02-01-2019, 10:01 PM
قهرکردن چرا انتخاب بعضی افراد در روابط است بجای گفتگو کردن ؟
ادامه....
■ قهر یک بازی مرموز پیچیده و بسیاری از اوقات بدجنسانه ای است که به عنوان یکی از بازی های زندگی برای تخریب زندگی شناخته شده است
■ قهر نوعی از خشم و عصبانیت فریب کارانه است ؛ قهر با این منطق همراه هست که : من چون کاری نمیکنم گناهی هم مرتکب نشدم در حالیکه اگر شما به فرزندتان دوا و غذا ندهید شما را به زندان میبرند
لذا اگر شما کاری نکنید دلیلی بر این نیست که شما عیب و ایرادی نداشته باشید و مسئول نباشید
لذا اگر شما کاری نکنید دلیلی بر این نیست که شما عیب و ایرادی نداشته باشید و مسئول نباشید
■ قهر غالب اوقات وسیله ای برای کنترل است و یا اینکه من نشان بدهم که یک چیزی را تمام و کمال میخواهم
■ اگر به پایه های موضوع بخواهید نگاه کنید در قهر من از طریق رنج دادن ظاهری خودم میخواهم به تو رنج بدهم بدون اینکه مسوولیت داشته باشم…
■ وقتی من در کودکی قهر میکردم همه را به زانو و التماس در می آوردم حالا من میخواهم به حساب خودم میزان رنج تو و علاقه تو را به خودم اندازه گیری کنم
■ قهر بازی خطرناک و زشتی است که از سلامت روانی بهره ای ندارد ، ته بازی قهر احساس بدی است که میگوید من بدم ، تو بدی و رابطه بد است
■ در قهر هدف بردن در بازی است بدون اینکه چیزی را هزینه کنی ، کسانی که قهر میکنند چون میبینند طرفشان از این قهر خیلی ناراحت میشود و خیلی احساس بدی میکند متاسفانه در قهر کردن تشویق میشوند
■ قهر ، یا سکوت هست یا فاصله گرفتن هست ، یا به گونه ای رفتار کردن انگار تو نیستی و من نیستم و یا هیچ کداممان نیستیم ، یک بازیست و یکی از بدترین نوع ارتباط و خشم هست
■ بعضی ها این کار را می کنند تا طرف مقابل بیشتر حرف بزند و بتوانند اطلاعات بیشتری بگیرند ، یا در کودکی اینجور برداشت کردند که اگر من رنج ببرم پدر و مادرم رنج می برند ، پس من سکوت می کنم
■ یا در گذشته وقتی ناراحتی می کردم به هدفم می رسیدم ، الان....ادامه....