09-08-2020, 06:17 PM
خواص عدس در بارداری کدامند؟
[*]کالری: 140
[*]چربی: 0.5 گرم
[*]کربوهیدرات: 23 گرم
[*]فیبر: 9 گرم
[*]سدیم: 5 میلیگرم
[*]پروتئین: 12 گرم
[*]سایر ویتامین ها و مواد معدنی موجود در عدس عبارتند از:
[*]کلسیم
[*]اهن
[*]پتاسیم
[*]فولات
[/list]
[*]جلوگیری از ناهنجاریهای هنگام تولد: اسید فولیک نقش مهمی در رشد و نموی جنین دارد. عدس منبع غنی از اسید فولیک است که به خاطر خاصیت بازدارندگی این ماده در ناهنجاریهای هنگام تولد مانند اسپینا بیفیدا یا آنسفالیت در کودک، خوردن عدس در بارداری بسیار مفید میشود.
[*]سرشار از پتاسیم: عدس منبع غنی از پتاسیم است که برای کنترل فشار خون شما کاملا ضروری است.
[*]سرشار از فیبر: عدس مملو از فیبر است. فیبر موجود در عدس، به مبارزه با اختلالات دستگاه گوارش کمک می کند. فیبر به جلوگیری از بروز علائم یبوست کمک می کند و برای ایجاد حرکات طبیعی روده ضروری است.
[*]مبارزه با میگرن و استرس: ویتامین B5 موجود در عدس برای جلوگیری از میگرن و استرس در دوران بارداری بسیار موثر است. از آنجا که عدس حاوی مقدار زیادی ویتامین B5 است، در جلوگیری از استرس و میگرن که بطور معمول در دوره بارداری رخ میدهد بسیار مفید هستند.
[*]از کم خونی جلوگیری میکند: کم خونی یا فقر آهن در مادران باردار بسیار زیاد است. عدس نیز مقدار کافی آهن دارد. و گاها میتواند جایگزین مصرف گوشت در بارداری شود. برای اطمینان از زایمان و بارداری سالم، زنان باردار به مقادیر کافی آهن نیاز دارند. حدود نصف فنجان عدس 3/3 میلی گرم آهن برای شما فراهم می کند ، که به طور فوق العادهای برای مقابله با کمبود آهن در مادران باردار کمک میکند.
[*]میزان کلسترول را تنظیم میکند: همانطور که در ابتدا به آن اشاره شد، عدس حاوی فیبر است که در تنظیم سطح کلسترول خون
[/list]https://gahvare.net/articles/z5hhw/%D8%A...8%B1%DB%8C
خواص مصرف عدس در بارداری زیاد بوده و از ارزش غذایی بسیار خوبی برخوردار است. عدس سرشار از ویتامین B9، پروتئین، فیبر، اسید فولیک و آهن در بارداری است که همگی از روز اول برای مادران باردار بسیار مهم هستند.
مواد مغذی موجود در عدس
رنگ، طعم و ابعاد عدس با توجه به محل مبداش متنوع است. عدس در انواع عدس قهوهای، سبز و قرمز وجود دارد و کارشناسان عدس سبز را سالمتر از انواع دیگر میدانند. نصف فنجان عدس پخته شده دارای مواد مغذی زیر است:
[list][*]کالری: 140
[*]چربی: 0.5 گرم
[*]کربوهیدرات: 23 گرم
[*]فیبر: 9 گرم
[*]سدیم: 5 میلیگرم
[*]پروتئین: 12 گرم
[*]سایر ویتامین ها و مواد معدنی موجود در عدس عبارتند از:
[*]کلسیم
[*]اهن
[*]پتاسیم
[*]فولات
[/list]
از دیگر خواص عدس در بارداری
[list=1][*]جلوگیری از ناهنجاریهای هنگام تولد: اسید فولیک نقش مهمی در رشد و نموی جنین دارد. عدس منبع غنی از اسید فولیک است که به خاطر خاصیت بازدارندگی این ماده در ناهنجاریهای هنگام تولد مانند اسپینا بیفیدا یا آنسفالیت در کودک، خوردن عدس در بارداری بسیار مفید میشود.
[*]سرشار از پتاسیم: عدس منبع غنی از پتاسیم است که برای کنترل فشار خون شما کاملا ضروری است.
[*]سرشار از فیبر: عدس مملو از فیبر است. فیبر موجود در عدس، به مبارزه با اختلالات دستگاه گوارش کمک می کند. فیبر به جلوگیری از بروز علائم یبوست کمک می کند و برای ایجاد حرکات طبیعی روده ضروری است.
[*]مبارزه با میگرن و استرس: ویتامین B5 موجود در عدس برای جلوگیری از میگرن و استرس در دوران بارداری بسیار موثر است. از آنجا که عدس حاوی مقدار زیادی ویتامین B5 است، در جلوگیری از استرس و میگرن که بطور معمول در دوره بارداری رخ میدهد بسیار مفید هستند.
[*]از کم خونی جلوگیری میکند: کم خونی یا فقر آهن در مادران باردار بسیار زیاد است. عدس نیز مقدار کافی آهن دارد. و گاها میتواند جایگزین مصرف گوشت در بارداری شود. برای اطمینان از زایمان و بارداری سالم، زنان باردار به مقادیر کافی آهن نیاز دارند. حدود نصف فنجان عدس 3/3 میلی گرم آهن برای شما فراهم می کند ، که به طور فوق العادهای برای مقابله با کمبود آهن در مادران باردار کمک میکند.
[*]میزان کلسترول را تنظیم میکند: همانطور که در ابتدا به آن اشاره شد، عدس حاوی فیبر است که در تنظیم سطح کلسترول خون
[/list]https://gahvare.net/articles/z5hhw/%D8%A...8%B1%DB%8C