19-12-2022, 01:07 PM
منابع کارشناسی ارشد علوم تغذیه
منابع آزمون کارشناسی ارشد علوم تغذیه وزارت بهداشت
منابع کارشناسی ارشد علوم تغذیه
منابع کارشناسی ارشد علوم تغذیه اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد علوم تغذیه دانشگاه وزارت بهداشت است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد علوم تغذیه، منابع[font=Times New Roman] کارشناسی ارشد علوم تغذیه[/font] را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره کارشناسی ارشد علوم تغذیه حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون ارشد علوم تغذیه را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون ارشد علوم تغذیه توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد علوم تغذیه استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد علوم تغذیه را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد علوم تغذیه (مشاوره آزمون ارشد علوم تغذیه ، برنامه ریزی آزمون ارشد علوم تغذیه) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد علوم تغذیه را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی کارشناسی ارشد علوم تغذیه را در برنامه خود قرار دهید.
رشته های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت مجموعه علوم تغذیه عبارتند از:
منابع کارشناسی ارشد علوم تغذیه – منابع زبان عمومی علوم پزشکی
۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم تغذیه – منابع تغذیه اساسی و کاربردی
۱- کتاب تغذیه مدرن در سلامت و بیماری (modern nutrition in Health and Disease) (جلد اول)، تالیف شیلز اولسون، شایک و راس، مترجمان مژگان مس چی و مجید حسن قمی، زیر نظر کیوان الچیان و احمدرضا درستی مطلق، انتشارات تیمورزاده، طبیب.
۲- کتاب مراقبتهای تغذیهای کراوس (Food and the nutrition care process)، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان و ریموند، مترجمان امیر عباس نژاد و نیره اسمعیل کابلی، انتشارات فرسار.
۳- کتاب تغذیه و رژیمهای غذایی (Human Nutrition and Dietetics )، تالیف J. S. Garrow, W. P. T. James, A. Ralph، انتشارات Churchill Livingstnoe.
۴- کتاب غذا، تغذیه و رژیم درمانی (Human Nutrition and Dietetics)، تالیف کتلین ماهان، مترجم رهام صادقی مکی، انتشارات تیمورزاده.
۵- کتاب اصول تغذیه کراوس، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان، مترجم گیتی ستوده، انتشارات رویان پژوه.
۶- کتاب تغذیه (تغذیه در دورانها + رژیم درمانی)، تالیف دکتر محسن محمدی، ویراستار دکتر محمد خلیلی، انتشارات خسروی.
۷- کتاب بانک آزمون تغذیه، تالیف دکتر میترا زراتی، نفیسه خاندوزی و هدی سادات زاهدی، انتشارات خسروی.
۸- کتاب تغذیه پرسشهای چهارگزینهای و پاسخنامه تشریحی، تالیف فاطمه السادات امیری، زیرنظر دکتر سید مسعود کیمیاگر، انتشارات دیباگران.
۹- کتاب تغذیه و رژیم درمانی، ترجمه و گردآوری منصور صابری، انتشارات کتاب میر.
۱۰- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه تغذیه عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب مراقبتهای تغذیهای کراوس (Food and the nutrition care process)، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان و ریموند، مترجمان امیر عباس نژاد و نیره اسمعیل کابلی، انتشارات فرسار.
۳- کتاب تغذیه و رژیمهای غذایی (Human Nutrition and Dietetics )، تالیف J. S. Garrow, W. P. T. James, A. Ralph، انتشارات Churchill Livingstnoe.
۴- کتاب غذا، تغذیه و رژیم درمانی (Human Nutrition and Dietetics)، تالیف کتلین ماهان، مترجم رهام صادقی مکی، انتشارات تیمورزاده.
۵- کتاب اصول تغذیه کراوس، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان، مترجم گیتی ستوده، انتشارات رویان پژوه.
۶- کتاب تغذیه (تغذیه در دورانها + رژیم درمانی)، تالیف دکتر محسن محمدی، ویراستار دکتر محمد خلیلی، انتشارات خسروی.
۷- کتاب بانک آزمون تغذیه، تالیف دکتر میترا زراتی، نفیسه خاندوزی و هدی سادات زاهدی، انتشارات خسروی.
۸- کتاب تغذیه پرسشهای چهارگزینهای و پاسخنامه تشریحی، تالیف فاطمه السادات امیری، زیرنظر دکتر سید مسعود کیمیاگر، انتشارات دیباگران.
۹- کتاب تغذیه و رژیم درمانی، ترجمه و گردآوری منصور صابری، انتشارات کتاب میر.
۱۰- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه تغذیه عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم تغذیه – منابع بیوشیمی
۱- کتاب اصول بیوشیمی (Principles of Biochemistry) انسانی هارپر با بهرهگیری از کتابهای Devlin و Lehninger، تالیف حامد افتخاری، ناصر ملک نیا، انتشارات کتاب میر.
۲- کتاب درسنامه جامع بیوشیمی، خیرالله رفیعی و امیر ساسان توتونچی، انتشارات اندیشه رفیع.
۳- کتاب بیوشیمی عمومی (جلد ۱ و۲)، تالیف دکتر پرویز شهبازی و دکتر ناصر ملک نیا، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب بیوشیمی، تالیف پانتهآ ایزدی و پروین پاسالار، انتشارت دیباگران تهران.
۵- کتاب اصول بیوشیمی لنینجر، تالیف آلبرت لنینگر، مایکل کاکس و دیویدلی نلسون، مترجم رضا محمدی، انتشارات آییژ.
۶- کتاب بیوشیمی استرایر (Strayer)، تالیف لوبرت استرایر، جرمی مارک برگ و جان تیمشکو، مترجمان علیرضا خوشدل و سالار بختیاری، زیر نظر پروین پاسالار، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب مروری بر بیوشیمی، امیره نجات شکوهی و اصغر عینیزاده، انتشارات پنجاه و نه.
۸- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۱- جزوه بیوشیمی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه بیوشیمی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب درسنامه جامع بیوشیمی، خیرالله رفیعی و امیر ساسان توتونچی، انتشارات اندیشه رفیع.
۳- کتاب بیوشیمی عمومی (جلد ۱ و۲)، تالیف دکتر پرویز شهبازی و دکتر ناصر ملک نیا، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب بیوشیمی، تالیف پانتهآ ایزدی و پروین پاسالار، انتشارت دیباگران تهران.
۵- کتاب اصول بیوشیمی لنینجر، تالیف آلبرت لنینگر، مایکل کاکس و دیویدلی نلسون، مترجم رضا محمدی، انتشارات آییژ.
۶- کتاب بیوشیمی استرایر (Strayer)، تالیف لوبرت استرایر، جرمی مارک برگ و جان تیمشکو، مترجمان علیرضا خوشدل و سالار بختیاری، زیر نظر پروین پاسالار، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب مروری بر بیوشیمی، امیره نجات شکوهی و اصغر عینیزاده، انتشارات پنجاه و نه.
۸- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۱- جزوه بیوشیمی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه بیوشیمی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد علوم تغذیه – منابع فیزیولوژی
۱- کتاب فیزیولوژی پزشکی گایتون، تالیف آرتور گایتون، مترجم محمد رخشان و احمدرضا نیاورانی، انتشارات سماط.
۲- کتاب فیزیولوژی پزشکی گانونگ، مترجمان رضا بدل زاده، کامران قاسمی و علی راستگار فرج زاده، انتشارات جهان ادیب، سینا طب.
۳- کتاب فیزیولوژی برن و لوی، تالیف فاطمه صفری، بروس کوپن و بروس استنتون، مترجمان علی راستگار فرجزاده، پرویز شهابی و سیمین نامور، زیر نظر سیدعلی حائری روحانی، انتشارات اندیشه رفیع.
۴- کتاب فیزیولوژی، تالیف مینو پاک گوهر، مترجم نرگس تقی آبادی، انتشارات خسروی.
۵- کتاب فیزیولوژی پزشکی، تالیف آرتور گایتون و جان ادوارد هال، مترجم دکتر اصغر قاسمی و دکتر مسلم محمدی، انتشارات خسروی.
۶- کتاب درسنامه جامع فیزیولوژی، تالیف دکتر علی حائری روحانی، علی راستگار فرجزاده و کامران قاسمی، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب فیزیولوژی، تالیف دکتر محمد محمدزاده و رویا قوچانیان، انتشارات سماط.
۸- کتاب فیزیولوژی (خلاصه درس، پرسشهای چهارگزینهای و پاسخنامه تشریحی)، تالیف کاوره رحیمی، ناظر علمی دکتر عباس ابویسانی، انتشارات دیباگران.
۹- جزوه فیزیولوژی دکتر حائری دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۰- جزوه فیزیولوژی آقای دکتر حاجی زاده دانشگاه علوم پزشکی مازندران.
۱۱- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۲- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۳- جزوه فیزیولوژی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه فیزیولوژی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب فیزیولوژی پزشکی گانونگ، مترجمان رضا بدل زاده، کامران قاسمی و علی راستگار فرج زاده، انتشارات جهان ادیب، سینا طب.
۳- کتاب فیزیولوژی برن و لوی، تالیف فاطمه صفری، بروس کوپن و بروس استنتون، مترجمان علی راستگار فرجزاده، پرویز شهابی و سیمین نامور، زیر نظر سیدعلی حائری روحانی، انتشارات اندیشه رفیع.
۴- کتاب فیزیولوژی، تالیف مینو پاک گوهر، مترجم نرگس تقی آبادی، انتشارات خسروی.
۵- کتاب فیزیولوژی پزشکی، تالیف آرتور گایتون و جان ادوارد هال، مترجم دکتر اصغر قاسمی و دکتر مسلم محمدی، انتشارات خسروی.
۶- کتاب درسنامه جامع فیزیولوژی، تالیف دکتر علی حائری روحانی، علی راستگار فرجزاده و کامران قاسمی، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب فیزیولوژی، تالیف دکتر محمد محمدزاده و رویا قوچانیان، انتشارات سماط.
۸- کتاب فیزیولوژی (خلاصه درس، پرسشهای چهارگزینهای و پاسخنامه تشریحی)، تالیف کاوره رحیمی، ناظر علمی دکتر عباس ابویسانی، انتشارات دیباگران.
۹- جزوه فیزیولوژی دکتر حائری دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۰- جزوه فیزیولوژی آقای دکتر حاجی زاده دانشگاه علوم پزشکی مازندران.
۱۱- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۲- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۳- جزوه فیزیولوژی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه فیزیولوژی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کنکور ارشد تغذیه
کنکور ارشد تغذیه دارای ۴ درس تغذیه، بیوشیمی، فیزیولوژی و زبان عمومی هست که درس تغذیه با ضریب ۵ دارای ۶۰ سوال میباشد، بیوشیمی با ضریب ۲ شامل ۳۰ سوال و فیزیولوژی ...
منابع آزمون کارشناسی ارشد تغذیه وزارت بهداشت 1400-1401
۶ بهمن ۱۳۹۹ — منابع ارشد تغذیه وزارت بهداشت به شرح زیر می باشد: رشته تغذیه در مقطع ارشد به 4 گرایش علوم تغذیه، علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه، علوم ...
تغذیه اساسی و كاربردی: 1 - Shils olson, shike a...
بیوشیمی عمومی: Principles of Biochemistry - Le...
زبان عمومی: منابع اعلام شده توسط وزارت بهداشت - ...
فیزیولوژی: ففيزيولوژي پزشكی-گايتون
منابع ارشد تغذیه - منابع کارشناسی ارشد علوم پزشکی | ...
معرفی منابع ارشد تغذیه و شرایط پذیرش و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته تغذیه در مرکز مشاوره همراه تحصیلی زیر نظر رتبه های برتر کنکور تغذیه.
معرفی منابع کارشناسی ارشد... • منبع درس تغذیه اساسی و...
منابع کنکور کارشناسی ارشد مجموعه علوم تغذیه 1400 - ایران ...
منابع کنکور کارشناسی ارشد مجموعه علوم تغذیه 1400 مباحث، مواد آزمون، ضرایب دروس و بهترین کتاب های ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۰ ارشد علوم پزشکی.
علوم تغذیه: کارشناسی علوم و صنایع غذایی، مهند...
تغذیه بالینی: کارشناسی در رشته علوم تغذیه
علوم بهداشتی در تغذیه: کارشناسی و بالاتر در ر...
تغذیه ورزشی: کارشناسی در رشته علوم تغذیه و د...
مدارک فارغ التحصیلی شرکت کنندگان کنکور کارشناسی ارشد مجموعه علوم تغذیه وزارت بهداشت باید به چه صورت باشد؟
چگونه می توان به منابع کنکور کارشناسی ارشد مجموعه علوم تغذیه وزارت بهداشت دسترسی پیدا کرد؟
بهترین منابع کارشناسی ارشد علوم تغذیه
استفاده از بهترین منابع کارشناسی ارشد علوم تغذیه یکی از مهم ترین رموز موفقیت یک داوطلب کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت می باشد.
رتبه برتر: فارغ التحصیل، دانشجو با واحدهای کم، ...
حرفه ای: دانشجو با واحدهای نسبتاً زیاد، افراد شاغل ...
عنوان پک: منابع مناسب برای افراد
ضربتی: دانشجو با واحدهای بسیار زیاد، افراد شاغل ...
منابع وزارت بهداشت برای کنکور کارشناسی ارشد علوم تغذیه ...
منابع وزارت بهداشت برای کنکور کارشناسی ارشد علوم تغذیه 1402 را در این مطلب معرفی کرده ایم. منابع معرفی شده توسط وزارت بهداشت لزوما بهترین منابع کنکور ...
تغذیه اساسی و کاربردی: shils olson, shike and ...
فیزیولوژی: فیزیولوژی پزشکی
بهترین منابع ارشد تغذیه - علوم پزشکی
معرفی منابع کارشناسی ارشد رشته تغذیه را با منابع اعلام شده از سوی وزارت بهداشت شروع میکنیم. زیرا در هر حال کتابهای اعلام شده از طرف این سازمان
منابع اعلام شده از سوی وزارت بهداشت: تغذیه اساسی ...
منابع آزمون کارشناسی ارشد تغذیه بالینی | ارشد تست
لیست بهترین منابع آزمون کارشناسی ارشد تغذیه بالینی سال ۹۸ دانشگاه های سراسری و آزاد دفترچه ثبت نام کنکور رشته تغذیه بالینی سازمان سنجش ارشد گروه پزشکی.
منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم تغذیه 1400 - مواد آزمون
منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم تغذیه 1400 ✓ ضرایب دروس امتحانی علوم تغذیه در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ✓ مدارک تحصیلی مورد پذیرش رشته علوم تغذیه.
منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه
منابع کنکور کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه • 1. krasuse's Food and Nutrition care process .L. •.2 Shils olson, shike and Ross 10th 2014 ...
فيزيولوژي پزشكي گايتون: فيزيولوژي
بهترین منابع ارشد تغذیه
بسته آموزشی کارشناسی ارشد تغذیه
منابع فارسی کارشناسی ارشد تغذیه
درسنامه جامع ارشد تغذیه
منابع ارشد تغذیه 1402
کتاب تست ارشد تغذیه
رفرنس تغذیه پزشکی
خرید کتاب های ارشد تغذیه