03-07-2021, 05:38 PM
آزمون عملی هنر بعد از انتخاب رشته کنکور سراسری برگزار میشه و داوطلب می تونه تو دو آزمون عملی شرکت کنه . داوطلبا با آشنایی با نحوه برگزاری آزمون عملی رشته مد نظرشون می تونن با آمادگی بیشتری سر جلسه شرکت کنن و توانایی خودشون رو بهتر نشون بدن .
داوطلبایی که رشته های متمرکز با شرایط خاص کنکور هنر رو تو فرم انتخاب رشته کنکور سراسری وارد کردن باید خودشون رو برای شرکت در آزمون عملی کنکور هنر آماده کنن . یعنی قبولی داوطلبا تو رشته متمرکز با شرایط خاص علاوه بر رتبه کنکور به نمره آزمون عملی که برای اونا برگزار میشه بستگی داره .
اما اکثر داوطلبا اصلا با آزمون عملی کنکور هنر آشنایی ندارن و نمی دونن این آزمون به چه صورتی برگزار میشه و یا چه جوری باید توانایی خودشون رو تو آزمون عملی نشون بدن . برای همین تو ادامه این مقاله در مورد آزمون عملی کنکور هنر 1400 توضیح دادیم .
آزمون عملی کنکور هنر ۱۴۰۰
رشته هنر جزو رشته های شناور در کنکور سراسریه و هر سال همه داوطلبا می تونن تو کنکور این رشته در کنار کنکور رشته تخصصی خودشون شرکت کنن . پس قبولی در کنکور هنر به اون سادگی هام که فکر می کنین نیست و باید تلاش زیادی برای قبولی تو رشته محل دلخواهتون کنین .
اما کدوم یکی از رشته های هنر آزمون عملی داره ؟
16 رشته از گروه هنر هستن که به صورت متمرکز با شرایط خاص پذیرش خودشون رو انجام میدن و برای قبولی تو اونا باید تو آزمون عملی شرکت کنین . این رشته ها عبارتند از : رشته نقاشی ، رشته گرافیک ، رشته طراحی پارچه ، رشته طراحی لباس ، رشته طراحی صنعتی ، رشته کتابت و نگارگری ، رشته موسیقی ایران ، رشته موسیقی بین المللی ، رشته آهنگسازی ، رشته موسیقی نظامی ، رشته مجسمه سازی ، رشته عکاسی ، رشته نمایش عروسکی ، رشته طراحی صحنه ، رشته ادبیات نمایشی و رشته بازیگری و کارگردانی . پس برای قبولی تو این رشته ها باید علاوه بر مطالعه منابع کنکور هنر و شرکت در کنکور حتما تو آزمون عملی هنر شرکت کنین .
اما آیا شرکت تو آزمون عملی هنر اجباریه ؟
آزمون عملی هنر برای این رشته ها به منظور تایید نهایی برای قبولی داوطلبا نیست و در اصل این آزمون بخشی از فرآیند پذیرش داوطلبای کنکور هنر محسوب می شه . یعنی ممکنه داوطلبی با رتبه خیلی خوب تو آزمون عملی نمره کمی بگیره و پذیرش نشه و یا داوطلبی با رتبه ای که خیلی خوب نیست نمره خوبی از آزمون عملی بگیره و پذیرش بشه .
البته رشته های گروه هنر تو دانشگاه های بدون کنکور هم داره ارائه میشه و داوطلبا می تونن در کنار کنکور سراسری هنر ثبت نام دانشگاه های بدون کنکور مثل ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد و یا سراسری رو برای این رشته ها انجام بدن .
بیشتر بخوانید : بودجه بندی کنکور هنر
جزئیات مصاحبه آزمون های عملی هنر ۱۴۰۰
اما معمولا داوطلبایی که متقاضی شرکت در آزمون عملی هنر هستن خیلی نگرانن و اصلا نمی دونن که این آزمون چه جوری برگزار میشه و چطور باید توانایی خودشون رو تو رشته هنرینشون نشون بدن . متاسفانه سازمان سنجش هم اطلاعات دقیقی در این مورد و سوالات این آزمون منتشر نمی کنه .
اما نگران نباشین چون ما در ادامه ، طبق تجربه برگزاری آزمون عملی کنکور هنر سالای گذشته ، سوالات و کارایی که تو کنکور هنر رشته های مختلف ازتون می خوان رو گفتیم تا بتونین با آماگی کامل و استرس کمتر تا زمان برگزاری آزمون عملی رشتتون حاضر بشین .
آزمون عملی رشته ادبیات نمایشی :
یک تصویر به شما نشون داده میشه که باید برای آن یک دیالوگ بنویسین .
یک نمایشنامه و یا یک داستان رو مشخص می کنن که باید اون رو به صورت شفاهی تحلیل کنین . ( مثلا باغ وحش شیشه ای اثر تنسی ویلیامز )
اگه تا الان کار نویسندگی کردین و یا حتی کار عملی انجام دادین هم حتما زمان آزمون عملی همراه خودتون داشته باشین . چون رزومه شما برای داورا مهمه و برای کسب نمره بهتر کمکتون می کنه .
آزمون عملی رشته بازیگری – کارگردانی :
با توجه به یک نمایشنامه یا متن باید یک مونولوگ رو بازی کنین .
به پیشنهاد داورا یک شخصیت یا یک متن ( یا حتی آواز ) رو باید بخونین و بازی کنین .
اگه هم انتخاب شما رشتهی کارگردانیه برای طرح یا متنی که به شما معرفی می کنن باید طرح اجرایی ارائه بدین .
اگه تا الان کار اجرایی داشتین ( تو هر زمینه ای ) حتما با خودتون ببرین و تو رزومه کاری خودتون وارد کنین . مثل بروشورهای اجرا یا عکس و یا حتی مجله
کنکور عملی رشته نمایش عروسکی :
اگه خودتون عروسک ساختین با عروسک خودتون یک اجرای عروسکی داشته باشین .
اگه عروسک نساختین ، می تونین یک عروسک همراه خودتون داشته باشین ، چون این جوری کارتون راحت تر می شه . البته با ابزار و وسیله های دیگه هم می تونین کار کنین و یک قسمت رو با توجه به شخصیتی که انتخاب کردین باید بازی کنین .
در ضمن می پرسن تا به حال چند کار عروسکی دیدین و کدام کارگردان رو تو این رشته می شناسین . ( چه خارجی و چه ایرانی )
تو آزمون عملی نمایش عروسکی چیزی که خیلی مهمه خلاقیت فردی شما تو اجرای کار یا استفاده از ابزار و عروسکه .
اگه رتبه خیلی خوبی تو کنکور نیاوردین و هنوز برای انتخاب رشته کردن تردیدی دارین حتما مقاله زیر رو بخونین .
بیشتر بخوانید : انتخاب رشته کنم یا نه ؟
آزمون عملی رشته طراحی صحنه :
با توجه به یک متن یا داستان باید تحلیل خودتون رو از طراحی صحنه و ابزار مورد استفاده در اجرا بگین . تو این آزمون طراحی دستی شما مهمه . پلان یک اجرا رو باید طراحی کنین ، نور و استفاده درست از اون ، لباس مربوط به اون اجرا و توضیحات مربوط به فضا رو از شما می خوان .
آزمون عملی رشته های طراحی لباس ، طراحی پارچه ، ارتباط تصویری یا گرافیک و نقاشی :
این آزمون گروهی برگزار می شه ، به شما موضوعی میدن که باید اون رو به درستی طراحی کنین . مثلا می خوان یک روز شلوغ رو در بازار تهران طراحی کنین و انتظار دارن که از نظر فنی و هنری ، پرسپکتیو اثر و همچنین طراحی آناتومی به درستی طراحی بشه .
[list=1]
[*]موضوع کنکور عملی سال ۹۶ : فروشندگانی در حال فروش ( فروش محصولات با خلاقیت )
[*]موضوع کنکور عملی سال ۹۵ : یک تئاتر در یک قسمت از شهر .
[*]موضوع کنکور عملی سال ۹۴ : طراحی یک پارک در صد سال آینده .
[/list]
آزمون عملی رشته ی طراحی صنعتی :
از شما می خوان یک وسیله چند کاربردی با طراحی ویژه ای رو ارائه بدین .
مثلاً میزی که با تا شدن از زاویه خاصی تبدیل به صندلی بشه و … . برای ترسیمات این کنکور نیز نیازه تا داوطلب به پرسپکتیو و طراحی تسلط داشته باشه . همچنین طراحی از زوایای مختلف و جهت های نمایشی هم الزمیه .
آزمون عملی رشته مجسمه سازی :
سوال های کنکور عملی مجسمه سازی دارای دو بخشه :
بخش اول طراحی و بخش دوم عملی . ( سوال های بخش طراحی معمولا طراحی از فیگور و حالت های مختلف اون و یا طراحی از طبیعت بی جانه که نوع زاویه دید به خود فرد بستگی داره . )
آزمون عملی مجسمه سازی سال گذشته به صورت زیر بود :
[list=1]
[*]طراحی خطی از یک دست که لیوانی رو گرفته . زمان 5 دقیقه .
[*]طراحی حجمی ( در قالب مکعب یا استوانه ) از دستی که قاصدکی رو گرفته . زمان ١۵ دقیقه.
[*]ترکیب بندی و طراحی از دو دست تو حالت های متفاوت ، همراه با سایه تو مدت زمان ٣٠ دقیقه .
[/list] زمان کل ۴۵ تا۵٠ دقیقه و سایز ورق ها A3 هستش .
بخش عملی آزمون : ( اغلب ساخت احجام هندسی به همراه برشه . )
[list=1]
[*]ساخت سه مکعب متصل به هم با مفتول سیمی که همراه با ترکیب بندی باشه ( در هم فرورفته ، روی هم قرار گرفته ، پشت سر هم و … )
[*]کار با گل : ساخت یک مکعب مستطیل و برشی از همون حجم که درنهایت حجم حاصل یک نیمکت بشه و ساخت دو فیگور انسانی ( البته نیاز به جزییات نداره و فقط باید شمایل انسانی داشته باشه ) با باقی مانده گل ها روی نیمکت .
[*]و در نهایت ترکیب نیمکت و فیگور با حجم های مفتولی روی ورق a4 و عکس برداری از اون .
[/list]توصیه های لازم برای شرکت در آزمون مجسمه سازی :
[list=1]
[*]حتما خط کش و انبردست همراهتون باشه .
[*]برای برش زدن گل ، نخ دندان و کاردک همراهتون باشه .
[*]برای مرطوب کردن گل از یک آب پاش استفاده کنین .
[*]قبل از استفاده از گل اون رو روی کاغذ و یا روزنامه ورز بدین تا آب اضافی اون گرفته بشه وحجم شما وانره .
[*]برای تمرین ، با استفاده ازسیم مفتول و انبردست شکل سازی کنین .
[*]با گل ساخت احجام هندسی رو تمرین کنین .
[/list]برای اطلاع از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری می تونین مقاله زیر رو بخونین .
بیشتر بخوانید : نتایج نهایی کنکور سراسری
آزمون عملی رشته عکاسی :
سوالاتی از کتاب های عکاسی ( البته منابع مشخصی ندارن و معمولا از کتاب هایی که خود داوطلب مطالعه کرده سوال می پرسن ) .
سوال درباره شاخه های عکاسی (علاقه داوطلب تو اون شاخه و گروه هنرمندان سبک و دلیل علاقه فرد پرسیده میشه )
سوال درباره عکاسای مشهور ( سبک کاری اونا و عکساشون )
نقد عکس ( ترکیب بندی ، نور ، موضوع و غیره … )
اگه نمونه کار عکاسی دارین حتما همراه خودتون ببرین . البته سوالاتی که پرسیده میشه خیلی تخصصی نیستن و بیشتر سوالات ساده ازتون میپرسن .
آزمون عملی نوازندگی ( ساز تخصصی هر شخص غیر از سازهای کوبه ای ) :
سرایش یا سلفژ : تو آزمون بخش نوازندگی ، مهارت داوطلب در ساز تخصصی که می نوازه از نمره و امتیاز بالاتری نسبت به سلفژ برخورداره . از طرف دیگه ، بعضی از سازها جزو سازهای تخصصی که آزمون اون گرفته می شه نیست . مثل سازهای کوبه ای ! به همین دلیل داوطلب قبل از آزمون عملی باید مطمئن بشه که از ساز تخصصیش آزمون گرفته میشه یا نه .
آزمون عملی آهنگ سازی :
برای شرکت تو آزمون ورودی رشته آهنگسازی داوطلب باید مهارت های زیر رو داشته باشه :
هارمونی : با توجه به تأثیری که هارمونی در قبولی امتحان ورودی داره ، باید تمرکز بیشتر رو به این مبحث اختصاص بدین .
سرایش ( سلفژ ) : سرایش دارای سه بخش خواندن ملودی ، ریتم خوانی ، تربیت شنوایه که لازمه داوطلب علاوه بر شناخت صحیح نُت ها بتونه اونا رو تشخیص بده و با ریتم درست بخونه .
نوازندگی پیانو ( آشنایی با پیانو ) : نگرانی بیشتر داوطلبا نداشتن وقت کافی برای آمادگی برای امتحان نوازندگی پیانو هستش ، درحالی که نواختن دو قطعه ساده کافیه !
آزمون عملی سازشناسی ایرانی و جهانی :
منابع مشخص شده برای این آزمون از ۳ کتاب تشکیل میشه :
الف ) شناخت سازهای ارکستر سمفونیک 1( سازهای زهی آرشه ای )
ب ) شناخت سازهای ارکستر سمفونیک 2 ( سازهای بادی و ضربی )
ج ) آشنایی با سازهای ایرانی مولفان : آقایان تقی ضرابی و اتابک الیاسی ، ناشر : نشر کتاب های درسی ایران
که هر سه کتاب مورد تایید وزارت آموزش و پرورشه و تو هنرستان های موسیقی تدریس میشه . این آزمون به صورت تستی هستش و شامل 10 تست از سازهای ارکستر سمفونیک و 5 تست از سازهای ایرانیه .
تو آزمون آهنگسازی به ترتیب هارمونی و سپس سرایش و پیانو از ضرایب بالایی برخوردار هستن .
احیانا اگه تو کنکور امسال نتونستین به نتیجه دلخواه برسین و می خواین کنکور سال بعد شرکت کنین قبل از گرفتن تصمیم نهایی مقاله زیر رو بخونین .
در ادامه بخوانید : پشت کنکور ماندن
کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما در خصوص آزمون عملی و دریافت کارت ورود به جلسه آزمون عملی هنر جواب بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین .
سوالات متداول
1- ✔️ آزمون عملی کنکور هنر به چه صورتی برگزار میشه ؟
✔️ این آزمون عملی برای رشته های مختلف گروه هنر کاملا متفاوته که نحوه برگزاری هر رشته تو این مقاله به طور کامل گقته شده .
2- ✔️ شرکت در آزمون عملی کنکور هنر اجباریه ؟
✔️ همون طور که تو این مقاله گفته شد ، اگه قصد قبولی تو رشته های متمرکز با شرایط خاص کنکور هنر رو دارین باید حتما تو آزمون عملی شرکت کنین .
3- ✔️ داوطلبا چه جوری می تونن با نحوه برگزاری آزمون عملی رشتشون آشنا بشن ؟
✔️ داوطلبا با خوندن این مقاله می تونن با نحوه برگزاری آزمون عملی رشته دلخواهشون آشنایی پیدا کنن .
منبع : نحوه برگزاری آزمون عملی هنر
داوطلبایی که رشته های متمرکز با شرایط خاص کنکور هنر رو تو فرم انتخاب رشته کنکور سراسری وارد کردن باید خودشون رو برای شرکت در آزمون عملی کنکور هنر آماده کنن . یعنی قبولی داوطلبا تو رشته متمرکز با شرایط خاص علاوه بر رتبه کنکور به نمره آزمون عملی که برای اونا برگزار میشه بستگی داره .
اما اکثر داوطلبا اصلا با آزمون عملی کنکور هنر آشنایی ندارن و نمی دونن این آزمون به چه صورتی برگزار میشه و یا چه جوری باید توانایی خودشون رو تو آزمون عملی نشون بدن . برای همین تو ادامه این مقاله در مورد آزمون عملی کنکور هنر 1400 توضیح دادیم .
آزمون عملی کنکور هنر ۱۴۰۰
رشته هنر جزو رشته های شناور در کنکور سراسریه و هر سال همه داوطلبا می تونن تو کنکور این رشته در کنار کنکور رشته تخصصی خودشون شرکت کنن . پس قبولی در کنکور هنر به اون سادگی هام که فکر می کنین نیست و باید تلاش زیادی برای قبولی تو رشته محل دلخواهتون کنین .
اما کدوم یکی از رشته های هنر آزمون عملی داره ؟
16 رشته از گروه هنر هستن که به صورت متمرکز با شرایط خاص پذیرش خودشون رو انجام میدن و برای قبولی تو اونا باید تو آزمون عملی شرکت کنین . این رشته ها عبارتند از : رشته نقاشی ، رشته گرافیک ، رشته طراحی پارچه ، رشته طراحی لباس ، رشته طراحی صنعتی ، رشته کتابت و نگارگری ، رشته موسیقی ایران ، رشته موسیقی بین المللی ، رشته آهنگسازی ، رشته موسیقی نظامی ، رشته مجسمه سازی ، رشته عکاسی ، رشته نمایش عروسکی ، رشته طراحی صحنه ، رشته ادبیات نمایشی و رشته بازیگری و کارگردانی . پس برای قبولی تو این رشته ها باید علاوه بر مطالعه منابع کنکور هنر و شرکت در کنکور حتما تو آزمون عملی هنر شرکت کنین .
اما آیا شرکت تو آزمون عملی هنر اجباریه ؟
آزمون عملی هنر برای این رشته ها به منظور تایید نهایی برای قبولی داوطلبا نیست و در اصل این آزمون بخشی از فرآیند پذیرش داوطلبای کنکور هنر محسوب می شه . یعنی ممکنه داوطلبی با رتبه خیلی خوب تو آزمون عملی نمره کمی بگیره و پذیرش نشه و یا داوطلبی با رتبه ای که خیلی خوب نیست نمره خوبی از آزمون عملی بگیره و پذیرش بشه .
البته رشته های گروه هنر تو دانشگاه های بدون کنکور هم داره ارائه میشه و داوطلبا می تونن در کنار کنکور سراسری هنر ثبت نام دانشگاه های بدون کنکور مثل ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد و یا سراسری رو برای این رشته ها انجام بدن .
بیشتر بخوانید : بودجه بندی کنکور هنر
جزئیات مصاحبه آزمون های عملی هنر ۱۴۰۰
اما معمولا داوطلبایی که متقاضی شرکت در آزمون عملی هنر هستن خیلی نگرانن و اصلا نمی دونن که این آزمون چه جوری برگزار میشه و چطور باید توانایی خودشون رو تو رشته هنرینشون نشون بدن . متاسفانه سازمان سنجش هم اطلاعات دقیقی در این مورد و سوالات این آزمون منتشر نمی کنه .
اما نگران نباشین چون ما در ادامه ، طبق تجربه برگزاری آزمون عملی کنکور هنر سالای گذشته ، سوالات و کارایی که تو کنکور هنر رشته های مختلف ازتون می خوان رو گفتیم تا بتونین با آماگی کامل و استرس کمتر تا زمان برگزاری آزمون عملی رشتتون حاضر بشین .
آزمون عملی رشته ادبیات نمایشی :
یک تصویر به شما نشون داده میشه که باید برای آن یک دیالوگ بنویسین .
یک نمایشنامه و یا یک داستان رو مشخص می کنن که باید اون رو به صورت شفاهی تحلیل کنین . ( مثلا باغ وحش شیشه ای اثر تنسی ویلیامز )
اگه تا الان کار نویسندگی کردین و یا حتی کار عملی انجام دادین هم حتما زمان آزمون عملی همراه خودتون داشته باشین . چون رزومه شما برای داورا مهمه و برای کسب نمره بهتر کمکتون می کنه .
آزمون عملی رشته بازیگری – کارگردانی :
با توجه به یک نمایشنامه یا متن باید یک مونولوگ رو بازی کنین .
به پیشنهاد داورا یک شخصیت یا یک متن ( یا حتی آواز ) رو باید بخونین و بازی کنین .
اگه هم انتخاب شما رشتهی کارگردانیه برای طرح یا متنی که به شما معرفی می کنن باید طرح اجرایی ارائه بدین .
اگه تا الان کار اجرایی داشتین ( تو هر زمینه ای ) حتما با خودتون ببرین و تو رزومه کاری خودتون وارد کنین . مثل بروشورهای اجرا یا عکس و یا حتی مجله
کنکور عملی رشته نمایش عروسکی :
اگه خودتون عروسک ساختین با عروسک خودتون یک اجرای عروسکی داشته باشین .
اگه عروسک نساختین ، می تونین یک عروسک همراه خودتون داشته باشین ، چون این جوری کارتون راحت تر می شه . البته با ابزار و وسیله های دیگه هم می تونین کار کنین و یک قسمت رو با توجه به شخصیتی که انتخاب کردین باید بازی کنین .
در ضمن می پرسن تا به حال چند کار عروسکی دیدین و کدام کارگردان رو تو این رشته می شناسین . ( چه خارجی و چه ایرانی )
تو آزمون عملی نمایش عروسکی چیزی که خیلی مهمه خلاقیت فردی شما تو اجرای کار یا استفاده از ابزار و عروسکه .
اگه رتبه خیلی خوبی تو کنکور نیاوردین و هنوز برای انتخاب رشته کردن تردیدی دارین حتما مقاله زیر رو بخونین .
بیشتر بخوانید : انتخاب رشته کنم یا نه ؟
آزمون عملی رشته طراحی صحنه :
با توجه به یک متن یا داستان باید تحلیل خودتون رو از طراحی صحنه و ابزار مورد استفاده در اجرا بگین . تو این آزمون طراحی دستی شما مهمه . پلان یک اجرا رو باید طراحی کنین ، نور و استفاده درست از اون ، لباس مربوط به اون اجرا و توضیحات مربوط به فضا رو از شما می خوان .
آزمون عملی رشته های طراحی لباس ، طراحی پارچه ، ارتباط تصویری یا گرافیک و نقاشی :
این آزمون گروهی برگزار می شه ، به شما موضوعی میدن که باید اون رو به درستی طراحی کنین . مثلا می خوان یک روز شلوغ رو در بازار تهران طراحی کنین و انتظار دارن که از نظر فنی و هنری ، پرسپکتیو اثر و همچنین طراحی آناتومی به درستی طراحی بشه .
[list=1]
[*]موضوع کنکور عملی سال ۹۶ : فروشندگانی در حال فروش ( فروش محصولات با خلاقیت )
[*]موضوع کنکور عملی سال ۹۵ : یک تئاتر در یک قسمت از شهر .
[*]موضوع کنکور عملی سال ۹۴ : طراحی یک پارک در صد سال آینده .
[/list]
آزمون عملی رشته ی طراحی صنعتی :
از شما می خوان یک وسیله چند کاربردی با طراحی ویژه ای رو ارائه بدین .
مثلاً میزی که با تا شدن از زاویه خاصی تبدیل به صندلی بشه و … . برای ترسیمات این کنکور نیز نیازه تا داوطلب به پرسپکتیو و طراحی تسلط داشته باشه . همچنین طراحی از زوایای مختلف و جهت های نمایشی هم الزمیه .
آزمون عملی رشته مجسمه سازی :
سوال های کنکور عملی مجسمه سازی دارای دو بخشه :
بخش اول طراحی و بخش دوم عملی . ( سوال های بخش طراحی معمولا طراحی از فیگور و حالت های مختلف اون و یا طراحی از طبیعت بی جانه که نوع زاویه دید به خود فرد بستگی داره . )
آزمون عملی مجسمه سازی سال گذشته به صورت زیر بود :
[list=1]
[*]طراحی خطی از یک دست که لیوانی رو گرفته . زمان 5 دقیقه .
[*]طراحی حجمی ( در قالب مکعب یا استوانه ) از دستی که قاصدکی رو گرفته . زمان ١۵ دقیقه.
[*]ترکیب بندی و طراحی از دو دست تو حالت های متفاوت ، همراه با سایه تو مدت زمان ٣٠ دقیقه .
[/list] زمان کل ۴۵ تا۵٠ دقیقه و سایز ورق ها A3 هستش .
بخش عملی آزمون : ( اغلب ساخت احجام هندسی به همراه برشه . )
[list=1]
[*]ساخت سه مکعب متصل به هم با مفتول سیمی که همراه با ترکیب بندی باشه ( در هم فرورفته ، روی هم قرار گرفته ، پشت سر هم و … )
[*]کار با گل : ساخت یک مکعب مستطیل و برشی از همون حجم که درنهایت حجم حاصل یک نیمکت بشه و ساخت دو فیگور انسانی ( البته نیاز به جزییات نداره و فقط باید شمایل انسانی داشته باشه ) با باقی مانده گل ها روی نیمکت .
[*]و در نهایت ترکیب نیمکت و فیگور با حجم های مفتولی روی ورق a4 و عکس برداری از اون .
[/list]توصیه های لازم برای شرکت در آزمون مجسمه سازی :
[list=1]
[*]حتما خط کش و انبردست همراهتون باشه .
[*]برای برش زدن گل ، نخ دندان و کاردک همراهتون باشه .
[*]برای مرطوب کردن گل از یک آب پاش استفاده کنین .
[*]قبل از استفاده از گل اون رو روی کاغذ و یا روزنامه ورز بدین تا آب اضافی اون گرفته بشه وحجم شما وانره .
[*]برای تمرین ، با استفاده ازسیم مفتول و انبردست شکل سازی کنین .
[*]با گل ساخت احجام هندسی رو تمرین کنین .
[/list]برای اطلاع از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری می تونین مقاله زیر رو بخونین .
بیشتر بخوانید : نتایج نهایی کنکور سراسری
آزمون عملی رشته عکاسی :
سوالاتی از کتاب های عکاسی ( البته منابع مشخصی ندارن و معمولا از کتاب هایی که خود داوطلب مطالعه کرده سوال می پرسن ) .
سوال درباره شاخه های عکاسی (علاقه داوطلب تو اون شاخه و گروه هنرمندان سبک و دلیل علاقه فرد پرسیده میشه )
سوال درباره عکاسای مشهور ( سبک کاری اونا و عکساشون )
نقد عکس ( ترکیب بندی ، نور ، موضوع و غیره … )
اگه نمونه کار عکاسی دارین حتما همراه خودتون ببرین . البته سوالاتی که پرسیده میشه خیلی تخصصی نیستن و بیشتر سوالات ساده ازتون میپرسن .
آزمون عملی نوازندگی ( ساز تخصصی هر شخص غیر از سازهای کوبه ای ) :
سرایش یا سلفژ : تو آزمون بخش نوازندگی ، مهارت داوطلب در ساز تخصصی که می نوازه از نمره و امتیاز بالاتری نسبت به سلفژ برخورداره . از طرف دیگه ، بعضی از سازها جزو سازهای تخصصی که آزمون اون گرفته می شه نیست . مثل سازهای کوبه ای ! به همین دلیل داوطلب قبل از آزمون عملی باید مطمئن بشه که از ساز تخصصیش آزمون گرفته میشه یا نه .
آزمون عملی آهنگ سازی :
برای شرکت تو آزمون ورودی رشته آهنگسازی داوطلب باید مهارت های زیر رو داشته باشه :
هارمونی : با توجه به تأثیری که هارمونی در قبولی امتحان ورودی داره ، باید تمرکز بیشتر رو به این مبحث اختصاص بدین .
سرایش ( سلفژ ) : سرایش دارای سه بخش خواندن ملودی ، ریتم خوانی ، تربیت شنوایه که لازمه داوطلب علاوه بر شناخت صحیح نُت ها بتونه اونا رو تشخیص بده و با ریتم درست بخونه .
نوازندگی پیانو ( آشنایی با پیانو ) : نگرانی بیشتر داوطلبا نداشتن وقت کافی برای آمادگی برای امتحان نوازندگی پیانو هستش ، درحالی که نواختن دو قطعه ساده کافیه !
آزمون عملی سازشناسی ایرانی و جهانی :
منابع مشخص شده برای این آزمون از ۳ کتاب تشکیل میشه :
الف ) شناخت سازهای ارکستر سمفونیک 1( سازهای زهی آرشه ای )
ب ) شناخت سازهای ارکستر سمفونیک 2 ( سازهای بادی و ضربی )
ج ) آشنایی با سازهای ایرانی مولفان : آقایان تقی ضرابی و اتابک الیاسی ، ناشر : نشر کتاب های درسی ایران
که هر سه کتاب مورد تایید وزارت آموزش و پرورشه و تو هنرستان های موسیقی تدریس میشه . این آزمون به صورت تستی هستش و شامل 10 تست از سازهای ارکستر سمفونیک و 5 تست از سازهای ایرانیه .
تو آزمون آهنگسازی به ترتیب هارمونی و سپس سرایش و پیانو از ضرایب بالایی برخوردار هستن .
احیانا اگه تو کنکور امسال نتونستین به نتیجه دلخواه برسین و می خواین کنکور سال بعد شرکت کنین قبل از گرفتن تصمیم نهایی مقاله زیر رو بخونین .
در ادامه بخوانید : پشت کنکور ماندن
کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما در خصوص آزمون عملی و دریافت کارت ورود به جلسه آزمون عملی هنر جواب بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین .
سوالات متداول
1- ✔️ آزمون عملی کنکور هنر به چه صورتی برگزار میشه ؟
✔️ این آزمون عملی برای رشته های مختلف گروه هنر کاملا متفاوته که نحوه برگزاری هر رشته تو این مقاله به طور کامل گقته شده .
2- ✔️ شرکت در آزمون عملی کنکور هنر اجباریه ؟
✔️ همون طور که تو این مقاله گفته شد ، اگه قصد قبولی تو رشته های متمرکز با شرایط خاص کنکور هنر رو دارین باید حتما تو آزمون عملی شرکت کنین .
3- ✔️ داوطلبا چه جوری می تونن با نحوه برگزاری آزمون عملی رشتشون آشنا بشن ؟
✔️ داوطلبا با خوندن این مقاله می تونن با نحوه برگزاری آزمون عملی رشته دلخواهشون آشنایی پیدا کنن .
منبع : نحوه برگزاری آزمون عملی هنر