26-01-2020, 04:18 PM
آموزش جامع ساخت سایت با گوگل (Google Sites)
[font=IranSans]درباره گوکل سایتس (Google Sites) یا ساخت سایت با گوگل چه میدانید؟ در این مقاله قصد داریم گوکل سایتس و کارایی آن را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.
گوگل به عنوان بزرگترین شرکت موتور جستجو در دنیا، دارای قابلیتها و خدمات مختلفی است. اکثر کاربران معمولا گوگل را با موتور جستجو میشناسند، اما کمتر کسی درباره سرویس ساخت سایت با گوگل آشنایی دارد. اگر به دنبال ساخت سایت شخصی برای خود هستید، باید از طریق گوگل سایتس اقدام کنید. گوگل سایتس به شما این امکان را میدهد تا با طی کردن چند فرآیند ساده، برای خود یک وبسایت ایجاد کنید. ساخت سایت با گوگل بسیار ساده است؛ پس اگر تا به حال این کار را انجام ندادهاید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله ساخت سایت با گوگل را به طور کامل به شما آموزش میدهیم.
[/font]
[font=IranSans]سرویس Google Sites چیست؟
[/font]
[font=IranSans][font=Arial]
Play Video
گوگل سایتس یک پلتفرم ساخت صفحات وب و ویکی است که توسط گوگل ارائه شده است. اگر با سایر پلتفرمهای وبسایتها مانند ورد پرس (Word Press) یا ویکس (Wix) آشنایی داشته باشید، میتوانید گوگل سایتس را پلتفرمی مشابه با آنها در نظر بگیرید که کمی تخصصیتر است و برای کسب و کارها و تیمهای مبتنی بر وب طراحی شده است. Google Sites از سال 2008 و به عنوان یک سازنده وبسایت ساده، بخشی از مجموعه برنامههای Google بوده است.
اگر میخواهید ویژگیهای بیشتری به سایت خود اضافه کنید میتوانید متن، تصاویر، اسناد یا فیلمها را قالببندی کنید و حتی کد HTML خود را نیز وارد کنید. همه چیز در جدولها گذاشته شده است؛ بنابراین میتوانید یک یا چند ستون برای محتوای خود داشته باشید.
اگر قبلا از سایر محصولات گوگل استفاده کردهاید و فکر میکنید که برای تجارت یا سازمانی که با آن همکاری میکنید مفید و کارآمد بوده، حال ممکن است Google Sites فقط پلتفرم دیگری برای افزودن به جعبه ابزار دیجیتالی شما باشد. Google Sites در قالب یک برنامه است و بخشی از G Suite گوگل محسوب میشود که یک بسته بهینه از برنامههای گوگل است که برای استفاده از سوی کسبوکارها بهینهسازی شده است. احتمال دارد که شما از برنامههای دیگری مانند برنامه Gmail، برنامه Docs، برنامه Drive و Calendar و غیره که در این دسته قرار میگیرند نیز قبلا استفاده کرده باشید.
زمانی که میخواهید برای دوره رایگان ثبت نام کنید، گوگل از شما سوالاتی میپرسد تا درباره شما و کسب و کارتان، اطلاعات بیشتری بدست آورد. هدف اصلی گوگل سایتس این است که هرکسی بتواند وبسایتهای سادهای را بسازد و از همکاری میان ویراستاران مختلف، پشتیبانی کند.G Suite یک دوره رایگان 14 روزه را برای افرادی که مایل به بررسی آن هستند ارائه میدهد و پس از آن، باید هر ماه برای اشتراک اولیه خود که دارای 30 گیگابایت حجم است، مبلغ 5 دلار را پرداخت کنید. در این حالت شما فقط گوگل سایتس را دریافت نمیکنید، بلکه به تمام ابزارهای دیگر G Suite نیز دسترسی پیدا میکنید.
[/font][/font]
[font=IranSans]قابلیت ها و محدودیت های ساخت سایت با Google Sites
[/font]
[font=IranSans]قابلیتهای زیادی در Google Sites وجود دارد که میتوانند در سرمایه و زمان کسبوکار و همچنین هزینههای توسعه صرفهجویی کنند. فهرستهای در حال رشد ویژگیها، کنترل کافی را برای هر طراح گرافیکی یا توسعهدهنده پیشرفته وب که به دنبال ایجاد سیستمهای ابری در یک محیط امن هستند را فراهم میسازند.
سامانه مدیریت محتوا Google Sites دارای ویژگیهای بسیاری است که شما با استفاده از آنها میتوانید بدون داشتن دانش قبلی درباره نحوه کدگذاری، وب سایتهای مختلفی را ایجاد کنید و آنها را توسعه دهید.
با توجه به امکانات و قابلیتهای بیپایانی که Google Sites در اختیارتان قرار میدهد، شما همچنین میتوانید از آن برای هر چیزی استفاده کنید. ممکن است فکر کنید که پلتفرمهای دیگر مانند Etsy یا Shopify مناسبتر هستند. برای نمونه اگر قصد راهاندازی یک فروشگاه آنلاین را دارید، باید هم از Google Sites و هم از آن دو پلتفرم استفاده کنید تا برایتان مشخص شود که کدامیک برحسب سبک کار و نوع نیاز شما، کارایی بهتری دارد.
در ادامه به سایر قابلیتهای Google Sites یا همان برنامه ساخت سایت با گوگل میپردازیم.اگر با یک تیم بزرگ کار میکنید، ممکن است بخواهید از گوگل سایتس در جهت ساخت یک اینترنت برای اهداف ارتباطی استفاده کنید. نکته جالبی که درباره گوگل سایتس وجود دارد این است که شما میتوانید انتخاب کنید که چه کسانی بتوانند به وب سایت شما دسترسی پیدا کنند. بنابراین اگر بخواهید بازدیدکنندگان خارجی قادر به بازدید از سایت شما باشند و یا بخواهید امتیاز خاصی را برای کاربران مخصوص به ویرایش اختصاص دهید، به راحتی میتوانید این کار را تنها با چند کلیک در Google Sites انجام دهید.
[b]1. بارگذاری فایل ها و مشاهده پرونده ها[/b]
بارگذاری پروندهها و پوشهها به طور مستقیم از نمای Google Drive در نوار کناری Google Sites، روند انجام کارها را تسریع میسازد.
[b]2. نمای تلفن همراه و نمای طراحی پاسخگو[/b]
تنظیم نمای طراحی برای تبلتها و تلفن همراه به طور خودکار میتواند پیش نمایش نحوه طراحی صفحات سایت و تمهای طراحی وب سایت شما را نشان دهد.
[b]3. صفحات خصوصی و وب[/b]
صفحات اولیه به صورت پیشفرض خصوصی نیستند، اما زمانی که در وب یا دامنه Google Apps منتشر شوند، میتوانند حالت خصوصی پیدا کنند.
[b]4. مرکز راهنمای Google Sites[/b]
مرکز راهنما مستقیما در رابط کاربری ساخته شده است. این سرویس اطلاعاتی را درباره نحوه استفاده از سیستمهای جدید ساخت سایت با گوگل در اختیار شما قرار میدهد.
[b]5. انجمن نمونه های Google Sites[/b]
برای دریافت آخرین بهروزرسانیها، نمونهها و قابلیتهای موجود در Google Sites، باید به انجمن نمونههای Google Sites بپیوندید. با پیوستن به این انجمن میتوانید با سایر برنامهنویسان و توسعهدهندگان که بسیاری از محصولات و خدمات گوگل را ادغام میکنند نیز در ارتباط باشید.
[/font]
[font=IranSans]آموزش جامع ساخت سایت با گوگل
[/font]
[font=IranSans]سایت یکی از خدمات گوگل است که به شما در ساخت وبسایت کمک میکند. فقط با چند کلیک میتوانید از خدمات وب رایگان موجود در دسترس برای ایجاد وبسایتهای پویا و تعاملی استفاده کنید. برای ساخت سایت با گوگل به هیچگونه دانش زبان نشانهگذاری ابرمتنی (HTML) نیاز ندارید.
سایتها به طور پیش فرض از یک ویرایشگر WYSIWYG استفاده میکنند. رابط کاربری آن همچنین شامل کاربران پیشرفتهای است که مایل به ویرایش دستی کد HTML هستند.
از آنجا که Google Sites یکی از خدمات گوگل است، پیش از استفاده از آن برای ساخت وبسایت، ابتدا باید برای یک حساب گوگل رایگان ثبتنام کنید. مرورگر وب خود را باز کنید و به وب سایت Google Sites بروید تا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید. اگر قبلا در هر سرویس گوگل مانند Gmail ثبتنام کردهاید، میتوانید از همان اطلاعات کاربری برای ورود به Google Sites استفاده کنید. پس از ورود به سیستم باید مراحل زیرا را طی کنید تا در عرض چند دقیقه یک وب سایت عالی و جذاب برای خود بسازید.
[b]انتخاب یک نام و آدرس[/b]
بر روی دکمهای که بر آن برچسب Create نوشته شده است کلیک کنید تا شما را به صفحه جدید ساخت سایت با گوگل هدایت کند. در اینجا نام سایت خود را که به طور خودکار به URL وب سایت شما اضافه شده است بدون هیچ فاصلهای وارد کنید. با این حال به خاطر داشته باشید که بر خلاف نام وب سایت، URL شما باید خاص و منحصربهفرد باشد.
[b]انتخاب یک موضوع و الگو[/b]
به طور پیش فرض، سایتها از الگویی برای وبسایتهای جدید استفاده نمیکنند تا بتوانند کنترل کاملی برای طراحی آن داشته باشند. با این حال میتوانید وب سایت خود را براساس الگوی موجود مستقر کنید.
یکی از الگوهای محبوب ذکر شده را انتخاب کنید و یا بر گزینه مرور بیشتر در گالری (Browse The Gallery For More) کلیک کنید. در مرحله بعدی، بر گزینه (Select a theme) کلیک کرده و یکی از موضوعات ذکرشده را انتخاب کنید.
[b]سایت اکنون وبسایت جدید شما را ایجاد میکند و میتوانید با استفاده از دکمههای موجود در گوشه بالا سمت راست، آن را ویرایش و تنظیم کنید. برای تغییر طرح پیشفرض، روی آیکون Gear کلیک کنید و به قسمت ویرایش طرح سایت (Edit Site Layout) بروید. اکنون با توجه به موضوعی که قبلا انتخاب کردهاید، میتوانید عناصر خاصی از وبسایت خود را مانند نوار کناری، فعال یا غیرفعال کنید.ویرایش طرح سایت[/b]
[b]ایجاد یک صفحه[/b]
برای افزودن صفحه جدید، بر گزینه ایجاد صفحه (Create Page) کلیک کنید. سپس صفحه و الگویی که براساس آن پایه گذاری شده است را نامگذاری کنید. از الگوی پیشفرض صفحه وب استفاده کنید.
برای کسب اطلاعات درباره الگوهای دیگر، بر گزینه بیشتر بدانید (Learn More) کلیک کنید. در آخر، یک موقعیت سلسله مراتبی را برای صفحه خود انتخاب کنید. برای نمونه یا میتوانید آن را در کنار صفحات موجود قرار دهید و یا در زیر آنها قرار دهید.
[b]افزودن محتوا[/b]
اکنون برای افزودن و ویرایش محتوا به رابط WYSIWYG منتقل میشوید. رابط کاربری شبیه به هر ویرایشگر متن است. شما همچنین میتوانید از منوهای موجود در بالای صفحه برای تغییر طرح صفحه، اضافه کردن ستون، قرار دادن جدول و تصاویر مرتبط استفاده کنید و حتی میتوانید دکمهای به نام +1 را در صفحه خود قرار دهید تا بازدیدکنندگان، صفحه شما را به دیگران نیز پیشنهاد دهند.
[b]مدیریت کلی وب سایت[/b]
مراحل 4 و 5 را تکرار کنید تا وبسایت خود را با چندین صفحه و محتوا تکمیل کنید. پیش از آنکه صفحه خود را به بقیه معرفی کنید، با کلیک کردن بر دکمه Gears و رفتن به قسمت مدیریت سایت (Manage Site)، میتوانید برخی عناصر مهم را تنظیم و پیکربندی کنید. در اینجا میتوانید نام وبسایت خود را تغییر دهید و توضیح کاملتری را اضافه کنید.
[b]کنترل دسترسی ها[/b]
برای کنترل دسترسی به وب سایت خود، روی آیکون Gears کلیک کنید و به قسمت Manage Site رفته و آن را به Sharing و Permissions تغییر دهید. به طور پیشفرض، وب سایتهای جدید برای همگان قابل نمایش است. برای محدود کردن دسترسی به وب سایت بر گزینه Change کلیک کرده و بر لینک زیر Who has access کلیک کنید تا دسترسی به URL یا وبسایت شما به افراد خاصی محدود شود.
[b]پیگیری و بازگرداندن تغییرات[/b]
کار شما تمام شد و اکنون میتوانید سایر کاربران را برای بازدید از وبسایت خود دعوت کنید. با گسترش و توسعه وب سایت خود، به مرور زمان میتوانید تغییرات اعمال شده را با کلیک بر آیکون Gears و رفتن به قسمت Revision History پیگیری کنید.
بر روی لینک View page listing موجود در بالای صفحه کلیک کنید تا تمام صفحات وبسایت شما به صورت فهرست نشان داده شود. از این قسمت میتوانید تمام نسخههای یک صفحه خاص را مشاهده کنید. هر وقت لازم است چیز جدیدی را با تیم خود به اشتراک بگذارید، میتوانید برای چند دقیقه سایت جدیدی را برای آن طراحی کنید. حتی ممکن است بهترین راه برای به اشتراک گذاشتن اسناد و ارائهها باشد؛ زیرا میتوانید زمینهای اضافی با توضیحات و محتوای سایت را به آن اضافه کنید.
[/font]
[font=IranSans]جمع بندی
[/font]
[font=IranSans]همانطور که دیدید، ساخت سایت با گوگل بسیار ساده است و شما می توانید در عرض چند دقیقه و با طی کردن چندین مرحله ساده برای خود و یا شرکت خود یک سایت پویا و فعال بسازید. شما همچنین میتوانید سایت خود را خصوصی یا عمومی کنید و مشخص کنید که چه کسانی بتوانند از سایت شما بازدید کنند. شاید ساخت سایت با گوگل در ابتدا کمی دشوار به نظر برسد، اما با خواندن این مقاله و انجام هر مرحله به راحتی میتوانید برای خود یک سایت کامل بسازید.
اگر برای ایجاد یک سایت و شکل ظاهری آن هیچ ایدهای ندارید و نمیدانید یک سایت باید به چه صورتی پیکربندی شود، میتوانید از چندین سایت مختلف بازدید کنید و از سبک و مدلهای آنها برای ساخت سایت خود الهام بگیرید. آیا تاکنون تجربه ساخت سایت با گوگل را داشتهاید؟ لطفا نظرات خود را در بخش ارسال دیدگاه با ما در میان بگذارید.
منبع:
پلازامگ
معرفی فروشگاه های اینترنتی ارزان
[font=Calibri]https://www.isna.ir/news/98093022740...88%D8%B4%D8%AF[/font][/font]
[font=IranSans]درباره گوکل سایتس (Google Sites) یا ساخت سایت با گوگل چه میدانید؟ در این مقاله قصد داریم گوکل سایتس و کارایی آن را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.
گوگل به عنوان بزرگترین شرکت موتور جستجو در دنیا، دارای قابلیتها و خدمات مختلفی است. اکثر کاربران معمولا گوگل را با موتور جستجو میشناسند، اما کمتر کسی درباره سرویس ساخت سایت با گوگل آشنایی دارد. اگر به دنبال ساخت سایت شخصی برای خود هستید، باید از طریق گوگل سایتس اقدام کنید. گوگل سایتس به شما این امکان را میدهد تا با طی کردن چند فرآیند ساده، برای خود یک وبسایت ایجاد کنید. ساخت سایت با گوگل بسیار ساده است؛ پس اگر تا به حال این کار را انجام ندادهاید، اصلا نگران نباشید. ما در این مقاله ساخت سایت با گوگل را به طور کامل به شما آموزش میدهیم.
[/font]
به نظر میرسد ساختن یک وبسایت جدید، کار بسیار دشواری باشد؛ کاری که در بهترین حالت چند ساعت طول میکشد و در بدترین حالت نیز چندین هفته یا چندین ماه به طول میانجامد. شما هرگز برای به اشتراک گذاشتن چند گزارش و یا توضیح درباره پروژهای که اکنون در حال کار کردن بر روی آن هستید، یک وبسایت جدید ایجاد نمیکنید.
شما اکنون میتوانید به وسیله Google Sites که یکی از بهترین برنامههای گوگل است، این کار بزرگ را انجام دهید و در عرض چند دقیقه یک وب سایت کامل بسازید. ساخت یک وب سایت، یکی از ویژگیهای پنهان در حساب کاربری G Suite شماست که یک راه بسیار ساده برای ایجاد یک وبسایت بزرگ برای شرکتتان است.
[font=IranSans]سرویس Google Sites چیست؟
[/font]
[font=IranSans][font=Arial]
Play Video
گوگل سایتس یک پلتفرم ساخت صفحات وب و ویکی است که توسط گوگل ارائه شده است. اگر با سایر پلتفرمهای وبسایتها مانند ورد پرس (Word Press) یا ویکس (Wix) آشنایی داشته باشید، میتوانید گوگل سایتس را پلتفرمی مشابه با آنها در نظر بگیرید که کمی تخصصیتر است و برای کسب و کارها و تیمهای مبتنی بر وب طراحی شده است. Google Sites از سال 2008 و به عنوان یک سازنده وبسایت ساده، بخشی از مجموعه برنامههای Google بوده است.
اگر میخواهید ویژگیهای بیشتری به سایت خود اضافه کنید میتوانید متن، تصاویر، اسناد یا فیلمها را قالببندی کنید و حتی کد HTML خود را نیز وارد کنید. همه چیز در جدولها گذاشته شده است؛ بنابراین میتوانید یک یا چند ستون برای محتوای خود داشته باشید.
اگر قبلا از سایر محصولات گوگل استفاده کردهاید و فکر میکنید که برای تجارت یا سازمانی که با آن همکاری میکنید مفید و کارآمد بوده، حال ممکن است Google Sites فقط پلتفرم دیگری برای افزودن به جعبه ابزار دیجیتالی شما باشد. Google Sites در قالب یک برنامه است و بخشی از G Suite گوگل محسوب میشود که یک بسته بهینه از برنامههای گوگل است که برای استفاده از سوی کسبوکارها بهینهسازی شده است. احتمال دارد که شما از برنامههای دیگری مانند برنامه Gmail، برنامه Docs، برنامه Drive و Calendar و غیره که در این دسته قرار میگیرند نیز قبلا استفاده کرده باشید.
زمانی که میخواهید برای دوره رایگان ثبت نام کنید، گوگل از شما سوالاتی میپرسد تا درباره شما و کسب و کارتان، اطلاعات بیشتری بدست آورد. هدف اصلی گوگل سایتس این است که هرکسی بتواند وبسایتهای سادهای را بسازد و از همکاری میان ویراستاران مختلف، پشتیبانی کند.G Suite یک دوره رایگان 14 روزه را برای افرادی که مایل به بررسی آن هستند ارائه میدهد و پس از آن، باید هر ماه برای اشتراک اولیه خود که دارای 30 گیگابایت حجم است، مبلغ 5 دلار را پرداخت کنید. در این حالت شما فقط گوگل سایتس را دریافت نمیکنید، بلکه به تمام ابزارهای دیگر G Suite نیز دسترسی پیدا میکنید.
[/font][/font]
[font=IranSans]قابلیت ها و محدودیت های ساخت سایت با Google Sites
[/font]
[font=IranSans]قابلیتهای زیادی در Google Sites وجود دارد که میتوانند در سرمایه و زمان کسبوکار و همچنین هزینههای توسعه صرفهجویی کنند. فهرستهای در حال رشد ویژگیها، کنترل کافی را برای هر طراح گرافیکی یا توسعهدهنده پیشرفته وب که به دنبال ایجاد سیستمهای ابری در یک محیط امن هستند را فراهم میسازند.
سامانه مدیریت محتوا Google Sites دارای ویژگیهای بسیاری است که شما با استفاده از آنها میتوانید بدون داشتن دانش قبلی درباره نحوه کدگذاری، وب سایتهای مختلفی را ایجاد کنید و آنها را توسعه دهید.
با توجه به امکانات و قابلیتهای بیپایانی که Google Sites در اختیارتان قرار میدهد، شما همچنین میتوانید از آن برای هر چیزی استفاده کنید. ممکن است فکر کنید که پلتفرمهای دیگر مانند Etsy یا Shopify مناسبتر هستند. برای نمونه اگر قصد راهاندازی یک فروشگاه آنلاین را دارید، باید هم از Google Sites و هم از آن دو پلتفرم استفاده کنید تا برایتان مشخص شود که کدامیک برحسب سبک کار و نوع نیاز شما، کارایی بهتری دارد.
در ادامه به سایر قابلیتهای Google Sites یا همان برنامه ساخت سایت با گوگل میپردازیم.اگر با یک تیم بزرگ کار میکنید، ممکن است بخواهید از گوگل سایتس در جهت ساخت یک اینترنت برای اهداف ارتباطی استفاده کنید. نکته جالبی که درباره گوگل سایتس وجود دارد این است که شما میتوانید انتخاب کنید که چه کسانی بتوانند به وب سایت شما دسترسی پیدا کنند. بنابراین اگر بخواهید بازدیدکنندگان خارجی قادر به بازدید از سایت شما باشند و یا بخواهید امتیاز خاصی را برای کاربران مخصوص به ویرایش اختصاص دهید، به راحتی میتوانید این کار را تنها با چند کلیک در Google Sites انجام دهید.
[b]1. بارگذاری فایل ها و مشاهده پرونده ها[/b]
بارگذاری پروندهها و پوشهها به طور مستقیم از نمای Google Drive در نوار کناری Google Sites، روند انجام کارها را تسریع میسازد.
[b]2. نمای تلفن همراه و نمای طراحی پاسخگو[/b]
تنظیم نمای طراحی برای تبلتها و تلفن همراه به طور خودکار میتواند پیش نمایش نحوه طراحی صفحات سایت و تمهای طراحی وب سایت شما را نشان دهد.
[b]3. صفحات خصوصی و وب[/b]
صفحات اولیه به صورت پیشفرض خصوصی نیستند، اما زمانی که در وب یا دامنه Google Apps منتشر شوند، میتوانند حالت خصوصی پیدا کنند.
[b]4. مرکز راهنمای Google Sites[/b]
مرکز راهنما مستقیما در رابط کاربری ساخته شده است. این سرویس اطلاعاتی را درباره نحوه استفاده از سیستمهای جدید ساخت سایت با گوگل در اختیار شما قرار میدهد.
[b]5. انجمن نمونه های Google Sites[/b]
برای دریافت آخرین بهروزرسانیها، نمونهها و قابلیتهای موجود در Google Sites، باید به انجمن نمونههای Google Sites بپیوندید. با پیوستن به این انجمن میتوانید با سایر برنامهنویسان و توسعهدهندگان که بسیاری از محصولات و خدمات گوگل را ادغام میکنند نیز در ارتباط باشید.
[/font]
[font=IranSans]آموزش جامع ساخت سایت با گوگل
[/font]
[font=IranSans]سایت یکی از خدمات گوگل است که به شما در ساخت وبسایت کمک میکند. فقط با چند کلیک میتوانید از خدمات وب رایگان موجود در دسترس برای ایجاد وبسایتهای پویا و تعاملی استفاده کنید. برای ساخت سایت با گوگل به هیچگونه دانش زبان نشانهگذاری ابرمتنی (HTML) نیاز ندارید.
سایتها به طور پیش فرض از یک ویرایشگر WYSIWYG استفاده میکنند. رابط کاربری آن همچنین شامل کاربران پیشرفتهای است که مایل به ویرایش دستی کد HTML هستند.
از آنجا که Google Sites یکی از خدمات گوگل است، پیش از استفاده از آن برای ساخت وبسایت، ابتدا باید برای یک حساب گوگل رایگان ثبتنام کنید. مرورگر وب خود را باز کنید و به وب سایت Google Sites بروید تا یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید. اگر قبلا در هر سرویس گوگل مانند Gmail ثبتنام کردهاید، میتوانید از همان اطلاعات کاربری برای ورود به Google Sites استفاده کنید. پس از ورود به سیستم باید مراحل زیرا را طی کنید تا در عرض چند دقیقه یک وب سایت عالی و جذاب برای خود بسازید.
[b]انتخاب یک نام و آدرس[/b]
بر روی دکمهای که بر آن برچسب Create نوشته شده است کلیک کنید تا شما را به صفحه جدید ساخت سایت با گوگل هدایت کند. در اینجا نام سایت خود را که به طور خودکار به URL وب سایت شما اضافه شده است بدون هیچ فاصلهای وارد کنید. با این حال به خاطر داشته باشید که بر خلاف نام وب سایت، URL شما باید خاص و منحصربهفرد باشد.
[b]انتخاب یک موضوع و الگو[/b]
به طور پیش فرض، سایتها از الگویی برای وبسایتهای جدید استفاده نمیکنند تا بتوانند کنترل کاملی برای طراحی آن داشته باشند. با این حال میتوانید وب سایت خود را براساس الگوی موجود مستقر کنید.
یکی از الگوهای محبوب ذکر شده را انتخاب کنید و یا بر گزینه مرور بیشتر در گالری (Browse The Gallery For More) کلیک کنید. در مرحله بعدی، بر گزینه (Select a theme) کلیک کرده و یکی از موضوعات ذکرشده را انتخاب کنید.
[b]سایت اکنون وبسایت جدید شما را ایجاد میکند و میتوانید با استفاده از دکمههای موجود در گوشه بالا سمت راست، آن را ویرایش و تنظیم کنید. برای تغییر طرح پیشفرض، روی آیکون Gear کلیک کنید و به قسمت ویرایش طرح سایت (Edit Site Layout) بروید. اکنون با توجه به موضوعی که قبلا انتخاب کردهاید، میتوانید عناصر خاصی از وبسایت خود را مانند نوار کناری، فعال یا غیرفعال کنید.ویرایش طرح سایت[/b]
[b]ایجاد یک صفحه[/b]
برای افزودن صفحه جدید، بر گزینه ایجاد صفحه (Create Page) کلیک کنید. سپس صفحه و الگویی که براساس آن پایه گذاری شده است را نامگذاری کنید. از الگوی پیشفرض صفحه وب استفاده کنید.
برای کسب اطلاعات درباره الگوهای دیگر، بر گزینه بیشتر بدانید (Learn More) کلیک کنید. در آخر، یک موقعیت سلسله مراتبی را برای صفحه خود انتخاب کنید. برای نمونه یا میتوانید آن را در کنار صفحات موجود قرار دهید و یا در زیر آنها قرار دهید.
[b]افزودن محتوا[/b]
اکنون برای افزودن و ویرایش محتوا به رابط WYSIWYG منتقل میشوید. رابط کاربری شبیه به هر ویرایشگر متن است. شما همچنین میتوانید از منوهای موجود در بالای صفحه برای تغییر طرح صفحه، اضافه کردن ستون، قرار دادن جدول و تصاویر مرتبط استفاده کنید و حتی میتوانید دکمهای به نام +1 را در صفحه خود قرار دهید تا بازدیدکنندگان، صفحه شما را به دیگران نیز پیشنهاد دهند.
[b]مدیریت کلی وب سایت[/b]
مراحل 4 و 5 را تکرار کنید تا وبسایت خود را با چندین صفحه و محتوا تکمیل کنید. پیش از آنکه صفحه خود را به بقیه معرفی کنید، با کلیک کردن بر دکمه Gears و رفتن به قسمت مدیریت سایت (Manage Site)، میتوانید برخی عناصر مهم را تنظیم و پیکربندی کنید. در اینجا میتوانید نام وبسایت خود را تغییر دهید و توضیح کاملتری را اضافه کنید.
[b]کنترل دسترسی ها[/b]
برای کنترل دسترسی به وب سایت خود، روی آیکون Gears کلیک کنید و به قسمت Manage Site رفته و آن را به Sharing و Permissions تغییر دهید. به طور پیشفرض، وب سایتهای جدید برای همگان قابل نمایش است. برای محدود کردن دسترسی به وب سایت بر گزینه Change کلیک کرده و بر لینک زیر Who has access کلیک کنید تا دسترسی به URL یا وبسایت شما به افراد خاصی محدود شود.
[b]پیگیری و بازگرداندن تغییرات[/b]
کار شما تمام شد و اکنون میتوانید سایر کاربران را برای بازدید از وبسایت خود دعوت کنید. با گسترش و توسعه وب سایت خود، به مرور زمان میتوانید تغییرات اعمال شده را با کلیک بر آیکون Gears و رفتن به قسمت Revision History پیگیری کنید.
بر روی لینک View page listing موجود در بالای صفحه کلیک کنید تا تمام صفحات وبسایت شما به صورت فهرست نشان داده شود. از این قسمت میتوانید تمام نسخههای یک صفحه خاص را مشاهده کنید. هر وقت لازم است چیز جدیدی را با تیم خود به اشتراک بگذارید، میتوانید برای چند دقیقه سایت جدیدی را برای آن طراحی کنید. حتی ممکن است بهترین راه برای به اشتراک گذاشتن اسناد و ارائهها باشد؛ زیرا میتوانید زمینهای اضافی با توضیحات و محتوای سایت را به آن اضافه کنید.
[/font]
[font=IranSans]جمع بندی
[/font]
[font=IranSans]همانطور که دیدید، ساخت سایت با گوگل بسیار ساده است و شما می توانید در عرض چند دقیقه و با طی کردن چندین مرحله ساده برای خود و یا شرکت خود یک سایت پویا و فعال بسازید. شما همچنین میتوانید سایت خود را خصوصی یا عمومی کنید و مشخص کنید که چه کسانی بتوانند از سایت شما بازدید کنند. شاید ساخت سایت با گوگل در ابتدا کمی دشوار به نظر برسد، اما با خواندن این مقاله و انجام هر مرحله به راحتی میتوانید برای خود یک سایت کامل بسازید.
اگر برای ایجاد یک سایت و شکل ظاهری آن هیچ ایدهای ندارید و نمیدانید یک سایت باید به چه صورتی پیکربندی شود، میتوانید از چندین سایت مختلف بازدید کنید و از سبک و مدلهای آنها برای ساخت سایت خود الهام بگیرید. آیا تاکنون تجربه ساخت سایت با گوگل را داشتهاید؟ لطفا نظرات خود را در بخش ارسال دیدگاه با ما در میان بگذارید.
منبع:
پلازامگ
معرفی فروشگاه های اینترنتی ارزان
[font=Calibri]https://www.isna.ir/news/98093022740...88%D8%B4%D8%AF[/font][/font]