10-02-2021, 11:46 PM
فواید پودر پروتئین چیست؟
پودر پروتئین یک مکمل غذایی محبوب است. پروتئین یک عنصر مغذی ضروری است که به ساخت عضله ، ترمیم بافت و ساخت آنزیم ها و هورمون ها کمک می کند. استفاده از پودر پروتئین همچنین ممکن است به کاهش وزن کمک کرده و به افراد در تقویت عضلات کمک کند.
انواع مختلفی از پودر پروتئین وجود دارد ، از جمله پودرهای لبنی و گیاهی. در این مقاله ، ما در مورد برخی از خواص پودر پروتئین برای سلامتی و انواع مختلف آن بحث می کنیم.
چندین نوع مختلف پودر پروتئین وجود دارد. آب پنیر محبوب ترین مکمل پروتئینی و مکملی است که محققان تمایل به تمرکز بر روی آن دارند ، اما تنها مورد نیست. انواع متداول پودر پروتئین عبارتند از:
آب پنیر: این پروتئین شیر محلول در آب در بین ورزشکاران محبوب است. این یک پروتئین کامل است ، به این معنی که حاوی تمام اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن انسان از غذا است. بدن به سرعت و به راحتی پروتئین آب پنیر را جذب می کند.
کازئین: این نوع پروتئین سرشار از گلوتامین ، یک اسید آمینه است که ممکن است سرعت عضلات را پس از ورزش تسریع کند. کازئین از لبنیات تهیه می شود و باعث می شود برای گیاهخواران و افراد مبتلا به آلرژی به شیر مناسب نباشد. بدن این پروتئین را با سرعت کمتری هضم می کند ، بنابراین بهتر است آن را شب بخورید.
سویا: پروتئین سویا یک گزینه عالی برای آب پنیر یا کازئین برای افرادی است که لبنیات مصرف نمی کنند. همچنین حاوی کلیه اسیدهای آمینه ضروری است.
نخود فرنگی: بسیاری از پودرهای پروتئینی گیاهی حاوی پروتئین نخود هستند که جایگزینی با کیفیت بالا برای پروتئین های پایه سویا و لبنیات است. پروتئین نخود منبع خوبی از اسید آمینه آرژنین است.
کنف: دانه های کنف پروتئین های کاملی هستند که حاوی اسیدهای چرب ضروری نیز هستند. این باعث می شود که شاهدانه گزینه ای عالی برای گیاهخواران یا کسانی که به آلرژی های لبنی یا سویایی دارند.
لرزش پروتئین از نظر قیمت و کیفیت متفاوت است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) پودرهای پروتئینی را تنظیم نمی کند.
طبق مطالعه ای در سال 2018 ، بسیاری از پودرهای پروتئین پرفروش حاوی فلزات سنگین مانند سرب ، کادمیوم و آرسنیک هستند.
بنابراین ، مردم همیشه باید هنگام خرید پودرهای پروتئینی با احتیاط عمل کنند و محصولی را از یک تامین کننده معتبر انتخاب کنند.
پودرهای پروتئین می توانند مکمل مفیدی برای بسیاری از افراد ، به ویژه برای ورزشکاران ، افراد مسن ، گیاهخواران و گیاهخواران باشند. آنها منبع مناسبی از پروتئین کامل هستند. بعضی اوقات حاوی مواد مغذی دیگری نیز هستند.
با این حال ، همه به پروتئین اضافی نیاز ندارند. افرادی که از رژیم غذایی غنی از گوشت ، ماهی ، لبنیات و تخم مرغ و پودر پروتئین پگاه استفاده می کنند و تمرینات وزنه ای شدیدی انجام نمی دهند ، بعید است نیاز به مکمل های پروتئینی داشته باشند.
افرادی که مایلند رژیم غذایی خود را با پودر پروتئین تکمیل کنند باید محصولی با کیفیت بالا انتخاب کنند و قبل از استفاده با پزشک یا متخصص تغذیه صحبت کنند.
حتی اگر بتوان اندازه گیری تعادل نیتروژن را دقیقاً دقیق پذیرفت ، داده های تعادل نیتروژن همچنان محدود هستند زیرا این ارزیابی غیرمستقیم از دلیل مصرف مکمل های پروتئینی در افراد است که به منظور افزایش قدرت و اندازه عضلات است. اساس متابولیکی برای افزایش قدرت و اندازه عضله ، تحریک سنتز پروتئین عضله به میزان بیش از تجزیه پروتئین عضله است. بنابراین باقیمانده این بحث بر تنظیم سنتز و تجزیه پروتئین عضله متمرکز است. انتقال غشا Am اسید آمینه بین خون و محفظه عضلانی نیز به دلیل اهمیت این فرایند در رابطه با سنتز و تجزیه مورد بحث قرار گرفته است.
انتقال اسیدهای آمینه به سلول در برابر شیب غلظت برای آمینو اسیدهای خورده شده لازم است تا در نهایت در پروتئین قرار گیرد. آمینو اسیدهای داخل سلولی که در نتیجه تجزیه پروتئین آزاد می شوند و مستقیماً در پروتئین ترکیب نشده و یا اکسید نمی شوند ، به خون منتقل می شوند. بنابراین ، فرایندهای انتقال اسید آمینه به داخل و خارج ارتباط مستقیمی بین بلع پروتئین و سنتز و تجزیه پروتئین عضله است. نتایجی که در پی می آید همه در افراد انسانی با استفاده از یک روش ردیاب ایزوتوپ پایدار بدست آمد که اساساً توسط Biolo و همکاران توصیف شده است
پودر پروتئین یک مکمل غذایی محبوب است. پروتئین یک عنصر مغذی ضروری است که به ساخت عضله ، ترمیم بافت و ساخت آنزیم ها و هورمون ها کمک می کند. استفاده از پودر پروتئین همچنین ممکن است به کاهش وزن کمک کرده و به افراد در تقویت عضلات کمک کند.
انواع مختلفی از پودر پروتئین وجود دارد ، از جمله پودرهای لبنی و گیاهی. در این مقاله ، ما در مورد برخی از خواص پودر پروتئین برای سلامتی و انواع مختلف آن بحث می کنیم.
چندین نوع مختلف پودر پروتئین وجود دارد. آب پنیر محبوب ترین مکمل پروتئینی و مکملی است که محققان تمایل به تمرکز بر روی آن دارند ، اما تنها مورد نیست. انواع متداول پودر پروتئین عبارتند از:
آب پنیر: این پروتئین شیر محلول در آب در بین ورزشکاران محبوب است. این یک پروتئین کامل است ، به این معنی که حاوی تمام اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن انسان از غذا است. بدن به سرعت و به راحتی پروتئین آب پنیر را جذب می کند.
کازئین: این نوع پروتئین سرشار از گلوتامین ، یک اسید آمینه است که ممکن است سرعت عضلات را پس از ورزش تسریع کند. کازئین از لبنیات تهیه می شود و باعث می شود برای گیاهخواران و افراد مبتلا به آلرژی به شیر مناسب نباشد. بدن این پروتئین را با سرعت کمتری هضم می کند ، بنابراین بهتر است آن را شب بخورید.
سویا: پروتئین سویا یک گزینه عالی برای آب پنیر یا کازئین برای افرادی است که لبنیات مصرف نمی کنند. همچنین حاوی کلیه اسیدهای آمینه ضروری است.
نخود فرنگی: بسیاری از پودرهای پروتئینی گیاهی حاوی پروتئین نخود هستند که جایگزینی با کیفیت بالا برای پروتئین های پایه سویا و لبنیات است. پروتئین نخود منبع خوبی از اسید آمینه آرژنین است.
کنف: دانه های کنف پروتئین های کاملی هستند که حاوی اسیدهای چرب ضروری نیز هستند. این باعث می شود که شاهدانه گزینه ای عالی برای گیاهخواران یا کسانی که به آلرژی های لبنی یا سویایی دارند.
لرزش پروتئین از نظر قیمت و کیفیت متفاوت است. سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) پودرهای پروتئینی را تنظیم نمی کند.
طبق مطالعه ای در سال 2018 ، بسیاری از پودرهای پروتئین پرفروش حاوی فلزات سنگین مانند سرب ، کادمیوم و آرسنیک هستند.
بنابراین ، مردم همیشه باید هنگام خرید پودرهای پروتئینی با احتیاط عمل کنند و محصولی را از یک تامین کننده معتبر انتخاب کنند.
پودرهای پروتئین می توانند مکمل مفیدی برای بسیاری از افراد ، به ویژه برای ورزشکاران ، افراد مسن ، گیاهخواران و گیاهخواران باشند. آنها منبع مناسبی از پروتئین کامل هستند. بعضی اوقات حاوی مواد مغذی دیگری نیز هستند.
با این حال ، همه به پروتئین اضافی نیاز ندارند. افرادی که از رژیم غذایی غنی از گوشت ، ماهی ، لبنیات و تخم مرغ و پودر پروتئین پگاه استفاده می کنند و تمرینات وزنه ای شدیدی انجام نمی دهند ، بعید است نیاز به مکمل های پروتئینی داشته باشند.
افرادی که مایلند رژیم غذایی خود را با پودر پروتئین تکمیل کنند باید محصولی با کیفیت بالا انتخاب کنند و قبل از استفاده با پزشک یا متخصص تغذیه صحبت کنند.
حتی اگر بتوان اندازه گیری تعادل نیتروژن را دقیقاً دقیق پذیرفت ، داده های تعادل نیتروژن همچنان محدود هستند زیرا این ارزیابی غیرمستقیم از دلیل مصرف مکمل های پروتئینی در افراد است که به منظور افزایش قدرت و اندازه عضلات است. اساس متابولیکی برای افزایش قدرت و اندازه عضله ، تحریک سنتز پروتئین عضله به میزان بیش از تجزیه پروتئین عضله است. بنابراین باقیمانده این بحث بر تنظیم سنتز و تجزیه پروتئین عضله متمرکز است. انتقال غشا Am اسید آمینه بین خون و محفظه عضلانی نیز به دلیل اهمیت این فرایند در رابطه با سنتز و تجزیه مورد بحث قرار گرفته است.
انتقال اسیدهای آمینه به سلول در برابر شیب غلظت برای آمینو اسیدهای خورده شده لازم است تا در نهایت در پروتئین قرار گیرد. آمینو اسیدهای داخل سلولی که در نتیجه تجزیه پروتئین آزاد می شوند و مستقیماً در پروتئین ترکیب نشده و یا اکسید نمی شوند ، به خون منتقل می شوند. بنابراین ، فرایندهای انتقال اسید آمینه به داخل و خارج ارتباط مستقیمی بین بلع پروتئین و سنتز و تجزیه پروتئین عضله است. نتایجی که در پی می آید همه در افراد انسانی با استفاده از یک روش ردیاب ایزوتوپ پایدار بدست آمد که اساساً توسط Biolo و همکاران توصیف شده است
هدایای تبلیغاتی آراز
تولیدکننده اتواع هدایای تبلیغاتی
کلاسور چرمی | آفتابگیر تبلیغاتی | ساک دستی برزنتی
تولیدکننده اتواع هدایای تبلیغاتی
کلاسور چرمی | آفتابگیر تبلیغاتی | ساک دستی برزنتی