14-01-2022, 02:56 AM
به دلیل رفع مشکلات اجتماعی مختلف، در جهت کمک به همنوع موسسات خیریه در زمینههای مختلفی تاسیس و شروع به فعالیت کردهاند؛ افراد مهربان زیادی در جامعه هستند که بنا بر حس انساندوستی علاقهمند هستند تا به دیگران کمک کنند و به کار داوطلبانه در خیریهها بپردازند.
پذیرش افراد داوطلب در خیریهها نقش اساسی در حمایت از خیریه را دارد. شما به عنوان یک داوطلب لازم است با موسسات خیریه و فعالیتهایی که میتوانید به عنوان داوطلب انجام دهید آشنا شوید.
شما نیر میتوانید در صورت علاقه به کمک به نیازمندان با فعالیت داوطلبانه در خیریه کودکان فرشته اند ، کمک های نقدی یا غیر نقدی خود را انجام دهید .
پذیرش افراد داوطلب در خیریهها نقش اساسی در حمایت از خیریه را دارد. شما به عنوان یک داوطلب لازم است با موسسات خیریه و فعالیتهایی که میتوانید به عنوان داوطلب انجام دهید آشنا شوید.
شما نیر میتوانید در صورت علاقه به کمک به نیازمندان با فعالیت داوطلبانه در خیریه کودکان فرشته اند ، کمک های نقدی یا غیر نقدی خود را انجام دهید .
سلام من رضوان هستم و در خیریه کودکان فرشته اند به صورت داوطلب فعالیت می کنم. برای کمک به مناطق سیستان و بلوچستان کمک غیرنقدی جمع آوری می کنیم.