18-12-2019, 02:30 PM
من میخواهم شروع به یادگیری طراحی و مدلسازی با یکی از نرمافزارهای CAD کنم و حالا با تعداد زیادی از این نرمافزارها مواجه هستم (CATiA – SOLIDWORKS – AutoCad – Pro/ENGINEER – Autodesk Inventor – Autodesk Mechanical Desktop – NX – TopSolid – Solid Edge). کدام یک از این نرمافزارهای طراحی CAD میتواند برای مشاغل مهندسی که من در آینده خواهم داشت، سودمند باشد؟ تفاوت و شباهتهای نرمافزارهای طراحی CAD در چیست و کدام یک همهگیرتر و پرکاربردتر است؟ کدام نرمافزار با توجه به صنایع و دانشگاههای ایران در زمینه طراحی مهندسی به درد من میخورد؟ CATiA بهتر است یا SolidWorks؟ مقایسه کتیا و سالیدورکس؟ مقایسه سالیدورک و اینونتور؟ مقایسه کتیا با nx؟ تفاوت کتیا با اتوکد?! آموزش کتیا راحت تر است یا سالیدورکس؟! و…
اینها سؤالهایی است که ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد. انتخاب یک نرمافزار مناسب برای طراحی مهندسی که متناسب با نیازهای روز صنعت و دانشگاه باشد، شاید کمی دشوار باشد. در ادامه مطلب میخواهیم بهگونهای شما را راهنمایی کنیم که پاسخ مناسبی برای این سؤال پیدا کنید. با ما همراه باشید…
ما بهعنوان یک مهندس مکانیک یا یک طراح صنعتی و یا یک علاقهمند به طراحی مهندسی، نیازمند یادگیری حداقل یک نرمافزار طراحی CAD هستیم. به اطراف خود نگاه کنید. هرکدام از صنایعی که پیرامون ما قرار دارند، توجه خاصی به یکی از این نرمافزارهای طراحی CAD دارند. اجازه بدهید مروری بر روی نامآشناترین نرمافزارهای طراحی CAD مورد استفاده در ایران داشته باشیم
اینها سؤالهایی است که ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد. انتخاب یک نرمافزار مناسب برای طراحی مهندسی که متناسب با نیازهای روز صنعت و دانشگاه باشد، شاید کمی دشوار باشد. در ادامه مطلب میخواهیم بهگونهای شما را راهنمایی کنیم که پاسخ مناسبی برای این سؤال پیدا کنید. با ما همراه باشید…
ما بهعنوان یک مهندس مکانیک یا یک طراح صنعتی و یا یک علاقهمند به طراحی مهندسی، نیازمند یادگیری حداقل یک نرمافزار طراحی CAD هستیم. به اطراف خود نگاه کنید. هرکدام از صنایعی که پیرامون ما قرار دارند، توجه خاصی به یکی از این نرمافزارهای طراحی CAD دارند. اجازه بدهید مروری بر روی نامآشناترین نرمافزارهای طراحی CAD مورد استفاده در ایران داشته باشیم