10-11-2021, 02:28 PM
(آخرین ویرایش: 10-11-2021, 02:29 PM، توسط nama design.)
سلام خدمت دوستان عزیز
از شما کسی با نمای ویلا آشنایی داره؟
نمای ویلا اولین عاملی است که نظر مخاطب را به ویلای شما جلب میکند.
نمای ویلا اولین ارتباط را با کاربران ایجاد میکند و به همین دلیل است که در ساخت ویلا دارای اهمیت بسیاری است و به عبارتی معرف کل ساختمان است.
نمای مدرن محبوبیت زیادی دارد و اغلب نمای ویلای دوبلکس در قالب طرحی مدرن اجرا میشود.
توجه به سبک کلی طراحی نمای ویلا و هماهنگی آنها با هم بسیار مهم است.
همانطور که میدانید در طراحی و ساخت ویلاها باید تمام تلاش خود را در راستای اجرای نمایی خلاقانه و زیبا بهره برد.
نمای ویلا علاوه بر زیبابی، تاثیر مستقیمی بر قیمت ویلا نیز دارد.
ویلاها ساختمانهایی یک و یا دو طبقه هستند که اصولا در بین فضاهای سبزی محصور هستند.
مهمترین معیار ساکنین ویلاها آرامش است که باید علاوه بر طراحی فرم بنا، دقت لازم را برای طراحی و اجرای نمای آن نیز به کار بگیرید.
سلام من سایتی رو میشناسم که اطلاعات زیادی راجب نمای ویلا داره
پیشنهاد میکنم بهش سر بزنی
از شما کسی با نمای ویلا آشنایی داره؟
نمای ویلا اولین عاملی است که نظر مخاطب را به ویلای شما جلب میکند.
نمای ویلا اولین ارتباط را با کاربران ایجاد میکند و به همین دلیل است که در ساخت ویلا دارای اهمیت بسیاری است و به عبارتی معرف کل ساختمان است.
نمای مدرن محبوبیت زیادی دارد و اغلب نمای ویلای دوبلکس در قالب طرحی مدرن اجرا میشود.
توجه به سبک کلی طراحی نمای ویلا و هماهنگی آنها با هم بسیار مهم است.
همانطور که میدانید در طراحی و ساخت ویلاها باید تمام تلاش خود را در راستای اجرای نمایی خلاقانه و زیبا بهره برد.
نمای ویلا علاوه بر زیبابی، تاثیر مستقیمی بر قیمت ویلا نیز دارد.
ویلاها ساختمانهایی یک و یا دو طبقه هستند که اصولا در بین فضاهای سبزی محصور هستند.
مهمترین معیار ساکنین ویلاها آرامش است که باید علاوه بر طراحی فرم بنا، دقت لازم را برای طراحی و اجرای نمای آن نیز به کار بگیرید.
سلام من سایتی رو میشناسم که اطلاعات زیادی راجب نمای ویلا داره
پیشنهاد میکنم بهش سر بزنی