11-12-2022, 03:02 PM
منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی
منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت
منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی
منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت است، لذا دپارتمان های تخصصی علوم پزشکی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی، منابع دکتری علوم و صنایع غذایی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره دکتری علوم و صنایع غذایی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون دکترای علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون دکترای علوم و صنایع غذایی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته دکترای علوم و صنایع غذایی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع دکترای علوم و صنایع غذایی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور دکتری علوم و صنایع غذایی (مشاوره آزمون دکترای علوم و صنایع غذایی ، برنامه ریزی آزمون دکترای علوم و صنایع غذایی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی دکتری علوم و صنایع غذایی را در برنامه خود قرار دهید.
مدارک تحصیلی مورد پذیرش آزمون دکتری علوم پزشکی علوم و صنایع غذایی
فارغ التحصیلان رشته های ذیل می توانند در کنکور دکتری وزارت بهداشت علوم و صنایع غذایی شرکت نمایند:
کارشناسی ارشد در رشته های علوم و صنایع غذایی (کلیه گرایش ها)، شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی؛ علوم غذایی؛ مهندسی کشاورزی (گرایش علوم و صنایع غذایی)، بهداشت و ایمنی مواد غذایی
منابع دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی
۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع زبان تافل علوم پزشکی
۱- کتاب خودآموز IELTS، محمد معین جهانگیر و علی زارعی، انتشارات نور علم.
۲- کتاب مجموعه سوالات تافل آزمون دکتری، محمود رمضانی، انتشارات سرای عدالت.
۳- کتاب نکته ها و مهارت های موفقیت در آزمون های زبان عمومی و تخصصی، تالیف عبدالرضا تالانه و شاهین شریفی، انتشارات کیومرث.
۴- کتاب تست و گرامر انگلیسی، تالیف عباس فرزام، انتشارات باستان.
۵- کتاب نکات کلیدی گرامر در زبان انگلیسی، مورفی ریموند، ترجمه میمنت رحمتی، انتشارات دانش پرور.
۶- کتاب راهنمای جامع آزمون تافل، سید محمدرضا ناصرزاده و یاشار دهدشتی، انتشارات نگاه دانش.
۷- جزوه زبان تافل موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
[font=B Nazanin]۸- Daneshvari, R, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۹- Barron’s, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۱۰- Martin Hewings, Advanced grammar in use: a self-study reference and practice book for advanced learners of English: with answer, Khorvash Pub.
۱۱- Murray Bromberg, Julius Liebb, Arthur Traiger, Husain Kabiri, absolutely essential word 504.
۱۲- Murphy, R. English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate students .
۱۳- Murphy, R. Essential grammar in Use, Danesh Parvar Pub.
[/font]
۱۴- جزوه زبان تافل دکتری سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب مجموعه سوالات تافل آزمون دکتری، محمود رمضانی، انتشارات سرای عدالت.
۳- کتاب نکته ها و مهارت های موفقیت در آزمون های زبان عمومی و تخصصی، تالیف عبدالرضا تالانه و شاهین شریفی، انتشارات کیومرث.
۴- کتاب تست و گرامر انگلیسی، تالیف عباس فرزام، انتشارات باستان.
۵- کتاب نکات کلیدی گرامر در زبان انگلیسی، مورفی ریموند، ترجمه میمنت رحمتی، انتشارات دانش پرور.
۶- کتاب راهنمای جامع آزمون تافل، سید محمدرضا ناصرزاده و یاشار دهدشتی، انتشارات نگاه دانش.
۷- جزوه زبان تافل موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
[font=B Nazanin]۸- Daneshvari, R, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۹- Barron’s, Essential words for the TOEFL, Jungle pub.
۱۰- Martin Hewings, Advanced grammar in use: a self-study reference and practice book for advanced learners of English: with answer, Khorvash Pub.
۱۱- Murray Bromberg, Julius Liebb, Arthur Traiger, Husain Kabiri, absolutely essential word 504.
۱۲- Murphy, R. English grammar in use: a self-study reference and practice book for intermediate students .
۱۳- Murphy, R. Essential grammar in Use, Danesh Parvar Pub.
[/font]
۱۴- جزوه زبان تافل دکتری سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع زبان تخصصی علوم و مهندسی صنایع غذایی
۱- کتاب راهنمای انگلیسی برای داشجویان علوم و صنایع غذایی، مولفان ابراهیم جدیری سلیمی، حسن عدالت نمین و سیروس مسیحا، مترجم فرهاد توحیدی، انتشارات واژه.
۲- کتاب راهنمای انگلیسی برای داشجویان علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، ابراهیم جدیری سلیمی و حسن عدالت نمین، انتشارات سمت.
۳- کتاب فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی (شامل تعریف و معادل فارسی واژه های علمی) – جلد هفتم : علوم و صنایع غذایی، تالیف محمد شاهدی، جلال جمالیان، حسن لامع، شهرام دخانی، مهدی کدیور، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت.
۵- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران.
۶- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۷- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب راهنمای انگلیسی برای داشجویان علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، ابراهیم جدیری سلیمی و حسن عدالت نمین، انتشارات سمت.
۳- کتاب فرهنگ نوین کشاورزی و منابع طبیعی (شامل تعریف و معادل فارسی واژه های علمی) – جلد هفتم : علوم و صنایع غذایی، تالیف محمد شاهدی، جلال جمالیان، حسن لامع، شهرام دخانی، مهدی کدیور، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی (English for the students of food science and technology)، تالیف ابوالقاسم جزایری، انتشارات سمت.
۵- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه تهران.
۶- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی.
۷- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه زبان تخصصی علوم و صنایع غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع شیمی مواد غذایی
۱- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۳- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف آزادمرد دمیرچی، انتشارات آییژ.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۱- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی – منابع میکروبیولوژی مواد غذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی (Foodborne Disease)، تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی (Foodborne Disease)، تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۲ - سراسری
رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی جزو رشته های امتحانی گروه کشاورزی و منابع طبیعی است. با توجه به دفترچه ثبت نام آزمون دکتری، تمامی داوطلبانی که از تمامی رشته ها ...
سوالات دروس عمومی: سوالات دروس تخصصی در سطح ...
استعداد تحصیلی - زبان انگلیسی: شیمی مواد غذ...
️ مهمترین منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی چیست؟
️ عناوین دروس امتحانی آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی شامل چه موضوعاتی است؟
منابع آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی 1402
منابع آزمون دکتری رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی 1402 دروس امتحانی، منابع، مواد و ضرایب کنکور دکترا جزوات و بهترین کتاب های کمک آموزشی ۱۴۰۲.
نام دروس و منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
مشاهده نام دروس و منابع رشته دکتری صنایع غذایی سنجش، این منابع می توانند جهت آمادگی هرچه بیشتر و گرفتن نتیجه مطلوب درکنکوردکتری مفید ...
علوم و مهندسی صنایع غذایی: 1) صنایع غذایی
رشته: گرایش
منابع آزمون دکتری صنایع غذایی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳
نام دروس امتحانی و منابع آزمون دکتری سراسری و آزاد علوم و مهندسی صنایع غذایی | دانلود رایگان منابع و سرفصل های کنکور دکتری علوم و مهندسی ...
مهم ترین منابع آزمون دکتری رشته صنایع غذایی در سال 1402 چیست؟
منابع کنکور دکتری از سوی سازمان سنجش اعلام می شود؟
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی |
لیست بهترین منابع آزمون دکتری رشته علوم مهندسی صنایع غذایی سال ۹۸ دانشگاه های سراسری و آزاد دفترچه ثبت نام کنکور علوم صنایع غذایی سازمان سنجش دکتری کشاورزی.
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی
منابع آزمون دکتری مهندسی صنایع غذایی ۱۴۰۲ و لیست ضرایب دروس ... سرفصل های امتحانی و تعداد سوالات کنکور دکتری در لیست زیر ...
منابع دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی - سنجش امیرکبیر
https://www.sanjeshetakmili.ir › خانه › آیتم ها
مدرک تحصیلی: داوطلبان کنکور در مقاطع عالی و تکمیلی، فارغ التحصیلان رشته های متنوع دانشگاهی هستند. محل تحصیل: قطعاً محل تحصیل دانشجویان از نظر کیفی تأثیر به ...
شیمی مواد غذایی 2414, آزمون آزمایشی دکتری صنایع غذایی
https://www.sanjeshetakmili.com › mtra-keshavarzi › 5...
بدین سبب در آزمون سراسری،مجموعه مهندسی کشاورزی برای تربیت متخصصان این رشته در گرایشهای مختلف با مقاطع کارشناسی و کاردانی در نظر گرفته شده است. 1 -علوم و صنایع ...
شیمی عمومی: شیمی آلی
میکروب شناسی عمومی: آمار
شیمی تجزیه: شیمی فیزیک
نام دروس امتحانی و منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی
https://resources-test-phd-agriculture.blog.ir › نام-دروس-...
نام دروس امتحانی و منابع آزمون دکتری علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر عناوین دروس امتحانی: 1- مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل ...
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی https://virgool.io › sanjeshetakmili
منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذاییدکتری سراسری کشاورزیدانلود منابع آزمون دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه سراسری و آزاد کد…
دکتری صنایع غذایی بدون آزمون
دکتری صنایع غذایی
منابع دکتری صنایع غذایی
بازار کار دکتری صنایع غذایی
رشته های مجاز برای دکتری صنایع غذایی
منابع دکتری صنایع غذایی وزارت بهداشت
سوالات کنکور دکتری صنایع غذایی
سوالات کنکور دکتری صنایع غذایی 1401