خواص آرد نخود و طرز تهیه آن - نوسان قند خون پس از مصرف آرد نخود نسبتا کم است.
میزان کربوهیدرات در آرد نخود تقریبا نصف آرد گندم است. بنابراین آرد نخود بهشکل متفاوتی بر روی قند خون تاثیر میگذارد.
شاخص گلوکزی نشان میدهد غذا با چه سرعتی در بدن به قندها تبدیل شده و موجب افزایش قند خون میشود. گلوکز شکلی از قندهاست که بدن ترجیح میدهد برای تأمین انرژی از آن استفاده بکند. شاخص گلوکزی برای گلوکز ۱۰۰ است. یعنی مصرف گلوکز باعث میشود قند خون در سریعترین زمان ممکن افزایش یابد. شاخص گلوکزی آرد گندم حدودا ۷۰ است. شاخص گلوکزی نخود ۶ و شاخص گلوکزی میانوعدههای تهیهشده از آرد نخود بین ۲۸ تا ۳۵ است. این غذاها با شاخص گلوکزی پایینتر نسبت به آرد گندم، با سرعت کمتری موجب افزایش قند خون میشوند.
در دو مطالعهٔ مشاهدهای بر روی ۲۳ نفر مشخص شد، مصرف غذاهایی که با آرد نخود تهیه شدهاند، باعث میشود تا سطح قند خون نسبت به مصرف غذاهای تهیهشده از آرد گندم پایینتر بماند.
در یک مطالعهٔ مشابه بر روی ۱۲ زن سالم مشاهده شد تغییرات قند خون در زنانی که از نان تهیهشده از آرد گندم همراه با ۲۵ تا ۳۵ درصد آرد نخود استفاده میکنند، بسیار کمتر از کسانی است که نانشان ۱۰۰ درصد از آرد گندم تهیه شده است.
روش تست بارداری با خمیردندان یا صابون: روش انجام و میزان دقت
31 جمله تسلی بخش برای زمانی که کسی میمیرد
عفونت ادراری در کودکان: علائم، بهترین درمانهای خانگی و نکات مهم
چرا و چگونه کتاب بخوانیم؟ (نکات بسیار کاربردی)
همه نکاتی که در مورد ماساژ بارداری باید بدانید
میزان کربوهیدرات در آرد نخود تقریبا نصف آرد گندم است. بنابراین آرد نخود بهشکل متفاوتی بر روی قند خون تاثیر میگذارد.
شاخص گلوکزی نشان میدهد غذا با چه سرعتی در بدن به قندها تبدیل شده و موجب افزایش قند خون میشود. گلوکز شکلی از قندهاست که بدن ترجیح میدهد برای تأمین انرژی از آن استفاده بکند. شاخص گلوکزی برای گلوکز ۱۰۰ است. یعنی مصرف گلوکز باعث میشود قند خون در سریعترین زمان ممکن افزایش یابد. شاخص گلوکزی آرد گندم حدودا ۷۰ است. شاخص گلوکزی نخود ۶ و شاخص گلوکزی میانوعدههای تهیهشده از آرد نخود بین ۲۸ تا ۳۵ است. این غذاها با شاخص گلوکزی پایینتر نسبت به آرد گندم، با سرعت کمتری موجب افزایش قند خون میشوند.
در دو مطالعهٔ مشاهدهای بر روی ۲۳ نفر مشخص شد، مصرف غذاهایی که با آرد نخود تهیه شدهاند، باعث میشود تا سطح قند خون نسبت به مصرف غذاهای تهیهشده از آرد گندم پایینتر بماند.
در یک مطالعهٔ مشابه بر روی ۱۲ زن سالم مشاهده شد تغییرات قند خون در زنانی که از نان تهیهشده از آرد گندم همراه با ۲۵ تا ۳۵ درصد آرد نخود استفاده میکنند، بسیار کمتر از کسانی است که نانشان ۱۰۰ درصد از آرد گندم تهیه شده است.
روش تست بارداری با خمیردندان یا صابون: روش انجام و میزان دقت
31 جمله تسلی بخش برای زمانی که کسی میمیرد
عفونت ادراری در کودکان: علائم، بهترین درمانهای خانگی و نکات مهم
چرا و چگونه کتاب بخوانیم؟ (نکات بسیار کاربردی)
همه نکاتی که در مورد ماساژ بارداری باید بدانید