25-02-2020, 04:28 AM
لوازم جانبی دوربین مدار بسته شامل چه تجهیزاتی میشود؟
لوازم جانبی شامل تمامی تجهیزات به جز دوربین و دستگاه ضبط کننده خواهد شد. این تجهیزات عبارتند از:
کابل تصویر RG59: کابل تصویر برای ارتباط دوربین به DVR در سیستم مداربسته آنالوگ مورد استفاده قرار می گیرد.
کابل شبکه: کابل شبکه برای ارتباط دوربین و دستگاه NVR یا سوئیچ در سیستم مداربسته شبکه مورد استفاده قرار می گیرد.
آداپتور یا منبع تغذیه: برای تامین ولتاژ مناسب کار خرید دوربین های مداربسته مورد استفاده قرار می گیرد.
فیش BNC: از فیش BNC برای ارتباط کابل کواکسیال و دوربین و DVR در سیستم آنالوگ استفاده می شود.
فیش آداپتوری: از فیش آداپتوری برای ارتباط راحت تر کابل برق و دوربین استفاده می شود.
فیش AV: از فیش AV برای ارتباط میکروفن و کابل کواکسیال استفاده می شود.
سوکت شبکه: از سوکت شبکه برای اتصال کابل شبکه به تجهیزات شبکه استفاده می شود.
هارد دیسک: از هارد دیسک برای ضبط تصاویر دوربین مداربسته در دستگاه ضبط کننده استفاده می شود.
باکس پلاستیکی: باکس پلاستیکی را برای قرار دادن آداپتور در کنار دوربین مورد استفاده قرار می گیرد.
داکت: داکت برای پوشاندن کابل ها در محیط های مسقف استفاده می شود.
لوله فلکسی یا فلزی: از لوله فلکسی و لوله فلزی برای پوشاندن و محافظت از کابل ها در محیط های غیر مسقف استفاده می شود.
دی وی آر (DVR)
دستگاه ضبط تصاویر دیجیتال Digital Video Recording که به اختصار DVR نامیده می شود، نظارت و کنترل بر دوربین های مداربسته آنالوگ را بر عهده دارد. این سیستم قابلیت های فراوانی شامل ضبط تصاویر با فرمت ها و کیفیت های مختلف و قابلیت های هشداری متنوع را برای دوربین های آنالوگ ایجاد می کند.
دی وی آرها تعداد مشخصی ورودی و خروجی تصویر و صدا دارند. دی وی آرهای با ۴ ورودی تصویر را دی وی آر ۴ کاناله (DVR 4CH) می نامند. تعداد کانال ها می تواند ۸ ، ۱۶ و ۳۲ نیز باشد.
انواع DVR :
صرف نظر از انواع دی وی آر (DVR) از نظر تعداد کانال که می توانند ۴ ، ۸ ، ۱۶ و ۳۲ کانال باشند، DVR های موجود در بازار در دو دسته کلی قرار می گیرند.
۱٫ کارت دی وی آر
۲٫ دی وی آرهای استندلون Standalone
۱٫ کارت دی وی آر
کارت دی وی آر یک کارت کامپیوتری است که روی کامپیوتر نصب می شود و در واقع رابط بین دوربین های مداربسته آنالوگ با سیستم کامپیوتر است. با استفاده از این کارت امکان ضبط و پردازش تصاویر در کامپیوتر به وجود می آید. این سیستم بیشتر برای مصارف کوچک و استفاده های کوتاه مدت توصیه می شود.
۲٫ دی وی آر استند الون STANDALONE
سیستم دی وی آر مستقل از کامپیوتر را سیستم استندالون می نامند. این دستگاه می تواند کوچک یا بزرگ و با قابلیت های متفاوت باشد. از آن جا که این سیستم به طور خاص برای ذخیره و کنترل فروش دوربین مدار بسته طراحی شده است استفاده از آن نسبت به نوع کارتی ارجح است.
معمولا دستگاه های دی وی آر، پورتی برای شبکه دارند که به منظور ارتباط با شبکه داخلی یا اینترنت و به ویژه در ارتباط با انتقال تصویر از طریق اینترنت مورد استفاده قرار می گیرد. دی وی آرهایی که ورودی صدا و پورت LAN داشته باشند دربازار ایران فول آپشن (Full Option) نامیده می شوند.
برخی از قابلیت های متفاوت DVR ها :
• پیغام قطعی یا خرابی دوربین
• قابلیت تشخیص حرکت
• توانایی ضبط تصاویر با فرمت ها و کیفیت های متفاوت
• ارتباط LAN یا Dial Up
• هشدار حرکت از طریق ایمیل
• امکان ارتباط با FTP
• کنترل از طریق وب
• شمارنده ورود و خروج
• تنظیم نور در نور شدید یا تاریکی مطلق
• زبان های سیستم (فارسی و …)
ان وی آر (NVR)
دستگاه کنترل و ذخیره سازی تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه Network Video Recording یا به اختصار NVR نامیده می شود. این دستگاه بر مبنای کنترل دوربین های شبکه طراحی شده و جهت کنترل دوربین های مدار بسته IP و ذخیره سازی تصاویر خروجی آنها را به کار می رود.
وظایف عمده ان وی آر (NVR) ها همانند دی وی آرها بوده و قابلیت های نسبتا مشابهی را دارا می باشند. تفاوت ها تنها در به کارگیری و نحوه ارتباطشان با دوربین هاست. برخلاف DVR ها که اتصال تصویر و صدا را به سادگی فراهم کرده اند نحوه اتصال در NVR ها تابع مستقیمی از مفاهیم شبکه های کامپیوتری است. NVR در واقع مرکز اتصال شبکه به شمار می رود و سیاست های اتصال در شبکه بر حسب نیاز با توجه به الگوی شبکه متفاوت خواهد بود.
بی ان سی (BNC)
BNC یا British Naval Connector یک نوع فیش ارتباطی است که برای اتصال کابل های کواکسیال بکار می رود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت دوربین مداربسته و نحوه خریداری انواع دوربین ها
با واحد فروش دوربین مداربسته و نصب دوربین مداربسته تماس حاصل فرمایید.
دوربین مداربسته انالوگ چیست؟
دوربین مداربسته آنالوگ (Analog CCTV) یک تجهیز الکترونیکی است که برای دریافت تصاویر و تبدیل آنها به سیگنال های الکترونیکی از آن استفاده می شود. این کار در دوربین های مداربسته به وسیله حسگر الکترونیکی دوربین یا Imaging Sensor صورت میگیرد.این حسگر میتواند یکی از انواع CCD یا CMOS باشد.
در دوربین های مداربسته آنالوگ خروجی دریافت شده توسط حسگر به یک تقویت کننده فرستاده شده و به طور مستقیم به خروجی فرستاده میشود. به همین دلیل این دوربین مدار بسته HD ها از سادگی زیادی برخوردارند و بسیار کم هزینه هستند.
سیگنال های ارسال شده توسط دوربین برای ساده سازی مطابق یکی از استانداردهای تلویزیونی رایج PAL یا NTSD به دستگاه ضبط کننده ارسال میگردد. از این طریق شما میتوانید دوربین مداربسته اچ دی و انالوگ را به طور مستقیم به تلویزیون خود وصل کرده و تصاویر آن را ببنید.
دوربین های مداربسته آنالوگ نسل قدیمی تر از سیستم های مداربسته را تشکیل می دهند که امروزه رفته رفته در حال از رده خارج شدن هستند. این دوربین ها در مقایسه با دوربین های شبکه یا دیجیتال از عیب های بزرگی برخوردارند که یکی از بزرگترین آنها محدود بودن کیفیت تصویر این دوربین هاست.
رزولوشن تصویر دوربین های مداربسته انالوگ
رزولوشن تصویر بزرگترین المان کیفیت تصویر برای خرید دوربین مداربسته اچ دی دوربین هاست. در دوربین های انالوگ این المان را با تیوی لاین نمایش میدهند. طبیعتا هر قدر تیوی لاین دوربین بالاتر باشد کیفیت تصویر ان نیز بالاتر است. بزرگترین اشکال دوربین های مداربسته انالوگ محدودیت شدید کیفیت تصویر انهاست.
دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) چیست؟
سیستم مداربسته تحت شبکه یا ای پی نوعی از سیستم فروش دوربین مداربسته اچ دی است که انتقال اطلاعات در آن بر مبنای پروتکل های شبکه صورت می گیرد. این سیستم مداربسته در مقابل سیستم مداربسته آنالوگ که شکل سنتی سیستم دوربین مداربسته را تشکیل می دهد قرار می گیرد.
دوربین مداربسته تحت شبکه ip
تاریخچه دوربین های تحت شبکه
دوربین های مداربسته تحت شبکه در مقابل دوربین های آنالوگ در صنعت مداربسته، دوربین های جدید محسوب می شوند. در طول دهه ۹۰ میلادی با پیشرفت سیستم های مداربسته قسمت های مختلف سیستم های دوربین مداربسته آنالوگ مانند تجهیزات ضبط تصاویر و پخش به دستگاه های دیجیتال تبدیل می شدند.
این دستگاه ها با توجه به قابلیت های بسیار بالایشان سیستم های آنالوگ را به سرعت به سیستم های نیمه آنالوگ تبدیل کردند. در سال ۱۹۹۶ شرکت سوئدی AXIS برای اولین بار دوربین مداربسته ای ساخت که انتقال اطلاعات آن به جای سیستم های آنالوگ بر مبنای پروتکلهای شبکه صورت می گرفت.
از آنجایی که این پروتکل ها محدودیت های تصویری سیستم های مداربسته آنالوگ را کاهش می داد این سیستم با استقبال زیادی رو به رو شد. تنها دلیل جایگزین نشدن کامل سیستم مداربسته آنالوگ با سیستم تحت شبکه بالاتر بودن قیمت آن بود.
سیستم تحت شبکه چطور کار می کند؟
همانطور که گفته شد در سیستم های دوربین مداربسته تحت شبکه ارتباط قسمت های مختلف سیستم به وسیله شبکه های کامپیوتری برقرار می شود. هر دوربین در این سیستم دارای یک سیستم عامل کوچک است که به آن امکان ورود مستقل به محیط شبکه را می دهد.
تجهیزات ضبط نیز می توانند به صورت مستقل در سیستم، تصاویر را دریافت و ضبط کنند. این موضوع انعطاف پذیری بسیار بالایی به سیستم های دوربین مداربسته تحت شبکه داده است.
چرا تجهیزات مداربسته تحت شبکه گران قیمت هستند؟
دوربین های مداربسته تحت شبکه دارای یک سیستم عامل داخلی هستند که امکان اتصال مستقل آنها به شبکه های کامپیوتری را فراهم می کند. در واقع دوربین های شبکه یک کامپیوتر کوچک در درون خود دارند که این سیستم عامل بر روی آن اجرا می شود. این موضوع باعث افزایش قیمت دوربین های تحت شبکه شده است.
چه زمانی از سیستم مداربسته تحت شبکه استفاده کنم؟
در صورتی که هزینه های مالی سیستم مداربسته برای شما مهم نیست پیشنهاد میشود همیشه از سیستم مداربسته تحت شبکه استفاده کنید. اما در صورتی که به دنبال کاهش هزینه های سیستم مداربسته خود هستید استفاده از سیستم مداربسته آنالوگ نسل جدید می تواند نیاز شما را حد زیادی پوشش دهد.
اهمیت پشتیبانی دوربین های مداربسته و سیستم امنیتی
مراقبت از دوربین های مداربسته و سیستم امنیتی و لزوم پشتیبانی مرتب و چند وقت یکبار از این سیستم ها امری است ضروری برای حفظ کارایی و کارآمدی هرچه بیشتر سیستم های دوربین مدار بسته
مراقبت از دوربین های مداربسته و سیستم امنیتی و لزوم پشتیبانی مرتب و چند وقت یکبار از این سیستم ها امری است ضروری برای حفظ کارایی و کارآمدی هرچه بیشتر سیستم و در نتیجه امنیت ما چند اصل در زندگی برای ما اهمیت ویژه ای دارد . شاید یکی از مهم ترین آنها بحث امنیت است زیرا انسان همیشه به دنبال آرامش در محیط زندگی است و این آرامش هرگز بدون امنیت معنایی پیدا نمی کند،ما همواره به دنبال برقراری امنیت برای فرزندان و اعضای خانواده مان هستیم .
یکی از ابزارهایی که در زندگی مدرن و پیشرفته امروز به کمک ما انسان ها آمده است بحث سیستم های امنیتی و علی الخصوص دوربین مداربسته است . ما در محیط مدرسه ، محیط کار و یا محیط زندگی با استفاده از این تکنولوژی تا حد به سزایی امنیت را برای خود و دیگران به ارمغان می آوریم . یکی از کاربردی ترین آنها در محیط های کاری و انبارهاست . جایی که قیمت دوربین مداربسته اچ دی بیشتر مورد سرقت واقع می شود ، و اگر سیستم های امنیتی در محیط نصب شده باشد یا به وسیله هشدار یا ضبط تصاویر این امکان را به ما می دهد تا بدون صرف نیرو و توان انسانی از وقوع چنین مواردی پیشگیری کنیم.
حال که بحث لزوم استفاده از این سیستم در زندگی امروزی برای ما آشکار شده است بهتر است تا به بحث پشتیبانی و مراقبت و نگهداری از این سیستم ها نیز بپردازیم . برای مثال : اگر شما در محیطی سیستم اتفاء حریق نصب کرده باشید تا در هنگام وقوع حادثه از آن جلوگیری کند . اما در آن زمان و به هنگام نیاز این سیستم از کار افتاده باشد و کارایی خود را به آن نحوی که هست انجام ندهد ، چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
مسلما آتش سوزی روی داده و خسارت جبران ناپذیری به ما وارد خواهد آورد . اما راه حلی که برای این موضوع در پیش روی ماست بحث مراقبت ، نگهداری و پشتیبانی در این زمینه است که باید از طرف شرکتی که این سیستم را راه اندازی کرده است صورت بپذیرد .
این مراقبت ها می تواند به صورت ماهانه و نصب دوربین مداربسته اچ دی یا سالانه باشد . که بسته به نیاز و نوع سیستم متغییر است . پس نباید فراموش کنیم که هر سیستم و یا وسیله ای که از آن استفاده می کنیم نیاز به مراقبت و نگهداری دارد تا بتواند کارایی لازم را به وقت نیاز برای ما داشته باشد.
انواع دوربین مداربسته
از نظر نوع سیگنال:
-دوربین های آنالوگ
-دوربین های ip (آی پی تحت شبکه)
-دوربین های دو منظوره
از نظر شکل ظاهری و کاربرد متناظر:
-دوربین های دام dome
-دوربین های صنعتی
-دوربین های مینیاتوری
-دوربین های مادون قرمز ir
-دوربین های اسپید دام (دوربین های چرخشی ptz)
از نظر قاب و پوشش:
-دوربین های ضد آب قاب بزرگ (پمپ بنزینی)
-دوربین های مخفی
-دوربین های قاب فانتزی
دوربین های آنالوگ
دوربین مداربسته,انواع دوربین مداربسته,کاربردهای دوربین مداربسته
این دوربین ها نسل ابتدایی پخش دوربین مداربسته اچ دی دوربین های مداربسته می باشند که برای دریافت و ارسال اطلاعات صدا و تصویر از امواج آنالوگ استفاده می کنند.صدا و تصویر این دوربین ها هر یک توسط کابل دورشته ای جداگانه منتقل می شوند که یک رشته از سیم ها نقش جلوگیری از نویز بر سیم اصلی را ایفا می کند. کابل متداول برای تصویر این دوربین ها کابل کواکسیال rg59 است گرچه ارتباط تصویر این دوربین ها با کابل های مختلف بر حسب نیاز امکان پذیر است.
کیفیت این دوربین ها همانگونه که از نامشان پیداست تابعی از امواج آنالوگ است. امواج آنالوگ همواره در معرض نویز قرار دارد. نویز های مختلف الکترومغناتیسی و نویز های ناشی از نوسانات برق همواره یکی و برای دوربین مداربسته آی پی از تهدیدات جدی بر کیفیت دوربین های مداربسته آنالوگ می باشند. به همین دلیل استفاده از کابل ها و تجهیزات با کیفیت بالا روی کیفیت تصویر در این نوع دوربین ها تاثیر بسزایی دارد.
زمانی که نیاز به ارسال تصاویر و صدا بصورت بی سیم باشد این دوربین ها ضعف بزرگی از خود نشان میدهند. اگر قرار باشد تصاویر به همان صورت آنالوگ انتقال یابند باید از محدوده فرکانس امواج آنالوگ استفاده شود و این مسئله کیفیت تصویر را بیش از پیش تحت تاثیر امواج نویز و تداخلی قرار می دهد. ضمن اینکه امکان رصد کردن تصاویر در محدوده برای هر کس دیگر بسادگی فراهم می شود. بنابراین خرید دوربین مداربسته آی پی هیچوقت نمی تواند راه امن و مطمئن برای ارسال تصاویر آنالوگ باشد.
برای ضبط تصاویر آنالوگ نیز چاره ای از روی آوردن به سیستم دیجیتال نیست. بنابراین در نهایت باید تصاویر آنالوگ به دیجیتال تبدیل شوند. بدین منظور از دستگاه “ضبط تصاویر دیجیتال” dvr استفاده می شود. دی وی آر ها دستگاه های مختص ضبط و کنترل تصاویر دوربین های آنالوگ هستند. این دستگاه امکان کنترل و ارتباط دیجیتال با شبکه را نیز فراهم می کند.
به دلیل قیمت پایین تر دوربین های آنالوگ نسبت به فروش دوربین مداربسته آی پی و دوربین های دیجیتال این دوربین ها به عنوان دوربین های مداربسته رایج در بازار ایران شناخته می شوند. گرچه اخیرا بازار به سمت دیجیتال شدن پیش می رود و بسیاری از سازمان ها به سوی دوربین های ip متمایل شده اند اما هنوز سرعت جایگزینی این نسل قبلی دوربین ها با نسل جدید دوربین های دیجیتال کند است.
مزایای دوربین های آنالوگ:
-قیمت پایین
-تنوع گسترده در بازار ایران
-سادگی نصب نسبت به دوربین های دیجیتال
معایب دوربین های آنالوگ:
-کیفیت آنالوگ : کیفیت پایین تر نسبت به دیجیتال
-امکان نویز پذیری: به دلیل استفاده از سیستم آنالوگ
-هزینه بالای سیم کشی
-ارتباط بیسیم با کیفیت پایین و نا امن
همانگونه که اشاره گردید هنوز دوربین های آنالوگ در بازار ایران به عنوان دوربین های مداربسته متداول بکار می روند. شاید بتوان یکی از دلایل عمده آن را عدم نیاز به دانش شبکه ای دانست. بسیاری از شرکت ها کارمندان خود را تنها به منظور راه اندازی و نصب دوربین های آنالوگ آموزش می دهند و از آموزش های نسبتا پیچیده شبکه ای در مورد دوربین های دیجیتال صرف نظر می کنند. لذا همچنان تقاضای دوربین های آنالوگ در بازار ایران بسیار بالاتر از دوربین های ip و تحت شبکه است.
همین امر واردکنندگان دوربین های مداربسته را نیز به واردات بیشتر دوربین های آنالوگ نسبت به دوربین های دیجیتال سوق می دهد. در هر حال یکی از مزایای اصلی دوربین های آنالوگ قیمت پایین تر آنهاست. گرچه همین قیمت پایین در پروژه های بزرگ در بالابودن هزینه های سیم کشی گم می شود. توجه به این اصل که هر قیمت دوربین مداربسته آی پی دوربین با یک سیم جداگانه به دستگاه کنترل کننده وصل می شود و این خود با افزایش تعداد دوربین ها و مسافت بالای بین دوربین ها هزینه هنگفتی را سبب می شود.
دوربین های آی پی تحت شبکه
دوربین های ip نسل جدید دوربین های مداربسته هستند. امروزه بازارهای جهانی تمایل زیادی به دوربین های دیجیتال نشان داده است. این دوربین ها همانگونه که از نامشان پیداست از امواج کاملا دیجیتال برای تحلیل و ارسال داده های تصویر و صدا استفاده می کنند. یعنی برخلاف دوربین های آنالوگ، این دوربین ها از همان ابتدای دریافت تصاویر امواج را دیجیتال می کنند. ضمن بکارگیری از امواج دیجیتال ، آنها تحت بستر شبکه کنترل و مرتبط می شوند. هر دوربین همانند یک وسیله در شبکه عمل می کند و نصب دوربین مداربسته آی پی به وسیله شناسه شبکه ip و در قالب الگوها و قوانین شبکه به مرکز کنترل متصل می گردد.
دوربین مداربسته,انواع دوربین مداربسته,کاربردهای دوربین مداربسته
همین ویژگی تحت شبکه بودن در دوربین های مداربسته ip برای آنها مزایای زیادی را به همراه می آورد.
مزایای دوربین های آی پی
-کیفیت بالای تمام دیجیتال
-امکان استفاده بهینه از کابل های ارتباطی
–امکان ارتباط بیسیم با امنیت و کیفیت بالا
-امکان ارسال همزمان تصویر،صدا و برق در بستر شبکه
معایب دوربین های آی پی
-قیمت بالای دوربین ها
-محدودیت پهنای باند
دوربین های تحت شبکه ارتباط نزدیکی با شبکه جهانی اینترنت دارند. می توانند از شبکه داخلی به شبکه اینترنت متصل شوند و یا حتی مستقل از شبکه داخلی به اینترنت مرتبط شده و از آن طریق کنترل شوند.
برای ضبط تصاویر آنها دیگر نیازی به dvr نیست بلکه یک دستگاه که تنها ارتباط شبکه ای ایجاد کرده و داده های دوربین های آی پی را ذخیره کند کافی است. به همین دلیل مفهوم ضبط دیجیتال جای خود را به مفهوم کاربردی تر ضبط شبکه می دهد. دستگاه ضبط تصاویر دیحیتال nvr بدین منظور مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربرد دوربین های مداربسته ip آنجا نمود روشنی پیدا می کند که در پروژه های بزرگ بهینه سازی سیستم یک امتیاز محسوب می شود. اینکه چگونه تصاویر با حداقل کابل ارتباطی و با بالاترین کیفیت ممکن به مرکز نظارتی منتقل شود تنها از سیستم های تحت بستر شبکه بر می آید. امروزه یکی از دغدغه های مردم، عدم تمایل به وجود هرگونه سیم ارتباطیست. به همین دلیل است که شرکت های جهان تمام تلاش خود را بر ارتباطات بیسیم متمرکز می کنند.
در سیستم های مداربسته آنجا که نیاز به کابل ارتباطی است دوربین های تحت شبکه می توانند با ارتباطات سری و شبکه ای از افزایش تعداد سیم جلوگیری کنند. حال آنکه در بسیاری از مواقع در دوربین های شبکه می توان از ارتباط کاملا بی سیسم استفاده کرد.
ارتباط دوربین های مداربسته بیسیم از طریق ip بسیار مطمئن تر و امن تر است. برخلاف دوربین های آنالوگ که نگرانی است ربوده شدن تصاویر توسط هر فرد مبتدی توسط دریافت امواج آنالوگ وجود داشت در سیستم های بستر شبکه امکان کد گذاری امنیت بالایی را برای آن فراهم می کند. ضمن اینکه ارتباط بیسیم دیجیتال و تحت شبکه بدون افت کیفیت تصویر و صداست و امواج نویز بر کیفیت تصویر بی تاثیر است.
بحث دوربین های تحت شبکه آی پی همسان با بحث بر سر شبکه های کامپیوتری بسیار گسترده و پیچیده است. اما ارتباط شبکه با دوربین های آی پی هر پیشرفت مرتبط با شبکه را نیر بر دوربین ها لحاظ می کند. از آن جمله می توان به یکی از آخرین پیشرفت های شبکه یعنی power ove ethernet یا به اختصار poe اشاره کرد که این قابلیت پخش دوربین مداربسته آی پی دوربین های آی پی را نیز شامل شده است.
poe برق را در بستر شبکه می فرستد و از کابل برق جداگانه فاکتور می گیرد. در واقع دوربین های مداربسته ip با قابلیت poe تصویر ، صدا و برق را تنها از طریق همان کابل شبکه منتقل می کنند. که این یک مزیت برای سیستم های تحت شبکه بشمار می رود.
دوربین های دومنظوره
این دوربین ها در واقع دوربین های آنالوگی هستند که پرت خروجی شبکه نیز در آنها تعبیه شده است. کیفیت آنها آنالوگ است و امکان استفاده از آنها بصورت دوربین آنالوگ و یا دوربین تحت شبکه وجود دارد.
استفاده از این دوربین ها تنها زمانی توصیه می شود که سیستم مداربسته از نوع آنالوگ بوده اما اتصال یک یا چند دوربین بصورت مستقیم به شبکه مورد نیاز است.
دوربین های دام dome
معنی لغتی کلمه دام dome گنبد است. در واقع دوربین دام به معنی دوربین گنبدی شکل بوده و عنوان دوربین های سقفی نیز درباره آنها بکار میرود. این دوربین ها بیشتر برای نصب بر روی سقف طراحی شده و در اشکال فانتزی و متفاوتی در بازار موجود است. صرف نظر از قابلیت دید در شب و یا نوع لنز یا نوع امواج به کلیه دوربین های سقفی گنبدی شکل دوربین دام گفته می شود.
دوربین های صنعتی
استفاده از این دوربین ها برخلاف نامشان در بازار ایران، منحصر به مصارف صنعتی نیست. این دوربین ها که نام اصلیشان دوربین های بادی body camera می باشد دوربین های مکعب مستطیل شکلی هستند که معمولا قابلیت نصب لنز بصورت جداگانه روی آنها تعبیه شده است. از آنجا که سایر دوربین ها قابلیت سوار شدن لنز یا تعویض آن را ندارند از این دوربین ها بیشتر در جاهایی استفاده می شود که زوم یا فکوس مطلوب باشد.
دوربین های صنعتی با قاب و یا بدون قاب در داخل و یا خارج ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند.
دوربین های مینیاتوری
دوربین های مینیاتوری یا mini camera همانگونه که از نامشان پیداست دوربین های مداربسته کوچک متداول در بازار هستند. از این دوربین ها بیشتر به عنوان دوربین های مخفی استفاده می شود. معمولا آنها را در جایی که می خواهند دوربین نامحسوس باشد بکار می گیرند.
دوربین های آی آر
به کلیه دوربین ها که از نور مادون قرمز برای تشخیص تصاویر استفاده می کنند دوربین های اینفرارد یا ir گفته می شود. در دوربین های مداربسته از این تکنولوژی بیشتر برای تشخیص تصاویر در تاریکی استفاده می شود. معمولا تعدادی led در اطراف لنز این دوربین ها نصب شده و بوسیله یک سنسور نور در تاریکی روشن می شوند.
دوربین های اسپیددام چرخشی
دوربین های چرخشی یا speed dome و یا ptz به کلیه دوربین های مداربسته گفته می شود که قابلیت چرخش دوربین در جای خود بوسیله کنترل کننده یا اتوماتیک فراهم شده باشد. از این دوربین ها بیشتر در مواقعی استفاده می شود که نیاز است که فرد تصاویر دوربین مداربسته را همزمان نظارت کند. از اینرو فرد می تواند با استفاده از قابلیت ptz سیستم های مداربسته ، دوربین را به هر جهت که می خواهد بچرخاند و در هر جا که می خواهد زوم کند. دوربین های اسپید دام به دلیل تعبیه شدن موتور روی آنها از قیمت بالاتری نسبت به سایر دوربین های مداربسته برخوردارند.
دوربین های ضد آب
به هر دوربین مداربسته که قاب آنها طوری طراحی شده باشد که از نفوذ آب به آن جلوگیری کند دوربین های ضد آب می گویند. ممکن است خود لنز نیز ضد آب (واتر پروف) طراحی شود اما در بیشتر موارد این قاب دوربین است که به عنوان ضد آب شناخته می شود. دوربین هایی که باید در فضای باز استفاده شوند و یا به اصطلاح دوربین های out door می بایست از قاب های ضد آب استفاده کنند.
دوربین های مخفی
دوربین های مداربسته مخفی می توانند در هر شکل و اندازه وجود داشته باشند. از آنجا که استفاده از دوربین های مخفی کاملا ابتکاری می باشد می توان آنها را در هر جای ممکن جاسازی کرد. انواع پیش ساخته آنها در قاب های مختلفی مثل قاب سیستم اطفاء یا قاب زنگ ، ساعت دیواری ، پریز برق موجود است. معمولا از دوربین های مینیاتوری به عنوان دوربین های مخقی استفاده می شود.
تجهیزات دوربین مداربسته
در این بخش به معرفی و بررسی برخی از تجهیزات و لوازم جانبی دوربین های مدار بسته می پردازیم.
dvr چیست ؟
دستگاه ضبط تصاویر دیجیتال digital video recording که به اختصار dvr نامیده می شود یک سیستم نظارت و کنترل بر دوربین های مداربسته آنالوگ است. این سیستم قابلیت های فرآوانی را برای دوربین ها فرآهم می کند. از ضبط تصاویر با فرمت های تصویری و کیفیت های مختلف تا قابلیت های هشداری متنوع. ارتباط با شبکه و بکارگیری نرم افزارهای کاربردی.
دی وی آر ها شامل تعداد محدودی ورودی و خروجی تصویر و صدا هستند و همین محدودیت تعداد ورودی ها آنها را دسته بندی کرده است. دی وی آر های با ۴ ورودی تصویر را دی وی آر ۴ کانال (dvr 4ch) می نامند. به پخش دوربین مداربسته وای فای همین ترتیب تعداد کانال ها می تواند ۸ ، ۱۶ و ۳۲ باشد. دی وی آر های رایج در بازار از ۳۲ فراتر نمی روند. اینها استاندارد های ورودی تصاویر هستند گرچه ممکن است برخی از شرکت ها خصوصا شرکت های چینی تعداد ورودی های متفاوتی برای محصولات خود در نظر بگیرند.
انواع dvr :
صرف نظر از انواع دی وی آر از نظر تعداد کانال که می توانند ۴ کانال ، ۸ کانال ، ۱۶ کانال ، ۳۲ کانال و یا… باشند ، dvr های موجود در بازار در دو دسته کلی نیز تقسیم بندی می شوند.
-دی وی آر های استندلون standalone
-کارت دی وی آر
کارت dvr:
کارت dvr یک کارت کامپیوتری است که در دو حالت داخلی (اینترنال) یا خارجی (اکسترنال) بر روی کامپیوتر نصب می گردد. کارت دی وی آر در واقع رابط بین دوربین های مداربسته آنالوگ با سیستم کامپیوتر است. مابقی وظایف را کامپیوتر انجام می دهد. اطلاعات نیز درون کامپیوتر ذخیره می شود.
این سیستم بیشتر برای مصارف کوچک و استفاده های کوتاه مدت توصیه می شود. اشاره به این نکته که یک کامپیوتر را باید برای استفاده از این کارت در نظر گرفت ضمن اینکه برای کارایی و امنیت بیشتر می بایست از استفاده های دیگر با کامپیوتر پرهیز شود هزینه های بالای برق که همزمان بخش های مختلف پی سی مورد استفاده قرار می دهند همگی بازار را به استفاده از سیستم های مستقل دی وی آر سوق می دهد.
دی وی آر استندلون standalone:
سیستم dvr مستقل از کامپیوتر را دی و آر استندالون می نامند. این برای پخش دوربین مداربسته وایرلس دستگاه که معمولا در اندازه های متفاوتی در ابعاد دی وی دی پلیر تا کیس کامپیوتر در بازار موجود است بر حسب نیاز می تواند کوچک یا بزرگ و با قابلیت های متفاوت باشد. از آنجا که این سیستم بطور خاص برای ذخیره و کنترل دوربین های مداربسته طراحی شده است استفاده از آن در مقابل نوع کارت کامپیوتر دی وی آر ترجیح داده شده و توصیه میگردد.
همانگونه که اشاره گردید تعداد کانال dvr ها از روی تعداد ورودی تصویر تعیین می شود حال آنکه دی وی آر ها می توانند دارای تعداد کانال متفاوت ورودی برای صدا باشند. در بازار این دستگاه ها ممکن است هیچ ورودی صدا نداشته باشند و یا یک یا چند ورودی صدا در آنها تعبیه شده باشد.
معمولا دستگاه های دی وی آر ، پرتی برای لن lan شبکه دارند که به منظور ارتباط با شبکه داخلی یا اینترنت و بخصوص در مبحث انتفال تصویر روی اینترنت استفاده می شود. دی وی آر هایی که ورودی صدا و پرت lan داشته باشند در بازار ایران اصطلاحا فول آپشن (full option) می نامند.
گرچه قابلیت های dvr ها متفاوت است و در بین فول آپشن ها نیز گزینه ها بسیار متنوع خواهند بود.
برخی از قابلیت های متفاوت dvr ها:
-هشدار قطع یا خرابی دوربین
-قابلیت حسگر حرکت motion detection
– قابلیت ضبط تصاویر با فرمت های مختلف و کیفیت های متفاوت
-ارتباط lan یا dial up
-هشدار حرکت از طریق ایمیل
-امکان ارتباط با ftp
-کنترل از طریق وب
– شمارنده ورود و خروج counter
-تنظیم نور در نور شدید یا تاریکی مطلق
-زبان های سیستم (فارسی و …)
nvr چیست ؟
دستگاه کنترل و ذخیره سازی تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه ip را network video recording یا به اختصار nvr می نامند. این دستگاه بر مبنای کنترل دوربین های شبکه طراحی شده و مدل های مختلف آن در ابعاد مختلف موجود است. این سیستم امکان کنترل دوربین های ip و ذخیره سازی تصاویر آنها را فراهم می کند.
وظایف عمده ان وی آر ها همانند دی وی آر ها بوده و قابلیت های نسبتا مشابهی را دارا می باشند. تفاوت ها تنها در بکارگیری و نحوه ارتباطشان با دوربین هاست. برخلاف dvr ها که اتصال تصویر و صدا را بسادگی فراهم کرده اند نحوه اتصال در nvr ها تابع مستقیمی از مفاهیم شبکه های کامپیوتریست. nvr در واقع مرکز اتصال شبکه بشمار می رود و سیاست های اتصال در شبکه بر حسب نیاز با توجه به الگوی شبکه متفاوت خواهد بود.
bnc
bnc یا british naval connector نوعی فیش ارتباطیست که به منظور اتصال کابل های کواسیال بکار می رود. این اتصال دهنده ها برای کابل های کواکسیلی از قبیل rg59، rg58 تا rg179 و rg316 مناسب هستند.
بی ان سی ها در زمینه های متفاوتی از جمله تجهیزات رادیویی،تلویزیونی،تجهیزات آزامایشگاهی، سیگنال های ویدیویی و همچنین برخی شبکه های کامپیوتری بکار برده می شوند. همچنین این اتصال دهنده ها فیش های متداول برای ارتباط دوربین های مداربسته آنالوگ هستند.
همانند سایر اتصال دهنده ها bnc ها نیز بصورت نری و مادگی با یکدیگر متصل می شوند شامل یک پین داخلی و یک فک دوار چرخنده می باشند. بدنه چرخشی بی ان سی نر در بی ان سی ماده با چرخشی ۱۸۰ درجه قفل می شود.طراحی داخلی bnc ها سبب اتصال قفل شونده و مطمئن شده است.
bnc های موجود در بازار بسته به نوع اتصال آنها با کابل و همچنین ابزار اتصال دهنده آنها در انواع مختلفی یافت میشوند. از آن جمله می توان به بی ان سی های پیچی ، بی ان سی های فنری، بی ان سی های پرسی و… اشاره کرد.
برای اتصال بی ان سی های پرسی به کابل کواکسیال ابزار پرس بی ان سی نیاز است اما برای بی ان سی های پیچی یک پیچ گوشتی ریز کفایت می کند. که البته نیاز به توضیح نیست که اتصال بی ان سی های پرسی مطمئن تر می باشد.
راهنمای انتخاب لنز مناسب
یکی از دغدغه ها هنگام نصب دوربین مدار بسته خصوصا دوربین های صنعتی ،انتخاب نوع لنز مناسب برای محل و هدف مورد نظر است. اینکه چه لنزی را برای زوم و فوکوس روی بخشی خاص از محیط انتخاب کنیم.
همانطور که میدانید لنزها در اندازه های متفاوتی در بازار موجودند. که متداولترین آنها لنزهای ۴٫۳ ، ۶ ، ۸ ، ۱۲ و یا ۱۶ میلیمتری هستند.
در تصاویر زیر دوربین در موقعیت یکسان و فاصله ۱۰ متری برای خرید دوربین مداربسته وایرلس از ساختمان روبرو نصب شده است. با تغییر لنزها تصاویر را با هم مقایسه می کنیم. با توجه به تصویر مربوط به لنز ۴٫۳ میلیمتری ، واضح است که برای دید کاملتر باید این لنز را انتخاب کنیم. هرچه به لنز ۱۶ میلیمتری پیش می رویم زوم بیشتر شده و دامنه دید کمتر میشود.
نحوه نصب هارد در DVR و NVR
نحوه نصب هارد در دستگاه DVR و NVR هر دو تقریبا یکسان است. در این مطلب به آموزش نحوه نصب هارد دیسک در DVR می پردازیم.
نکته: مهمترین نکته پیش از نصب هارد در DVR اطلاع از این موضوع است که هارد نصب شده در DVR از نوع اینترنال می باشد.
نحوه نصب هارد در DVR و NVR
مراحل نصب هارد دیسک در DVR
ابتدا بدنه دستگاه DVR را باز کنید. در داخل جعبه DVR بعضی از وسایل نصب هارد دیسک قرار دارد. این وسایل شامل کابل SATA (یک کابل قرمز رنگ) و پیچ های مربوط به بستن هارد می شود.
پس از باز کردن کامل بدنه برد اصلی دستگاه DVR را میبینید. بر روی برد اصلی دستگاه شما میتوانید پورت های ساتا را ببینید (این پورتها به شکل L کشیده هستند) همچنین سیمهایی با زنگهای زرد، قرمز و سیاه داخل بدنه وجود دارد که از آن باید برای تغذیه هارد استفاده کنید.
کابل SATA را به برد DVR و سپس به هارد دیسک وصل کنید. (شکل پورتها به صورتی است که امکان اشتباه وصل کردن انها وجود ندارد) سپس کابل تغذیه را که در داخل DVR وجود دارد به هارد دیسک وصل کنید.
پس از اطمینان از درست وصل شدن کابلها، هارد را بر روی جای پیچ های موجود کف بدنه DVR قرار دهید. این پیچ ها معمولا چهار پیش به ازای هر هارد دیسک هستند. برای بستن پیچ ها باید فروش دوربین مداربسته وایرلس دستگاه را بلند کرده و پیچ ها را از زیر دستگاه ببندید.
پس از بستن پیچ های هارد دستگاه را روشن کنید. در صورتی که تمام مراحل را به درستی انجام داده باشید باید در منوی هارد دیسک، هارد شما به درستی شناخته شده باشد.
در صورت شناسایی هارد درب دستگاه DVR را ببندید.
در منوی هارد دیسک بر روی قسمت فرمت کلیک کنید تا هارد فرمت شود. پس از فرمت شدن هارد، امکان استفاده از آن فراهم می شود و ضبط دستگاه شروع خواهد شد.
در صورت نشناختن هارد چه کنیم؟
در صورتی که دستگاه شما هارد را نمی شناخت ممکن است یکی از اتفاقات زیر رخ داده باشد:
پورت های روی هارد و مادربرد را چک کنید و از درست وصل بودن انها اطمینان حاصل کنید.
کابل ساتای هارد SATA را عوض کنید. گاهی ممکن است کابل موجود در DVR مشکل داشته باشد.
ممکن است هارد شما دچار مشکل شده باشد.گاهی مشکل هارد با فرمت کردن نرم افزاری رفع می شود در غیر این صورت باید آن را تعمیر یا تعویض کنید.
ممکن است هارد شما بر روی DVR قابل پشتیبانی نباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت دوربین مدار بسته و نحوه خریداری انواع دوربین ها
با واحد فروش دوربین مدار بسته و نصب دوربین مدار بسته تماس حاصل فرمایید.
شرکتها و صاحبان کسبوکار، دیتکس را برای خدمات دوربین مداربسته انتخاب میکنند؟ دفاتر فنی و شرکت های زیادی در زمینه نصب دوربین مداربسته در تهران و دیگر شهرها هستند که قیمت دوربین مداربسته وایرلسخدمات مختلفی را از فروش تجهیزات دوربین مداربسته تا راه اندازی آنها در قیمت و کیفیت های مختلفی ارائه می دهند کیفیت و گارانتی معتبر خدمات ما، بسیاری از اصناف،مدیران مشاغل و سازمان ها دیتکس را برای خرید تجهیزات، نصب و راه اندازی دوربین مداربسته انتخاب می کنند. جلب اعتماد مدیران سخت گیر شرکت ها برای نصب دوربین مداربسته،حاصل تلاش، مشتری مداری و ارائه خدمات با کیفیت ممتاز در خدمات دوربین مداربسته به آنها می باشد و این اعتماد به راحتی به دست نیامده است.
ما در دیتکس معتقد هستیم که یک شرکت نصب دوربین مداربسته، باید خدماتی از قبیل فروش تجهیزات، نصب دوربین مدار بسته و امور انتقال تصویر، فقط یکبار برای همیشه به گونه ای ای اجام شود که مشتری از اینکه دیتکس را برای خدمات دوربین مداربسته انتخاب کرده است، احساس پشیمانی نکند.
علاوه بر گارانتیهای مرسوم شرکتهای سازنده، شرکت دیتکس خود نیز تجهیزات دوربین مداربسته که برای مشتری مورد استفاده قرار میگیرد را گارانتی میکند تا هنگام پروژه نصب دوربین مدار بسته، خیال مشتری بابت کیفیت تجهیزات بکار رفته راحت باشد.این افتخار را داریم که از پیشگامان ممتاز خدمات دوربین مداربسته و سیستم های حفاظتی هستیم و رضایت مشتریان خود را گواه بر کیفیت خدمات خود میدانیم.
خدمات دوربین مدار بسته دیتکس
سازمان ها، بانک ها، و ادرات : سازمان ها و ادارات دولتی و خصوصی میبایست با نصب دوربین مدار بسته طبق استانداردهای روز، تدابیر شدید امنیتی را برای مجموعه خود پیاده سازی کنند و نظارت کاملی روی محیط داشته باشند. حفاظت از اسناد و مدارک، کنترل ورود و خروج کارمندان، مشتریان و ارباب رجوع یکی از اهداف نصب دوربین مداربسته وایرلس در این نوع ارگان ها می باشد.
کارخانه ها و مراکز تولیدی صنعتی : کارخانه ها که قصد دارند مجموعه خود را تحت محافظت و نظارت داشته باشند، با نصب دوربین مداربسته می توانند تا حد قابل توجهی رفت و آمد پرسنل و کارگران یا واحدهای مختلف کارخانه مخصوصا انبارها را کنترل و مدیریت کنند. همچنین با توجه به محیط کارخانه ها، جنس بدنه تجهیزات دوربین مداربسته میبایست از حداکثر مقاومت در برابر ذرات آلاینده و گرد و غبار برخوردار باشند.
منازل، فروشگاه ها و مراکز خرید : با نصب دوربین مداربسته و بهرهمندی از تکنولوژی انتقال تصویر روی موبایل می توانند قدم محکمی برای ارتقای سطح امنیت خود بردارند. هزینه نصب دوربین مدار بسته در منزل به گونه ای است که کلیه شهروندان و صاحبان فروشگاه ها به منظور تامین امنیت و کنترل ساختمان، میتوانند از خدمات نصب دوربین مداربسته دیتکس بهره ببرند.
خدمات راه اندازی تجهیزات دوربین مدار بسته دیتکس چه ویژگی هایی دارند؟
بازدید و بررسی محل : به منظور برآورد دقیق قیمت دوربین مداربسته ، کارشناسان شرکت دیتکس به محل اعزام می شوند و پکیج دوربین مدار بسته را با توجه به نیازها و اهداف مشتریان، به آنها پیشنهاد می دهند. پیش از خرید دوربین مدار بسته، کارشناسان و تکنسین های دیتکس نقاط تحت پوشش تجهیزات دوربین مداربسته را مورد آنالیز قرار میدهند و مقدار کابل و تعداد تجهیزات مورد نیاز را جهت تامین، فروش دوربین مدار بسته تعیین می کنند.
ارائه راهکار : مهندسین دیتکس پس از بررسی و بازدید از محل، بر اساس شرایط محیط، اهداف و نیازهای مشتری، بهترین استراتژی های مناسب نصب دوربین مداربسته را ارائه می کنند تا کلیه نقاط مهم و حساس مورد نیاز مشتری تحت پوشش تجهیزات دوربین مداربسته قرار بگیرد. همچنین مناسب ترین راهکارهای انتقال تصویر دوربین های مداربسته روی تلفن همراه، به مشتری ارائه می شود تا در هر نقطه ای از دنیا که به اینترنت دسترسی داشته باشند بتوانند شرکت خود را بصورت انلاین مشاهده کنند.
راه اندازی و نصب : بر اساس اطلاعات بدست آمده از اهداف و نیازهای مشتری و همچنین آنالیزهای صورت گرفته از محل نصب دوربین مداربسته، کارشناسان اقدام به نصب و راه اندازی دستگاه های امنیتی میکنند. کلیه تجهیزات دوربین مداربسته قبل نصب، کاملا تست می شود و دارای گارنتی های معتبر نیز می باشند. بر همین اساس خدمات نصب دوربین مداربسته دیتکس در راستای احترام به حقوق مشتریان، همراه با باکیفیت ترین تجهیزات ارائه می شود.
ارائه گزارش : کارشناسان شرکت دوربین مداربسته دیتکس بدون اطلاع قبلی و تایید مشتری، فعالیتی را انجام نمی دهد؛ لذا کلیه اقدامات مربوط به نصب دوربین مدار بسته پیش از اجرایی شدن می بایست گزارش فنی آن در قالب مستندات به مشتری ارائه شود و پس از تایید و موافقت مشتری، امور اجرایی نصب و راه اندازی تجهیزات دوربین مداربسته انجام می گیرد. گزارش دهی خدمات نصب دوربین مداربسته در کلیه مراحل آن خواهد بود و به منظور کسب اعتماد و رضایت مشتریان صورت می پذرید.
رضایتنامه : کلیه مراحل خدمات نصب دوربین مدار بسته تحت نظارت، بازرسی و پیگیری های واحد مراقبت از مشتریان دیتکس انجام می گردد و در بازه های زمانی منظم نیز میزان رضایت مشتری از کیفیت خدمات و پخش دوربین مدار بسته وایرلس توسط این شرکت ثبت می شود.
رضایتنامه های مشتریان برای شرکت دوربین های مدار بسته دیتکس بسیار مهم و افتخار آمیز می باشد و بر همین تمام تلاش خود را میکنیم که پروژه نصب دوربین مداربسته را با کیفیت ممتاز به مشتری ارائه دهیم.
بعد از سفارش خدمات دوربین مدار بسته
شهروندان عزیز جهت سفارش نصب دوربین در منزل، و مدیران گرامی شرکت ها، سازمان ها و مشاغل جهت برخورداری از خدمات گسترده نصب دوربین مداربسته دیتکس می توانند با استفاده از پنل «تماس با ما» اطلاعات شرکت و شماره های تماس را مشاهده کنند تا کارشناسان ما شما را در نحوه انتخاب و سفارش راهنمایی کنند و تاریخ ملاقات را تعیین کنند.
تیم مهندسین دیتکس به دفتر و یا محل فعالیت شما اعزام می شوند و در طی جلسه ای، کلیه نیازها و اهداف امنیتی شما از نصب تجهیزات دوربین مداربسته مورد بررسی قرار می گیرد. سپس کارشناسان از محل بازدید می کنند تا تعداد تجهیزات، متراژ کابل ها و نقاط تحت پوشش برای نصب دوربین مداربسته را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند.
بر اساس اهداف و نیازهای مشتری، بهترین تجهیزات دوربین مداربسته که متناسب با محیط آنها در محل باشد را مشاوره و پیشنهاد میدهد و در صورت درخواست کارفرما، پروسه انتقال تصویر روی گوشی های موبایل آنها نیز به سرعت و در بالاترین سطح امنیتی به کارفرما ارائه می شود.
شرکت دوربین مدار بسته دیتکس با تکیه بر اصل مشتری مداری و ارائه ممتاز خدمات نصب دوربین مدار بسته، کلیه فعالیت های اعم از فروش دوربین مداربسته تا نصب و انتقال تصویر را همراه با مستندات و گزارش های فنی مفصل به مشتریان ارائه می دهد.
دوربین مدار بسته وای فای چیست و مراحل نصب دوربین مدار بسته wifi به چه صورت است ؟
دوربین مداربسته وای فای دوربینی است که در آن انتقال اطلاعات(تصویر و صدا ) از طریق شبکه صورت گرفته و در حالت شبکه وای فای، انتقال اطلاعات به صورت بی سیم است درواقع دوربین های وایرلس مانند دوربین مداربسته معمولی هستند، با این تفاوت که این نوع دوربین ها از طریق شبکه اینترنت و اتصال وای فای، تصاویر ضبط شده را به لپ تاپ، موبایل و یا رایانه شخصی انتقال میدهند.
دوربینهای مداربسته وای فای بسیار پرطرفدار هستند زیرا اجازه دسترسی از راه دور به سیگنال تصویری و خارج از شبکه را میسر میسازند
تفاوت دوربین مداربسته وای فای و دوربین مدار بسته بی سیم (Wireless)
در بسیاری از منابع دوربین مدار بسته wifi را همان دوربین بی سیم معرفی می کنند. اما لازم به ذکر است که دوربین های وای فای در واقع زیر مجموعه ای از دوربین های مداربسته با تکنولوژی بی سیم هستند. زیرا برخی از دوربین های آنالوگ قدیمی نیز دارای تکنولوژی بی سیم یا وایرلس می باشند.
این دوربین ها برای ارسال تصاویر از امواج رادیویی در یک فرکانس مشخص و در محدوده ۲٫۴ یا ۵٫۸ مگاهرتز استفاده می کنند . این دوربین ها قابلیت استفاده از شبکه وای فای را ندارند. اما در دوربین های مداربسته وای فای ارسال اطلاعات از طریق پروتکل استاندارد Wifi انجام می شود. به همین دلیل ارسال و دریافت اطلاعات از امنیت بیشتری برخوردار بوده و احتمال تداخل نیز در آن ها کمتر است.
دوربین های wifi چطور کار میکنند؟
دوربین های تحت شبکه wifi دقیقا مانند یک دوربین شبکه عادی عمل می کنند که به یک فرستنده وای فای داخلی متصل شده است.
دوربی
لوازم جانبی شامل تمامی تجهیزات به جز دوربین و دستگاه ضبط کننده خواهد شد. این تجهیزات عبارتند از:
کابل تصویر RG59: کابل تصویر برای ارتباط دوربین به DVR در سیستم مداربسته آنالوگ مورد استفاده قرار می گیرد.
کابل شبکه: کابل شبکه برای ارتباط دوربین و دستگاه NVR یا سوئیچ در سیستم مداربسته شبکه مورد استفاده قرار می گیرد.
آداپتور یا منبع تغذیه: برای تامین ولتاژ مناسب کار خرید دوربین های مداربسته مورد استفاده قرار می گیرد.
فیش BNC: از فیش BNC برای ارتباط کابل کواکسیال و دوربین و DVR در سیستم آنالوگ استفاده می شود.
فیش آداپتوری: از فیش آداپتوری برای ارتباط راحت تر کابل برق و دوربین استفاده می شود.
فیش AV: از فیش AV برای ارتباط میکروفن و کابل کواکسیال استفاده می شود.
سوکت شبکه: از سوکت شبکه برای اتصال کابل شبکه به تجهیزات شبکه استفاده می شود.
هارد دیسک: از هارد دیسک برای ضبط تصاویر دوربین مداربسته در دستگاه ضبط کننده استفاده می شود.
باکس پلاستیکی: باکس پلاستیکی را برای قرار دادن آداپتور در کنار دوربین مورد استفاده قرار می گیرد.
داکت: داکت برای پوشاندن کابل ها در محیط های مسقف استفاده می شود.
لوله فلکسی یا فلزی: از لوله فلکسی و لوله فلزی برای پوشاندن و محافظت از کابل ها در محیط های غیر مسقف استفاده می شود.
دی وی آر (DVR)
دستگاه ضبط تصاویر دیجیتال Digital Video Recording که به اختصار DVR نامیده می شود، نظارت و کنترل بر دوربین های مداربسته آنالوگ را بر عهده دارد. این سیستم قابلیت های فراوانی شامل ضبط تصاویر با فرمت ها و کیفیت های مختلف و قابلیت های هشداری متنوع را برای دوربین های آنالوگ ایجاد می کند.
دی وی آرها تعداد مشخصی ورودی و خروجی تصویر و صدا دارند. دی وی آرهای با ۴ ورودی تصویر را دی وی آر ۴ کاناله (DVR 4CH) می نامند. تعداد کانال ها می تواند ۸ ، ۱۶ و ۳۲ نیز باشد.
انواع DVR :
صرف نظر از انواع دی وی آر (DVR) از نظر تعداد کانال که می توانند ۴ ، ۸ ، ۱۶ و ۳۲ کانال باشند، DVR های موجود در بازار در دو دسته کلی قرار می گیرند.
۱٫ کارت دی وی آر
۲٫ دی وی آرهای استندلون Standalone
۱٫ کارت دی وی آر
کارت دی وی آر یک کارت کامپیوتری است که روی کامپیوتر نصب می شود و در واقع رابط بین دوربین های مداربسته آنالوگ با سیستم کامپیوتر است. با استفاده از این کارت امکان ضبط و پردازش تصاویر در کامپیوتر به وجود می آید. این سیستم بیشتر برای مصارف کوچک و استفاده های کوتاه مدت توصیه می شود.
۲٫ دی وی آر استند الون STANDALONE
سیستم دی وی آر مستقل از کامپیوتر را سیستم استندالون می نامند. این دستگاه می تواند کوچک یا بزرگ و با قابلیت های متفاوت باشد. از آن جا که این سیستم به طور خاص برای ذخیره و کنترل فروش دوربین مدار بسته طراحی شده است استفاده از آن نسبت به نوع کارتی ارجح است.
معمولا دستگاه های دی وی آر، پورتی برای شبکه دارند که به منظور ارتباط با شبکه داخلی یا اینترنت و به ویژه در ارتباط با انتقال تصویر از طریق اینترنت مورد استفاده قرار می گیرد. دی وی آرهایی که ورودی صدا و پورت LAN داشته باشند دربازار ایران فول آپشن (Full Option) نامیده می شوند.
برخی از قابلیت های متفاوت DVR ها :
• پیغام قطعی یا خرابی دوربین
• قابلیت تشخیص حرکت
• توانایی ضبط تصاویر با فرمت ها و کیفیت های متفاوت
• ارتباط LAN یا Dial Up
• هشدار حرکت از طریق ایمیل
• امکان ارتباط با FTP
• کنترل از طریق وب
• شمارنده ورود و خروج
• تنظیم نور در نور شدید یا تاریکی مطلق
• زبان های سیستم (فارسی و …)
ان وی آر (NVR)
دستگاه کنترل و ذخیره سازی تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه Network Video Recording یا به اختصار NVR نامیده می شود. این دستگاه بر مبنای کنترل دوربین های شبکه طراحی شده و جهت کنترل دوربین های مدار بسته IP و ذخیره سازی تصاویر خروجی آنها را به کار می رود.
وظایف عمده ان وی آر (NVR) ها همانند دی وی آرها بوده و قابلیت های نسبتا مشابهی را دارا می باشند. تفاوت ها تنها در به کارگیری و نحوه ارتباطشان با دوربین هاست. برخلاف DVR ها که اتصال تصویر و صدا را به سادگی فراهم کرده اند نحوه اتصال در NVR ها تابع مستقیمی از مفاهیم شبکه های کامپیوتری است. NVR در واقع مرکز اتصال شبکه به شمار می رود و سیاست های اتصال در شبکه بر حسب نیاز با توجه به الگوی شبکه متفاوت خواهد بود.
بی ان سی (BNC)
BNC یا British Naval Connector یک نوع فیش ارتباطی است که برای اتصال کابل های کواکسیال بکار می رود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت دوربین مداربسته و نحوه خریداری انواع دوربین ها
با واحد فروش دوربین مداربسته و نصب دوربین مداربسته تماس حاصل فرمایید.
دوربین مداربسته انالوگ چیست؟
دوربین مداربسته آنالوگ (Analog CCTV) یک تجهیز الکترونیکی است که برای دریافت تصاویر و تبدیل آنها به سیگنال های الکترونیکی از آن استفاده می شود. این کار در دوربین های مداربسته به وسیله حسگر الکترونیکی دوربین یا Imaging Sensor صورت میگیرد.این حسگر میتواند یکی از انواع CCD یا CMOS باشد.
در دوربین های مداربسته آنالوگ خروجی دریافت شده توسط حسگر به یک تقویت کننده فرستاده شده و به طور مستقیم به خروجی فرستاده میشود. به همین دلیل این دوربین مدار بسته HD ها از سادگی زیادی برخوردارند و بسیار کم هزینه هستند.
سیگنال های ارسال شده توسط دوربین برای ساده سازی مطابق یکی از استانداردهای تلویزیونی رایج PAL یا NTSD به دستگاه ضبط کننده ارسال میگردد. از این طریق شما میتوانید دوربین مداربسته اچ دی و انالوگ را به طور مستقیم به تلویزیون خود وصل کرده و تصاویر آن را ببنید.
دوربین های مداربسته آنالوگ نسل قدیمی تر از سیستم های مداربسته را تشکیل می دهند که امروزه رفته رفته در حال از رده خارج شدن هستند. این دوربین ها در مقایسه با دوربین های شبکه یا دیجیتال از عیب های بزرگی برخوردارند که یکی از بزرگترین آنها محدود بودن کیفیت تصویر این دوربین هاست.
رزولوشن تصویر دوربین های مداربسته انالوگ
رزولوشن تصویر بزرگترین المان کیفیت تصویر برای خرید دوربین مداربسته اچ دی دوربین هاست. در دوربین های انالوگ این المان را با تیوی لاین نمایش میدهند. طبیعتا هر قدر تیوی لاین دوربین بالاتر باشد کیفیت تصویر ان نیز بالاتر است. بزرگترین اشکال دوربین های مداربسته انالوگ محدودیت شدید کیفیت تصویر انهاست.
دوربین مداربسته تحت شبکه (IP) چیست؟
سیستم مداربسته تحت شبکه یا ای پی نوعی از سیستم فروش دوربین مداربسته اچ دی است که انتقال اطلاعات در آن بر مبنای پروتکل های شبکه صورت می گیرد. این سیستم مداربسته در مقابل سیستم مداربسته آنالوگ که شکل سنتی سیستم دوربین مداربسته را تشکیل می دهد قرار می گیرد.
دوربین مداربسته تحت شبکه ip
تاریخچه دوربین های تحت شبکه
دوربین های مداربسته تحت شبکه در مقابل دوربین های آنالوگ در صنعت مداربسته، دوربین های جدید محسوب می شوند. در طول دهه ۹۰ میلادی با پیشرفت سیستم های مداربسته قسمت های مختلف سیستم های دوربین مداربسته آنالوگ مانند تجهیزات ضبط تصاویر و پخش به دستگاه های دیجیتال تبدیل می شدند.
این دستگاه ها با توجه به قابلیت های بسیار بالایشان سیستم های آنالوگ را به سرعت به سیستم های نیمه آنالوگ تبدیل کردند. در سال ۱۹۹۶ شرکت سوئدی AXIS برای اولین بار دوربین مداربسته ای ساخت که انتقال اطلاعات آن به جای سیستم های آنالوگ بر مبنای پروتکلهای شبکه صورت می گرفت.
از آنجایی که این پروتکل ها محدودیت های تصویری سیستم های مداربسته آنالوگ را کاهش می داد این سیستم با استقبال زیادی رو به رو شد. تنها دلیل جایگزین نشدن کامل سیستم مداربسته آنالوگ با سیستم تحت شبکه بالاتر بودن قیمت آن بود.
سیستم تحت شبکه چطور کار می کند؟
همانطور که گفته شد در سیستم های دوربین مداربسته تحت شبکه ارتباط قسمت های مختلف سیستم به وسیله شبکه های کامپیوتری برقرار می شود. هر دوربین در این سیستم دارای یک سیستم عامل کوچک است که به آن امکان ورود مستقل به محیط شبکه را می دهد.
تجهیزات ضبط نیز می توانند به صورت مستقل در سیستم، تصاویر را دریافت و ضبط کنند. این موضوع انعطاف پذیری بسیار بالایی به سیستم های دوربین مداربسته تحت شبکه داده است.
چرا تجهیزات مداربسته تحت شبکه گران قیمت هستند؟
دوربین های مداربسته تحت شبکه دارای یک سیستم عامل داخلی هستند که امکان اتصال مستقل آنها به شبکه های کامپیوتری را فراهم می کند. در واقع دوربین های شبکه یک کامپیوتر کوچک در درون خود دارند که این سیستم عامل بر روی آن اجرا می شود. این موضوع باعث افزایش قیمت دوربین های تحت شبکه شده است.
چه زمانی از سیستم مداربسته تحت شبکه استفاده کنم؟
در صورتی که هزینه های مالی سیستم مداربسته برای شما مهم نیست پیشنهاد میشود همیشه از سیستم مداربسته تحت شبکه استفاده کنید. اما در صورتی که به دنبال کاهش هزینه های سیستم مداربسته خود هستید استفاده از سیستم مداربسته آنالوگ نسل جدید می تواند نیاز شما را حد زیادی پوشش دهد.
اهمیت پشتیبانی دوربین های مداربسته و سیستم امنیتی
مراقبت از دوربین های مداربسته و سیستم امنیتی و لزوم پشتیبانی مرتب و چند وقت یکبار از این سیستم ها امری است ضروری برای حفظ کارایی و کارآمدی هرچه بیشتر سیستم های دوربین مدار بسته
مراقبت از دوربین های مداربسته و سیستم امنیتی و لزوم پشتیبانی مرتب و چند وقت یکبار از این سیستم ها امری است ضروری برای حفظ کارایی و کارآمدی هرچه بیشتر سیستم و در نتیجه امنیت ما چند اصل در زندگی برای ما اهمیت ویژه ای دارد . شاید یکی از مهم ترین آنها بحث امنیت است زیرا انسان همیشه به دنبال آرامش در محیط زندگی است و این آرامش هرگز بدون امنیت معنایی پیدا نمی کند،ما همواره به دنبال برقراری امنیت برای فرزندان و اعضای خانواده مان هستیم .
یکی از ابزارهایی که در زندگی مدرن و پیشرفته امروز به کمک ما انسان ها آمده است بحث سیستم های امنیتی و علی الخصوص دوربین مداربسته است . ما در محیط مدرسه ، محیط کار و یا محیط زندگی با استفاده از این تکنولوژی تا حد به سزایی امنیت را برای خود و دیگران به ارمغان می آوریم . یکی از کاربردی ترین آنها در محیط های کاری و انبارهاست . جایی که قیمت دوربین مداربسته اچ دی بیشتر مورد سرقت واقع می شود ، و اگر سیستم های امنیتی در محیط نصب شده باشد یا به وسیله هشدار یا ضبط تصاویر این امکان را به ما می دهد تا بدون صرف نیرو و توان انسانی از وقوع چنین مواردی پیشگیری کنیم.
حال که بحث لزوم استفاده از این سیستم در زندگی امروزی برای ما آشکار شده است بهتر است تا به بحث پشتیبانی و مراقبت و نگهداری از این سیستم ها نیز بپردازیم . برای مثال : اگر شما در محیطی سیستم اتفاء حریق نصب کرده باشید تا در هنگام وقوع حادثه از آن جلوگیری کند . اما در آن زمان و به هنگام نیاز این سیستم از کار افتاده باشد و کارایی خود را به آن نحوی که هست انجام ندهد ، چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
مسلما آتش سوزی روی داده و خسارت جبران ناپذیری به ما وارد خواهد آورد . اما راه حلی که برای این موضوع در پیش روی ماست بحث مراقبت ، نگهداری و پشتیبانی در این زمینه است که باید از طرف شرکتی که این سیستم را راه اندازی کرده است صورت بپذیرد .
این مراقبت ها می تواند به صورت ماهانه و نصب دوربین مداربسته اچ دی یا سالانه باشد . که بسته به نیاز و نوع سیستم متغییر است . پس نباید فراموش کنیم که هر سیستم و یا وسیله ای که از آن استفاده می کنیم نیاز به مراقبت و نگهداری دارد تا بتواند کارایی لازم را به وقت نیاز برای ما داشته باشد.
انواع دوربین مداربسته
از نظر نوع سیگنال:
-دوربین های آنالوگ
-دوربین های ip (آی پی تحت شبکه)
-دوربین های دو منظوره
از نظر شکل ظاهری و کاربرد متناظر:
-دوربین های دام dome
-دوربین های صنعتی
-دوربین های مینیاتوری
-دوربین های مادون قرمز ir
-دوربین های اسپید دام (دوربین های چرخشی ptz)
از نظر قاب و پوشش:
-دوربین های ضد آب قاب بزرگ (پمپ بنزینی)
-دوربین های مخفی
-دوربین های قاب فانتزی
دوربین های آنالوگ
دوربین مداربسته,انواع دوربین مداربسته,کاربردهای دوربین مداربسته
این دوربین ها نسل ابتدایی پخش دوربین مداربسته اچ دی دوربین های مداربسته می باشند که برای دریافت و ارسال اطلاعات صدا و تصویر از امواج آنالوگ استفاده می کنند.صدا و تصویر این دوربین ها هر یک توسط کابل دورشته ای جداگانه منتقل می شوند که یک رشته از سیم ها نقش جلوگیری از نویز بر سیم اصلی را ایفا می کند. کابل متداول برای تصویر این دوربین ها کابل کواکسیال rg59 است گرچه ارتباط تصویر این دوربین ها با کابل های مختلف بر حسب نیاز امکان پذیر است.
کیفیت این دوربین ها همانگونه که از نامشان پیداست تابعی از امواج آنالوگ است. امواج آنالوگ همواره در معرض نویز قرار دارد. نویز های مختلف الکترومغناتیسی و نویز های ناشی از نوسانات برق همواره یکی و برای دوربین مداربسته آی پی از تهدیدات جدی بر کیفیت دوربین های مداربسته آنالوگ می باشند. به همین دلیل استفاده از کابل ها و تجهیزات با کیفیت بالا روی کیفیت تصویر در این نوع دوربین ها تاثیر بسزایی دارد.
زمانی که نیاز به ارسال تصاویر و صدا بصورت بی سیم باشد این دوربین ها ضعف بزرگی از خود نشان میدهند. اگر قرار باشد تصاویر به همان صورت آنالوگ انتقال یابند باید از محدوده فرکانس امواج آنالوگ استفاده شود و این مسئله کیفیت تصویر را بیش از پیش تحت تاثیر امواج نویز و تداخلی قرار می دهد. ضمن اینکه امکان رصد کردن تصاویر در محدوده برای هر کس دیگر بسادگی فراهم می شود. بنابراین خرید دوربین مداربسته آی پی هیچوقت نمی تواند راه امن و مطمئن برای ارسال تصاویر آنالوگ باشد.
برای ضبط تصاویر آنالوگ نیز چاره ای از روی آوردن به سیستم دیجیتال نیست. بنابراین در نهایت باید تصاویر آنالوگ به دیجیتال تبدیل شوند. بدین منظور از دستگاه “ضبط تصاویر دیجیتال” dvr استفاده می شود. دی وی آر ها دستگاه های مختص ضبط و کنترل تصاویر دوربین های آنالوگ هستند. این دستگاه امکان کنترل و ارتباط دیجیتال با شبکه را نیز فراهم می کند.
به دلیل قیمت پایین تر دوربین های آنالوگ نسبت به فروش دوربین مداربسته آی پی و دوربین های دیجیتال این دوربین ها به عنوان دوربین های مداربسته رایج در بازار ایران شناخته می شوند. گرچه اخیرا بازار به سمت دیجیتال شدن پیش می رود و بسیاری از سازمان ها به سوی دوربین های ip متمایل شده اند اما هنوز سرعت جایگزینی این نسل قبلی دوربین ها با نسل جدید دوربین های دیجیتال کند است.
مزایای دوربین های آنالوگ:
-قیمت پایین
-تنوع گسترده در بازار ایران
-سادگی نصب نسبت به دوربین های دیجیتال
معایب دوربین های آنالوگ:
-کیفیت آنالوگ : کیفیت پایین تر نسبت به دیجیتال
-امکان نویز پذیری: به دلیل استفاده از سیستم آنالوگ
-هزینه بالای سیم کشی
-ارتباط بیسیم با کیفیت پایین و نا امن
همانگونه که اشاره گردید هنوز دوربین های آنالوگ در بازار ایران به عنوان دوربین های مداربسته متداول بکار می روند. شاید بتوان یکی از دلایل عمده آن را عدم نیاز به دانش شبکه ای دانست. بسیاری از شرکت ها کارمندان خود را تنها به منظور راه اندازی و نصب دوربین های آنالوگ آموزش می دهند و از آموزش های نسبتا پیچیده شبکه ای در مورد دوربین های دیجیتال صرف نظر می کنند. لذا همچنان تقاضای دوربین های آنالوگ در بازار ایران بسیار بالاتر از دوربین های ip و تحت شبکه است.
همین امر واردکنندگان دوربین های مداربسته را نیز به واردات بیشتر دوربین های آنالوگ نسبت به دوربین های دیجیتال سوق می دهد. در هر حال یکی از مزایای اصلی دوربین های آنالوگ قیمت پایین تر آنهاست. گرچه همین قیمت پایین در پروژه های بزرگ در بالابودن هزینه های سیم کشی گم می شود. توجه به این اصل که هر قیمت دوربین مداربسته آی پی دوربین با یک سیم جداگانه به دستگاه کنترل کننده وصل می شود و این خود با افزایش تعداد دوربین ها و مسافت بالای بین دوربین ها هزینه هنگفتی را سبب می شود.
دوربین های آی پی تحت شبکه
دوربین های ip نسل جدید دوربین های مداربسته هستند. امروزه بازارهای جهانی تمایل زیادی به دوربین های دیجیتال نشان داده است. این دوربین ها همانگونه که از نامشان پیداست از امواج کاملا دیجیتال برای تحلیل و ارسال داده های تصویر و صدا استفاده می کنند. یعنی برخلاف دوربین های آنالوگ، این دوربین ها از همان ابتدای دریافت تصاویر امواج را دیجیتال می کنند. ضمن بکارگیری از امواج دیجیتال ، آنها تحت بستر شبکه کنترل و مرتبط می شوند. هر دوربین همانند یک وسیله در شبکه عمل می کند و نصب دوربین مداربسته آی پی به وسیله شناسه شبکه ip و در قالب الگوها و قوانین شبکه به مرکز کنترل متصل می گردد.
دوربین مداربسته,انواع دوربین مداربسته,کاربردهای دوربین مداربسته
همین ویژگی تحت شبکه بودن در دوربین های مداربسته ip برای آنها مزایای زیادی را به همراه می آورد.
مزایای دوربین های آی پی
-کیفیت بالای تمام دیجیتال
-امکان استفاده بهینه از کابل های ارتباطی
–امکان ارتباط بیسیم با امنیت و کیفیت بالا
-امکان ارسال همزمان تصویر،صدا و برق در بستر شبکه
معایب دوربین های آی پی
-قیمت بالای دوربین ها
-محدودیت پهنای باند
دوربین های تحت شبکه ارتباط نزدیکی با شبکه جهانی اینترنت دارند. می توانند از شبکه داخلی به شبکه اینترنت متصل شوند و یا حتی مستقل از شبکه داخلی به اینترنت مرتبط شده و از آن طریق کنترل شوند.
برای ضبط تصاویر آنها دیگر نیازی به dvr نیست بلکه یک دستگاه که تنها ارتباط شبکه ای ایجاد کرده و داده های دوربین های آی پی را ذخیره کند کافی است. به همین دلیل مفهوم ضبط دیجیتال جای خود را به مفهوم کاربردی تر ضبط شبکه می دهد. دستگاه ضبط تصاویر دیحیتال nvr بدین منظور مورد استفاده قرار می گیرد.
کاربرد دوربین های مداربسته ip آنجا نمود روشنی پیدا می کند که در پروژه های بزرگ بهینه سازی سیستم یک امتیاز محسوب می شود. اینکه چگونه تصاویر با حداقل کابل ارتباطی و با بالاترین کیفیت ممکن به مرکز نظارتی منتقل شود تنها از سیستم های تحت بستر شبکه بر می آید. امروزه یکی از دغدغه های مردم، عدم تمایل به وجود هرگونه سیم ارتباطیست. به همین دلیل است که شرکت های جهان تمام تلاش خود را بر ارتباطات بیسیم متمرکز می کنند.
در سیستم های مداربسته آنجا که نیاز به کابل ارتباطی است دوربین های تحت شبکه می توانند با ارتباطات سری و شبکه ای از افزایش تعداد سیم جلوگیری کنند. حال آنکه در بسیاری از مواقع در دوربین های شبکه می توان از ارتباط کاملا بی سیسم استفاده کرد.
ارتباط دوربین های مداربسته بیسیم از طریق ip بسیار مطمئن تر و امن تر است. برخلاف دوربین های آنالوگ که نگرانی است ربوده شدن تصاویر توسط هر فرد مبتدی توسط دریافت امواج آنالوگ وجود داشت در سیستم های بستر شبکه امکان کد گذاری امنیت بالایی را برای آن فراهم می کند. ضمن اینکه ارتباط بیسیم دیجیتال و تحت شبکه بدون افت کیفیت تصویر و صداست و امواج نویز بر کیفیت تصویر بی تاثیر است.
بحث دوربین های تحت شبکه آی پی همسان با بحث بر سر شبکه های کامپیوتری بسیار گسترده و پیچیده است. اما ارتباط شبکه با دوربین های آی پی هر پیشرفت مرتبط با شبکه را نیر بر دوربین ها لحاظ می کند. از آن جمله می توان به یکی از آخرین پیشرفت های شبکه یعنی power ove ethernet یا به اختصار poe اشاره کرد که این قابلیت پخش دوربین مداربسته آی پی دوربین های آی پی را نیز شامل شده است.
poe برق را در بستر شبکه می فرستد و از کابل برق جداگانه فاکتور می گیرد. در واقع دوربین های مداربسته ip با قابلیت poe تصویر ، صدا و برق را تنها از طریق همان کابل شبکه منتقل می کنند. که این یک مزیت برای سیستم های تحت شبکه بشمار می رود.
دوربین های دومنظوره
این دوربین ها در واقع دوربین های آنالوگی هستند که پرت خروجی شبکه نیز در آنها تعبیه شده است. کیفیت آنها آنالوگ است و امکان استفاده از آنها بصورت دوربین آنالوگ و یا دوربین تحت شبکه وجود دارد.
استفاده از این دوربین ها تنها زمانی توصیه می شود که سیستم مداربسته از نوع آنالوگ بوده اما اتصال یک یا چند دوربین بصورت مستقیم به شبکه مورد نیاز است.
دوربین های دام dome
معنی لغتی کلمه دام dome گنبد است. در واقع دوربین دام به معنی دوربین گنبدی شکل بوده و عنوان دوربین های سقفی نیز درباره آنها بکار میرود. این دوربین ها بیشتر برای نصب بر روی سقف طراحی شده و در اشکال فانتزی و متفاوتی در بازار موجود است. صرف نظر از قابلیت دید در شب و یا نوع لنز یا نوع امواج به کلیه دوربین های سقفی گنبدی شکل دوربین دام گفته می شود.
دوربین های صنعتی
استفاده از این دوربین ها برخلاف نامشان در بازار ایران، منحصر به مصارف صنعتی نیست. این دوربین ها که نام اصلیشان دوربین های بادی body camera می باشد دوربین های مکعب مستطیل شکلی هستند که معمولا قابلیت نصب لنز بصورت جداگانه روی آنها تعبیه شده است. از آنجا که سایر دوربین ها قابلیت سوار شدن لنز یا تعویض آن را ندارند از این دوربین ها بیشتر در جاهایی استفاده می شود که زوم یا فکوس مطلوب باشد.
دوربین های صنعتی با قاب و یا بدون قاب در داخل و یا خارج ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند.
دوربین های مینیاتوری
دوربین های مینیاتوری یا mini camera همانگونه که از نامشان پیداست دوربین های مداربسته کوچک متداول در بازار هستند. از این دوربین ها بیشتر به عنوان دوربین های مخفی استفاده می شود. معمولا آنها را در جایی که می خواهند دوربین نامحسوس باشد بکار می گیرند.
دوربین های آی آر
به کلیه دوربین ها که از نور مادون قرمز برای تشخیص تصاویر استفاده می کنند دوربین های اینفرارد یا ir گفته می شود. در دوربین های مداربسته از این تکنولوژی بیشتر برای تشخیص تصاویر در تاریکی استفاده می شود. معمولا تعدادی led در اطراف لنز این دوربین ها نصب شده و بوسیله یک سنسور نور در تاریکی روشن می شوند.
دوربین های اسپیددام چرخشی
دوربین های چرخشی یا speed dome و یا ptz به کلیه دوربین های مداربسته گفته می شود که قابلیت چرخش دوربین در جای خود بوسیله کنترل کننده یا اتوماتیک فراهم شده باشد. از این دوربین ها بیشتر در مواقعی استفاده می شود که نیاز است که فرد تصاویر دوربین مداربسته را همزمان نظارت کند. از اینرو فرد می تواند با استفاده از قابلیت ptz سیستم های مداربسته ، دوربین را به هر جهت که می خواهد بچرخاند و در هر جا که می خواهد زوم کند. دوربین های اسپید دام به دلیل تعبیه شدن موتور روی آنها از قیمت بالاتری نسبت به سایر دوربین های مداربسته برخوردارند.
دوربین های ضد آب
به هر دوربین مداربسته که قاب آنها طوری طراحی شده باشد که از نفوذ آب به آن جلوگیری کند دوربین های ضد آب می گویند. ممکن است خود لنز نیز ضد آب (واتر پروف) طراحی شود اما در بیشتر موارد این قاب دوربین است که به عنوان ضد آب شناخته می شود. دوربین هایی که باید در فضای باز استفاده شوند و یا به اصطلاح دوربین های out door می بایست از قاب های ضد آب استفاده کنند.
دوربین های مخفی
دوربین های مداربسته مخفی می توانند در هر شکل و اندازه وجود داشته باشند. از آنجا که استفاده از دوربین های مخفی کاملا ابتکاری می باشد می توان آنها را در هر جای ممکن جاسازی کرد. انواع پیش ساخته آنها در قاب های مختلفی مثل قاب سیستم اطفاء یا قاب زنگ ، ساعت دیواری ، پریز برق موجود است. معمولا از دوربین های مینیاتوری به عنوان دوربین های مخقی استفاده می شود.
تجهیزات دوربین مداربسته
در این بخش به معرفی و بررسی برخی از تجهیزات و لوازم جانبی دوربین های مدار بسته می پردازیم.
dvr چیست ؟
دستگاه ضبط تصاویر دیجیتال digital video recording که به اختصار dvr نامیده می شود یک سیستم نظارت و کنترل بر دوربین های مداربسته آنالوگ است. این سیستم قابلیت های فرآوانی را برای دوربین ها فرآهم می کند. از ضبط تصاویر با فرمت های تصویری و کیفیت های مختلف تا قابلیت های هشداری متنوع. ارتباط با شبکه و بکارگیری نرم افزارهای کاربردی.
دی وی آر ها شامل تعداد محدودی ورودی و خروجی تصویر و صدا هستند و همین محدودیت تعداد ورودی ها آنها را دسته بندی کرده است. دی وی آر های با ۴ ورودی تصویر را دی وی آر ۴ کانال (dvr 4ch) می نامند. به پخش دوربین مداربسته وای فای همین ترتیب تعداد کانال ها می تواند ۸ ، ۱۶ و ۳۲ باشد. دی وی آر های رایج در بازار از ۳۲ فراتر نمی روند. اینها استاندارد های ورودی تصاویر هستند گرچه ممکن است برخی از شرکت ها خصوصا شرکت های چینی تعداد ورودی های متفاوتی برای محصولات خود در نظر بگیرند.
انواع dvr :
صرف نظر از انواع دی وی آر از نظر تعداد کانال که می توانند ۴ کانال ، ۸ کانال ، ۱۶ کانال ، ۳۲ کانال و یا… باشند ، dvr های موجود در بازار در دو دسته کلی نیز تقسیم بندی می شوند.
-دی وی آر های استندلون standalone
-کارت دی وی آر
کارت dvr:
کارت dvr یک کارت کامپیوتری است که در دو حالت داخلی (اینترنال) یا خارجی (اکسترنال) بر روی کامپیوتر نصب می گردد. کارت دی وی آر در واقع رابط بین دوربین های مداربسته آنالوگ با سیستم کامپیوتر است. مابقی وظایف را کامپیوتر انجام می دهد. اطلاعات نیز درون کامپیوتر ذخیره می شود.
این سیستم بیشتر برای مصارف کوچک و استفاده های کوتاه مدت توصیه می شود. اشاره به این نکته که یک کامپیوتر را باید برای استفاده از این کارت در نظر گرفت ضمن اینکه برای کارایی و امنیت بیشتر می بایست از استفاده های دیگر با کامپیوتر پرهیز شود هزینه های بالای برق که همزمان بخش های مختلف پی سی مورد استفاده قرار می دهند همگی بازار را به استفاده از سیستم های مستقل دی وی آر سوق می دهد.
دی وی آر استندلون standalone:
سیستم dvr مستقل از کامپیوتر را دی و آر استندالون می نامند. این برای پخش دوربین مداربسته وایرلس دستگاه که معمولا در اندازه های متفاوتی در ابعاد دی وی دی پلیر تا کیس کامپیوتر در بازار موجود است بر حسب نیاز می تواند کوچک یا بزرگ و با قابلیت های متفاوت باشد. از آنجا که این سیستم بطور خاص برای ذخیره و کنترل دوربین های مداربسته طراحی شده است استفاده از آن در مقابل نوع کارت کامپیوتر دی وی آر ترجیح داده شده و توصیه میگردد.
همانگونه که اشاره گردید تعداد کانال dvr ها از روی تعداد ورودی تصویر تعیین می شود حال آنکه دی وی آر ها می توانند دارای تعداد کانال متفاوت ورودی برای صدا باشند. در بازار این دستگاه ها ممکن است هیچ ورودی صدا نداشته باشند و یا یک یا چند ورودی صدا در آنها تعبیه شده باشد.
معمولا دستگاه های دی وی آر ، پرتی برای لن lan شبکه دارند که به منظور ارتباط با شبکه داخلی یا اینترنت و بخصوص در مبحث انتفال تصویر روی اینترنت استفاده می شود. دی وی آر هایی که ورودی صدا و پرت lan داشته باشند در بازار ایران اصطلاحا فول آپشن (full option) می نامند.
گرچه قابلیت های dvr ها متفاوت است و در بین فول آپشن ها نیز گزینه ها بسیار متنوع خواهند بود.
برخی از قابلیت های متفاوت dvr ها:
-هشدار قطع یا خرابی دوربین
-قابلیت حسگر حرکت motion detection
– قابلیت ضبط تصاویر با فرمت های مختلف و کیفیت های متفاوت
-ارتباط lan یا dial up
-هشدار حرکت از طریق ایمیل
-امکان ارتباط با ftp
-کنترل از طریق وب
– شمارنده ورود و خروج counter
-تنظیم نور در نور شدید یا تاریکی مطلق
-زبان های سیستم (فارسی و …)
nvr چیست ؟
دستگاه کنترل و ذخیره سازی تصاویر دوربین های مداربسته تحت شبکه ip را network video recording یا به اختصار nvr می نامند. این دستگاه بر مبنای کنترل دوربین های شبکه طراحی شده و مدل های مختلف آن در ابعاد مختلف موجود است. این سیستم امکان کنترل دوربین های ip و ذخیره سازی تصاویر آنها را فراهم می کند.
وظایف عمده ان وی آر ها همانند دی وی آر ها بوده و قابلیت های نسبتا مشابهی را دارا می باشند. تفاوت ها تنها در بکارگیری و نحوه ارتباطشان با دوربین هاست. برخلاف dvr ها که اتصال تصویر و صدا را بسادگی فراهم کرده اند نحوه اتصال در nvr ها تابع مستقیمی از مفاهیم شبکه های کامپیوتریست. nvr در واقع مرکز اتصال شبکه بشمار می رود و سیاست های اتصال در شبکه بر حسب نیاز با توجه به الگوی شبکه متفاوت خواهد بود.
bnc
bnc یا british naval connector نوعی فیش ارتباطیست که به منظور اتصال کابل های کواسیال بکار می رود. این اتصال دهنده ها برای کابل های کواکسیلی از قبیل rg59، rg58 تا rg179 و rg316 مناسب هستند.
بی ان سی ها در زمینه های متفاوتی از جمله تجهیزات رادیویی،تلویزیونی،تجهیزات آزامایشگاهی، سیگنال های ویدیویی و همچنین برخی شبکه های کامپیوتری بکار برده می شوند. همچنین این اتصال دهنده ها فیش های متداول برای ارتباط دوربین های مداربسته آنالوگ هستند.
همانند سایر اتصال دهنده ها bnc ها نیز بصورت نری و مادگی با یکدیگر متصل می شوند شامل یک پین داخلی و یک فک دوار چرخنده می باشند. بدنه چرخشی بی ان سی نر در بی ان سی ماده با چرخشی ۱۸۰ درجه قفل می شود.طراحی داخلی bnc ها سبب اتصال قفل شونده و مطمئن شده است.
bnc های موجود در بازار بسته به نوع اتصال آنها با کابل و همچنین ابزار اتصال دهنده آنها در انواع مختلفی یافت میشوند. از آن جمله می توان به بی ان سی های پیچی ، بی ان سی های فنری، بی ان سی های پرسی و… اشاره کرد.
برای اتصال بی ان سی های پرسی به کابل کواکسیال ابزار پرس بی ان سی نیاز است اما برای بی ان سی های پیچی یک پیچ گوشتی ریز کفایت می کند. که البته نیاز به توضیح نیست که اتصال بی ان سی های پرسی مطمئن تر می باشد.
راهنمای انتخاب لنز مناسب
یکی از دغدغه ها هنگام نصب دوربین مدار بسته خصوصا دوربین های صنعتی ،انتخاب نوع لنز مناسب برای محل و هدف مورد نظر است. اینکه چه لنزی را برای زوم و فوکوس روی بخشی خاص از محیط انتخاب کنیم.
همانطور که میدانید لنزها در اندازه های متفاوتی در بازار موجودند. که متداولترین آنها لنزهای ۴٫۳ ، ۶ ، ۸ ، ۱۲ و یا ۱۶ میلیمتری هستند.
در تصاویر زیر دوربین در موقعیت یکسان و فاصله ۱۰ متری برای خرید دوربین مداربسته وایرلس از ساختمان روبرو نصب شده است. با تغییر لنزها تصاویر را با هم مقایسه می کنیم. با توجه به تصویر مربوط به لنز ۴٫۳ میلیمتری ، واضح است که برای دید کاملتر باید این لنز را انتخاب کنیم. هرچه به لنز ۱۶ میلیمتری پیش می رویم زوم بیشتر شده و دامنه دید کمتر میشود.
نحوه نصب هارد در DVR و NVR
نحوه نصب هارد در دستگاه DVR و NVR هر دو تقریبا یکسان است. در این مطلب به آموزش نحوه نصب هارد دیسک در DVR می پردازیم.
نکته: مهمترین نکته پیش از نصب هارد در DVR اطلاع از این موضوع است که هارد نصب شده در DVR از نوع اینترنال می باشد.
نحوه نصب هارد در DVR و NVR
مراحل نصب هارد دیسک در DVR
ابتدا بدنه دستگاه DVR را باز کنید. در داخل جعبه DVR بعضی از وسایل نصب هارد دیسک قرار دارد. این وسایل شامل کابل SATA (یک کابل قرمز رنگ) و پیچ های مربوط به بستن هارد می شود.
پس از باز کردن کامل بدنه برد اصلی دستگاه DVR را میبینید. بر روی برد اصلی دستگاه شما میتوانید پورت های ساتا را ببینید (این پورتها به شکل L کشیده هستند) همچنین سیمهایی با زنگهای زرد، قرمز و سیاه داخل بدنه وجود دارد که از آن باید برای تغذیه هارد استفاده کنید.
کابل SATA را به برد DVR و سپس به هارد دیسک وصل کنید. (شکل پورتها به صورتی است که امکان اشتباه وصل کردن انها وجود ندارد) سپس کابل تغذیه را که در داخل DVR وجود دارد به هارد دیسک وصل کنید.
پس از اطمینان از درست وصل شدن کابلها، هارد را بر روی جای پیچ های موجود کف بدنه DVR قرار دهید. این پیچ ها معمولا چهار پیش به ازای هر هارد دیسک هستند. برای بستن پیچ ها باید فروش دوربین مداربسته وایرلس دستگاه را بلند کرده و پیچ ها را از زیر دستگاه ببندید.
پس از بستن پیچ های هارد دستگاه را روشن کنید. در صورتی که تمام مراحل را به درستی انجام داده باشید باید در منوی هارد دیسک، هارد شما به درستی شناخته شده باشد.
در صورت شناسایی هارد درب دستگاه DVR را ببندید.
در منوی هارد دیسک بر روی قسمت فرمت کلیک کنید تا هارد فرمت شود. پس از فرمت شدن هارد، امکان استفاده از آن فراهم می شود و ضبط دستگاه شروع خواهد شد.
در صورت نشناختن هارد چه کنیم؟
در صورتی که دستگاه شما هارد را نمی شناخت ممکن است یکی از اتفاقات زیر رخ داده باشد:
پورت های روی هارد و مادربرد را چک کنید و از درست وصل بودن انها اطمینان حاصل کنید.
کابل ساتای هارد SATA را عوض کنید. گاهی ممکن است کابل موجود در DVR مشکل داشته باشد.
ممکن است هارد شما دچار مشکل شده باشد.گاهی مشکل هارد با فرمت کردن نرم افزاری رفع می شود در غیر این صورت باید آن را تعمیر یا تعویض کنید.
ممکن است هارد شما بر روی DVR قابل پشتیبانی نباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت دوربین مدار بسته و نحوه خریداری انواع دوربین ها
با واحد فروش دوربین مدار بسته و نصب دوربین مدار بسته تماس حاصل فرمایید.
شرکتها و صاحبان کسبوکار، دیتکس را برای خدمات دوربین مداربسته انتخاب میکنند؟ دفاتر فنی و شرکت های زیادی در زمینه نصب دوربین مداربسته در تهران و دیگر شهرها هستند که قیمت دوربین مداربسته وایرلسخدمات مختلفی را از فروش تجهیزات دوربین مداربسته تا راه اندازی آنها در قیمت و کیفیت های مختلفی ارائه می دهند کیفیت و گارانتی معتبر خدمات ما، بسیاری از اصناف،مدیران مشاغل و سازمان ها دیتکس را برای خرید تجهیزات، نصب و راه اندازی دوربین مداربسته انتخاب می کنند. جلب اعتماد مدیران سخت گیر شرکت ها برای نصب دوربین مداربسته،حاصل تلاش، مشتری مداری و ارائه خدمات با کیفیت ممتاز در خدمات دوربین مداربسته به آنها می باشد و این اعتماد به راحتی به دست نیامده است.
ما در دیتکس معتقد هستیم که یک شرکت نصب دوربین مداربسته، باید خدماتی از قبیل فروش تجهیزات، نصب دوربین مدار بسته و امور انتقال تصویر، فقط یکبار برای همیشه به گونه ای ای اجام شود که مشتری از اینکه دیتکس را برای خدمات دوربین مداربسته انتخاب کرده است، احساس پشیمانی نکند.
علاوه بر گارانتیهای مرسوم شرکتهای سازنده، شرکت دیتکس خود نیز تجهیزات دوربین مداربسته که برای مشتری مورد استفاده قرار میگیرد را گارانتی میکند تا هنگام پروژه نصب دوربین مدار بسته، خیال مشتری بابت کیفیت تجهیزات بکار رفته راحت باشد.این افتخار را داریم که از پیشگامان ممتاز خدمات دوربین مداربسته و سیستم های حفاظتی هستیم و رضایت مشتریان خود را گواه بر کیفیت خدمات خود میدانیم.
خدمات دوربین مدار بسته دیتکس
سازمان ها، بانک ها، و ادرات : سازمان ها و ادارات دولتی و خصوصی میبایست با نصب دوربین مدار بسته طبق استانداردهای روز، تدابیر شدید امنیتی را برای مجموعه خود پیاده سازی کنند و نظارت کاملی روی محیط داشته باشند. حفاظت از اسناد و مدارک، کنترل ورود و خروج کارمندان، مشتریان و ارباب رجوع یکی از اهداف نصب دوربین مداربسته وایرلس در این نوع ارگان ها می باشد.
کارخانه ها و مراکز تولیدی صنعتی : کارخانه ها که قصد دارند مجموعه خود را تحت محافظت و نظارت داشته باشند، با نصب دوربین مداربسته می توانند تا حد قابل توجهی رفت و آمد پرسنل و کارگران یا واحدهای مختلف کارخانه مخصوصا انبارها را کنترل و مدیریت کنند. همچنین با توجه به محیط کارخانه ها، جنس بدنه تجهیزات دوربین مداربسته میبایست از حداکثر مقاومت در برابر ذرات آلاینده و گرد و غبار برخوردار باشند.
منازل، فروشگاه ها و مراکز خرید : با نصب دوربین مداربسته و بهرهمندی از تکنولوژی انتقال تصویر روی موبایل می توانند قدم محکمی برای ارتقای سطح امنیت خود بردارند. هزینه نصب دوربین مدار بسته در منزل به گونه ای است که کلیه شهروندان و صاحبان فروشگاه ها به منظور تامین امنیت و کنترل ساختمان، میتوانند از خدمات نصب دوربین مداربسته دیتکس بهره ببرند.
خدمات راه اندازی تجهیزات دوربین مدار بسته دیتکس چه ویژگی هایی دارند؟
بازدید و بررسی محل : به منظور برآورد دقیق قیمت دوربین مداربسته ، کارشناسان شرکت دیتکس به محل اعزام می شوند و پکیج دوربین مدار بسته را با توجه به نیازها و اهداف مشتریان، به آنها پیشنهاد می دهند. پیش از خرید دوربین مدار بسته، کارشناسان و تکنسین های دیتکس نقاط تحت پوشش تجهیزات دوربین مداربسته را مورد آنالیز قرار میدهند و مقدار کابل و تعداد تجهیزات مورد نیاز را جهت تامین، فروش دوربین مدار بسته تعیین می کنند.
ارائه راهکار : مهندسین دیتکس پس از بررسی و بازدید از محل، بر اساس شرایط محیط، اهداف و نیازهای مشتری، بهترین استراتژی های مناسب نصب دوربین مداربسته را ارائه می کنند تا کلیه نقاط مهم و حساس مورد نیاز مشتری تحت پوشش تجهیزات دوربین مداربسته قرار بگیرد. همچنین مناسب ترین راهکارهای انتقال تصویر دوربین های مداربسته روی تلفن همراه، به مشتری ارائه می شود تا در هر نقطه ای از دنیا که به اینترنت دسترسی داشته باشند بتوانند شرکت خود را بصورت انلاین مشاهده کنند.
راه اندازی و نصب : بر اساس اطلاعات بدست آمده از اهداف و نیازهای مشتری و همچنین آنالیزهای صورت گرفته از محل نصب دوربین مداربسته، کارشناسان اقدام به نصب و راه اندازی دستگاه های امنیتی میکنند. کلیه تجهیزات دوربین مداربسته قبل نصب، کاملا تست می شود و دارای گارنتی های معتبر نیز می باشند. بر همین اساس خدمات نصب دوربین مداربسته دیتکس در راستای احترام به حقوق مشتریان، همراه با باکیفیت ترین تجهیزات ارائه می شود.
ارائه گزارش : کارشناسان شرکت دوربین مداربسته دیتکس بدون اطلاع قبلی و تایید مشتری، فعالیتی را انجام نمی دهد؛ لذا کلیه اقدامات مربوط به نصب دوربین مدار بسته پیش از اجرایی شدن می بایست گزارش فنی آن در قالب مستندات به مشتری ارائه شود و پس از تایید و موافقت مشتری، امور اجرایی نصب و راه اندازی تجهیزات دوربین مداربسته انجام می گیرد. گزارش دهی خدمات نصب دوربین مداربسته در کلیه مراحل آن خواهد بود و به منظور کسب اعتماد و رضایت مشتریان صورت می پذرید.
رضایتنامه : کلیه مراحل خدمات نصب دوربین مدار بسته تحت نظارت، بازرسی و پیگیری های واحد مراقبت از مشتریان دیتکس انجام می گردد و در بازه های زمانی منظم نیز میزان رضایت مشتری از کیفیت خدمات و پخش دوربین مدار بسته وایرلس توسط این شرکت ثبت می شود.
رضایتنامه های مشتریان برای شرکت دوربین های مدار بسته دیتکس بسیار مهم و افتخار آمیز می باشد و بر همین تمام تلاش خود را میکنیم که پروژه نصب دوربین مداربسته را با کیفیت ممتاز به مشتری ارائه دهیم.
بعد از سفارش خدمات دوربین مدار بسته
شهروندان عزیز جهت سفارش نصب دوربین در منزل، و مدیران گرامی شرکت ها، سازمان ها و مشاغل جهت برخورداری از خدمات گسترده نصب دوربین مداربسته دیتکس می توانند با استفاده از پنل «تماس با ما» اطلاعات شرکت و شماره های تماس را مشاهده کنند تا کارشناسان ما شما را در نحوه انتخاب و سفارش راهنمایی کنند و تاریخ ملاقات را تعیین کنند.
تیم مهندسین دیتکس به دفتر و یا محل فعالیت شما اعزام می شوند و در طی جلسه ای، کلیه نیازها و اهداف امنیتی شما از نصب تجهیزات دوربین مداربسته مورد بررسی قرار می گیرد. سپس کارشناسان از محل بازدید می کنند تا تعداد تجهیزات، متراژ کابل ها و نقاط تحت پوشش برای نصب دوربین مداربسته را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهند.
بر اساس اهداف و نیازهای مشتری، بهترین تجهیزات دوربین مداربسته که متناسب با محیط آنها در محل باشد را مشاوره و پیشنهاد میدهد و در صورت درخواست کارفرما، پروسه انتقال تصویر روی گوشی های موبایل آنها نیز به سرعت و در بالاترین سطح امنیتی به کارفرما ارائه می شود.
شرکت دوربین مدار بسته دیتکس با تکیه بر اصل مشتری مداری و ارائه ممتاز خدمات نصب دوربین مدار بسته، کلیه فعالیت های اعم از فروش دوربین مداربسته تا نصب و انتقال تصویر را همراه با مستندات و گزارش های فنی مفصل به مشتریان ارائه می دهد.
دوربین مدار بسته وای فای چیست و مراحل نصب دوربین مدار بسته wifi به چه صورت است ؟
دوربین مداربسته وای فای دوربینی است که در آن انتقال اطلاعات(تصویر و صدا ) از طریق شبکه صورت گرفته و در حالت شبکه وای فای، انتقال اطلاعات به صورت بی سیم است درواقع دوربین های وایرلس مانند دوربین مداربسته معمولی هستند، با این تفاوت که این نوع دوربین ها از طریق شبکه اینترنت و اتصال وای فای، تصاویر ضبط شده را به لپ تاپ، موبایل و یا رایانه شخصی انتقال میدهند.
دوربینهای مداربسته وای فای بسیار پرطرفدار هستند زیرا اجازه دسترسی از راه دور به سیگنال تصویری و خارج از شبکه را میسر میسازند
تفاوت دوربین مداربسته وای فای و دوربین مدار بسته بی سیم (Wireless)
در بسیاری از منابع دوربین مدار بسته wifi را همان دوربین بی سیم معرفی می کنند. اما لازم به ذکر است که دوربین های وای فای در واقع زیر مجموعه ای از دوربین های مداربسته با تکنولوژی بی سیم هستند. زیرا برخی از دوربین های آنالوگ قدیمی نیز دارای تکنولوژی بی سیم یا وایرلس می باشند.
این دوربین ها برای ارسال تصاویر از امواج رادیویی در یک فرکانس مشخص و در محدوده ۲٫۴ یا ۵٫۸ مگاهرتز استفاده می کنند . این دوربین ها قابلیت استفاده از شبکه وای فای را ندارند. اما در دوربین های مداربسته وای فای ارسال اطلاعات از طریق پروتکل استاندارد Wifi انجام می شود. به همین دلیل ارسال و دریافت اطلاعات از امنیت بیشتری برخوردار بوده و احتمال تداخل نیز در آن ها کمتر است.
دوربین های wifi چطور کار میکنند؟
دوربین های تحت شبکه wifi دقیقا مانند یک دوربین شبکه عادی عمل می کنند که به یک فرستنده وای فای داخلی متصل شده است.
دوربی