11-09-2020, 02:23 AM
(آخرین ویرایش: 11-09-2020, 10:42 AM، توسط Monabahrami.)
پردیس فناوری کیش_طرح مشاوره متخصصینصنعت ومدیرین_دپارتمان زبانهای خارجیhttp://kishindustry.com
I am happy. I have many friends. I have a large family. I have four brothers and four sisters. I am in the middle. Four brothers are older than me. Four sisters are younger than me. I go to school. I am in the sixth grade. I like my teachers. My teachers like me. I have friends in every class.
My favorite class is history. I like to read about history. History is a story about our past. Soon we will all be history. Then kids in school will read about us. I hope they like our stories. My best friend is Bobby. Bobby and I do many things together. We swim together. We play basketball together. We ride our bikes together. I have many other friends. We all go to the mall on weekends. We go to movies. We go to restaurants. We tell jokes. We laugh. We have fun. Life is great.
خوشحالم. دوستان زیادی دارم. خانواده ی بزرگی دارم. چهار برادر و چهار خواهر دارم. من در وسط هستم چهار برادر بزرگتر از من هستند. چهار خواهر از من کوچکترند. به مدرسه میروم. کلاس ششم هستم. معلمانم را دوست دارم. معلمانم من را دوست دارند. در هر کلاس دوستانی دارم.
کلاس مورد علاقه من تاریخ است. دوست دارم در مورد تاریخ بخوانم. تاریخ داستانی است درباره گذشته ما. به زودی همه ما تاریخ خواهیم بود. سپس بچه ها در مدرسه درباره ما خواهند خواند. امیدوارم داستانهای ما را دوست داشته باشند. بهترین دوست من بابی است. من و بابی خیلی کارها را با هم انجام می دهیم. با هم شنا می کنیم. ما با هم بسکتبال بازی می کنیم. ما با هم دوچرخه سوار می شویم. دوستان زیادی دارم آخر هفته همه ما به بازار می رویم. ما به سینما می رویم. به رستوران ها می رویم. جوک می گوییم. ما میخندیم. به ما خوش می گذرد. زندگی عالیست.