14-03-2022, 01:32 PM
صدقه یکی از مهمترین ارکان یک جامعه چه اسلامی و چه غیر اسلامی است که با عواطف بشری بنیان داده شده است .پيامبر صلی الله علیه و آله و سلم درباره صدقه فرمودند: اَلصَّدَقَةُ عَلى وَجهِها و َاصطِناعُ المَعروفِ وَ بِرُّ الوالِدَينِ وَصِلَةُ الرَّحِمِ تُحَوِّلُ الشِّقاءَ سَعادَةً و َتَزيدُ فِى العُمرِ وَ تَقى مَصارِعَ السُّوءِ؛
صدقه بجا، نيكوكارى، نيكى به پدر و مادر و صله رحم، بدبختي را به خوشبختى تبديل و عمر را زياد و از پيشآمدهاي بد جلوگيرى مىكند.
لذا اجرای آن باید یکی از اهداف جوامع بشری در عصر حاضر باشد تا بتوان گره از مشکلات افراد بیبضاعت باز کرد.خیریه کودکان فرشته اند در راستای اجرایی کردن این ملزم صندوق صدقات رادریافت و در زمینه ی نیازمندی های کودکان نیازمند مصرف می کند . برای دریافت صندوق صدقات خود توسط انجمن خیریه کلیک کنید.
صدقه بجا، نيكوكارى، نيكى به پدر و مادر و صله رحم، بدبختي را به خوشبختى تبديل و عمر را زياد و از پيشآمدهاي بد جلوگيرى مىكند.
لذا اجرای آن باید یکی از اهداف جوامع بشری در عصر حاضر باشد تا بتوان گره از مشکلات افراد بیبضاعت باز کرد.خیریه کودکان فرشته اند در راستای اجرایی کردن این ملزم صندوق صدقات رادریافت و در زمینه ی نیازمندی های کودکان نیازمند مصرف می کند . برای دریافت صندوق صدقات خود توسط انجمن خیریه کلیک کنید.
سلام من رضوان هستم و در خیریه کودکان فرشته اند به صورت داوطلب فعالیت می کنم. برای کمک به مناطق سیستان و بلوچستان کمک غیرنقدی جمع آوری می کنیم.