15-03-2017, 03:28 PM
تعداد زیادی از افراد از وارد شدن به حوزهی تکنولوژی واهمه دارند و فکر میکنند که در آن جایگاهی نخواهند داشت.
[font=IRANSans, Tahoma]خیلی از افراد، بر این باور هستند که برنامهنویسی یا فناوری مدرن، مناسب آنها نیست. هر چند فناوری در سیطرهی افراد مطرحی است که نقش رهبران آن را ایفا میکنند؛ اما این بدان معنا نیست که شما جایگاهی در این وادی ندارید.[/font]
در ادامه به معرفی شش باور غلطی خواهیم پرداخت که شما را نسبت به عرصهی تکنولوژی، در حاشیه نگه داشته است:
باور غلط ۱ : شما باید مدرکی در زمینهی کامپیوتر داشته باشید
چنانچه رشتهی تحصیلی شما تاریخ، فیزیک، موسیقی یا هر چیز دیگری باشد و قصد بازگشت دوباره به دانشگاه و مدرسه ندارید یا حتی اصلا به دانشگاه نرفتهاید، باز هم میتوانید در یک شرکت خوب در دنیای فناوری فعالیت کنید. شمار زیادی از متخصصان تکنولوژی مدرن مدرک خود را از منابعی چون برنامههای بوت کمپ و کلاسهای آنلاین گرفتهاند که طیف گستردهای از زمینههای مختلف را در بر میگیرند. کارفرمایان فناوری بیش از هر چیز به دنبال مهارت هستند و لزوما تنها به مدرک توجه نمیکنند.
کورین وارنشویس، با برپایی سازمانی به نام Girl Develop It موقعیتی فراهم کرده است که زنان هم در شرایطی مقرونبهصرفه و به دور از قضاوت وارد عرصهی وب و توسعهی نرمافزار شوند تا بدین وسیله به این باور غلط پایان دهد. باور غلطی که در این میان جا افتاده این است که اگر در دوران تحصیل و دانشگاه با تکنولوژی آشنا نشویم هرگز قادر به برنامهنویسی یا ساخت نرمافزار نخواهیم شد.در حالی که بزرگسالان زیادی موفق به نقض این باور غلط شدهاند و تکنولوژی را بهعنوان شغل دوم یا حتی سوم خود انتخاب کردهاند و مدرک تحصیلی آنها هم ارتباطی به آن نداشته است.
باور غلط ۲ : ریاضی شما باید خوب باشددر دوران مدرسه خاطرهی خوبی از جبر و هندسه ندارید؟ این هم دلیل خوبی برای فاصله گرفتن از تکنولوژی نیست. هر چند کسانی که رابطهی بهتری با اعداد دارند در زمینهی برنامهنویسی راحتتر هستند؛ اما باز هم نمیتوان گفت برنامهنویسی فقط مخصوص به این افراد است. همان طور که پاملا فاکس، سرپرست برنامهی آموزشی محاسبات در آکادمی خان میگوید:
نقلقول:انواع خاصی از برنامهنویسی وجود دارد. شما میتوانید برنامهای در خصوص سفینههای فضایی بنویسید یا برنامهای بنویسید که مربوط به بازیهای تعاملی باشد یا به سراغ نوشتن برنامههایی بروید که عملکرد وبسایتها را کنترل کنند. در بعضی از برنامهنویسیها ریاضی دخیل است و در بعضی کاربردی ندارد. برای مثال با جاوا اسکریپت میتوان وبسایتهای تعاملی تولید کرد. برای این کار، شما فقط باید به سراغ منطق و ساختار مسئله بروید و نیازی نیست درگیر محاسبات ریاضی و مثلثات شوید.
جمال اوگارو، از بنیانگذاران فضای آنلاین Code Crew توصیه میکند که با دانستن مباحث ابتدایی شروع به کار کنیم. او میگوید:
نقلقول:باور غلط ۳ : باید تجربهی زیادی داشته باشیداگر جمع، تفریق، ضرب، تقسیم و تفاوت علامتهای درست و غلط را میدانید، میتوانید در این عرصه شروع به کار کنید. پس از این که با این اصول اولیه پیش رفتید، میتوانید وارد قسمتهای پیچیدهتر ریاضیات شوید.
[font=IRANSans, Tahoma]خیلی از کارفرمایان، همان طور که به مدرک اهمیت نمیدهند به سابقه کار هم توجهی ندارند. آنها فقط میخواهند مهارت خود را اثبات کنید. هانتلی مایو-مالاسکی رئیس پذیرش فولزتک آکادمی میگوید:
[/font]
[/font]
نقلقول:هر چند تجربهی کاری، خود اثباتی بر مهارت شما است؛ اما تنها راه ممکن نیست.
او به تازهکاران صنعت توصیه میکند: «متناسب با جایگاه شغلی که دنبالش هستید پروژهها و نمونه کارهای مرتبط تهیه کنید. برای مثال اگر میخواهید در یک شرکت فناوری تقاضای کار بدهید، یک نسخهی جدید از اپلیکیشن آنها را طراحی کنید. یا اگر تمایل به کار در بخش فروش دارید، یک برنامهی بازاریابی در جهت اهداف یک شرکت فراهم کنید. با انجام پروژهها، فرصتی برای تجربههای جدید خواهید داشت.»
[font=IRANSans, Tahoma]باور غلط ۴ : یادگیری در عرصهی فناوری هزینههای زیادی دارد[/font][font=IRANSans, Tahoma][/font]
[font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma]هر چند در ابتدای مطلب فرض را بر این گذاشتیم که قصد ادامهی تحصیل دوباره ندارید؛ اما به هر حال نیاز به گذراندن دورههای آموزشی وجود دارد. ضمن این که در برنامههای مثل بوت کمپ گزینههای زیادی برای یادگیری رایگان وجود دارد. بنابراین این امکان را دارید که به دنبال شیوههایی باشید تا متناسب با بودجهی شما باشد و هزینهی زیادی به شما تحمیل نکند.
باور غلط ۵: شما به دنیای فناوری تعلق ندارید[/font][/font]
باور غلط ۵: شما به دنیای فناوری تعلق ندارید[/font][/font]
[font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][/font][/font]
[font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma]هادی پرتوی، بنیانگذار سایت Code.org میگوید:
[/font][/font][/font]
[/font][/font][/font]
نقلقول:بیشترین دلیلی که افراد از ورود به حوزهی فناوری خودداری میکنند، ترس آنها است. چرا که در ذهن خود آن را بسیار سخت تصور میکنند یا گرفتار این کلیشهی مرسوم میشوند که برنامهنویسی کار من نیست!
چنانچه اهل تماشای تلویزیون باشید، احتمالا متوجه شدهاید که کاراکترهایی که نقش برنامهنویس را بازی میکنند، تیپ خاصی هستند. کورین وارنشویس در این خصوص میگوید:
نقلقول:یکی از کلیشههای رایج در خصوص نمایش تکنولوژیستهای موفق در تلویزیون، معرفی افرادی منزوی، غیر اجتماعی و عجیب و غریب است.
اما کلیشههایی از این قبیل هم خود در حال تغییر هستند. پرتوی میگوید:
نقلقول:بیش از صد میلیون دانشجو از نقاط مختلف جهان در Code.org مشغول فراگیری هستند و نوعی تعادل در جنسیت و گروه سنی آنها برقرار است. مهم ترین توصیهی ما این است که فقط وارد شوید و امتحان کنید! یک ساعت صرف آن کنید و سپس تصمیم نهایی بگیرید.
باور غلط ۶ : برنامه نویسها تنها کار میکنند و تعاملی با دیگران ندارند
همان طور که در بالا هم اشاره شد، شما لازم نیست یک انزواطلب باشید و در یک اتاقک انفرادی مشغول به کار شوید. البته ساعتهایی را در تنهایی تجربه خواهید کرد (خبر خوب به درون گراها!) اما این حالت در تمام شرایط نیست. پاملا فاکس میگوید: «این روزها معمولا برنامهنویسها در کنار دیگر طراحان و مدیران تولید به صورت تیمی کار میکنند.»
او میگوید:
نقلقول:کار تیمی در این برههی زمان از همیشه لازمتر است. چرا که بیشتر کمپانیها در حال راهاندازی سیستمهای بزرگی هستند که به بیش از یک برنامهنویس نیاز است. از این رو برنامهنویسها باید کار کردن با یکدیگر را یاد بگیرند. طوفانهای مغزی در طی طراحی، مرور برنامههای یکدیگر و حتی همکاریهای دو نفره در برنامهنویسی از جمله فرصتهای همکاری اعضا هستند.
بنابراین، میتوان گفت دنیای مهارتهای فنی و برنامهنویسی، وسیعتر از همیشه است. پس اجازه ندهید باورهای غلط مانع قرار گرفتن شما در این عرصه شوند.
منبع : http://www.forbes.com/sites/laurencebrad...978b951fea
منبع