09-08-2020, 02:18 PM
فواید مصرف انواع آجیل در بارداری
[*]بادام درختی
[/list]بادام درختی میوهی خوراکی درخت بادام است که عمدتاً در خاورمیانه رشد میکند. بادام سرشار از مواد معدنی مانند منگنز، فسفر و مس در بارداری است و منبع خوبی برای ویتامین E میباشد. همچنین بادام میتواند به تنظیم قند خون و فشار خون کمک کند که برای کاهش خطر پرهاکلامپسی در زنان باردار و هضم غذا بسیار مهم است. منگنز موجود در بادام درختی، در ساخت استخوان نوزاد کاربرد دارد. ریبوفلاوین از دیگر مواد مغذی موجود در بادام درختی است که رشد شناختی نوزاد را بهبود میبخشد
[list]
[*]بادام زمینی
[/list]
[*]فندق
[/list]
[*]پسته
[/list]
[*]گردو
[/list]
[*]بادام هندی
[/list]بادام هندی نوعی مزهی خامهای دارد و حاوی چربیهای اشباع نشده از جمله اسید اولئیک و پالمیتولئیک است. این مغز، یک جایگزین گیاهی برای خامه است و کالری کمتری دارد. بادام هندی از نظر کلسیم نیز یک منبع غنی به شمار میآید که میتواند در استخوانسازی نوزاد بسیار مفید باشد. بادام هندی منبع غنی از مواد ضدباکتریایی است که میتواند به جلوگیری از رشد عفونت کمک کند.
https://gahvare.net/articles/upTXy/%D9%8...8%B1%DB%8C
تقریباً هر نوع آجیلی که مصرف کنید، مزایای سلامتیبخشی برای شما فراهم میکند. با این حال، در زمان بارداری شش عدد مغز وجود دارد که میتواند تاثیر ویژهای داشته باشند.
[list][*]بادام درختی
[/list]بادام درختی میوهی خوراکی درخت بادام است که عمدتاً در خاورمیانه رشد میکند. بادام سرشار از مواد معدنی مانند منگنز، فسفر و مس در بارداری است و منبع خوبی برای ویتامین E میباشد. همچنین بادام میتواند به تنظیم قند خون و فشار خون کمک کند که برای کاهش خطر پرهاکلامپسی در زنان باردار و هضم غذا بسیار مهم است. منگنز موجود در بادام درختی، در ساخت استخوان نوزاد کاربرد دارد. ریبوفلاوین از دیگر مواد مغذی موجود در بادام درختی است که رشد شناختی نوزاد را بهبود میبخشد
[list]
[*]بادام زمینی
[/list]
بادام زمینی منبع غنی پروتئین و فولات است که به رشد مغزی و ستون فقرات کمک میکند. آنها حاوی مواد باارزشی مانند بیوتین، مس و منگنز هستند. مس موجود در بادام زمینی به رشد رگهای خونی و سیستم قلبی و عروقی کمک میکند. اگر در خانواده سابقهی آلرژی به بادام زمینی دارید، در مورد مصرف آن با پزشک مشورت کنید.
[list][*]فندق
[/list]
این آجیل حاوی فیبر زیادی است که به هضم غذا کمک میکند و در تنظیم قند خون و کاهش التهاب نقش مهمی دارد. فندق سرشار از چربیهای اشباع نشده است که میتوانند سلامت قلب را تقویت کنند. کربوهیدرات فندق کم و از نظر فیبر نیز متوسط است. ویتامین E موجود در فندق میتواند از بدن مادر در برابر آسیب رادیکالهای آزاد محافظت کند. فندوق دارای پتاسیم و کلسیم در بارداری است که برای رشد و نموی سیستم عصبی نوزاد مفید بوده و مانع از خستگی مفرط میشوند.
[list][*]پسته
[/list]
خوردن پسته در بارداری به دلیل اینکه سرشار از آنتی اکسیدانهایی مانند ویتامین E و مواد معدنی مانند روی، آهن و سلنیوم هستند و مانند سایر آجیلها، ها هم حاوی فیبر زیادی هستند، بنابراین برای کمک به هضم فوقالعادهاند. پستهی خام به تولید سلولهای خونی و خونسازی کمک میکند که در بارداری به شدت مهم است.
[list][*]گردو
[/list]
گردو تقریباً شبیه به شکل مغز انسان است، و از آنجا که سرشار از امگا 3 و ماده مغذی که به ارتقاء سلامت مغز کمک میکند، به شدت لرای رشد جنین مفید است. گردو حاوی انواع ویتامینها و مواد معدنی مفیدی است که میتواند به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک کند. تحقیقات نشان داده است ضریب هوشی در نوزادانی که مادرشان در دوران بارداری گردو مصرف میکرده است بالاتر است. همچنین گردو خواص خونسازی و تصفیه کنندگی خون را دارد. خوردن بیش از حد گردو گرمی بدن را افزایش میدهد، در خوردنش تعادل را رعایت کنید.
[list][*]بادام هندی
[/list]بادام هندی نوعی مزهی خامهای دارد و حاوی چربیهای اشباع نشده از جمله اسید اولئیک و پالمیتولئیک است. این مغز، یک جایگزین گیاهی برای خامه است و کالری کمتری دارد. بادام هندی از نظر کلسیم نیز یک منبع غنی به شمار میآید که میتواند در استخوانسازی نوزاد بسیار مفید باشد. بادام هندی منبع غنی از مواد ضدباکتریایی است که میتواند به جلوگیری از رشد عفونت کمک کند.
https://gahvare.net/articles/upTXy/%D9%8...8%B1%DB%8C