04-06-2022, 09:30 PM
کاپوچینو Cappuccino یک نوشیدنی گرم ایتالیایی است که بر پایه اسپرسو تهیه میشود. برای کسانی که دوست دار قهوه هستند همیشه نام ایتالیا یک مفهوم خاص به همراه دارد؛ کشور “مهد نوشیدنی های قهوه” که حتی نام نوشیدنی هایش بسیار جذاب است.
جالب است بدانید این اسم از روی نام گروهی راهب برداشته شده است. راهبهایی که در قدیم لباس و کلاه کوچکشان شبیه کف شیر و پودر قهوه روی کاپوچینو بود!
طرز تهیه کاپوچینو در جاهای مختلف جهان متفاوت است. ایتالیاییها آن را با دبل اسپرسو و فوم شیر تهیه میکنند اما این تنها طرز تهیه این نوشیدنی نمی باشد و روش های مختلف دیگری وجود دارد که یکی از این موارد کاپوچینوی تر می باشد که در آن مقدار شیر بیشتر از فوم یا کف می باشد که فوم نوشیدنی بیشتر از شیر آن می باشد.
تاریخچه قهوه کاپوچینو
قهوه کاپوچینو در واقع، نام نوشیدنی از رنگ قهوهای آن که به ردای راهبان کاپوچین شبیه است برداشت شده. رنگ قهوهای روشنتر هنگامی ایجاد میشود که شیر به مقدار بیشتری به اسپرسوی تیره اضافه شده و سطح دلپذیری از کرم تولید خواهد کرد. در سال ۱۷۰۰، «کاپوزینر» نام دیگری برای این نوشیدنی در وین اتریش بود که شامل خامه و ادویهجات دیگر میشد. با این حال، تا دههی ۱۹۳۰، قهوه کاپوچینو راه خود را به بیرون از خاستگاه خود یعنی ایتالیا پیدا نکرده بود. به آرامی در کافههای اتریش و سپس در سراسر جهان گسترش یافت، محبوبیت قهوه کاپوچینو از آن زمان تا کنون در حال افزایش است. یکی از محبوبترین نوشیدنیهای ایتالیایی در جامعهی قهوه، کاپوچیونوی گرم است که مورد توجه و علاقهی بسیاری از افراد قرار گرفته است. این نوشیدنی مبتنی بر اسپرسو شهرتاش را مدیون لایهی زخیم میکروفوم روی آن است. کاپوچینو تقریبا ۱۷۷ میلیلیتر (۶ OZ) حجم دارد و از یک شات اسپرسو، شیر بخار داده شده و فوم شیر تشکیل شده. بنابراین به تناسب، نسبت یک سوم اسپرسو، یک سوم شیر بخار داده شده و یک سوم فوم شیر ساخته شده و از کافه لاته کوچکتر است. بسیاری از طرفداران به دلیل انعطافپذیری در حجم و مواد اولیهی آن لذت میبرند. اگر باریستا قهوه کاپوچینو را در اندازههای مختلف ارائه میکند، نسبت اسپرسو، شیر بخار داده شده و فوم شیر ثابت باقی میماند. علاوه بر این، قهوه کاپوچینو را میتوان با استفاده از خامه به جای شیر و همچنین طعمدهندههای اضافی مانند سیروپ و ادویهجات سفارشی استفاده کرد.
بلاگ های مرتبط در سایت خوش کالا:
قهوه نمک چیست
طرز تهیه چای ماسالا
قهوه ترک چیست
قهوه کاپوچینو چیست
جالب است بدانید این اسم از روی نام گروهی راهب برداشته شده است. راهبهایی که در قدیم لباس و کلاه کوچکشان شبیه کف شیر و پودر قهوه روی کاپوچینو بود!
طرز تهیه کاپوچینو در جاهای مختلف جهان متفاوت است. ایتالیاییها آن را با دبل اسپرسو و فوم شیر تهیه میکنند اما این تنها طرز تهیه این نوشیدنی نمی باشد و روش های مختلف دیگری وجود دارد که یکی از این موارد کاپوچینوی تر می باشد که در آن مقدار شیر بیشتر از فوم یا کف می باشد که فوم نوشیدنی بیشتر از شیر آن می باشد.
تاریخچه قهوه کاپوچینو
قهوه کاپوچینو در واقع، نام نوشیدنی از رنگ قهوهای آن که به ردای راهبان کاپوچین شبیه است برداشت شده. رنگ قهوهای روشنتر هنگامی ایجاد میشود که شیر به مقدار بیشتری به اسپرسوی تیره اضافه شده و سطح دلپذیری از کرم تولید خواهد کرد. در سال ۱۷۰۰، «کاپوزینر» نام دیگری برای این نوشیدنی در وین اتریش بود که شامل خامه و ادویهجات دیگر میشد. با این حال، تا دههی ۱۹۳۰، قهوه کاپوچینو راه خود را به بیرون از خاستگاه خود یعنی ایتالیا پیدا نکرده بود. به آرامی در کافههای اتریش و سپس در سراسر جهان گسترش یافت، محبوبیت قهوه کاپوچینو از آن زمان تا کنون در حال افزایش است. یکی از محبوبترین نوشیدنیهای ایتالیایی در جامعهی قهوه، کاپوچیونوی گرم است که مورد توجه و علاقهی بسیاری از افراد قرار گرفته است. این نوشیدنی مبتنی بر اسپرسو شهرتاش را مدیون لایهی زخیم میکروفوم روی آن است. کاپوچینو تقریبا ۱۷۷ میلیلیتر (۶ OZ) حجم دارد و از یک شات اسپرسو، شیر بخار داده شده و فوم شیر تشکیل شده. بنابراین به تناسب، نسبت یک سوم اسپرسو، یک سوم شیر بخار داده شده و یک سوم فوم شیر ساخته شده و از کافه لاته کوچکتر است. بسیاری از طرفداران به دلیل انعطافپذیری در حجم و مواد اولیهی آن لذت میبرند. اگر باریستا قهوه کاپوچینو را در اندازههای مختلف ارائه میکند، نسبت اسپرسو، شیر بخار داده شده و فوم شیر ثابت باقی میماند. علاوه بر این، قهوه کاپوچینو را میتوان با استفاده از خامه به جای شیر و همچنین طعمدهندههای اضافی مانند سیروپ و ادویهجات سفارشی استفاده کرد.
بلاگ های مرتبط در سایت خوش کالا:
قهوه نمک چیست
طرز تهیه چای ماسالا
قهوه ترک چیست
قهوه کاپوچینو چیست