12-09-2021, 10:49 AM
مشاوره تلفنی حقوقی، یک نوع از مشاوره حقوقی است که توسط فرد متخصصی که دارای تحصیلات و اطلاعات حقوقی بوده به شکل تلفنی به افراد ارائه می گردد. هزینه کم ، صرفه جویی در وقت و عدم افشای هویت از مهم ترین مزایای مشاوره تلفنی حقوقی بوده ودر مقابل، ارائه مشاوره حقوقی کلی و عدم ورود به جزییات و عدم امکان بررسی اسناد و مدارک، معایب مشاوره تلفنی حقوقی می باشند.
در مواجهه با یک مشکل حقوقی، اشخاص بسته به اینکه مشکل حقوقی آن ها در مرحله طرح دعوا در مرجع قضایی قرار داشته یا اینکه هنوز پرونده ای برای مشکل حقوقی آن ها در مرجع قضایی تشکیل نشده است، راهکارهای متفاوتی را اتخاذ می نمایند. برخی اقدام به گرفتن وکیل و انعقاد قراداد وکالت نموده و برخی دیگر صرفا به دریافت مشاوره حقوقی اکتفا می نمایند.
مشاوره حقوقی به دو شکل قابل ارائه می باشد: مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی. بر خلاف وکیل تلفنی، مشاوره حقوقی می تواند توسط وکیل دارای پروانه ارائه گردیده یا از سوی اشخاصی که صرفا دارای تحصیلات حقوقی بوده و فاقد پروانه وکالت می باشد. این نوع از مشاوره دارای مزایا و معایب خاص خود بوده، بنابراین ممکن است این سوال برای اشخاص مطرح گردد که آیا بهتر است از این نوع از مشاوره حقوقی استفاده نمایند یا خیر؟
برای پاسخ دادن به این سوال باید مزایا و معایب مشاوره حقوrی تلفنی را به دقت بررسی نمود. به همین دلیل در این مقاله، به این مسایل می پردازیم: ابتدا به این سوال پاسخ داده که مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟ و در بخش های بعد، مزایای مشاوره تلفنی حقوقی و معایب مشاوره تلفنی حقوقی را توضیح داده و در پایان، به معرفی مرکز مشاوره تلفنی حقوقی دینا می پردازیم.
مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟
هنگامی که افراد با یک مشکل حقوقی مواجه می شوند، بسته به اینکه مشکل حقوقی آن ها در مرحله طرح دعوا در مرجع قضایی قرار داشته یا اینکه هنوز پرونده ای برای مشکل حقوقی آن ها در مرجع قضایی تشکیل نشده است، راهکارهای متفاوتی را امتحان می کنند.
با این توضیح که، گاهی اشخاص مجبور به طرح دعوا در دادگاه بوده یا دعوایی علیه آنها در یک مرجع قضایی مطرح می گردد. در این موارد، برخی از اشخاص ، از حق انتخاب وکیل استفاده کرده و وکالت و پیگیری پرنده خود را به یک وکیل پایه یک دادگستری سپرده، اما برخی دیگر ترجیح می دهند تا خود پیگیر پرونده خود در مرجع قضایی بوده اما برای اینکه از جنبه های تخصصی پرونده خود آگاه شده و شانس موفقیت خود را در آن پرونده افزایش دهند، صرفا برای مشاوره حقوقی به دفتر وکیل مراجعه می کنند.
اما گاهی نیز مراجعه اشخاص برای دریافت مشاوره حقوقی، در زمانی انجام می گیرد که هنوز مساله حقوقی وارد مرحله دادگاه نشده و افراد برای پیشگیری از بروز اختلافات حقوقی آینده برای مشاوره حقوقی اقدام می نمایند. به عنوان مثال، شرکت تجاری ای قصد انعقاد قراردادی را داشته که دارای جنبه های تخصصی بوده و برای اینکه بعدا با تعهدات قراردادی ناخواسته مواجه نشود، برای مشاوره حقوقی با یک وکیل اقدام می نماید.
به هر حال مشاوره حقوقی در هر مرحله ای که صورت گیرد می تواند به دو شکل انجام گیرد: مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی. بر خلاف آنچه در مورد وکیل تلفنی گفتیم که به دلیل استفاده از عنوان وکیل، چنین فردی حتما باید دارای پروانه وکالت باشد، مشاوره حقوقی می تواند توسط وکیل دارای پروانه ارائه گردیده یا از سوی اشخاصی که صرفا دارای تحصیلات حقوقی بوده و فاقد پروانه وکالت می باشد.
با توجه به توضیحات بالا، در پاسخ به این سوال که مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟ می توان گفت که مشاوره تلفنی حقوقی، یک نوع از مشاوره حقوقی است که توسط فرد متخصصی که دارای تحصیلات و اطلاعات حقوقی بوده به شکل تلفنی به افراد ارائه می گردد. شخصی که اقدام به ارائه مشاوره تلفنی حقوقی می نماید ممکن است دارای پروانه وکالت بوده یا اینکه فاقد آن بوده و صرفا دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته حقوق باشدد.
حتما بخوانید : وکیل پایه یک دادگستری
مزایای مشاوره تلفنی حقوقی
در بخش قبل به این سوال پاسخ دادیم که مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟ اما نکته ای که باید به آن توجه شود آن است که هر نوعی از مشاوره حقوقی اعم از حضوری و تلفنی که توسط افراد انتخاب شود، دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. به همین دلیل، در این بخش از مقاله به توضیح مزایای مشاوره تلفنی حقوقی پرداخته و در بخش بعد، در مورد معایب این نوع از مشاوره حقوقی صحبت خواهیم کرد. مزایای مشاوره تلفنی حقوقی عبارتند از:
۱رایگان بودن یا پرداخت هزینه کمتر
مهم ترین مزیت در میان مزایای مشاوره تلفنی حقوقی اعم از اینکه توسط وکیلی مانند وکیل خانواده انجام شده یا توسط غیر وکیل، رایگان بودن یا پرداخت هزینه کمتر برای این نوع از مشاوره حقوقی می باشد. با این توضیح که در حال حاضر، ارائه مشاوره حقوقی حضوری در اغلب دفاتر وکالتی و موسسه های حقوقی با دریافت هزینه و بعضا هزینه های قابل توجه انجام می گیرد، در حالی که مشاوره حقوقی تلفنی ارائه شده توسط این دفاتر و موسسه ها معمولا رایگان بوده و یا هزینه دریافت بابت آن در مقایسه با هزینه مشاوره حقوقی حضوری و تعرفه حق الوکاله وکیل دادگستری ، مبلغ ناچیزی محسوب می گردد.
با این وجود باید توجه نمود که معمولا در مشاوره حقوقی تلفنی که به شکل رایگان انجام می گیرد، وقت بسیار کمی صرف گردیده و اطلاعات ناقص و ناکافی به مراجعه گیرنده داده می شود. بنابراین علی غم رایگان بوده این نوع از مشاوره حقوقی، انجام آن به دلیل ایجاد مشکلات ناشی از مشاوره حقوقی ناقص به هیچ وجه توصیه نمی شود.
۲صرف وقت کمتر و سریع تر بودن
صرف وقت کمتر و سریع بودن از دیگر مزایای مشاوره تلفنی حقوقی می باشد. چرا که مشاوره حقوقی حضوری و مراجعه به دفتر وکالت از یک سو مستلزم صرف وقت قابل توحه برای رفت و آمد به دفتر وکالت یا موسه حقوقی مورد نظر بوده و از سوی دیگر، نیازمند هماهنگ کردن ودریافت وقت حضور بوده که ممکن است وقت نزدیکی نیز به فرد داده نشود ؛ این در حالی است که در مشاوره حقوقی تلفنی به دلیل عدم نیاز به هماهنگ کردن وقت قرار مشترک و عدم نیاز به رفت و آمد، دریافت مشاورi حقوقی با صرف وقت کمتر و سریع تر انجام گرفته و این مورد از مهم ترین مزایای مشاوره تلفنی حقوقی می باشد.
۳عدم افشای هویت مشاوره گیرنده
از دیگر مزایای مشاوره تلفنی حقوقی می توان به مورد عدم افشای هویت مشاوره گیرنده اشاره نمود. با این توضیح که در برخی از موارد همچون دعاوی خانوادگی یا برخی جرایم مانند رابطه نامشروع و زنای محصنه، افرای که به دنبال دریافت مشاوره حقوقی بوده، ترجیح می دهند تا بدون افشای هویت خود برای دریافت مشاوره حقوقی اقدام نمایند که این امر به بهترین شکل در مشاوره حقوقی تلفنی برای افراد فراهم شده است
بیشتر بخوانید : تعرفه مشاوره وکیل دادگستری
معایب مشاوره تلفنی حقوقی
در بخش قبل در مورد مزایای مشاوره تلفنی حقوقی صحبت کردیم و توضیح دادیم که هزینه کم، سریع بودن و عدم افشای هویت مشاوره گیرنده از مهم ترین مزایای مشاوره تلفنی حقوقی می باشد. با این وجود باید دانست که در کنار مزایای مشاوره تلفنی حقوقی، این نوع از مشاوره حقوقی دارای معایبی نیز می باشد. به همین دلیل، در این بخش به توضیح معایب مشاوره تلفنی حقوقی می پردازیم. معایب مشاوره تلفنی حقوقی عبارتند از:
۱ارائه مشاوره حقوقی کلی و عدم ورود به جزییات
شاید بتوان گفت که مهم ترین عیب در میان معایب مشاوره تلفنی حقوقی اعم از اینکه توسط وکیلی مانند وکیل مهاجرت انجام شده یا توسط غیر وکیل،، کلی بودن مشاوره ارائه شده و عدم ورود آن به جزییات مشکل حقوقی مطروحه می باشد. با این توضیح که به طور معمول، وقت مشاوره حقوقی تلفنی محدود بوده و در چنین وقت محدودی، نه وکیل یا کارشناس حقوقی مشاوره دهنده، این امکان را داشته که در مورد تمام جنبه های مساله حقوقی به ارائه راه حل بپردازد و نه خود مشاوره گیرنده، این امکان را دارد که تمام جزییات مشکل حقوقی خود را برای مشاور حقوقی توضیح دهد.
۲عدم امکان بررسی اسناد و مدارک
در مشاوره حقوقی تلفنی برخلاف مشاوره حقوقی حضوری، مشاوره گیرنده ، این امکان را نداشته تا اسناد و مدارک خود را به مشاوره دهنده نشان داده و امکان بررسی این اسناد و مدارک را برای وی فراهم نماید. این امر شاید در مشاوره های حقوقی مانند دعاوی طلاق و مهریه مشکل ساز نباشد، اما در دعاوی که مستند به سند اعم از سند رسمی و عادی بوده، ممکن است مشاوره حقوقی را تحت تاثیر قرار دهد.
بیشتر بخوانید : تفاوت نماینده حقوقی و وکیل دادگستری
مشاوره تلفنی حقوقی دینا
امروزه بسیاری از اشخاص، ترجیح می دهند تا از طریق دریافت مشاوره حقوقی تلفنی برای حل مشکل حقوقی خود اقدام نمایند، چرا که مشاوره حقوقی تلفنی دارای مزایای متعددی برای آنها می باشد. از حمله اینکه این نوع از مشاوره حقوقی، هزینه آن چندانی را برای افراد به همراه نداشته و موجب صرفه جویی در وقت آن ها نیز می شود. به ویژه در شرایط فعلی و گسترش بیماری کرونا در کشورمان، این شکل از مشاوره حقوقی می تواند به پیشگیری از حضور افراد در جامعه و جلوگیری از گسترش این بیماری و کنترل آن کمک شایانی نماید.
از دیگر مزایای مشاوره تلفنی حقوقی می توان به این مساله اشاره نمود که این نوع از مشاوره، فاقد محدویت مکانی بوده و بنابراین اشخاص در هر نقطه از کشور که بوده یا حتی در خارج از کشور می توانند با یک تماس تلفنی مشاوره حقوقی مورد نظر خود را دریافت نمایند. به علاوه اینکه در این نوع از مشاوره، هویت اشخاص افشا نشده و از این بات نیز نگرانی ای وجود ندارد.
چنانچه شما نیز به هر یک از این دلایل، قصد در یافت مشاوره تلفنی حقوقی را دارید ، کارشناسان حقوقی مرکز مشاوره حقوقی دینا آماده هستند تا به سوالات شما در تمام زمینه های حقوقی پاسخ داده و شما را در حل مشکل حقوقی تان راهنمایی و کمک نمایند. برای دریافت مشاوره تلفنی حقوقی دینا می توانید از ساعت 8 صبح تا 1 شب ،همه روزه حتی ایام تعطیل از طریق تلفن ثابت با شماره 9099075303 تماس بگیرید.
در ادامه بخوانید : وکیل تلفنی
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره حقوقی تلفنی در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مشاوره حقوقی تلفنی پاسخ دهند.
سوالات متداول
1- مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟
مشاوره تلفنی حقوقی یک نوع از مشاوره حقوقی است که توسط فرد متخصصی که دارای تحصیلات و اطلاعات حقوقی بوده به شکل تلفنی به افراد ارائه می گردد و برای اطلاع از جزییات متن مقاله را مطالعه نمایید.
2- مزایای مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟
رایگان بودن یا پرداخت هزینه کمتر صرف وقت کمتر و سریع تر بودن و عدم افشای هویت مشاوره گیرنده از مزایای مشاوره تلفنی حقوقی بوده و برای اطلاع از جزییات متن مقاله را مطالعه نمایید.
3- معایب مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟
ارائه مشاوره حقوقی کلی و عدم ورود به جزییات و عدم امکان بررسی اسناد و مدارک معایب مشاوره تلفنی حقوقی می باشند و برای اطلاع از جزییات متن مقاله را مطالعه نمایید.
منبع : مشاوره حقوقی تلفنی
در مواجهه با یک مشکل حقوقی، اشخاص بسته به اینکه مشکل حقوقی آن ها در مرحله طرح دعوا در مرجع قضایی قرار داشته یا اینکه هنوز پرونده ای برای مشکل حقوقی آن ها در مرجع قضایی تشکیل نشده است، راهکارهای متفاوتی را اتخاذ می نمایند. برخی اقدام به گرفتن وکیل و انعقاد قراداد وکالت نموده و برخی دیگر صرفا به دریافت مشاوره حقوقی اکتفا می نمایند.
مشاوره حقوقی به دو شکل قابل ارائه می باشد: مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی. بر خلاف وکیل تلفنی، مشاوره حقوقی می تواند توسط وکیل دارای پروانه ارائه گردیده یا از سوی اشخاصی که صرفا دارای تحصیلات حقوقی بوده و فاقد پروانه وکالت می باشد. این نوع از مشاوره دارای مزایا و معایب خاص خود بوده، بنابراین ممکن است این سوال برای اشخاص مطرح گردد که آیا بهتر است از این نوع از مشاوره حقوقی استفاده نمایند یا خیر؟
برای پاسخ دادن به این سوال باید مزایا و معایب مشاوره حقوrی تلفنی را به دقت بررسی نمود. به همین دلیل در این مقاله، به این مسایل می پردازیم: ابتدا به این سوال پاسخ داده که مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟ و در بخش های بعد، مزایای مشاوره تلفنی حقوقی و معایب مشاوره تلفنی حقوقی را توضیح داده و در پایان، به معرفی مرکز مشاوره تلفنی حقوقی دینا می پردازیم.
مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟
هنگامی که افراد با یک مشکل حقوقی مواجه می شوند، بسته به اینکه مشکل حقوقی آن ها در مرحله طرح دعوا در مرجع قضایی قرار داشته یا اینکه هنوز پرونده ای برای مشکل حقوقی آن ها در مرجع قضایی تشکیل نشده است، راهکارهای متفاوتی را امتحان می کنند.
با این توضیح که، گاهی اشخاص مجبور به طرح دعوا در دادگاه بوده یا دعوایی علیه آنها در یک مرجع قضایی مطرح می گردد. در این موارد، برخی از اشخاص ، از حق انتخاب وکیل استفاده کرده و وکالت و پیگیری پرنده خود را به یک وکیل پایه یک دادگستری سپرده، اما برخی دیگر ترجیح می دهند تا خود پیگیر پرونده خود در مرجع قضایی بوده اما برای اینکه از جنبه های تخصصی پرونده خود آگاه شده و شانس موفقیت خود را در آن پرونده افزایش دهند، صرفا برای مشاوره حقوقی به دفتر وکیل مراجعه می کنند.
اما گاهی نیز مراجعه اشخاص برای دریافت مشاوره حقوقی، در زمانی انجام می گیرد که هنوز مساله حقوقی وارد مرحله دادگاه نشده و افراد برای پیشگیری از بروز اختلافات حقوقی آینده برای مشاوره حقوقی اقدام می نمایند. به عنوان مثال، شرکت تجاری ای قصد انعقاد قراردادی را داشته که دارای جنبه های تخصصی بوده و برای اینکه بعدا با تعهدات قراردادی ناخواسته مواجه نشود، برای مشاوره حقوقی با یک وکیل اقدام می نماید.
به هر حال مشاوره حقوقی در هر مرحله ای که صورت گیرد می تواند به دو شکل انجام گیرد: مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی. بر خلاف آنچه در مورد وکیل تلفنی گفتیم که به دلیل استفاده از عنوان وکیل، چنین فردی حتما باید دارای پروانه وکالت باشد، مشاوره حقوقی می تواند توسط وکیل دارای پروانه ارائه گردیده یا از سوی اشخاصی که صرفا دارای تحصیلات حقوقی بوده و فاقد پروانه وکالت می باشد.
با توجه به توضیحات بالا، در پاسخ به این سوال که مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟ می توان گفت که مشاوره تلفنی حقوقی، یک نوع از مشاوره حقوقی است که توسط فرد متخصصی که دارای تحصیلات و اطلاعات حقوقی بوده به شکل تلفنی به افراد ارائه می گردد. شخصی که اقدام به ارائه مشاوره تلفنی حقوقی می نماید ممکن است دارای پروانه وکالت بوده یا اینکه فاقد آن بوده و صرفا دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته حقوق باشدد.
حتما بخوانید : وکیل پایه یک دادگستری
مزایای مشاوره تلفنی حقوقی
در بخش قبل به این سوال پاسخ دادیم که مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟ اما نکته ای که باید به آن توجه شود آن است که هر نوعی از مشاوره حقوقی اعم از حضوری و تلفنی که توسط افراد انتخاب شود، دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. به همین دلیل، در این بخش از مقاله به توضیح مزایای مشاوره تلفنی حقوقی پرداخته و در بخش بعد، در مورد معایب این نوع از مشاوره حقوقی صحبت خواهیم کرد. مزایای مشاوره تلفنی حقوقی عبارتند از:
۱رایگان بودن یا پرداخت هزینه کمتر
مهم ترین مزیت در میان مزایای مشاوره تلفنی حقوقی اعم از اینکه توسط وکیلی مانند وکیل خانواده انجام شده یا توسط غیر وکیل، رایگان بودن یا پرداخت هزینه کمتر برای این نوع از مشاوره حقوقی می باشد. با این توضیح که در حال حاضر، ارائه مشاوره حقوقی حضوری در اغلب دفاتر وکالتی و موسسه های حقوقی با دریافت هزینه و بعضا هزینه های قابل توجه انجام می گیرد، در حالی که مشاوره حقوقی تلفنی ارائه شده توسط این دفاتر و موسسه ها معمولا رایگان بوده و یا هزینه دریافت بابت آن در مقایسه با هزینه مشاوره حقوقی حضوری و تعرفه حق الوکاله وکیل دادگستری ، مبلغ ناچیزی محسوب می گردد.
با این وجود باید توجه نمود که معمولا در مشاوره حقوقی تلفنی که به شکل رایگان انجام می گیرد، وقت بسیار کمی صرف گردیده و اطلاعات ناقص و ناکافی به مراجعه گیرنده داده می شود. بنابراین علی غم رایگان بوده این نوع از مشاوره حقوقی، انجام آن به دلیل ایجاد مشکلات ناشی از مشاوره حقوقی ناقص به هیچ وجه توصیه نمی شود.
۲صرف وقت کمتر و سریع تر بودن
صرف وقت کمتر و سریع بودن از دیگر مزایای مشاوره تلفنی حقوقی می باشد. چرا که مشاوره حقوقی حضوری و مراجعه به دفتر وکالت از یک سو مستلزم صرف وقت قابل توحه برای رفت و آمد به دفتر وکالت یا موسه حقوقی مورد نظر بوده و از سوی دیگر، نیازمند هماهنگ کردن ودریافت وقت حضور بوده که ممکن است وقت نزدیکی نیز به فرد داده نشود ؛ این در حالی است که در مشاوره حقوقی تلفنی به دلیل عدم نیاز به هماهنگ کردن وقت قرار مشترک و عدم نیاز به رفت و آمد، دریافت مشاورi حقوقی با صرف وقت کمتر و سریع تر انجام گرفته و این مورد از مهم ترین مزایای مشاوره تلفنی حقوقی می باشد.
۳عدم افشای هویت مشاوره گیرنده
از دیگر مزایای مشاوره تلفنی حقوقی می توان به مورد عدم افشای هویت مشاوره گیرنده اشاره نمود. با این توضیح که در برخی از موارد همچون دعاوی خانوادگی یا برخی جرایم مانند رابطه نامشروع و زنای محصنه، افرای که به دنبال دریافت مشاوره حقوقی بوده، ترجیح می دهند تا بدون افشای هویت خود برای دریافت مشاوره حقوقی اقدام نمایند که این امر به بهترین شکل در مشاوره حقوقی تلفنی برای افراد فراهم شده است
بیشتر بخوانید : تعرفه مشاوره وکیل دادگستری
معایب مشاوره تلفنی حقوقی
در بخش قبل در مورد مزایای مشاوره تلفنی حقوقی صحبت کردیم و توضیح دادیم که هزینه کم، سریع بودن و عدم افشای هویت مشاوره گیرنده از مهم ترین مزایای مشاوره تلفنی حقوقی می باشد. با این وجود باید دانست که در کنار مزایای مشاوره تلفنی حقوقی، این نوع از مشاوره حقوقی دارای معایبی نیز می باشد. به همین دلیل، در این بخش به توضیح معایب مشاوره تلفنی حقوقی می پردازیم. معایب مشاوره تلفنی حقوقی عبارتند از:
۱ارائه مشاوره حقوقی کلی و عدم ورود به جزییات
شاید بتوان گفت که مهم ترین عیب در میان معایب مشاوره تلفنی حقوقی اعم از اینکه توسط وکیلی مانند وکیل مهاجرت انجام شده یا توسط غیر وکیل،، کلی بودن مشاوره ارائه شده و عدم ورود آن به جزییات مشکل حقوقی مطروحه می باشد. با این توضیح که به طور معمول، وقت مشاوره حقوقی تلفنی محدود بوده و در چنین وقت محدودی، نه وکیل یا کارشناس حقوقی مشاوره دهنده، این امکان را داشته که در مورد تمام جنبه های مساله حقوقی به ارائه راه حل بپردازد و نه خود مشاوره گیرنده، این امکان را دارد که تمام جزییات مشکل حقوقی خود را برای مشاور حقوقی توضیح دهد.
۲عدم امکان بررسی اسناد و مدارک
در مشاوره حقوقی تلفنی برخلاف مشاوره حقوقی حضوری، مشاوره گیرنده ، این امکان را نداشته تا اسناد و مدارک خود را به مشاوره دهنده نشان داده و امکان بررسی این اسناد و مدارک را برای وی فراهم نماید. این امر شاید در مشاوره های حقوقی مانند دعاوی طلاق و مهریه مشکل ساز نباشد، اما در دعاوی که مستند به سند اعم از سند رسمی و عادی بوده، ممکن است مشاوره حقوقی را تحت تاثیر قرار دهد.
بیشتر بخوانید : تفاوت نماینده حقوقی و وکیل دادگستری
مشاوره تلفنی حقوقی دینا
امروزه بسیاری از اشخاص، ترجیح می دهند تا از طریق دریافت مشاوره حقوقی تلفنی برای حل مشکل حقوقی خود اقدام نمایند، چرا که مشاوره حقوقی تلفنی دارای مزایای متعددی برای آنها می باشد. از حمله اینکه این نوع از مشاوره حقوقی، هزینه آن چندانی را برای افراد به همراه نداشته و موجب صرفه جویی در وقت آن ها نیز می شود. به ویژه در شرایط فعلی و گسترش بیماری کرونا در کشورمان، این شکل از مشاوره حقوقی می تواند به پیشگیری از حضور افراد در جامعه و جلوگیری از گسترش این بیماری و کنترل آن کمک شایانی نماید.
از دیگر مزایای مشاوره تلفنی حقوقی می توان به این مساله اشاره نمود که این نوع از مشاوره، فاقد محدویت مکانی بوده و بنابراین اشخاص در هر نقطه از کشور که بوده یا حتی در خارج از کشور می توانند با یک تماس تلفنی مشاوره حقوقی مورد نظر خود را دریافت نمایند. به علاوه اینکه در این نوع از مشاوره، هویت اشخاص افشا نشده و از این بات نیز نگرانی ای وجود ندارد.
چنانچه شما نیز به هر یک از این دلایل، قصد در یافت مشاوره تلفنی حقوقی را دارید ، کارشناسان حقوقی مرکز مشاوره حقوقی دینا آماده هستند تا به سوالات شما در تمام زمینه های حقوقی پاسخ داده و شما را در حل مشکل حقوقی تان راهنمایی و کمک نمایند. برای دریافت مشاوره تلفنی حقوقی دینا می توانید از ساعت 8 صبح تا 1 شب ،همه روزه حتی ایام تعطیل از طریق تلفن ثابت با شماره 9099075303 تماس بگیرید.
در ادامه بخوانید : وکیل تلفنی
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره حقوقی تلفنی در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مشاوره حقوقی تلفنی پاسخ دهند.
سوالات متداول
1- مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟
مشاوره تلفنی حقوقی یک نوع از مشاوره حقوقی است که توسط فرد متخصصی که دارای تحصیلات و اطلاعات حقوقی بوده به شکل تلفنی به افراد ارائه می گردد و برای اطلاع از جزییات متن مقاله را مطالعه نمایید.
2- مزایای مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟
رایگان بودن یا پرداخت هزینه کمتر صرف وقت کمتر و سریع تر بودن و عدم افشای هویت مشاوره گیرنده از مزایای مشاوره تلفنی حقوقی بوده و برای اطلاع از جزییات متن مقاله را مطالعه نمایید.
3- معایب مشاوره تلفنی حقوقی چیست؟
ارائه مشاوره حقوقی کلی و عدم ورود به جزییات و عدم امکان بررسی اسناد و مدارک معایب مشاوره تلفنی حقوقی می باشند و برای اطلاع از جزییات متن مقاله را مطالعه نمایید.
منبع : مشاوره حقوقی تلفنی