12-12-2019, 03:05 PM
من میخوام دکوراسیون داخلی خونه مو تغییر بدم بهم گفتن دکوراسیون مدرن خیلی خوبه اما خیلی ازش اطلاعاتی ندارم اصلا چطوریه و کی انجام میده؟
اینجا کی از دکوراسیون داخلی مدرن اطلاعات داره؟ کجا انجام میشه؟
|
12-12-2019, 03:05 PM
من میخوام دکوراسیون داخلی خونه مو تغییر بدم بهم گفتن دکوراسیون مدرن خیلی خوبه اما خیلی ازش اطلاعاتی ندارم اصلا چطوریه و کی انجام میده؟
(12-12-2019, 03:05 PM)مجیدرضا نوشته است: من میخوام دکوراسیون داخلی خونه مو تغییر بدم بهم گفتن دکوراسیون مدرن خیلی خوبه اما خیلی ازش اطلاعاتی ندارم اصلا چطوریه و کی انجام میده؟خیلی خوبه واسه روحیه ت اگه خودت میتونی و هنرش رو داری انجام بده و گرنا بده به یه طراح دکوراسیون انجام بده برات (12-12-2019, 03:51 PM)مریم بانو نوشته است:(12-12-2019, 03:05 PM)مجیدرضا نوشته است: من میخوام دکوراسیون داخلی خونه مو تغییر بدم بهم گفتن دکوراسیون مدرن خیلی خوبه اما خیلی ازش اطلاعاتی ندارم اصلا چطوریه و کی انجام میده؟خیلی خوبه واسه روحیه ت معماری پست مدرن خیلی جذابه https://blog.sheypoor.com/white-postmode...hitecture/ ساختمان های مکعبی سفید مخصوصا (12-12-2019, 03:05 PM)مجیدرضا نوشته است: من میخوام دکوراسیون داخلی خونه مو تغییر بدم بهم گفتن دکوراسیون مدرن خیلی خوبه اما خیلی ازش اطلاعاتی ندارم اصلا چطوریه و کی انجام میده؟ وای چه کار خوبی کاملا موافق تغییر هستم خودت انجام میدی یا طراح دکور میاری؟ (12-12-2019, 04:09 PM)arastuu نوشته است:اگه خودت انجام میدسیتو نت بگرد خیلی ایده های جذابی هست(12-12-2019, 03:05 PM)مجیدرضا نوشته است: من میخوام دکوراسیون داخلی خونه مو تغییر بدم بهم گفتن دکوراسیون مدرن خیلی خوبه اما خیلی ازش اطلاعاتی ندارم اصلا چطوریه و کی انجام میده؟ (12-12-2019, 04:09 PM)arastuu نوشته است:(12-12-2019, 03:05 PM)مجیدرضا نوشته است: من میخوام دکوراسیون داخلی خونه مو تغییر بدم بهم گفتن دکوراسیون مدرن خیلی خوبه اما خیلی ازش اطلاعاتی ندارم اصلا چطوریه و کی انجام میده؟ شاید برایتان عجیب باشد اما کلیدیترین ویژگی معماری پست مدرن این است که این سبک معماری، اساسا بدون شرح است! معماری پست مدرن رابطه تنگاتنگی با اشکال هندسی ساده مثل هرم، استوانه و مکعب دارد و عموما متریال و مواد اولیهای را میپسندد که عامه پسند است. اگر اطلاعات اندکی در حوزه معماری مدرن داشته باشید، متوجه میشوید این ویژگی (متریال عامه پسند) در معماری پست مدرن، دقیقا در مقابل معماری مدرن قرار دارد. معماری پست مدرن در عین پیچیدگی، از فرم طراحی قابل درک استفاده میکند و طرفدار سادگی است.
12-12-2019, 06:26 PM
|
|