11-02-2023, 12:39 PM
انتخاب بهترین منابع کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی، اولین قدم جهت کسب آمادگی برای شرکت در آزمون ارشد است. بنابراین، لازم است منابع با توجه به سرفصلها و دروس امتحانی و نیز ضرایب دروس به طور دقیق انتخاب شوند. در این مطلب فهرست پیشنهادی منابع ارائه شده است.
دروس امتحانی
تعداد سؤالات
۱
زبان عمومی و تخصصی انگلیسی
۳۰
۲
میکروبشناسی مواد غذایی
۳۰
۳
اصول نگهداری مواد غذایی
۳۰
۴
شیمی مواد غذایی
۳۰
۵
کلیات بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
۳۰
[color=var(--h2_typography-color)]منابع کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی[/color]
منابع
زبان عمومی و تخصصی ( انگلیسی )
عمومی:
۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
تخصصی:
۱- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت.
۲- کتاب زبان تخصصی کشاورزی: (علوم و صنایع غذایی)، انتشارات دیباگران.
میکروب شناسی مواد غذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز) (جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۶- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
اصول نگهداری مواد غذایی
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
شیمی مواد غذایی
۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب شیمی مواد غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۵- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
کلیات بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
کلیات بهداشت:
۱- کتاب سمشناسی مواد غذایی، تالیف دکتر چراغعلی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله.
۲- کتاب اصول بهداشت مواد غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب شیر و فرآوردههای آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول و روشهای تولید سوسیس و کالباس، تالیف مهرداد محمدی ،هدایت حسینی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۵- کتاب فرآوری گوشت (Meat Processing Kerry and Ledward )، تالیف ژوزف کری،دیوید لدوارد، انتشارات (CRC).
۶- کتاب کلیات بهداشت محیط (Environmcntal Engineering and sanitation)، تالیف جوزف سالواتو، نلسون نمرو و فرانکلین آژاردی، مترجم هوشیار حسینی، محمد شیرمردی و نغیمه احمدی موسی آباد، انتشارات خانیران.
۷- کتاب ضروریات بهداشت و ایمنی مواد غذایی (Essential of food safety and sanitation)، تالیف دیوید اسوان،ریچارد لینتون، انتشارات Prentice Hall
۸- کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی، تالیف زینب رضایی، فاطمه اکرمی مهاجری، انتشارات آثار سبحان.
۹- کتاب درسنامه بهداشت و ایمنی مواد غذایی،تالیف بهادر حاجی محمدی،محمد حسن احرام پوش،سپیده خلعتبری، فرخنده ایزدی، انتشارات جامعه نگر.
کنترل کیفی مواد غذایی:
۱- کتاب میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ،انتشارات کتاب پایتخت.
۲- کتاب کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش.
۳- کتاب راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایغ غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان.
۴- کتاب اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاجالدین، انتشارات علم کشاورزی ایران.
۵- کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۷-۹۸ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۷- ۹۶ مجموعه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۶- ۹۵ مجموعه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[/list][color=var(--h2_typography-color)]ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی[/color]
[color=var(--h2_typography-color)]کارنامه و رتبههای قبولی کنکور ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی[/color]
[*]سرفصل های کنکور ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]رتبههای قبولی کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]کارنامه های رتبه های برتر کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]نحوه ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۲
[*]هزینه ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۲
[*]تاثیر معدل در کنکور ارشد
[*]رشته های شناور کنکور کارشناسی ارشد
[*]منابع کنکور کارشناسی ارشد
[*]سهمیه ایثارگران در کنکور ارشد
[*]تاثیر سهمیه شاگرد اولی در کنکور ارشد
[/list]
[/url]منبع: [url=https://mastertest.ir/1391/01/%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C/]مسترتست
مطابق دفترچه کنکور ارشد ۱۴۰۲ که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی نیازی به داشتن مدرک کارشناسی با رشته مرتبط نیست. فارغالتحصیلان کلیه رشتههای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور مجاز به ثبتنام در کنکور کارشناسی ارشد این رشته هستند.
[color=var(--h2_typography-color)]عناوین دروس امتحانی کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی[/color]رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد بدون گرایش است.
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی لازم است با توجه به سرفصل ها و ضرایب دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی که در دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ درج شده، به سؤالات امتحانی ۵ سرفصل آزمون کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی پاسخ دهند.
تعداد سؤالات دروس امتحانی رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی در کنکور کارشناسی ارشد بر اساس دفترچه سؤالات کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی مطابق جدول زیر است:
ردیفدروس امتحانی
تعداد سؤالات
۱
زبان عمومی و تخصصی انگلیسی
۳۰
۲
میکروبشناسی مواد غذایی
۳۰
۳
اصول نگهداری مواد غذایی
۳۰
۴
شیمی مواد غذایی
۳۰
۵
کلیات بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
۳۰
[color=var(--h2_typography-color)]منابع کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی[/color]
سازمان سنجش هر ساله تنها به اعلام عناوین دروس امتحانی آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی و ضرایب دروس امتحانی برای هر یک از گرایشهای این رشته بهصورت کلی اقدام میکند. اما جزئیات منابع آزمون کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی اعلام نمیشود.
در ادامه منابع پیشنهادی آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی که میتوانند منابع مناسبی جهت موفقیت داوطلبان در کنکور کارشناسی ارشد باشند ارائه شده است.
عناوین دروس امتحانیمنابع
زبان عمومی و تخصصی ( انگلیسی )
عمومی:
۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
تخصصی:
۱- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت.
۲- کتاب زبان تخصصی کشاورزی: (علوم و صنایع غذایی)، انتشارات دیباگران.
میکروب شناسی مواد غذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز) (جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۶- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
اصول نگهداری مواد غذایی
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
شیمی مواد غذایی
۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب شیمی مواد غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۵- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
کلیات بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
کلیات بهداشت:
۱- کتاب سمشناسی مواد غذایی، تالیف دکتر چراغعلی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله.
۲- کتاب اصول بهداشت مواد غذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب شیر و فرآوردههای آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول و روشهای تولید سوسیس و کالباس، تالیف مهرداد محمدی ،هدایت حسینی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۵- کتاب فرآوری گوشت (Meat Processing Kerry and Ledward )، تالیف ژوزف کری،دیوید لدوارد، انتشارات (CRC).
۶- کتاب کلیات بهداشت محیط (Environmcntal Engineering and sanitation)، تالیف جوزف سالواتو، نلسون نمرو و فرانکلین آژاردی، مترجم هوشیار حسینی، محمد شیرمردی و نغیمه احمدی موسی آباد، انتشارات خانیران.
۷- کتاب ضروریات بهداشت و ایمنی مواد غذایی (Essential of food safety and sanitation)، تالیف دیوید اسوان،ریچارد لینتون، انتشارات Prentice Hall
۸- کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی، تالیف زینب رضایی، فاطمه اکرمی مهاجری، انتشارات آثار سبحان.
۹- کتاب درسنامه بهداشت و ایمنی مواد غذایی،تالیف بهادر حاجی محمدی،محمد حسن احرام پوش،سپیده خلعتبری، فرخنده ایزدی، انتشارات جامعه نگر.
کنترل کیفی مواد غذایی:
۱- کتاب میکروبیولوژی و کنترل کیفی مواد غذایی، تالیف حمید پوربابا، نستوه ابراهیم نژاد و سینا جهان ،انتشارات کتاب پایتخت.
۲- کتاب کنترل کیفیت آماری در صنایع غذایی، تالیف مرتون هوبارد، مترجم پروین عشرت آبادی، انتشارات مرز دانش.
۳- کتاب راهنمای جامع اجرای سامانه HACCP در صنایغ غذایی، تالیف محمد جلالی، محمود رضا اکبریان و حمید خانقاهی ابیانه، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان.
۴- کتاب اصول کنترل کیفیت مواد غذایی، تالیف بهجت تاجالدین، انتشارات علم کشاورزی ایران.
۵- کتاب مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
ازجمله منابع مهم برای کسب آمادگی جهت آزمون ارشد، مطالعه و مرور سؤالات کنکور کارشناسی ارشد سالهای گذشته است. چرا که از طرفی داوطلبان با نحوه طرح سؤالات از سوی طراحان آشنا شده و از سویی دیگر احتمال تکرار سؤالات سالهای گذشته دور از ذهن نیست. علاوه بر این، مرور سؤالات به نوعی مرور مباحث مطالعه شده نیز میباشد.
سؤالات کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی از طریق صفحات زیر قابل دریافت است:
[list][*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۱ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۹۹ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۷-۹۸ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۷- ۹۶ مجموعه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد ۹۶- ۹۵ مجموعه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[/list][color=var(--h2_typography-color)]ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی[/color]
جهت کسب اطلاع از ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد دانشگاههای سراسری و آزاد در گرایشهای مختلف رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
ظرفیت پذیرش کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی[color=var(--h2_typography-color)]کارنامه و رتبههای قبولی کنکور ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی[/color]
جهت کسب اطلاع از کارنامه و رتبههای قبولی کنکور کارشناسی ارشد در گرایشهای مختلف رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی سالهای گذشته میتوانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
رتبه های قبولی کنکور ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذاییهمچنین جهت کسب اطلاع از زمان ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۲ و زمان برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۲ میتوانید به صفحات مربوطه مراجعه نمایید.
[color=var(--h2_typography-color)]مطالب مفید برای داوطلبان کنکور ارشد:[/color]
[list][*]سرفصل های کنکور ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]رتبههای قبولی کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]کارنامه های رتبه های برتر کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
[*]نحوه ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۲
[*]هزینه ثبت نام کنکور ارشد ۱۴۰۲
[*]تاثیر معدل در کنکور ارشد
[*]رشته های شناور کنکور کارشناسی ارشد
[*]منابع کنکور کارشناسی ارشد
[*]سهمیه ایثارگران در کنکور ارشد
[*]تاثیر سهمیه شاگرد اولی در کنکور ارشد
[/list]
[color=var(--h3_typography-color)]دفترچه سوالات کارشناسی ارشد را از کجا می توان رایگان دانلود کرد؟[/color]
در سایت مسترتست، دفترچه کلیه سوالات آزمون ارشد به صورت رایگان قابل دریافت است.
[color=var(--h3_typography-color)]آیا کلید سوالات ارشد از سوی سازمان سنجش منتشر می شود؟[/color]
بله، پس از برگزاری کنکور، پاسخنامه کلیدی از سوی سازمان سنجش منتشر می شود.
[color=var(--h3_typography-color)]آیا بررسی سوالات کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی سال های گذشته لازم است؟[/color]
بله، امکان تکرار سوالات در آزمون وجود دارد. علاوه بر این، با بررسی سوالات با نحوه طرح تست ها از سوی طراحان سوال آشنا خواهید شد.
[/url]منبع: [url=https://mastertest.ir/1391/01/%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C/]مسترتست