سبک ارتباطی جراتمندانه - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: مجموعه مشاوره روانشناسی، تحصیلی و مددکاری (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=110) +--- موضوع: سبک ارتباطی جراتمندانه (/showthread.php?tid=67228) |
سبک ارتباطی جراتمندانه - heyvafamily - 09-01-2022 هر سبک ارتباطی مجموعه ای از رفتارهای ارتباطی است که با یکدیگر ارتباط دارند و این که هر روش ارتباطی با دیگران توسط یک فرد در موقعیت های مشابه با یک روند ثابت مورد استفاده قرار می گیرد . سه سبک برقراری ارتباط وجود دارد که شامل سبک ارتباطی پرخاشگرانه ، منفعلانه و جراتمندانه است . سبک ارتباطی جرات مندانه نوعی از ارتباط است که در آن هر احساسی به جز اضطراب به راحتی بیان می شود . سبک جراتمندانه به فرد کمک می کند که بتواند به خود اطمینان داشته باشید ، اعتماد به نفس خود را افزایش دهید ، احترام دیگران را جلب کند ، توانایی تصمیم گیری خود را بهبود بخشد ، حقوق خود را حفظ کند ، احساسات خود را ابراز کند ، روابط خود را بهبود بخشد ، اعتراض کند ، نظر خود را بیان کند و نه بگوید . در این مقاله به بررسی سبک ارتباطی جراتمندانه به باورها در سبک ارتباطی جراتمندانه ، سبک ارتباطی جراتمندانه ، رفتار سبک ارتباطی جراتمندانه ، رویارویی و حل مسئله در سبک ارتباطی جراتمندانه و تاثیراتی که سبک ارتباطی جراتمندانه بر دیگران می گذارند می پردازیم . ” سه سبک برقراری ارتباط وجود دارد که شامل سبک ارتباطی پرخاشگرانه ، منفعلانه و جراتمندانه است . “ سبک جرات مندانه در روش جراتمندانه در مورد باورها در سبک ارتباطی جراتمندانه ، سبک ارتباطی جراتمندانه ، رفتار سبک ارتباطی جراتمندانه ، رویارویی و حل مسئله در سبک ارتباطی جراتمندانه و تاثیراتی که سبک ارتباطی جراتمندانه بر دیگران می گذارند توضیح داده می شود . [list] [*]باورها در سبک ارتباطی جراتمندانه [*]سبک ارتباطی جراتمندانه [*]رفتار سبک ارتباطی جراتمندانه [*]تاثیراتی که سبک ارتباطی جراتمندانه بر دیگران می گذارند [*]رویارویی و حل مسئله در سبک ارتباطی جراتمندانه [/list]در ادامه مقاله به صورت کامل تری در مورد شیوه جرات مندانه توضیح داده می شود . حتما بخوانید: سبک ارتباطی پرخاشگرانه باورها در سبک ارتباطی جرات مندانه باورها در سبک ارتباطی جرات مندانه شامل موارد زیر است : [list] [*]باور به این که هم خویش و هم دیگران ارزشمند هستند . [*]دانستن این که رفتار جراتمندانه بدان معنا نیست که فرد همواره برنده است ، بلکه بدان معناست که فرد موقعیت را به بهترین و کارآمدترین نحو ممکن اداره می کند . [*]" هم من و هم دیگران بر حق هستم " [/list]حتما بخوانید: سبک ارتباطی منفعلانه ” سبک ارتباطی جرات مندانه نوعی از ارتباط است که در آن هر احساسی به جز اضطراب به راحتی بیان می شود . “ سبک ارتباطی و احساسات افراد جراتمند سبک ارتباطی جراتمندانه شامل موارد زیر است : [list] [*]گوش دهنده فعال و کارآمدی است . [*]محدودیت ها و انتظارات را ابراز می دارد . [*]مشاهداتش را بیان می کند ، و از برچسب ها استفاده نمی کند و قضاوت نمی کند . [*]خواسته ها و انتظارات خویشتن را در اولین فرصت مستقیماً و صادقانه ابراز می دارد . [*]مراقب احساسات دیگران است . [/list]احساساتی که افراد جراتمند تجربه می کنند شامل احساس شوق ، رضایت و آرامش است : [list] [*]شوق [*]رضایت [*]آرامش [/list]حتما بخوانید: چگونه جراتمندانه رفتار کنیم رفتار سبک ارتباطی جراتمندانه رفتار سبک ارتباطی جراتمندانه شامل موارد زیر است : [list] [*]بر اساس انتخاب خویش عمل می کند . [*]می داند چه چیزی لازم است و برای رسیدن به آن برنامه ریزی می کند . [*]عمل مدار است [*]محکم است . [*]انتظاراتش واقع بینانه هستند . [*]منصفانه و عادلانه رفتار می کند . [*]سودمند و قابل پیش بینی است . [*]اقدامات مقتضی را جهت رسیدن به اهدافش انجام می دهد بدون آن که حق دیگران را نادیده انگارد . [*]رفتار غیر کلامی [*]ژست های باز و طبیعی [*]بیان چهره ای حاکی از توجه و علاقه [*]تماس چشمی مستقیم [*]وضعیت بدنی مطمئن و آسوده [*]آهنگ صدای مناسب و متناسب [*]تنوع در میزان صحبت [*]رفتار کلامی [*]" انتخاب من این است که ... " [*]" من فکر می کنم ... " [*]" به نظر من ..." [/list] رویارویی و حل مسئله در سبک ارتباطی جراتمندانه رویارویی و حل مسئله در سبک ارتباطی جراتمندانه شامل موارد زیر است : [list] [*] مذاکره ، درخواست ، معامله [*]رویارو شدن با مشکلات در همان زمانی که اتفاق می افتند [*]اجازه حضور ندادن به احساسات منفی [/list] تاثیراتی که سبک ارتباطی جراتمندانه بر دیگران می گذارند از تاثیراتی که سبک ارتباطی جراتمندانه بر دیگران می گذارند می توان به موارد زیر اشاره کرد : [list] [*]افزایش عزت نفس دیگران [*]احساس این که انگیزه کافی پیدا کرده و درک شده است [*]دیگران می دانند جایگاهشان کجاست [/list]حتما بخوانید: مراحل حل مسئله سوالات متداول 1- ✔️ سبک جرات مندانه چیست؟ ✔️ سبک ارتباطی جرات مندانه نوعی از ارتباط است که در آن هر احساسی به راحتی بیان می شود که در متن مقاله مطرح شده است. 2- ✔️ باورها در سبک ارتباطی جرات مندانه چیست؟ ✔️ باورها در سبک ارتباطی جرات مندانه شامل مواردی مثل باور به ارزشمندی خود و دیگران است که در متن مقاله شرح داده شده است. 3- ✔️ سبک ارتباطی و احساسات افراد جراتمند چیست؟ ✔️ سبک ارتباطی جراتمندانه شامل مواردی مثل گوش دهنده فعال و کارآمدی است که در متن مقاله توضیح آن ارائه شده است. منبع : سبک ارتباطی جراتمندانه |