30-11-2022, 07:16 PM
منابع آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی دانشگاه سراسری و آزاد کد ۱۵۰۵
bacteriology senior resources
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی دانشگاه سراسری و آزاد است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی، منابع آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون ارشد باکتری شناسی دامپزشکی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد باکتری شناسی دامپزشکی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی (مشاوره آزمون ارشد باکتری شناسی دامپزشکی ، برنامه ریزی آزمون ارشد باکتری شناسی دامپزشکی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را در برنامه خود قرار دهید.
آیا علاوه بر منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی، خواندن کتب مرجع برای آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی توصیه می شود؟
مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در کنکور کارشناسی ارشد دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سوالات کنکور کارشناسی ارشد، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند.
انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی کارشناسی ارشد برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:
کتاب های تکدرس و منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی :
در این نوع کتاب ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال ها و تست ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند.
کتاب و منابع کارشناسی ارشد سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی نیاز می کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.
ویژگی های بارز بسته منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی سنجش امیرکبیر
منابع آزمون ارشد سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می کند.
مزیت دیگر بستههای آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید.
گرایش های رشته کارشناسی ارشد مجموعه دامپزشکی سراسری و آزاد عبارتند از:
۱۵۰۱ انگل شناسی دامپزشکی
۱۵۰۲ فیزیولوژی دامپزشکی
۱۵۰۳ قارچ شناسی دامپزشکی
۱۵۰۴ بافت شناسی دامپزشکی
۱۵۰۵ باکتری شناسی دامپزشکی
۱۵۰۶ ایمنی شناسی دامپزشکی
۱۵۰۷ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی
۱۵۰۹ بیوشیمی بالینی دامپزشکی
گرایش رشته کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی سراسری و آزاد عبارت است از:
کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع زبان عمومی
۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
۵- کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش کشور.
۶- جزوه زبان عمومی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه زبان عمومی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع زبان تخصصی باکتریشناسی دامپزشکی
۱- کتاب فرهنگ دامپزشکی: انگلیسی – فارسی، مولف مسعود هاشمی، انتشارات فرهنگ جامع.
۲- کتاب واژگان دامپزشکی: انگلیسی ـ فارسی، فارسی ـ انگلیسی، مولفان بیژن رادمهر و احمدرضا محمدنیا، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۳- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته دامپزشکی (English for the Students of Veterinary Medicine)، تالیف مسعود تشفام، حمیده معرفت و شهرام جلیل زاده، انتشارات سمت.
۴- کتاب راهنمای کامل انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم دامی، مولفان حسن کرکی و مریم ثناییزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب زبان تخصصی علوم دامی، مولف شهرام نصابیان، انتشارات دیباگران تهران.
۶- کتاب راهنمای انگلیسی برای دانشجویان علوم دامی، مولف ابراهیم جدیری سلیمی، حسن عدالت نمین و فرهاد توحیدی، انتشارات واژه.
۷- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم دامی (English for the students of animal science)، مولفان حسن عدالت نمین و ابراهیم جدیری سلیمی، انتشارات سمت.
۸- کتاب فرهنگ کشاورزی و منابع طبیعی، شامل تعریف و معادل فارسی واژه های علمی، علوم دامی، مولف غلامرضا ستوده، مترجمان محمدرضا داهی، نصرالله سفیدبخت و سیدمحمد اشکان، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی، جلد پنجم: علوم دامی، مولفان نصرالله سفیدبخت، علی نیکخواه، مرادعلی زهری، محمدجواد ضمیری، فریدون افتخاری شاهرودی، انتشارات دانشگاه تهران.
۱۰- جزوه زبان تخصصی دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۱- جزوه زبان تخصصی دامپزشکی دانشگاه تهران.
۱۲- جزوه زبان تخصصی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه زبان تخصصی دامپزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع باکتریشناسی عمومی
۱- باکتری شناسی واکر (عمومی – اختصاصی)، مترجمان حبیب ضیغمی، داود اسماعیلی و بهاره حاجی خانی، انتشارات اندیشه رفیع.
۲- کتاب اصول باکتری شناسی دامپزشکی، مولف جی.آر.کارتر-دارلاجی. وایس، مترجمان ملاحت احمدی و حبیب دستمالچی، انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه.
۳- کتاب اصول باکتری شناسی دامپزشکی، تالیف گوردون آر کارتر، ترجمه حبیب دستمالچی و ملاحت احمدی، انتشارات جهاد دانشگاهی (دانشگاه ارومیه).
۴- کتاب مروری بر میکروب شناسی و بیماریهای میکروبی (باکتری شناسی)، مولف کویین و همکاران، مترجمان تقی زهرایی صالح و جلال شایق، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مرور فشرده میکروب شناسی و بیماری های میکروبی دام، مترجم پیمان زارع، انتشارات اطلس.
۶- کتاب مجموعه سوالات طبقه بندی شده باکتری شناسی، محمدزاده قومیان و همکاران، انتشارات پریور.
۷– کتاب مجموعه سوالات طبقهبندی شده آزمونهای پیش درمانگاهی دامپزشکی، مولف محمدحسن بی کیفی ممقانی، انتشارات پریور.
۸- کتاب درسنامه جامع علوم پایه و پیش درمانگاهی دامپزشکی، مولفان جلیل پورحاجی، مهران پرتوی و حسین گلیوری، انتشارات تایماز.
۹- جزوه باکتری شناسی عمومی دامپزشکی دانشگاه تهران.
۱۰- جزوه باکتری شناسی عمومی دامپزشکی دانشگاه شهیدباهنر کرمان.
۱۱- جزوه باکتری شناسی عمومی دامپزشکی دانشگاه شیراز.
۱۲- جزوه باکتری شناسی عمومی دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۳- جزوه باکتری شناسی عمومی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه باکتری شناسی عمومی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع باکتریشناسی اختصاصی
۱- باکتری شناسی واکر (عمومی – اختصاصی)، مترجمان حبیب ضیغمی، داود اسماعیلی و بهاره حاجی خانی، انتشارات اندیشه رفیع.
۲- کتاب اصول باکتری شناسی دامپزشکی، مولف جی.آر.کارتر-دارلاجی. وایس، مترجمان ملاحت احمدی و حبیب دستمالچی، انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه.
۳- کتاب مروری بر میکروب شناسی و بیماریهای میکروبی (باکتری شناسی)، مولف کویین و همکاران، مترجمان تقی زهرایی صالح و جلال شایق، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب مرور فشرده میکروب شناسی و بیماری های میکروبی دام، مترجم پیمان زارع، انتشارات اطلس.
۵– کتاب مجموعه سوالات طبقه بندی شده آزمونهای پیش درمانگاهی دامپزشکی، مولف محمدحسن بی کیفی ممقانی، انتشارات پریور.
۶- کتاب درسنامه جامع علوم پایه و پیش درمانگاهی دامپزشکی، مولفان جلیل پورحاجی، مهران پرتوی و حسین گلیوری، انتشارات تایماز.
۷- مجموعه سوالات طبقه بندی شده باکتری شناسی، محمدزاده قومیان و همکاران، انتشارات پریور.
۸- جزوه باکتری شناسی اختصاصی دامپزشکی دانشگاه تهران.
۹- جزوه باکتری شناسی اختصاصی دامپزشکی دانشگاه شهیدباهنر کرمان.
۱۰- جزوه باکتری شناسی اختصاصی دامپزشکی دانشگاه شیراز.
۱۱- جزوه باکتری شناسی اختصاصی دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۲- جزوه باکتری شناسی اختصاصی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه باکتری شناسی اختصاصی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع قارچشناسی دامپزشکی
۱- کتاب قارچ شناسی دامپزشکی، تالیف علیرضا خسروی، حجت الله شکری و رامک یحیی رعیت، انتشارات جهاد دانشگاهی واحد تهران.
۲- کتاب قارچ شناسی عمومی دامپزشکی، تالیف مهدی رزاقی ابیانه و معصومه شمس قهفرخی، انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی.
۳- کتاب راهنمای آزمایشگاه قارچ شناسی دامپزشکی، مولف لورا ال هانگر فورد، آرنولد آر اسمیت و چارلز ال کمپ بل، مترجم رویا فیروزی، انتشارات دانشگاه شیراز.
۴- کتاب بیماریهای قارچی دامپزشکی، تالیف مهدی رزاقی ابیانه و معصومه شمس قهفرخی، انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی.
۵- کتاب مروری کوتاه بر میکروب شناسی دامپزشکی (بخش قارچ شناسی و ویروس شناسی)، تالیف پی.جی. کوئین، بی.کی. مارکی، مترجمان منصور بیات و عطا یزدان پناه، انتشارات راز نهان.
۶- جزوه قارچ شناسی دامپزشکی دانشگاه تهران.
۷- جزوه قارچ شناسی دامپزشکی دانشگاه شهیدباهنر کرمان.
۸- جزوه قارچ شناسی دامپزشکی دانشگاه شیراز.
۹- جزوه قارچ شناسی دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۰- جزوه قارچ شناسی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه قارچ شناسی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع ایمنیشناسی
۱- کتاب ایمنی شناسی دامپزشکی، مولف ایان تیزارد، مترجمان محمد ربانی و محمدرضا محزونیه، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب ایمنی شناسی و سرم شناسی، تالیف بیژن پارساپور، بهنام قلعه نوئی، جمال الدین گهرنژاد، علیرضا لطفی کیان، محمدرضا مهرابی، انتشارات ارجمند.
۳- کتاب اصول ایمنی شناسی پایه و تکنیک های رایج تشخیص سرولوژیکی – مولکولی در بیماری های عفونی دامپزشکی، تالیف زهرا صلاحی، انتشارات آوای فهیم.
۴- کتاب ایمونولوژی در دامپزشکی: صور مختلف واکنشهای ایمنی، سیستم ایمنی و ساختمان آن، پادگن ها و پادتنها، مولفان گروه پژوهش بیماریهای دام، انتشارات فهرست.
۵- کتاب ایمونولوژی در دامپزشکی: پاسخهای ایمنی، سرم شناسی و آزمایشهای سرمی، ایمنی و ایجاد مقاومت، واکسیناسیون و واکسنها، مولفان گروه پژوهش بیماریهای دام، انتشارات فهرست.
۶- کتاب ایمونولوژی در دامپزشکی: مقاومت در برابر باکتریها و ویروسها، ایمنی در برابر انگلها، حساسیت و التهاب، مولفان گروه پژوهش بیماریهای دام، انتشارات فهرست.
۷- کتاب ایمونولوژی در دامپزشکی: بیماریهای ایمنی، اختلالات در فعالیت ایمنی، نارسایی ها و تومرها، عوامل تغییر دهنده واکنشهای بیولوژیکی، مولفان گروه پژوهش بیماریهای دام، انتشارات فهرست.
۸- کتاب اصول ایمنی شناسی دامپزشکی، تالیف ایان تیزارد، ترجمه احمد شیمی، انتشارات کتاب آذرگان.
۹- جزوه ایمونولوژی دامپزشکی و سرم شناسی دانشگاه تهران.
۱۰- جزوه ایمنی شناسی دامپزشکی دانشگاه شهیدباهنر کرمان.
۱۱- جزوه ایمونولوژی و سرم شناسی دانشگاه شیراز.
۱۲- جزوه ایمنی شناسی و سرمشناسی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۳- جزوه ایمنیشناسی و سرم شناسی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه ایمنی شناسی و سرم شناسی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع ویروسشناسی
۱- کتاب ویروس شناسی دامپزشکی: بخش بیولوژی ویروس ها، مولف فرانک جان فنر، مترجم هادی کیوانفر، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب ویروس شناسی دامپزشکی: بخش بیماریها، مولف اف.جی. فنر، مترجم هادی کیوانفر، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب ویروس شناسی دامپزشکی، مولف هادی پورتقی، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی (واحد کرج).
۴- کتاب مروری کوتاه بر میکروب شناسی دامپزشکی (بخش قارچ شناسی و ویروس شناسی)، تالیف پی.جی. کوئین، بی.کی. مارکی، مترجمان منصور بیات و عطا یزدان پناه، انتشارات راز نهان.
۵- کتاب فرهنگ لغات ویروس شناسی دامپزشکی، تالیف عباس عالمیان، انتشارات پرتو واقعه.
۶- کتاب خصوصیات کلی ویروسها در دامپزشکی، تالیف پرویز شافعی، انتشارات کامیار.
۷- کتاب تشخیص بیماری های ویروسی در دامپزشکی، تالیف کاسترو آنتونی، ترجمه مسعودرضا صیفی آبادشاپوری و رحیم پیغان، انتشارات دانشگاه شهید چمران (اهواز).
۸- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی دانشگاه تهران.
۹- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی دانشگاه شهیدباهنر کرمان.
۱۰- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی دانشگاه شیراز.
۱۱- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۲- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی
ارشد باکتری شناسی دامپزشکی
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی اگر صحیح انتخاب شوند، مهم ترین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی دانشگاه آزاد و سراسری است، به همین منظور دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت دسترسی آسان تر داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی ، منابع کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را گردآوری و تدوین نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع کنکور ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان کنکور ارشد باکتری شناسی دامپزشکی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد باکتری شناسی دامپزشکی استفاده کنند (به دلایل فوق) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور ارشد باکتری شناسی دامپزشکی (مشاوره ارشد باکتری شناسی دامپزشکی ، برنامه ریزی کنکور ارشد باکتری شناسی دامپزشکی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا در حسن ختام تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را در برنامه خود قرار دهید.
با سنجش امیرکبیر آزمون کارشناسی ارشد سراسری و آزاد باکتری شناسی دامپزشکی را قورت دهید.
bacteriology senior resources
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی دانشگاه سراسری و آزاد است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی، منابع آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون ارشد باکتری شناسی دامپزشکی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد باکتری شناسی دامپزشکی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی (مشاوره آزمون ارشد باکتری شناسی دامپزشکی ، برنامه ریزی آزمون ارشد باکتری شناسی دامپزشکی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را در برنامه خود قرار دهید.
آیا علاوه بر منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی، خواندن کتب مرجع برای آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی توصیه می شود؟
مطالعه کتاب های مرجع اگر چه بسیار مفید و ضروری است اما برای آمادگی در کنکور کارشناسی ارشد دارای معایبی است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:
۱) حجم این نوع کتاب ها با توجه به مطالب مفید آنها برای آزمون مناسب نیست؛ چرا که در کتاب های مرجع بیشتر به آموزش مفاهیم، اثبات قضایا و بعضاً آوردن مطالب غیر ضروری تکیه شده و تعداد سؤالات با پاسخ، برای تمرین دانشجویان کم است و بعضاً پاسخ را به عهده خواننده گذاشته اند.
۲) در این نوع کتاب ها، روش های تستی و سریع جهت پاسخگویی به سوالات کنکور کارشناسی ارشد، وجود ندارد.
۳) مطالب بعضی از این کتاب ها به دلیل ترجمه گزینشی نامفهوم به نظر می رسد و خواننده نمی تواند ارتباط لازم را با کتاب برقرار کند.
دلایل فوق و برخی علل دیگر نیاز به مطالعه یک کتاب جامع و خوب را برای ما ضروری می سازد. البته گفتنی است یک کتاب خوب باید کاملاً منطبق بر کتاب های مرجع با حذف نکات منفی آنها باشد و دانشجویان نباید کتاب های مرجع را از ذهن خارج کنند.
انتشارات سنجش امیرکبیر جهت قبولی داوطلبان در آزمون کارشناسی ارشد، کتاب های رشته های مختلف را در سطح کشور ارائه کرده که با استقبال زیادی از سوی دانشجویان مواجه شده است. مجموعه این کتاب ها در بسته های آموزشی کارشناسی ارشد برای هر رشته گردآوری و تمام این کتاب ها با در نظر گرفتن منابع آزمون و کتاب های مرجع گوناگون برای هر درس تألیف شده است. که دارای خصوصیات زیر می باشند:
کتاب های تکدرس و منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی :
در این نوع کتاب ها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن مثال ها و تست ها در ضمن آموزش، ارائه شده است. در کتاب های آموزشی مؤسسه از آوردن مطالب غیر ضروری پرهیز شده و خلاصه آنچه مورد نیاز داوطلب است ارائه شده است و هر کجا که در پاسخگویی تست ها روش های تستی وجود داشته به آنها اشاره شده است. پس از آموزش مطالب هر فصل، تست های طبقه بندی شده سال های گذشته مربوط به آن فصل به همراه پاسخ تشریحی و تست های خودسنجی با جواب کلیدی گنجانده شده است تا دانشجو پس از آموزش مطالب، تمام تست های سال های قبل مربوط به آن فصل را مرور کند.
کتاب و منابع کارشناسی ارشد سنجش امیرکبیر با توجه به ساختار کاملاً حرفه ای و علمی آنها و توجه به نیاز دانشجویان، داوطلبان را از مراجعه به کتاب های دیگر بی نیاز می کند. مطمئناً تعداد تست های فراوان، آموزش ساده و روان مطالب، به روز بودن کتاب ها از مشخصه های بارز کتاب های سنجش امیرکبیر است.
ویژگی های بارز بسته منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی سنجش امیرکبیر
منابع آزمون ارشد سنجش امیرکبیر توسط نفرات برتر کنکور سال های گذشته گردآوری گردیده و حاوی مطالب مفید و نکات برگزیده ای است که موجب صرفه جویی در وقت داوطلبان می گردد. بسیاری از داوطلبان با مشاهده حجم و تعدد کتب رفرنس اعلام شده، نگران نحوه گزینش مطلب و کمبود زمان برای مطالعه آنها می گردند، از اینرو جزوات سنجش امیرکبیر علاوه بر مطالب گردآوری شده توسط نفرات برتر، دارای مطالب کنکوری بوده و یک منبع جامع، کامل و در عین حال خلاصه محسوب می شود که نیاز شما را به هر کتاب یا هر منبع دیگری مرتفع می کند.
مزیت دیگر بستههای آموزشی سنجش امیرکبیر امکان دریافت جزوات ویرایش شده بدون نیاز به پرداخت هزینه مجدد توسط خریدار می باشد. به عبارت دیگر اگر جزوه ای حتی یک روز پس از خرید شما ویرایش گردد، می توانید نسخه جدید آن را بطور رایگان از موسسه دریافت نمایید.
گرایش های رشته کارشناسی ارشد مجموعه دامپزشکی سراسری و آزاد عبارتند از:
۱۵۰۱ انگل شناسی دامپزشکی
۱۵۰۲ فیزیولوژی دامپزشکی
۱۵۰۳ قارچ شناسی دامپزشکی
۱۵۰۴ بافت شناسی دامپزشکی
۱۵۰۵ باکتری شناسی دامپزشکی
۱۵۰۶ ایمنی شناسی دامپزشکی
۱۵۰۷ بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی دامپزشکی
۱۵۰۹ بیوشیمی بالینی دامپزشکی
گرایش رشته کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی سراسری و آزاد عبارت است از:
کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع زبان عمومی
۱- کتاب گرامر کاربردی زبان انگلیسی، شهاب اناری و همکاران، انتشارات مبتکران.
۲- کتاب گرامر زبان انگلیسی، عباس فرزام، انتشارات باستان.
۳- کتاب تافل رهنما، ابراهیم نظری تیموری، انتشارات رهنما.
۴- کتاب ۵۰۴ واژه ضروری تافل، انتشارات جنگل.
۵- کتاب مجموعه سوالات کارشناسی ارشد زبان عمومی، انتشارات سازمان سنجش و آموزش کشور.
۶- جزوه زبان عمومی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه زبان عمومی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع زبان تخصصی باکتریشناسی دامپزشکی
۱- کتاب فرهنگ دامپزشکی: انگلیسی – فارسی، مولف مسعود هاشمی، انتشارات فرهنگ جامع.
۲- کتاب واژگان دامپزشکی: انگلیسی ـ فارسی، فارسی ـ انگلیسی، مولفان بیژن رادمهر و احمدرضا محمدنیا، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۳- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته دامپزشکی (English for the Students of Veterinary Medicine)، تالیف مسعود تشفام، حمیده معرفت و شهرام جلیل زاده، انتشارات سمت.
۴- کتاب راهنمای کامل انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم دامی، مولفان حسن کرکی و مریم ثناییزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب زبان تخصصی علوم دامی، مولف شهرام نصابیان، انتشارات دیباگران تهران.
۶- کتاب راهنمای انگلیسی برای دانشجویان علوم دامی، مولف ابراهیم جدیری سلیمی، حسن عدالت نمین و فرهاد توحیدی، انتشارات واژه.
۷- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم دامی (English for the students of animal science)، مولفان حسن عدالت نمین و ابراهیم جدیری سلیمی، انتشارات سمت.
۸- کتاب فرهنگ کشاورزی و منابع طبیعی، شامل تعریف و معادل فارسی واژه های علمی، علوم دامی، مولف غلامرضا ستوده، مترجمان محمدرضا داهی، نصرالله سفیدبخت و سیدمحمد اشکان، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی، جلد پنجم: علوم دامی، مولفان نصرالله سفیدبخت، علی نیکخواه، مرادعلی زهری، محمدجواد ضمیری، فریدون افتخاری شاهرودی، انتشارات دانشگاه تهران.
۱۰- جزوه زبان تخصصی دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۱- جزوه زبان تخصصی دامپزشکی دانشگاه تهران.
۱۲- جزوه زبان تخصصی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه زبان تخصصی دامپزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع باکتریشناسی عمومی
۱- باکتری شناسی واکر (عمومی – اختصاصی)، مترجمان حبیب ضیغمی، داود اسماعیلی و بهاره حاجی خانی، انتشارات اندیشه رفیع.
۲- کتاب اصول باکتری شناسی دامپزشکی، مولف جی.آر.کارتر-دارلاجی. وایس، مترجمان ملاحت احمدی و حبیب دستمالچی، انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه.
۳- کتاب اصول باکتری شناسی دامپزشکی، تالیف گوردون آر کارتر، ترجمه حبیب دستمالچی و ملاحت احمدی، انتشارات جهاد دانشگاهی (دانشگاه ارومیه).
۴- کتاب مروری بر میکروب شناسی و بیماریهای میکروبی (باکتری شناسی)، مولف کویین و همکاران، مترجمان تقی زهرایی صالح و جلال شایق، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مرور فشرده میکروب شناسی و بیماری های میکروبی دام، مترجم پیمان زارع، انتشارات اطلس.
۶- کتاب مجموعه سوالات طبقه بندی شده باکتری شناسی، محمدزاده قومیان و همکاران، انتشارات پریور.
۷– کتاب مجموعه سوالات طبقهبندی شده آزمونهای پیش درمانگاهی دامپزشکی، مولف محمدحسن بی کیفی ممقانی، انتشارات پریور.
۸- کتاب درسنامه جامع علوم پایه و پیش درمانگاهی دامپزشکی، مولفان جلیل پورحاجی، مهران پرتوی و حسین گلیوری، انتشارات تایماز.
۹- جزوه باکتری شناسی عمومی دامپزشکی دانشگاه تهران.
۱۰- جزوه باکتری شناسی عمومی دامپزشکی دانشگاه شهیدباهنر کرمان.
۱۱- جزوه باکتری شناسی عمومی دامپزشکی دانشگاه شیراز.
۱۲- جزوه باکتری شناسی عمومی دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۳- جزوه باکتری شناسی عمومی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه باکتری شناسی عمومی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع باکتریشناسی اختصاصی
۱- باکتری شناسی واکر (عمومی – اختصاصی)، مترجمان حبیب ضیغمی، داود اسماعیلی و بهاره حاجی خانی، انتشارات اندیشه رفیع.
۲- کتاب اصول باکتری شناسی دامپزشکی، مولف جی.آر.کارتر-دارلاجی. وایس، مترجمان ملاحت احمدی و حبیب دستمالچی، انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه.
۳- کتاب مروری بر میکروب شناسی و بیماریهای میکروبی (باکتری شناسی)، مولف کویین و همکاران، مترجمان تقی زهرایی صالح و جلال شایق، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب مرور فشرده میکروب شناسی و بیماری های میکروبی دام، مترجم پیمان زارع، انتشارات اطلس.
۵– کتاب مجموعه سوالات طبقه بندی شده آزمونهای پیش درمانگاهی دامپزشکی، مولف محمدحسن بی کیفی ممقانی، انتشارات پریور.
۶- کتاب درسنامه جامع علوم پایه و پیش درمانگاهی دامپزشکی، مولفان جلیل پورحاجی، مهران پرتوی و حسین گلیوری، انتشارات تایماز.
۷- مجموعه سوالات طبقه بندی شده باکتری شناسی، محمدزاده قومیان و همکاران، انتشارات پریور.
۸- جزوه باکتری شناسی اختصاصی دامپزشکی دانشگاه تهران.
۹- جزوه باکتری شناسی اختصاصی دامپزشکی دانشگاه شهیدباهنر کرمان.
۱۰- جزوه باکتری شناسی اختصاصی دامپزشکی دانشگاه شیراز.
۱۱- جزوه باکتری شناسی اختصاصی دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۲- جزوه باکتری شناسی اختصاصی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه باکتری شناسی اختصاصی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع قارچشناسی دامپزشکی
۱- کتاب قارچ شناسی دامپزشکی، تالیف علیرضا خسروی، حجت الله شکری و رامک یحیی رعیت، انتشارات جهاد دانشگاهی واحد تهران.
۲- کتاب قارچ شناسی عمومی دامپزشکی، تالیف مهدی رزاقی ابیانه و معصومه شمس قهفرخی، انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی.
۳- کتاب راهنمای آزمایشگاه قارچ شناسی دامپزشکی، مولف لورا ال هانگر فورد، آرنولد آر اسمیت و چارلز ال کمپ بل، مترجم رویا فیروزی، انتشارات دانشگاه شیراز.
۴- کتاب بیماریهای قارچی دامپزشکی، تالیف مهدی رزاقی ابیانه و معصومه شمس قهفرخی، انتشارات موسسه آموزش عالی علمی کاربردی.
۵- کتاب مروری کوتاه بر میکروب شناسی دامپزشکی (بخش قارچ شناسی و ویروس شناسی)، تالیف پی.جی. کوئین، بی.کی. مارکی، مترجمان منصور بیات و عطا یزدان پناه، انتشارات راز نهان.
۶- جزوه قارچ شناسی دامپزشکی دانشگاه تهران.
۷- جزوه قارچ شناسی دامپزشکی دانشگاه شهیدباهنر کرمان.
۸- جزوه قارچ شناسی دامپزشکی دانشگاه شیراز.
۹- جزوه قارچ شناسی دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۰- جزوه قارچ شناسی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه قارچ شناسی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع ایمنیشناسی
۱- کتاب ایمنی شناسی دامپزشکی، مولف ایان تیزارد، مترجمان محمد ربانی و محمدرضا محزونیه، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب ایمنی شناسی و سرم شناسی، تالیف بیژن پارساپور، بهنام قلعه نوئی، جمال الدین گهرنژاد، علیرضا لطفی کیان، محمدرضا مهرابی، انتشارات ارجمند.
۳- کتاب اصول ایمنی شناسی پایه و تکنیک های رایج تشخیص سرولوژیکی – مولکولی در بیماری های عفونی دامپزشکی، تالیف زهرا صلاحی، انتشارات آوای فهیم.
۴- کتاب ایمونولوژی در دامپزشکی: صور مختلف واکنشهای ایمنی، سیستم ایمنی و ساختمان آن، پادگن ها و پادتنها، مولفان گروه پژوهش بیماریهای دام، انتشارات فهرست.
۵- کتاب ایمونولوژی در دامپزشکی: پاسخهای ایمنی، سرم شناسی و آزمایشهای سرمی، ایمنی و ایجاد مقاومت، واکسیناسیون و واکسنها، مولفان گروه پژوهش بیماریهای دام، انتشارات فهرست.
۶- کتاب ایمونولوژی در دامپزشکی: مقاومت در برابر باکتریها و ویروسها، ایمنی در برابر انگلها، حساسیت و التهاب، مولفان گروه پژوهش بیماریهای دام، انتشارات فهرست.
۷- کتاب ایمونولوژی در دامپزشکی: بیماریهای ایمنی، اختلالات در فعالیت ایمنی، نارسایی ها و تومرها، عوامل تغییر دهنده واکنشهای بیولوژیکی، مولفان گروه پژوهش بیماریهای دام، انتشارات فهرست.
۸- کتاب اصول ایمنی شناسی دامپزشکی، تالیف ایان تیزارد، ترجمه احمد شیمی، انتشارات کتاب آذرگان.
۹- جزوه ایمونولوژی دامپزشکی و سرم شناسی دانشگاه تهران.
۱۰- جزوه ایمنی شناسی دامپزشکی دانشگاه شهیدباهنر کرمان.
۱۱- جزوه ایمونولوژی و سرم شناسی دانشگاه شیراز.
۱۲- جزوه ایمنی شناسی و سرمشناسی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۳- جزوه ایمنیشناسی و سرم شناسی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه ایمنی شناسی و سرم شناسی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی – منابع ویروسشناسی
۱- کتاب ویروس شناسی دامپزشکی: بخش بیولوژی ویروس ها، مولف فرانک جان فنر، مترجم هادی کیوانفر، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب ویروس شناسی دامپزشکی: بخش بیماریها، مولف اف.جی. فنر، مترجم هادی کیوانفر، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب ویروس شناسی دامپزشکی، مولف هادی پورتقی، انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی (واحد کرج).
۴- کتاب مروری کوتاه بر میکروب شناسی دامپزشکی (بخش قارچ شناسی و ویروس شناسی)، تالیف پی.جی. کوئین، بی.کی. مارکی، مترجمان منصور بیات و عطا یزدان پناه، انتشارات راز نهان.
۵- کتاب فرهنگ لغات ویروس شناسی دامپزشکی، تالیف عباس عالمیان، انتشارات پرتو واقعه.
۶- کتاب خصوصیات کلی ویروسها در دامپزشکی، تالیف پرویز شافعی، انتشارات کامیار.
۷- کتاب تشخیص بیماری های ویروسی در دامپزشکی، تالیف کاسترو آنتونی، ترجمه مسعودرضا صیفی آبادشاپوری و رحیم پیغان، انتشارات دانشگاه شهید چمران (اهواز).
۸- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی دانشگاه تهران.
۹- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی دانشگاه شهیدباهنر کرمان.
۱۰- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی دانشگاه شیراز.
۱۱- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۲- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۳- جزوه ویروس شناسی دامپزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی
ارشد باکتری شناسی دامپزشکی
منابع کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی اگر صحیح انتخاب شوند، مهم ترین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی دانشگاه آزاد و سراسری است، به همین منظور دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت دسترسی آسان تر داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی ، منابع کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را گردآوری و تدوین نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره آزمون کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع کنکور ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان کنکور ارشد باکتری شناسی دامپزشکی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد باکتری شناسی دامپزشکی استفاده کنند (به دلایل فوق) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور ارشد باکتری شناسی دامپزشکی (مشاوره ارشد باکتری شناسی دامپزشکی ، برنامه ریزی کنکور ارشد باکتری شناسی دامپزشکی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا در حسن ختام تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی ارشد باکتری شناسی دامپزشکی را در برنامه خود قرار دهید.
با سنجش امیرکبیر آزمون کارشناسی ارشد سراسری و آزاد باکتری شناسی دامپزشکی را قورت دهید.