07-04-2020, 01:47 AM
آفوگاتو چیست
آفوگاتو یکی از نوشیدنی های جدید کافی شاپ هاست که در تابستون سرو میشه ، نوشیدنی آفوگاتو شامل بستنی و اسپرسو میشه که بر اساس تجربه باریستا ها اونو ترکیب می کن ، برخی هم می زنن برخی هم هم نزده اماده می کنن که بستگی سلیقه مشتری داره. در ادامه با خانه قهوه همراه باشید تا طرز تهیه این نوشیدنی – بستنی رو یاد بگیرید.
دو روش برای تهیه آفوگاتو وجود داره که ما اینجا هر دو روش رو برای شما توضیح می دیم.
روش سنتی کاپ اسپرسو برای تهیه آفوگاتو
روش سنتی کاپ اسپرسو
روش دسر ایتالیایی
این روش بسیار سریع و آسونه. دو شات اسپرسو رو مستقیما داخل فنجون بریزید. 40 تا 50 گرم نوشیدنی
ژلاتو وانیلی استفاده کردیم ، که بنظرم طعم خوبی به آفوگاتو میده( شما هم یه بار این بستنی رو امتحان کنید.)
حالا دو گزینه دارید می تونید نوشیدنی آفاگاتو تونو هم بزنید و یا بدون هم زدن میل کنید. بعضی افراد ترجیح میدن بدون هم زدن و ترکیب مواد نوشیدنی رو میل کنند در این حالت ابتدا یه اسپرسو نسبتا گرم و در پایان یه بستنی توپی خنک خواهید داشت. در صورتی که مایل به ترکیب مواد هستید یه آفوگاتو نسبتا خنک با طعم اسپرسو و بستنی خواهید داشت.
روش دسر ایتالیایی برای تهیه آفوگاتو
در این روش یه اسکوپ بستی رو داخل یه فنجون کاپوچینو قرار میدن و اسپرسو مستقیما روی بستنی دم می شه. در صورت تمایل می تونید انواع طعم دهنده، پودر شکلات و یا پودر قند به مواد اضافه کنید. دسر آفوگاتو با قاشق سرو می شه.
خوب میتونید با یه اسکوپ بستنی یا ژلاتو و یه فنجون سرد شروع کنید.
آفوگاتو یکی از نوشیدنی های جدید کافی شاپ هاست که در تابستون سرو میشه ، نوشیدنی آفوگاتو شامل بستنی و اسپرسو میشه که بر اساس تجربه باریستا ها اونو ترکیب می کن ، برخی هم می زنن برخی هم هم نزده اماده می کنن که بستگی سلیقه مشتری داره. در ادامه با خانه قهوه همراه باشید تا طرز تهیه این نوشیدنی – بستنی رو یاد بگیرید.
دو روش برای تهیه آفوگاتو وجود داره که ما اینجا هر دو روش رو برای شما توضیح می دیم.
روش سنتی کاپ اسپرسو برای تهیه آفوگاتو
روش سنتی کاپ اسپرسو
روش دسر ایتالیایی
این روش بسیار سریع و آسونه. دو شات اسپرسو رو مستقیما داخل فنجون بریزید. 40 تا 50 گرم نوشیدنی
ژلاتو وانیلی استفاده کردیم ، که بنظرم طعم خوبی به آفوگاتو میده( شما هم یه بار این بستنی رو امتحان کنید.)
حالا دو گزینه دارید می تونید نوشیدنی آفاگاتو تونو هم بزنید و یا بدون هم زدن میل کنید. بعضی افراد ترجیح میدن بدون هم زدن و ترکیب مواد نوشیدنی رو میل کنند در این حالت ابتدا یه اسپرسو نسبتا گرم و در پایان یه بستنی توپی خنک خواهید داشت. در صورتی که مایل به ترکیب مواد هستید یه آفوگاتو نسبتا خنک با طعم اسپرسو و بستنی خواهید داشت.
روش دسر ایتالیایی برای تهیه آفوگاتو
در این روش یه اسکوپ بستی رو داخل یه فنجون کاپوچینو قرار میدن و اسپرسو مستقیما روی بستنی دم می شه. در صورت تمایل می تونید انواع طعم دهنده، پودر شکلات و یا پودر قند به مواد اضافه کنید. دسر آفوگاتو با قاشق سرو می شه.
خوب میتونید با یه اسکوپ بستنی یا ژلاتو و یه فنجون سرد شروع کنید.