30-06-2019, 03:32 PM
[font=tahoma][img=768x0]https://iranmoshavere.com/wp-content/uploads/2019/06/Associate-professors-of-professional-food-industry.jpg[/img]منابع کنکور کاردانی فنی حرفه ای صنایع غذایی 98 – 99[/font]
[*]تعلیمات دینی 3
[*]فارسی 3
[*]زبان خارجی 1 و 2
[*]عربی 3
[/list]
[*]ریاضی 1 و 2
[*]شیمی
[*]زیست شناسی
[/list]
[*]الزامات محیط کار
[*]کاربرد فناوری های نوین
[*]کارگاه نوآوری و کارآفرینی
[*]اخلاق حرفه ای
[/list]
[*]دانش فنی پایه
[*]دانش فنی تخصصی
[*]فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار
[*]تولید فرآورده های لبنی
[*]تولید کمپوت و کنسرو
[*]تولید و بسته بندی فرآورده های غلات
[*]روغن کشی میوه و دانه های روغنی
[*]تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور
[/list]
[font=tahoma]ضرایب و بودجه بندی دروس رشته تربیت بدنی در کنکور کاردانی فنی حرفه ای
نام درس
ضریب
تعداد سؤالات
دروس عمومی
زبان خارجی 1 و 2
3
40
فارسی 3
عربی 3
تعلیمات دینی 3
دروس شایستگی پایه
ریاضی 1 و 2
6
35
شیمی
زیست شناسی
دروس شایستگی غیرفنی
کاربرد فناوری های نوین
3
20
کارگاه نوآوری و کارآفرینی
الزامات محیط کار
اخلاق حرفه ای
دروس شایستگی فنی
دانش فنی پایه
12
65
دانش فنی تخصصی
فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار
تولید فرآورده های لبنی
تولید کمپوت و کنسرو
تولید و بسته بندی فرآورده های غلات
روغن کشی میوه و دانه های روغنی
تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور[/font]
[font=tahoma]سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…[/font]
[font=tahoma]منبع : منابع کنکور کاردانی فنی حرفه ای صنایع غذایی[/font]
نقلقول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع کنکور کاردانی فنی حرفه ای صنایع غذایی با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –
نقلقول: تماس از سراسر کشور 9099071647
تماس از استـان تهران 9092305538
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید
[font=tahoma]در طی 3 سال تحصیلی در رشته صنایع غذایی ، دانش آموزان به مهارت و دانش های مربوط به مواد غذایی ، مانند عوامل فساد مواد غذایی ، روش های نگهداری ، تولید فرآورده های متفاوت ، بسته بندی مواد و … ، دست می یابند. با توجه به افزایش جمعیت و به دنبال آن احتیاج به مواد غذایی ، وجود نیروهای متخصص بیشتری در زمینه صنایع غذایی لازم است. به همین خاطر رشته صنایع غذایی در هنرستان ، یکی از 9 رشته ای است که تحصیل دانشگاهی آن مشروط به شرکت در آزمونی سراسری است. به منظور موفقیت در این آزمون برخی منابع لازم است که در ادامه به بیان آن ها می پردازیم.[/font]
[font=tahoma]بهترین منابع کنکور کاردانی فنی حرفه ای صنایع غذایی ، کتاب های درسی مقاطع مربوطه می باشند.[/font]کتب درسی و کمک آموزشی کنکور کاردانی فنی حرفه ای صنایع غذایی 98 – 99
[font=tahoma]دروسی که برای کنکور صنایع غذایی باید مطالعه شوند به 4 بخش دروس عمومی ، دروس شایستگی پایه ، شایستگی غیرفنی و شایستگی فنی تقسیم می شوند که مراجع درسی آن ها نیز در ادامه نام برده شده اند.[/font]
[font=tahoma]منابع دروس عمومی[/font]
[list][*]تعلیمات دینی 3
[*]فارسی 3
[*]زبان خارجی 1 و 2
[*]عربی 3
[/list]
[font=tahoma]منابع دروس شایستگی پایه[/font]
[list][*]ریاضی 1 و 2
[*]شیمی
[*]زیست شناسی
[/list]
[font=tahoma]منابع دروس شایستگی غیرفنی[/font]
[list][*]الزامات محیط کار
[*]کاربرد فناوری های نوین
[*]کارگاه نوآوری و کارآفرینی
[*]اخلاق حرفه ای
[/list]
[font=tahoma]منابع دروس شایستگی فنی[/font]
[list][*]دانش فنی پایه
[*]دانش فنی تخصصی
[*]فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار
[*]تولید فرآورده های لبنی
[*]تولید کمپوت و کنسرو
[*]تولید و بسته بندی فرآورده های غلات
[*]روغن کشی میوه و دانه های روغنی
[*]تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور
[/list]
[font=tahoma]در رابطه با منابع کمک آموزشی اطلاعات خاصی از مراجع موثق ، در دست نیست اما انتشارات معتبری که در زمینه کتاب های کنکور فنی حرفه ای فعالیت می کنند نشر اخوان ، چهارخونه و قلم چی می باشند. با مشورت و تحقیق می توانید به بهترین ها دست یابید. اما فراموش نکنید که این کتاب ها تنها جهت یاری شما در آموزش و بهبود مهارت تست زنی ، تهیه شده اند و در کنار منابع درسی است که فواید استفاده شان بروز داده می شود.[/font]
ضرایب و بودجه بندی مباحث کنکور کاردانی فنی حرفه ای رشته صنایع غذایی
[font=tahoma]بودجه بندی دروس و ضرایب آن ها نیز در دفترچه ثبت نام کاردانی فنی حرفه ای بیان شده است. با توجه به این مولفه ها می توانید میزان اهمیت هر درس را ارزیابی کرده و برای سال کنکور خود برنامه ای ترتیب دهید. جدول زیر بیانگر ضرایب و بودجه بندی سوالات در کنکور سال 98 می باشد.[/font]
[font=tahoma]منابع کنکور کاردانی فنی حرفه ای صنایع غذایی[/font]
[font=tahoma]ضرایب و بودجه بندی دروس رشته تربیت بدنی در کنکور کاردانی فنی حرفه ای
نام درس
ضریب
تعداد سؤالات
دروس عمومی
زبان خارجی 1 و 2
3
40
فارسی 3
عربی 3
تعلیمات دینی 3
دروس شایستگی پایه
ریاضی 1 و 2
6
35
شیمی
زیست شناسی
دروس شایستگی غیرفنی
کاربرد فناوری های نوین
3
20
کارگاه نوآوری و کارآفرینی
الزامات محیط کار
اخلاق حرفه ای
دروس شایستگی فنی
دانش فنی پایه
12
65
دانش فنی تخصصی
فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار
تولید فرآورده های لبنی
تولید کمپوت و کنسرو
تولید و بسته بندی فرآورده های غلات
روغن کشی میوه و دانه های روغنی
تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور[/font]
[font=tahoma]تسلط بر مراجع درسی و استفاده از کتب تست تالیفی و کنکوری می تواند موجبات موفقیت شما در کنکور کاردانی فنی حرفه ای را فراهم آورد. اما اگر علاقه ای به شرکت در کنکور ندارید می توانید رشته های فنی حرفه ای را مورد بررسی قرار داده و با رشته های بدون کنکور کاردانی فنی حرفه ای 98 نیز آشنا شوید. هم چنین می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک های زمان برگزاری کنکور کاردانی فنی حرفه ای 98 ، ثبت نام کنکور کاردانی فنی حرفه ای 98 و … مراجعه کنید.[/font]
[font=tahoma][img=600x0]https://iranmoshavere.com/wp-content/uploads/2017/06/konkur1.gif[/img][/font]
نقلقول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع کنکور کاردانی فنی حرفه ای صنایع غذایی با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.شماره تماس از طریق تلفن های ثابت –
نقلقول: تماس از سراسر کشور 9099071647
تماس از استـان تهران 9092305538
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید
[font=tahoma]سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…[/font]
[font=tahoma]منبع : منابع کنکور کاردانی فنی حرفه ای صنایع غذایی[/font]