25-12-2021, 03:06 PM
معرفی کامل انگور موندراپ (Moon Drops)
این انگور ارغوانی با دانههای کشیده به تازگی راه خود را به بازار باز کرده است.انگور Moon Drop در سال 2004 توسط جک پاندول از The Grapery در بیکرزفیلد، کالیفرنیا و دیوید کین، متخصص ژنتیک میوه در شرکت بین المللی Fruit Genetics ایجاد شد. این انگور در دره سان خواکین در کالیفرنیا کشت می شود و می توان آن را در سوپرمارکتهای محلی در اکثر ایالات متحده پیدا کرد، اما فصلی بسیار کوتاه و عرضه بسیار محدودی دارد.
انگور Moon Drop فقط حدود یک ماه در دسترس است و به دلیل در دسترس بودن محدود تقاضای زیادی دارد. این انگورها به صورت قلمه برای باغ های خانگی موجود نیستند و در واقع تا سال 2031 به ثبت اختراع می رسند تا از دیگر تولیدکنندگان در برابر تولید مجدد گونه محافظت کنند. برای کمک برای پاسخگویی به تقاضا، انگور Moon Drop به خوبی حفظ می شود تا مصرف کنندگان بتوانند به صورت عمده خرید کرده و در فریزر خود برای استفاده در ماههای زمستان ذخیره کنند.
انگور Moon Drop هم برای مصرف خام و هم برای کاربردهای پخته شده مانند برشته کردن یا تاول زدن مناسب است. آنها به طور کلی به عنوان انگور سفره خورده می شوند، اما شکل لولهای بلند آنها همچنین امکان کاربردهای متنوع تری در آشپزی را فراهم می کند. انگور Moon Drop به اندازهای بزرگ است که به دو نیم شده و با پنیر نمکی پر میشود تا طعم شیرین آن را تکمیل کند. آنها همچنین با نمک و لیمو برشته میشوند یا روی حرارت زیاد تاول میزنند و با سبزیهای تلخ سرخ شده یا کلمهای بروکسل تیز ترکیب می شوند. انگور Moon Drop تا یک هفته در یخچال نگهداری می شود. آنها همچنین میتوانند برای استفاده طولانی مدت منجمد شوند و طعم آنها از بین نمی رود.
مشخصات انگور موندراپ که در میان مردم به بلک ویلیام هم شناخته شده است به این شرح میباشد:
1.شکل انگشت مانند با پوست بنفش تیره، تقریبا سیاه. گوشت آن سفت و ترد است و این به آن چسبندگی خوبی می بخشد و به نگهداری آن در یخچال برای مدتی کمک می کند.
2.شیرین است، اما خیلی شیرین نیست، و طعم آن کمی شبیه ژله انگور است.
3.انگور موندراپ منبع خوبی از آنتی اکسیدانها، فلاونوئیدها، منگنز و ویتامینهای A، C و K است.
این انگور ارغوانی با دانههای کشیده به تازگی راه خود را به بازار باز کرده است.انگور Moon Drop در سال 2004 توسط جک پاندول از The Grapery در بیکرزفیلد، کالیفرنیا و دیوید کین، متخصص ژنتیک میوه در شرکت بین المللی Fruit Genetics ایجاد شد. این انگور در دره سان خواکین در کالیفرنیا کشت می شود و می توان آن را در سوپرمارکتهای محلی در اکثر ایالات متحده پیدا کرد، اما فصلی بسیار کوتاه و عرضه بسیار محدودی دارد.
انگور Moon Drop فقط حدود یک ماه در دسترس است و به دلیل در دسترس بودن محدود تقاضای زیادی دارد. این انگورها به صورت قلمه برای باغ های خانگی موجود نیستند و در واقع تا سال 2031 به ثبت اختراع می رسند تا از دیگر تولیدکنندگان در برابر تولید مجدد گونه محافظت کنند. برای کمک برای پاسخگویی به تقاضا، انگور Moon Drop به خوبی حفظ می شود تا مصرف کنندگان بتوانند به صورت عمده خرید کرده و در فریزر خود برای استفاده در ماههای زمستان ذخیره کنند.
انگور Moon Drop هم برای مصرف خام و هم برای کاربردهای پخته شده مانند برشته کردن یا تاول زدن مناسب است. آنها به طور کلی به عنوان انگور سفره خورده می شوند، اما شکل لولهای بلند آنها همچنین امکان کاربردهای متنوع تری در آشپزی را فراهم می کند. انگور Moon Drop به اندازهای بزرگ است که به دو نیم شده و با پنیر نمکی پر میشود تا طعم شیرین آن را تکمیل کند. آنها همچنین با نمک و لیمو برشته میشوند یا روی حرارت زیاد تاول میزنند و با سبزیهای تلخ سرخ شده یا کلمهای بروکسل تیز ترکیب می شوند. انگور Moon Drop تا یک هفته در یخچال نگهداری می شود. آنها همچنین میتوانند برای استفاده طولانی مدت منجمد شوند و طعم آنها از بین نمی رود.
مشخصات انگور موندراپ که در میان مردم به بلک ویلیام هم شناخته شده است به این شرح میباشد:
1.شکل انگشت مانند با پوست بنفش تیره، تقریبا سیاه. گوشت آن سفت و ترد است و این به آن چسبندگی خوبی می بخشد و به نگهداری آن در یخچال برای مدتی کمک می کند.
2.شیرین است، اما خیلی شیرین نیست، و طعم آن کمی شبیه ژله انگور است.
3.انگور موندراپ منبع خوبی از آنتی اکسیدانها، فلاونوئیدها، منگنز و ویتامینهای A، C و K است.
نقلقول: منبع: نهالستان نهال آنلاین