تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › گفتگوی آزاد v
« قبلی 1 … 318 319 320 321 322 … 1004 بعدی »

دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت
heyvalaw آفلاین
عضو عالی
*****
ارسال‌ها: 1,954
موضوع‌ها: 1,954
تاریخ عضویت: Mar 2021
اعتبار: 2
#1
08-12-2021, 03:57 PM
در این مقاله به بررسی دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت و نحوه تنظیم و نوشتن دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت می پردازیم .



برطبق قانون مدنی مال چیزی است که مفید بوده و نیاز مادی و یا معنوی افراد را برطرف کند به عبارت دیگر مال کالای با ارزشی است که مورد داد و ستد قرار می گیرد که به آن مورد معامله گفته می شود که بر طبق قانون مورد معامله باید دارای مشخصاتی باشد . 
از جمله مواردی که اغلب در معاملات ذکر می شود مشخصات مورد معامله از جمله : ( مالیت داشتن ، موجود بودن ، قابلیت نقل و انتقال ، معلوم و معین بودن ، قابلیت تسلیم و ملک مدیون بودن ) و نحوه دریافت و محل و زمان دریافت مورد معامله است که اگر فرد فروشنده از تحویل مورد معامله استنکاف نماید ، شخص خریدار می تواند با ارائه دادخواست تحویل مورد معامله به دادگاه الزام طرف معامله را به تحویل مورد معامله بخواهد . 
به همین دلیل در این مقاله به بررسی دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت و نحوه تنظیم و نوشتن دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت می پردازیم .


نمونه فرم دادخواست برای ارائه به دادگاه نخستین :
نمونه فرم دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت برای ارائه به دادگاه نخستین در ذیل قرار داده ایم :  
[تصویر:  1576482935_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%8...D8%AA..png]

حتما بخوانید: مشخصات مورد معامله

نحوه تنظیم و نوشتن دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت
نحوه نوشتن و تنظیم نمونه دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت به طور کلی به صورت زیر می باشد اما با توجه به شرایط هر فرد و نوع پرونده وی تغییراتی در آن به وجود می آید . 

خواهان : . . . . . . ( مشخصات مالک - خریدار)

خوانده : . . . . . . . . .  ( مشخصات خوانده - پیمانکار و فروشنده)

وکیل یا نماینده قانونی :  . . . . . . . . . . . . . . . ( در صورت داشتن وکیل ، نام و نام خانوادگی و مشخصات وکیل نوشته می شود ) 

تعیین خواسته یا موضوع و بهای آن : تقاضای صدور دستور موقت و صدور حکم بر تحویل مورد معامله به انضمام خسارات دادرسی وارده

دلایل و منضمات دادخواست : 1- استعلام ثبتی 2 – دلیل پرداخت قسمتی از بهای مورد معامله
شرح دادخواست : 
سلام علیکم با احترام به استحضار می رساند : 
1- اینجانب خواهان مالک پلاک ثبتی . . . . . . . . .  فرعی از . . . . . . . . . . اصلی بخش . . . . . . . . . . .  بنشانی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . می باشم .
2- خوانده دعوی برابر قرارداد مورخ . . . . . . . . . . تعهد نموده است ظرف . . . .  ماه با احداث آپارتمان هایی در پلاک مرقوم یک دستگاه از آن را در طبقه . . . . . . . به مساحت . . . . . . مترمربع به مبلغ . . . . . . . . . . . ریال به اینجانب تحویل ، سپس مورد معامله را رسماََ در دفترخانه به نام اینجانب انتقال دهد .
3- مورد معامله با تاخیر احداث گردیده ، هنوز خوانده صورت مجلس تفکیکی و پایان کار ساختمان را دریافت نکرده و تعهداتش با انقضاء  تاریخ تحویل و تنظیم سند ایفاء نشده است .
4- از مبلغ مورد معامله . . . . . . . . ریال آن پرداخت شده بقیه که معادل . . . . . . . . . . . . . ریال می باشد براساس توافق طرفین موکول به تحویل گرفتن مورد معامله بوده است .
5- اینک ، اینجانب آمادگی دارم مبلغ مانده را به صندوق دادگستری و یا به خوانده بپردازم و مورد معامله را تحویل بگیرم بالاخص که ادامه وضع فعلی باعث می شود اینجانب مبالغ سنگینی هر ماهه بابت اجاره بهای محل سکونت خود بپردازم .
6- فلذا از محضر عالی صدور حکم به تحویل دادن مورد معامله در قبال واریز مانده ثمن استدعا می شود .
7- صدور دستور موقت دایر بر جلوگیری از نقل و انتقالات احتمالی وفق ماده 310 قانون آئین دادرسی مدنی ( جدید ) و خسارات دادرسی را تقاضا دارد .
8- خسارات احتمالی حسب نظر مقام عالی تودیع و در مهلت قانونی دادخواست ماهیتی راجع به تنظیم سند رسمی تقدیم خواهد شد .

لازم به ذکر است دستور موقت دستوری است که فرد خواهان می تواند از دادگاه درخواست کند تا عملی را انجام دهد و یا انجام کاری را منع نماید . دستور موقت ممکن است دستور توقیف مال باشد تا جلوی نقل و انتقال آن گرفته شود و یا انجام عملی و یا منع از امری و . . . باشد . 
دستور موقت دادگاه هیچ تاثیری در اصل دعوا ندارد و دادگاه در صورتی که فوریتی باشد این دستور را صادر می کند . که فرد خواهان می تواند درخواست دستور موقت را همزمان با خواسته خود که تحویل مورد معامله است را بدهد یا از آن صرفنظر کند .

عنوان کتاب نحوه عملی تنظیم و نگارش انواع دادخواست 
تالیف : منصور اباذری فومشی


حتما بخوانید: دادخواست چیست و نحوه تنظیم دادخواست

[تصویر:  instagram.gif]


برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت پاسخ دهند .
منبع : دادخواست تحویل مورد معامله و بدوا صدور قرار دستور موقت
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فرآیند صدور مجوز و آزمون ایجنت فوتبال فیفا motlagh 0 227 02-04-2025, 08:52 PM
آخرین ارسال: motlagh
  نحوه نصب کناف و ابزارهای مورد نیاز آن bahar_m397 0 244 01-03-2025, 05:57 PM
آخرین ارسال: bahar_m397
  همه چیز در مورد سینی کابل، ریل و بست چنگالی و تجهیزات آن sinaks 0 336 05-08-2024, 06:16 PM
آخرین ارسال: sinaks
  دوره آموزش فوتبال پایه همین حالا ثبت نام کن! برو صدور مدرک در پایان دوره Mohammadrezabagherinasab 0 394 23-05-2024, 03:07 PM
آخرین ارسال: Mohammadrezabagherinasab
  مورد قابل توجه در مد و زیبایی لی لی رز 0 398 06-05-2024, 12:05 PM
آخرین ارسال: لی لی رز
  همه چیز در مورد مهاجرت به کانادا visaprp 3 1,244 28-03-2024, 02:23 PM
آخرین ارسال: setareh.se
  سامانه پرداخت هزینه صدور گواهینامه فنی حرفه ای erv25 0 345 14-02-2024, 02:50 PM
آخرین ارسال: erv25
  سامانه صدور گذرنامه الکترونیکی gholam123 0 294 06-02-2024, 01:27 PM
آخرین ارسال: gholam123
  مدرک تحصیلی مورد نیاز برای امریه سربازی mohamadbaradaran 0 340 04-02-2024, 05:36 PM
آخرین ارسال: mohamadbaradaran
  نظرات در مورد مدارس سلام 1402 erv25 0 328 31-01-2024, 02:46 PM
آخرین ارسال: erv25

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 18-06-2025، 01:02 PM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.