16-12-2023, 05:22 PM
چند ویژگی های اپلیکیشن ایرانسل من را نام ببرید.
ایرانسل من_سوال 2
|
16-12-2023, 05:22 PM
چند ویژگی های اپلیکیشن ایرانسل من را نام ببرید.
17-12-2023, 02:33 AM
بخش خرید و پرداخت
مدیریت حساب ایرانسلی راهنمایی و پشتیبانی
18-12-2023, 10:11 AM
18-12-2023, 02:42 PM
امکان مشاهده 15 فعالیت اخیر است که به کاربر این امکان را میدهد تا از 15 فعالیت آخر حساب خود مطلع شود.
امکان ساخت بسته ترکیبی بوم+ بسته ترکیبی جدید ایرانسل با قابلیت تخصیص اعتبار مکالمه به اینترنت و بالعکس، امکان هدیه بسته اینترنت، دسترسی به حساب چند کاربره و خرید بسته، فعالسازی تمدید خودکار بستههای اینترنت
18-12-2023, 09:35 PM
بخش خرید و پرداخت
مدیریت حساب ایرانسلی راهنمایی و پشتیبانی
19-12-2023, 09:50 PM
(16-12-2023, 05:22 PM)hossein_hmz نوشته است: چند ویژگی های اپلیکیشن ایرانسل من را نام ببرید.از جمله ویژگیهای جدید اپلیکیشن «ایرانسل من» میتوان به امکان ساخت بسته ترکیبی بوم+ (بسته ترکیبی جدید ایرانسل با قابلیت تخصیص اعتبار مکالمه به اینترنت و بالعکس)، امکان هدیه بسته اینترنت، دسترسی به حساب چند کاربره و خرید بسته، فعالسازی تمدید خودکار بستههای اینترنت در صورت اتمام حجم یا انقضای زمان بسته، امکان مدیریت همزمان چندین حساب ایرانسلی، امکان مشاهده امتیازهای ایرانسلی و تبدیل آنها به مکالمه و یا پیامک، نمایش و فعالسازی طرحهای تشویقی بر اساس نوع سرویس و حساب، امکان عضویت و لغو عضویت در سرویسهای ارزش افزوده، مشاهده پیشنهادهای جشنوارههای ایرانسلی، تعیین وقت مراجعه به مراکز خدمات ایرانسل و نیز ارجاع و پیگیری درخواستها و بازبینی آنها اشاره کرد.
21-12-2023, 03:58 PM
خدمات مختلفی مانند خرید بسته اینترنت، بسته مکالمه، بسته پیامکی، پرداخت قبض ایرانسل، خرید شارژ ایرانسل، مسدود و غیر مسدود کردن سیمکارت، خرید شارژ برای دیگران، بررسی وضعیت سیمکارت، دسترسی به تاریخچه و اطلاعات سیمکارت و دسترسی به سایر سرویسها مثل اسنپ
21-12-2023, 04:28 PM
****امکان مشاهده 15 فعالیت اخیر است که به کاربر این امکان را میدهد تا از 15 فعالیت آخر حساب خود مطلع شود.
****امکان ساخت بسته ترکیبی بوم با بسته ترکیبی جدید ایرانسل با قابلیت تخصیص اعتبار مکالمه به اینترنت و بالعکس، امکان هدیه بسته اینترنت، *****دسترسی به حساب چند کاربره و خرید بسته، فعالسازی تمدید خودکار بستههای اینترنت
21-12-2023, 11:13 PM
(آخرین ویرایش: 21-12-2023, 11:15 PM، توسط Amir Hosseininezhad.)
در بخش خرید و پرداخت: خرید بسته های اینترنت و مکالمه، خرید انواع مودم های ثابت و همراه، ساخت و خرید بسته های چند کاربره و به اشتراک گذاری اینترنت با دوستان و آشنایان، اهدای بسته های اینترنت، خرید شارژ و شارژ شگفت انگیز از طریق درگاه های بانکی، پرداخت قبض، پرداخت امن و آسان هزینه های ایرانسلی با کیف پول جیب جت (بدون نیاز به رمز دوم پویا)
در بخش مدیریت حساب ایرانسلی: نمایش اطلاعات حساب شامل باقی مانده حد مجاز مصرف، موجودی، بدهی، کارکرد، مبلغ قابل پرداخت، نمایش باقی مانده بسته اینترنت، تمدید خودکار بسته های اینترنت در صورت پایان حجم یا انقضای اعتبار بسته، افزودن و مدیریت شماره های ایرانسلی یا مودم همراه و TD-LTE بدون محدودیت تعداد، مدیریت حساب چند کاربره (فعال سازی، خرید بسته، افزودن یا حذف کاربران)، حذف قبض کاغذی، درخواست تبدیل سیم کارت اعتباری به دائمی (با قیمت های خاص برای هر کاربر) در بخش راهنمایی و پشتیبانی: تعیین وقت مراجعه به مراکز خدمات ایرانسل، طرح و پیگیری شکایات، ارجاع و پیگیری درخواست ها و بازبینی آنها، تماس با مرکز تماس، سوالات متداول، دسترسی آسان به شبکه های اجتماعی ایرانسل
23-12-2023, 01:21 PM
امکان مشاهده 15 فعالیت اخیر است که به کاربر این امکان را میدهد تا از 15 فعالیت آخر حساب خود مطلع شود.
امکان ساخت بسته ترکیبی بوم با بسته ترکیبی جدید ایرانسل با قابلیت تخصیص اعتبار مکالمه به اینترنت و بالعکس، امکان هدیه بسته اینترنت، *****دسترسی به حساب چند کاربره و خرید بسته، فعالسازی تمدید خودکار بستههای اینترنت |
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
ایرانسل من_سوال 4 | hossein_hmz | 10 | 178 |
23-12-2023, 06:31 PM آخرین ارسال: Amirreza alavi |
|
ایرانسل من_سوال 3 | hossein_hmz | 10 | 211 |
23-12-2023, 06:30 PM آخرین ارسال: Amirreza alavi |
|
ایرانسل من_سوال 1 | hossein_hmz | 10 | 184 |
23-12-2023, 06:28 PM آخرین ارسال: Amirreza alavi |