانگهای، چین شامل 1399 زن مبتلا به سرطان سینه انجام شد، محققان مرکز اپیدمیولوژی Vanderbilt در ایالات متحده ارتباط مصرف چای با افسردگی را در بازماندگان سرطان سینه مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. . این مطالعه نشان داد که نوشیدن منظم چای ممکن است به کاهش افسردگی در بازماندگان سرطان سینه کمک کند. (Xiaoli Chen و همکاران، J Clin Oncol.، 2010)
درمان افسردگی
عصاره میسلیوم قارچ ممکن است باعث کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان پروستات شود
در مطالعهای که توسط محققان مرکز سرطان شیکوکو در ژاپن با حضور 74 بیمار سرطان پروستات انجام شد، آنها دریافتند که در بیماران مبتلا به اضطراب شدید قبل از افزایش نوشیدن، مدیریت عصاره میسلیوم قارچهای رژیمی احساس آرامش بخش است. (Yoshiteru Sumiyoshi و همکاران، Jpn J Clin Oncol.، 2010)
هند در نیویورک برای درمان سرطان | نیاز به تغذیه شخصی مخصوص سرطان
مکمل های گیاهی یا گیاهی که ممکن است اضطراب و افسردگی را کاهش دهند
تولسی / ریحان مقدس، چای سبز، گوتو کولا برای اضطراب و افسردگی
در یک مرور سیستماتیک منتشر شده در مجله Phytotherapy Research در سال 2018، تاکید شد که تجویز عصاره های گوتو کولا، چای سبز، ریحان مقدس یا تولسی می تواند در کاهش اضطراب و/یا افسردگی موثر باشد. (K. Simon Yeung و همکاران، Phytother Res.، 2018)
عصاره آشواگاندا
در یک مطالعه بالینی که توسط محققان دپارتمان عصب روانپزشکی و روانپزشکی سالمندان در حیدرآباد هند انجام شد، آنها دریافتند که استفاده از آشواگاندا ممکن است به کاهش استرس و اضطراب در بزرگسالان کمک کند. (K Chandrasekhar و همکاران، Indian J Psychol Med.، 2012)
عصاره آشواگاندا پتانسیل کاهش سطح هورمون استرس به نام کورتیزول را دارد که در افراد تحت استرس مزمن افزایش می یابد.
مطالعاتی نیز وجود دارد که نشان داده است گیاهانی مانند کوهوش سیاه، شاه توت، اسطوخودوس، گل ساعتی و زعفران ممکن است پتانسیل کاهش اضطراب یا افسردگی را داشته باشند. با این حال، کارآزماییهای بالینی بزرگ که به خوبی طراحی شدهاند، قبل از توصیه و استفاده از این گیاهان برای مدیریت اضطراب یا افسردگی در بیماران مبتلا به سرطان ضروری است. (K Simon Yeung و همکاران، Phytother Res.، 2018)
غذاهایی که می توانند اضطراب و افسردگی را افزایش دهند
در بیماران سرطانی با علائم اضطراب و افسردگی باید از مصرف غذاها/نوشیدنی های زیر اجتناب شود یا در حد اعتدال مصرف شود.
نوشیدنی های شیرین شده با شکر
غلات تصفیه شده و فرآوری شده
قهوه در قهوه
نوشیدنی های الکلی
گوشت فرآوری شده و غذاهای سرخ شده.
نتیجه
مقدار زیادی غذاهای غنی از آنتی اکسیدان دریافت کنید؛ غذاهای حاوی منیزیم/روی فراوان از جمله غلات کامل، حبوبات، آجیل، انواع توت ها، سبزیجات برگ دار و آووکادو. چای بابونه؛ EGCG; اسیدهای چرب امگا 3؛ کورکومین؛ عصاره میسلیوم قارچ، پروبیوتیک ها مانند چای سبز تخمیر شده و شکلات تلخ ممکن است به کاهش علائم اضطراب و افسردگی در بیماران سرطانی کمک کند. بسیاری از گیاهان و مکمل های گیاهی مانند ریحان مقدس / تولسی و عصاره آشواگاندا نیز ممکن است خواص ضد اضطرابی داشته باشند. با این حال، قبل از مصرف هر گونه مکمل، با انکولوژیست خود صحبت کنید تا از هرگونه تداخل نامطلوب با درمان مداوم سرطان جلوگیری کنید.
اینکه چه غذایی بخورید و چه مکمل هایی مصرف کنید تصمیم شماست. تصمیم شما باید شامل در نظر گرفتن جهش های ژن سرطان، سرطان، درمان مداوم و مکمل ها، هرگونه آلرژی، اطلاعات شیوه زندگی، وزن، قد و روال معمول باشد.
برنامه ریزی تغذیه برای سرطان از افزونه بر اساس جستجوهای اینترنتی نیست. این تصمیم گیری را بر اساس علم مولکولی که توسط دانشمندان و مهندسان نرم افزار ما پیاده سازی شده است، خودکار می کند. فرقی نمیکند که فکر میکنید مسیرهای بیولوژیکی بیوشیمیایی زیربنایی را درک میکنید یا نه - برای برنامهریزی تغذیهای برای سرطان، این درک ضروری است.
از هم اکنون با برنامه ریزی تغذیه خود با پاسخ دادن به سؤالاتی در مورد نام سرطان، جهش های ژنتیکی، درمان مداوم و مکمل ها، هرگونه آلرژی، رفتار، سبک زندگی، گروه سنی و جنسیت شروع کنید.
درمان افسردگی