30-11-2022, 05:24 PM
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
۲- کتاب حرارت دهی با مادون قرمز برای فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی، تالیف ژانگلی پن، گریفیتس گریگوری آتونگولو، ترجمه سعید مومنی و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.
۴- [color=black][size=x-large][font=B Nazanin]کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی
دانلود منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد کد ۲۴۱۲
Food Science and Engineering PH.D resources
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد است،
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع استعداد تحصیلی
۱- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت (۲ جلدی) ، احمد صداقت، انتشارات نگاه دانش.
۲- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی، هوشنگ عباس فام، انتشارات راه.
۳- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان، اصلانی، غفارزاده، انتشارات نگاه دانش.
۴- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی GMAT 2011 ، مجید نگهداری، انتشارات مولف.
۵- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۶- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، احمد صداقت.
۷- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان.
۸- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت، محمد وکیلی.
۹- جزوه اینترنتی ۱۰۰ مساله حل شده استعداد تحصیلی دکتری، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۱۰- نمونه سوالات دکتری دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر و تهران.
۱۱- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف.
۱۲- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
۱۳- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۱۴- جزوه استعداد تحصیلی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۵- جزوه استعداد تحصیلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی، هوشنگ عباس فام، انتشارات راه.
۳- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان، اصلانی، غفارزاده، انتشارات نگاه دانش.
۴- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی GMAT 2011 ، مجید نگهداری، انتشارات مولف.
۵- کتاب استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۶- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، احمد صداقت.
۷- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت ، عرفانیان.
۸- جزوه استعداد و آمادگی تحصیلی ویژه رشته مدیریت، محمد وکیلی.
۹- جزوه اینترنتی ۱۰۰ مساله حل شده استعداد تحصیلی دکتری، هادی مسیح خواه، محمد وکیلی ، انتشارات کتابخانه فرهنگ.
۱۰- نمونه سوالات دکتری دانشگاه های صنعتی شریف، امیرکبیر و تهران.
۱۱- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف.
۱۲- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
۱۳- جزوه استعداد تحصیلی، جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۱۴- جزوه استعداد تحصیلی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۵- جزوه استعداد تحصیلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع شیمی مواد غذایی
۱- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- جزوه میکروب شناسی موادغذایی دانشگاه تهران.
۵- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۶- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (ادمز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- جزوه میکروب شناسی موادغذایی دانشگاه تهران.
۵- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۶- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع اصول مهندسی صنایع غذایی
۱- کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی صنایع غذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف آرپائول سینگ، دنیس آرهلدمن، ترجمه سیدعلی مرتضوی، علی اکبر سیف کردی، علیرضا صادقی، علی اکبر غلامحسین پور، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی, تالیف آر. پائول سینگ, ترجمه عتی مرتضویان، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.
۵- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی،تالیف حمید توکلی پور،انتشارات آییژ.
۶- کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی،تالیف هیمن نوربخش، کاظم جهان بین،انتشارات شهرآب، آینده سازان.
۷-کتاب درسنامه جامع کارشناسی ارشد صنایع غذایی: گرایش مهندسی و کنترل کیفیت،تالیف احسان جناب، شیرین حیدرزاده، کاظم کریمی، معصومه مسلمی، مهدی بستان شیرین،انتشارات کتاب میر.
۸- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران.
۹- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۰- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی, تالیف آر. پائول سینگ, ترجمه عتی مرتضویان، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.
۵- کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی،تالیف حمید توکلی پور،انتشارات آییژ.
۶- کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی،تالیف هیمن نوربخش، کاظم جهان بین،انتشارات شهرآب، آینده سازان.
۷-کتاب درسنامه جامع کارشناسی ارشد صنایع غذایی: گرایش مهندسی و کنترل کیفیت،تالیف احسان جناب، شیرین حیدرزاده، کاظم کریمی، معصومه مسلمی، مهدی بستان شیرین،انتشارات کتاب میر.
۸- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران.
۹- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۱۰- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (روغن)
۱- کتاب تکنولوژی روغن و چربی های خوراکی، تالیف دکتر محمد صفری، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه تهران.
۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۷- جزوه تکنولوژی روغن موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی روغن سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب چربی ها و روغن های نباتی خوراکی، تالیف فرشته مالک، انتشارات سروا.
۳- کتاب روغن ها و چربی ها در صنایع غذایی، تالیف اف.دی گانستون، مترجمان سیدمهدی جعفری و طاهره قانعی زارع، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه تهران.
۶- جزوه تکنولوژی روغن دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۷- جزوه تکنولوژی روغن موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی روغن سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (غلات)
۱- کتاب مقدمه ای بر تکنولوژی فرآورده های غلات، تالیف رسول پایان، انتشارات آئیژ.
۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه تهران.
۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۶- جزوه تکنولوژی غلات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی غلات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب تکنولوژی بعد از برداشت غلات، تالیف عزت ا.. عسکری اصلی ارد، انتشارات یاوریان.
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه تهران.
۵- جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۶- جزوه تکنولوژی غلات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی غلات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (قند و شکر)
۱- کتاب تکنولوژی قند، تالیف اسماعیل زاده کناری ، انتشارات علوم کشاورزی.
۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران ، انتشارات سنبله .
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه تهران.
۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات..
۶- جزوه تکنولوژی قند و شکر موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی قند و شکر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب تکنولوژی قند و چغندرقند، مترجم مسعود فلاحی و همکاران ، انتشارات سنبله .
۳- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۴- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه تهران.
۵- جزوه تکنولوژی قند و شکر دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات..
۶- جزوه تکنولوژی قند و شکر موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه تکنولوژی قند و شکر سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (کنسرو)
۱- کتاب کنسروسازی، تالیف رسول پایان، انتشارات آییژ.
۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه تهران.
۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۷- جزوه تکنولوژی کنسرو موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی کنسرو سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب صنایع کنسروسازی (اصول و کاربردها)، تالیف جواد حصاری، انتشارات عمیدی.
۳- کتاب تکنولوژی فراورش غذا (اصول و کاربردها)، تالیف پی جی فیلاوز، مترجم مرتضی سهرابی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب، انتشارات کتاب میر.
۵- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه تهران.
۶- جزوه تکنولوژی کنسرو دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۷- جزوه تکنولوژی کنسرو موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه تکنولوژی کنسرو سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (گوشت)
۱- کتاب علوم و صنایع گوشت، تالیف دکتر نورد هوکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.
۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه تهران.
۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۸- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب تکنولوژی صنایع گوشت و شیلات، تالیف فریدون فضائلی نژاد، انتشارات کتاب آوا.
۳- کتاب گوشت و فرآورده های گوشتی، تکنولوژی، شیمی و میکروبیولوژیکی، تالیف جین ساذرلند، مترجم سارا موحد، انتشارات پلک.
۴- کتاب اجرای سیستم HACCP در صنایع گوشت و فرآورده های گوشتی، تالیف سیدحسین حسینی قابوس، احمدرضا فیضی پور نامقی و مرتضی خمیری، انتشارات مرز دانش.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه تهران.
۷- جزوه تکنولوژی گوشت دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۸- جزوه تکنولوژی گوشت موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه تکنولوژی گوشت سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (اصول نگهداری مواد غذایی)
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- کتاب نگهداری و ذخیره سازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایران نژاد، انتشارات آوای نور.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه تکنولوژی اصول نگهداری موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- کتاب نگهداری و ذخیره سازی انواع میوه و سبزی، تالیف حمید ایران نژاد، انتشارات آوای نور.
۶- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۷- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه تهران.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه تکنولوژی اصول نگهداری موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع تکنولوژی مواد غذایی (لبنیات)
۱- کتاب دانش و تکنولوژی ماست، تالیف حبیبی نجفی، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه.
۷- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه تهران.
۸- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه تکنولوژی لبنیات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه تکنولوژی لبنیات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی، تالیف علی مرتضوی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب شیر و فرآورده های آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب فناوریهای نوین در صنایع شیر، تالیف آر.ک. رابینسون، مترجم محمدرضا کوشکی، انتشارات سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران.
۵- کتاب درسنامه علوم و صنایع غذایی، تالیف احسان جناب. انتشارات کتاب میر.
۶- جزوی صنایع لبنیات، دکتر خسروشاهی، دانشگاه ارومیه.
۷- جزوه تکنولوژی شیر دانشگاه تهران.
۸- جزوه تکنولوژی لبنیات دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه تکنولوژی لبنیات موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه تکنولوژی لبنیات سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی صنعتی
۱- کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی صنعتی، تالیف مایکل ویتز، نیل مورگان ترجمه سید علی مرتضوی، آرش کوچکی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف توماس جی. مانت ویل، کارل آر ماتیوس،انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان.
۳- کتاب بیوتکنولوژی میکروبیولوژی صنعتی، تالیف ولف کروگر، آنالیز کروگر، ترجمه مهدی کریمی، علی مرتضوی و رسول کدخدایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- جزوه میکروبیولوژی صنعتی دانشگاه تهران.
۵- جزوه میکروبیولوژی صنعتی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۶- جزوه میکروبیولوژی صنعتی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه میکروبیولوژی صنعتی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف توماس جی. مانت ویل، کارل آر ماتیوس،انتشارات جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان.
۳- کتاب بیوتکنولوژی میکروبیولوژی صنعتی، تالیف ولف کروگر، آنالیز کروگر، ترجمه مهدی کریمی، علی مرتضوی و رسول کدخدایی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- جزوه میکروبیولوژی صنعتی دانشگاه تهران.
۵- جزوه میکروبیولوژی صنعتی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۶- جزوه میکروبیولوژی صنعتی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه میکروبیولوژی صنعتی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع خواص فیزیکی موادغذایی
۱- کتاب خواص فیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی، تالیف ریحانه اکبری، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۲- کتاب ویژگی های فیزیکی مواد غذایی سیستم های فرآوری غذایی، تالیف مایکل جان لوئیس، ترجمه بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۳- کتاب ویژگی های فیزیکی مواد غذایی، تالیف سروت گولوم سومنو سرپیل ساهین، ترجمه مهدی جعفری و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب خواص فیزیکی مکانیکی محصولات غذایی و مواد کشاورزی، تالیف ریچارد استروشاین، ترجمه علی رجبی، انتشارات پور ماندگار.
۵- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی دانشگاه تهران.
۶- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۷- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب ویژگی های فیزیکی مواد غذایی سیستم های فرآوری غذایی، تالیف مایکل جان لوئیس، ترجمه بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۳- کتاب ویژگی های فیزیکی مواد غذایی، تالیف سروت گولوم سومنو سرپیل ساهین، ترجمه مهدی جعفری و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.
۴- کتاب خواص فیزیکی مکانیکی محصولات غذایی و مواد کشاورزی، تالیف ریچارد استروشاین، ترجمه علی رجبی، انتشارات پور ماندگار.
۵- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی دانشگاه تهران.
۶- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۷- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه خواص فیزیکی موادغذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع روشهای نوین آزمایشگاهی
۱- کتاب روش های نوین آزمایشگاهی، تالیف رضا رضایی، انتشارات جهاد دانشگاهی.
۲- کتاب کشت سلول “مجموعه روشهای آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۳- کتاب الایزا (مجموعه روش های آزمایشگاهی علوم نوین)، تالیف علی حائری، سیدمحمدحسین قادریان، رضا اکبرزاده نجار، اکرم سادات طباطبائی پناه، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۴- کتاب PCR “مجموع روش های آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دیباج.
۵- کتاب روش های نوین آزمایشگاهی در توکسیکولوژی، تالیف هیبت الله کلانتری، انتشارات تیمورزاده.
۶- کتاب روش ها و تکنیک های نوین آزمایشگاهی در علوم زراعی، تالیف علی محمد مدرس ثانوی، مهدی پناهی، انتشارات سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی.
۷- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی دانشگاه تهران.
۸- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب کشت سلول “مجموعه روشهای آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۳- کتاب الایزا (مجموعه روش های آزمایشگاهی علوم نوین)، تالیف علی حائری، سیدمحمدحسین قادریان، رضا اکبرزاده نجار، اکرم سادات طباطبائی پناه، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۴- کتاب PCR “مجموع روش های آزمایشگاهی علوم نوین”، تالیف سیدمحمدحسین قادریان، اکرم سادات طباطبائی پناه، رضا اکبرزاده نجار، انتشارات دیباج.
۵- کتاب روش های نوین آزمایشگاهی در توکسیکولوژی، تالیف هیبت الله کلانتری، انتشارات تیمورزاده.
۶- کتاب روش ها و تکنیک های نوین آزمایشگاهی در علوم زراعی، تالیف علی محمد مدرس ثانوی، مهدی پناهی، انتشارات سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی.
۷- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی دانشگاه تهران.
۸- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات.
۹- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه روش های نوین آزمایشگاهی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی – منابع انتقال جرم و حرارت در صنایع غذایی
[align=justify]۱- کتاب اصول انتقال حرارت, تالیف محمد چالکش امیری، انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان.۲- کتاب حرارت دهی با مادون قرمز برای فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی، تالیف ژانگلی پن، گریفیتس گریگوری آتونگولو، ترجمه سعید مومنی و مهدی کاشانی نژاد، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب مبانی اصول مهندسی صنایع غذایی، تالیف سید کمال الدین رضوی، انتشارات عمیدی.
۴- [color=black][size=x-large][font=B Nazanin]کتاب مقدمه ای بر اصول مهندسی