19-12-2017, 04:30 PM
مشکل کار نکردن دکمۀ تایید در پنجرۀ درج عکس
یکی از مشکلاتی که شما عزیزان راجع به وبلاگ نویسی داشتید، در مورد نحوۀ قرار دادن عکس در وبلاگ بود که کاری بسیار ساده است. اما شاید با مشکلاتی مثل عدم درج عکس در صورت کلیک روی درج عکس (تایید) مواجه شوید که به راه حل این مشکل اشاره خواهم کرد.
در ابتداییترین مرحله، شما باید نشانی عکس مد نظر خود را به دست آورید که در نوشتههای قبلی راجع به آن توضیح دادم. شما باید روی عکسی که در اینترنت است و در مرور شما باز است، راست کلیک کرده و دستور Copy image location را انتخاب کنید. البته این دستور مال فایرفاکس است. اگر از مرورگر دیگری استفاده میکنید، دنبال چنین دستوری بگردید. حالا نشانی عکس درون حافظۀ موقت رایانۀ شما ذخیره شده است. باید آن را در جعبۀ درج عکس Paste کنید؛ یعنی بچسبانید.
اما نشانی یک عکس چگونه است؟ اگر پاسخ این سوال را به دست آورید، با مشکل ارسال عکس در بلاگفا هم مقابله کردید. عکسها در اینترنت دارای یک نشانی هستند که اگر هم عکس خود را روی اینترنت قرار دهید، یک نشانی به آن تعلق میگیرد که مختص فقط همان یک عکس است. این نشانی معمولاً با http شروع شده و به پسوند عکس مورد نظر ختم میشود. مثلاً اگر فرمت عکس شما jpg است، به عبارت jpg ختم میشود و نه چیز دیگر. پس اگر یک نشانی به پنچرۀ درج عکس در نوشتۀ بلاگفا دادید که به چیزی به غیر از پسوند عکس، مثل html ختم شد، باید دکمۀ درج عکس کار نکند! چون در این مثال، شما نشانی یک صفحۀ اینترنتی را دادید، نه نشانی یک عکس.
زمانی که در پنجرۀ درج عکس نشانی یک صفحه را وارد کنید و روی پیشنمایش کلیک کنید، عکسی به شما نشان داده میشود که در اصل تصویر کل صفحۀ مقصد است، نه تصویر عکس. همین جا است که به اشتباه افتاده و فکر میکنید که عکس شما درست است. حال آنکه نشانی عکس را اشتباه وارد کردید.
یک راهنمایی: اگر نشانی عکس را در نوار نشانی (Address bar) مرورگر وارد کردید و خود عکس، بدون هیچ چیز دیگر نمایان شد، آن نشانی را میتوانید برای درج عکس در بلاگفا به کار ببرید.
همین ایراد کوچک، مشکل بسیاری از افرادی است که با درج عکس در وبلاگ نمیتوانند کنار بیایند. این را بدانید که اگر تمامی مراجل گذاشتن عکس در وبلاگ را به خوبی طی کنید، کوچکترین مشکلی از این بابت برای شما به وجود نخواهد آمد. به شرط اینکه مقالات این سایت را کامل مطالعه کنید و از درج نظر تکراری پرهیز نمایید.
مشکل ضربدر روی عکس
زمانی شما عکس را در نوشتۀ خود قرار میدهید، ولی پس از انجام این کار جای عکس خالی است و روی محل مورد نظر یک ضربدر گذاشته شده است، به این معنی است که یا مجدداً نشانی عکس را غلط وارد کردید و یا عکس شما پس از بارگذاری حذف شده است.
در مواقعی هم که مستقیم نشانی عکس را از یک سایت دیگر برداشت میکنید و قصد گذاشتن آن روی وبلاگتان را دارید، با این مشکل مواجه خواهید شد. عکسها مثل نوشتهها محتوای تخصصی یک سایت یا وبلاگ هستند. پس از کپی کردن آنها هم باید پرهیز نمود. صاحبان سایتها برای جلوگیری از برداشت تصاویرشان توسط دیگران، سرور سایت را طوری تنظیم میکنند که شما نتوانید عکس مورد نظر را درون وبلاگ خود قرار دهید.
در این حالت بهتر است یا خودتان دست به کار شده و یک عکس را از صفر تولید کنید و یا در بدترین شرایط از سایتهای خارجی عکس بلند کنید! و آن را مجدداً در یک مکانی از اینترنت بارگذاری نمایید و از نشانی عکس برای گذاشتن تصویر در وبلاگ بهره ببرید. این کار سادهتر است.
به غیر از این مشکلاتی که تا اینجا ذکر شد، شاید مشکلات دیگری هم در قرار دادن عکس در وبلاگ داشته باشید که بهتر است با استفاده از توضیحاتی که تا به اینجا در آموزشهای سایت داده شده است و آزمون خطا، مبادرت به رفع آن کنید که حتماً راهحل سادهای را پیدا خواهید کرد و از پرسیدن سوالات تکراری اجتناب نمایید.
ترم سوم کاردانی روابط عمومی ورودی مهر 95