27-04-2022, 10:43 AM
خواص مارچوبه چیست
مارچوبه یکی از سبزیجاتی است که به عنوان یک پری بیوتیک عمل می کند، باکتری های مفیدی را که در دستگاه گوارش ما زندگی می کنند تغذیه می کند و به رشد و افزایش تعداد آنها کمک می کند. این گیاه حاوی ویتامینهای A ،B1 (تیامین)، B2 (ریبوفلاوین)، B3 (نیاسین)، B5 (اسید پانتوتنیک)، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، ویتامین E ( آلفاتوکوفرول) و ویتامین K (فیلوکوئینتون) است. از مواد معدنی موجود در این گیاه، میتوان به آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، روی، سلنیم و پتاسیم اشاره کرد. تحقیقات نشان داده است که مارچوبه پخته شده ممکن است در شرایط گوارشی مفید باشد، زیرا به تنظیم سیستم گوارشی کمک می کند، در نتیجه التهاب را کاهش می دهد و ترمیم را بهبود می بخشد.در این مقاله قصد داریم در مورد این گیاه گران قیمت بیشتر توضیح دهیم، با مجله والی همراه باشید.
خواص مارچوبه برای لاغری
این سبزی بسیار کم کالری می باشد و به صورت تقریبی یک فنجان آن حاوی ۳۲ کالری می باشد، منبعی غنی از فیبرهای رژیمی است که برای بدن ضروریاند. به همین علت گفته شده است که مارچوبه در روند لاغری بسیار موثر است و به دلیل ایجاد حس سیری بعد از خورد این گیاه می توان گفت که گیاهی مفید در لاغری آسان به شمار می آید.
خواص مارچوبه در بارداری
فولات به ماده مغذی گفته می شود که به تشکیل گلبولهای قرمز خون کمک میکند، مارچوبه به دلیل داشتن فولات (B9) در دوران بارداری بسیار مفید است، مصرف فقط نصف فنجان مارچوبه، ۳۴درصد از نیاز یک فرد بزرگسال و ۲۲ درصد از نیاز روزانه زنان باردار را برطرف میکند، همچنین با تولید DNA در رشد و نمو مؤثر است، به همین علت بهتر است که خانم های باردار در مراحل اولیه ی بارداریشان از این گیاه مغذی مصرف و رشد کامل نوزادشان را تضمین کنند.
منلع
https://vally.ir/post/665/%D8%AE%D9%88%D...8%A8%D9%87
مارچوبه یکی از سبزیجاتی است که به عنوان یک پری بیوتیک عمل می کند، باکتری های مفیدی را که در دستگاه گوارش ما زندگی می کنند تغذیه می کند و به رشد و افزایش تعداد آنها کمک می کند. این گیاه حاوی ویتامینهای A ،B1 (تیامین)، B2 (ریبوفلاوین)، B3 (نیاسین)، B5 (اسید پانتوتنیک)، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، ویتامین E ( آلفاتوکوفرول) و ویتامین K (فیلوکوئینتون) است. از مواد معدنی موجود در این گیاه، میتوان به آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، روی، سلنیم و پتاسیم اشاره کرد. تحقیقات نشان داده است که مارچوبه پخته شده ممکن است در شرایط گوارشی مفید باشد، زیرا به تنظیم سیستم گوارشی کمک می کند، در نتیجه التهاب را کاهش می دهد و ترمیم را بهبود می بخشد.در این مقاله قصد داریم در مورد این گیاه گران قیمت بیشتر توضیح دهیم، با مجله والی همراه باشید.
خواص مارچوبه برای لاغری
این سبزی بسیار کم کالری می باشد و به صورت تقریبی یک فنجان آن حاوی ۳۲ کالری می باشد، منبعی غنی از فیبرهای رژیمی است که برای بدن ضروریاند. به همین علت گفته شده است که مارچوبه در روند لاغری بسیار موثر است و به دلیل ایجاد حس سیری بعد از خورد این گیاه می توان گفت که گیاهی مفید در لاغری آسان به شمار می آید.
خواص مارچوبه در بارداری
فولات به ماده مغذی گفته می شود که به تشکیل گلبولهای قرمز خون کمک میکند، مارچوبه به دلیل داشتن فولات (B9) در دوران بارداری بسیار مفید است، مصرف فقط نصف فنجان مارچوبه، ۳۴درصد از نیاز یک فرد بزرگسال و ۲۲ درصد از نیاز روزانه زنان باردار را برطرف میکند، همچنین با تولید DNA در رشد و نمو مؤثر است، به همین علت بهتر است که خانم های باردار در مراحل اولیه ی بارداریشان از این گیاه مغذی مصرف و رشد کامل نوزادشان را تضمین کنند.
منلع
https://vally.ir/post/665/%D8%AE%D9%88%D...8%A8%D9%87