02-02-2021, 01:11 AM
جملات شکرگزاری خداوند؛ جمله و متن های زیبای شکر خدا و تشکر از خدای بزرگ
جملات و متن کوتاه شکرگزاری خدا و متن ادبی تشکر از خداوند
در این قسمت متن و جملات شکرگزاری از خدا را با لحنی صمیمانه قرار داده ایم. این جملات کوتاه در حمد و ستایش و تشکر از خدای بزرگ است و همچنین چند سخن از بزرگان را در مورد شکرگزاری خدا گردآوری کرده ایم.
به زبان اوردن شکرگذاری یکی از انواع شکر کردن خداوند است و بیشتر انسان ها در زندگی ممکن است لحظاتی را با خدای خود حرف بزنند و اسم او را صدا بزنند و به دلیل نعمت هایش از او سپاسگزاری کنند.شکرگزاری یکی از راه های سپاس از پروردگار بی همتا است و با گفتن جملات شکرگزاری شما به ارامش قلبی می رسید.
متن کوتاه شکرگزاری از خدا
خدایا
تو را شکر که امروز را به من فرصت زندگی دادی تا شکرگزار نعمتهایت باشم و از زندگیام لذت ببرم.
تو را شکر که هر روز نعمتهای بیکرانت را وارد زندگیام میکنی.
تو را شکر که هر لحظه مرا به مسیر درست هدایت میکنی.
تو را شکر که ایمان و باورم را روز به روز قویتر میکنی.
تو را شکر که هر روز از بینهایت راه و از جایی که فکرش را هم نمیکنم به من رزق و روزی میدهی.
تو را شکر که هر روز بهترینها را وارد زندگیام میکنی.
متن زیبای سپاس از خداوند
خدایا سپاس بیکران مرا بپذیر که تو را عاشق دیدم و غریبانه عاشقت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گنهکار شدم. تو را وفادار دیدم و بیوفایی نمودم. ولی هر کجا که رفتم سرشکسته بازگشتم. تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم. اما تو مرا چه دیدی که همچنان بخشنده و توبه پذیر و مشتاق بندهات ماندی؟ خداوندا! به دل نگیر اگر گاهی، زبانم از شکرت باز میایستد. تقصیری ندارد، قاصر است. کم میآورد در برابر بزرگی ات؛ لکنت میگیرند واژههایم در برابرت. در دلم اما همیشه ذکر خیرت جاریست. تو را دوست دارم و بینهایت سپاسگزارم.
جملات شکرگزاری خداوند
جملات زیبا برای خالق هستی
ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمیتوانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری و بالا میکشی، بخاطر تمام داشتههایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من میبخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن میکنی و راه را به من نشان میدهی، بخاطر اینکه خانوادهام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر میکنم.
بخوانید: جملات زیبا با موضوع خداوند + عکس نوشته های زیبا در مورد پروردگار
جملات شکرگزاری خداوند
جملات زیبای تشکر از خداوند
پروردگارا! از اینکه یکبار دیگر مرا لایق حیات دانستی شکرگزارم. از اینکه فرصت یک شروع مجدد را به من عطا کردی متشکرم. از تو میخواهم به من درک و درایتی بیش از پیش ببخشی تا امروز اشتباهات دیروز را تکرار نکنم. فرصتهایی را که در اختیارم قرار میدهی از دست ندهم و از یاد نبرم که شاید فقط برای امروز بتوانم دوستانم و یارانم را دوست بدارم. معبود بیهمتای من! شکرگزارم که از راههای حکیمانهات من را به آنچه خیر و صلاحم است، میرسانی.
جملات شکرگزاری خداوند
ای بخشنده نعمتها و ای مهربانترین مهربانان، از تو شکرگزارم که بهشتی نزدیک، زیبا و بزرگ داری. و شکرگزارم که دوزخی کوچک و بعید ساختهای. و شکرگزارم که همواره در پی دلیلی هستی که ما را گاهی به بهانه یک دعا ببخشی و بهشت را نصیبمان سازی.
حتما بخوانید : عکس نوشته و عکس پروفایل مذهبی در مورد خدا
جملات شکرگزاری خداوند
جملات کوتاه شکرگزاری از خدا
پروردگارا شکرگزارم که یک بار دیگر چشمانم دنیای زیبایت را میبیند.
خدواندا شکرگزارم که بار دیگر فرصت پیشرفت را به من عطا کردی.
خدایا شکرگزارم بابت تکتک سلولهای بدنم، بابت تکتک تپشهای قلبم و بابت تکتک نعمتهایت.
جملات شکرگزاری خداوند
خدایا شکرت که امروز به من فرصت دادی تا از زندگیام لذت ببرم.
خدایا شکرت که به من و خانوادهام سلامتی دادی.
خدایا شکرت هر روز نعمتهای بیکرانت را وارد زندگیم میکنی و یک نگاه قشنگ بهم میبخشی.
خدایا شکرت که هر لحظه مرا به مسیر درست و راه راست هدایت میکنی.
خدایا شکرت که ایمان و باورم را روز به روز قویتر میکنی.
خدایا شکرت که از جایی که فکرش رو هم نمیکنم به من کمک میکنی.
خدایا شکرت به خاطر قدرت شجاعت و اعتماد به نفسی که دارم.
یگانه آفریدگار من، تو را سپاس میگویم که مرا از تمام وابستگیها میرهانی و ترس از دست دادن را از من دور کردی و چنان روحم را بزرگ کردی که دلبسته باشم نه وابسته.
ببینید: عکس پروفایل خدایا کمکم کن | عکس نوشته های خدا کمک کن
جملات شکرگزاری خداوند
متن کوتاه شکرگزاری
الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:
تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.
تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.
تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم.
جملات شکرگزاری خداوند
خداوندا برای روشنایی روز که در آن کار میکنم و برای تاریکی شب که در آرامش آن میآسایم شکرگزارم.
جملات شکرگزاری خداوند
خداوندا، برای این روزِ زیبا و این زندگیِ تازه از تو سپاسگزارم.
مهربانا، برای غذا، از خانه، کاشانه، امنیت، بقا، بودن از تو سپاسگزارم.
پروردگارا، برای خلاقیت، آفرینندگی، نوآوری، روزِ تازه، روزی نو از تو سپاسگزارم.
آفریدگارا، برای سلامتیِ تن، توانمندیِ جان، جوانمردیِ دل، دل انگیزیِ حال از تو سپاسگزارم.
الهی، برای عشقِ جهان، جانِ جهان، محبتِ بشری، طبیعی، مادرانه، پدرانه، برادرانه، خواهرانه، همزیستانه، بی قید و شرط از تو سپاسگزارم.
خدایا، برای تواناییِ شکرگزاری، توانایی سخن گفتن، گفتمان، مکالمه، کلامِ پُر مهر، ذکرِ بودن از تو سپاسگزارم.
جملات شکرگزاری خداوند
خداوندا تو را شکر میکنم به خاطر تمام نعماتی که به من دادی.
خدایا شکرت که همه جا با من هستی، شکرت که همیشه گرمای حضورت در قلبم حضور دارد، همیشه بهت ایمان دارم و تو تنها هدایت گر زندگی من هستی.
خدایا شکرت که عاشقانه خالصانه دوستت دارم.
خدایا شکرت که این همه نعمت، سلامتی، پدر، مادر و کسانی که دوستشون دارم را به من هدیه دادی.
عاشقتم خدا
جملات شکرگزاری خداوند
خدایا شکرت که امروز به من زندگی بخشیدی تا یک روز دیگر بندگی تو را به جا بیارم.
خدایا شکرت که توفیق شکرگزاری بهم دادی.
بخوانید: جملات پناه بردن به خدای بزرگ + متن های زیبای درد دل با خداوند
جملات شکرگزاری خداوند
متن های زیبای تقدیر از خدای متعال
خدایا شکرت که پنجره دلم را به سوی تو باز میکنم و هوای مهربانی تو را نفس میکشم.
پروردگارا شکرت بهخاطر فرصت جدیدی که به من دادی تا مهربانتر و عاشقانهتر زندگی کنم.
جملات شکرگزاری خداوند
خدایا شاکر و شکرگزارم که هر روز با من مهربانی و هرچه بدی میکنم، تو با من خوبی.
خدایا شکرت که بادبادک دلم را به شوق رسیدن به تو پرواز میدهم.
خدایا هزاران بار شکر که به همه خواستههایم رسیدم و در آینده خواهم رسید.
https://www.janblaghy.ir/%D8%A2%DB%8C%D8...%AF%D8%9F/
جملات و متن کوتاه شکرگزاری خدا و متن ادبی تشکر از خداوند
در این قسمت متن و جملات شکرگزاری از خدا را با لحنی صمیمانه قرار داده ایم. این جملات کوتاه در حمد و ستایش و تشکر از خدای بزرگ است و همچنین چند سخن از بزرگان را در مورد شکرگزاری خدا گردآوری کرده ایم.
به زبان اوردن شکرگذاری یکی از انواع شکر کردن خداوند است و بیشتر انسان ها در زندگی ممکن است لحظاتی را با خدای خود حرف بزنند و اسم او را صدا بزنند و به دلیل نعمت هایش از او سپاسگزاری کنند.شکرگزاری یکی از راه های سپاس از پروردگار بی همتا است و با گفتن جملات شکرگزاری شما به ارامش قلبی می رسید.
متن کوتاه شکرگزاری از خدا
خدایا
تو را شکر که امروز را به من فرصت زندگی دادی تا شکرگزار نعمتهایت باشم و از زندگیام لذت ببرم.
تو را شکر که هر روز نعمتهای بیکرانت را وارد زندگیام میکنی.
تو را شکر که هر لحظه مرا به مسیر درست هدایت میکنی.
تو را شکر که ایمان و باورم را روز به روز قویتر میکنی.
تو را شکر که هر روز از بینهایت راه و از جایی که فکرش را هم نمیکنم به من رزق و روزی میدهی.
تو را شکر که هر روز بهترینها را وارد زندگیام میکنی.
متن زیبای سپاس از خداوند
خدایا سپاس بیکران مرا بپذیر که تو را عاشق دیدم و غریبانه عاشقت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گنهکار شدم. تو را وفادار دیدم و بیوفایی نمودم. ولی هر کجا که رفتم سرشکسته بازگشتم. تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم. اما تو مرا چه دیدی که همچنان بخشنده و توبه پذیر و مشتاق بندهات ماندی؟ خداوندا! به دل نگیر اگر گاهی، زبانم از شکرت باز میایستد. تقصیری ندارد، قاصر است. کم میآورد در برابر بزرگی ات؛ لکنت میگیرند واژههایم در برابرت. در دلم اما همیشه ذکر خیرت جاریست. تو را دوست دارم و بینهایت سپاسگزارم.
جملات شکرگزاری خداوند
جملات زیبا برای خالق هستی
ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمیتوانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری و بالا میکشی، بخاطر تمام داشتههایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من میبخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن میکنی و راه را به من نشان میدهی، بخاطر اینکه خانوادهام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر میکنم.
بخوانید: جملات زیبا با موضوع خداوند + عکس نوشته های زیبا در مورد پروردگار
جملات شکرگزاری خداوند
جملات زیبای تشکر از خداوند
پروردگارا! از اینکه یکبار دیگر مرا لایق حیات دانستی شکرگزارم. از اینکه فرصت یک شروع مجدد را به من عطا کردی متشکرم. از تو میخواهم به من درک و درایتی بیش از پیش ببخشی تا امروز اشتباهات دیروز را تکرار نکنم. فرصتهایی را که در اختیارم قرار میدهی از دست ندهم و از یاد نبرم که شاید فقط برای امروز بتوانم دوستانم و یارانم را دوست بدارم. معبود بیهمتای من! شکرگزارم که از راههای حکیمانهات من را به آنچه خیر و صلاحم است، میرسانی.
جملات شکرگزاری خداوند
ای بخشنده نعمتها و ای مهربانترین مهربانان، از تو شکرگزارم که بهشتی نزدیک، زیبا و بزرگ داری. و شکرگزارم که دوزخی کوچک و بعید ساختهای. و شکرگزارم که همواره در پی دلیلی هستی که ما را گاهی به بهانه یک دعا ببخشی و بهشت را نصیبمان سازی.
حتما بخوانید : عکس نوشته و عکس پروفایل مذهبی در مورد خدا
جملات شکرگزاری خداوند
جملات کوتاه شکرگزاری از خدا
پروردگارا شکرگزارم که یک بار دیگر چشمانم دنیای زیبایت را میبیند.
خدواندا شکرگزارم که بار دیگر فرصت پیشرفت را به من عطا کردی.
خدایا شکرگزارم بابت تکتک سلولهای بدنم، بابت تکتک تپشهای قلبم و بابت تکتک نعمتهایت.
جملات شکرگزاری خداوند
خدایا شکرت که امروز به من فرصت دادی تا از زندگیام لذت ببرم.
خدایا شکرت که به من و خانوادهام سلامتی دادی.
خدایا شکرت هر روز نعمتهای بیکرانت را وارد زندگیم میکنی و یک نگاه قشنگ بهم میبخشی.
خدایا شکرت که هر لحظه مرا به مسیر درست و راه راست هدایت میکنی.
خدایا شکرت که ایمان و باورم را روز به روز قویتر میکنی.
خدایا شکرت که از جایی که فکرش رو هم نمیکنم به من کمک میکنی.
خدایا شکرت به خاطر قدرت شجاعت و اعتماد به نفسی که دارم.
یگانه آفریدگار من، تو را سپاس میگویم که مرا از تمام وابستگیها میرهانی و ترس از دست دادن را از من دور کردی و چنان روحم را بزرگ کردی که دلبسته باشم نه وابسته.
ببینید: عکس پروفایل خدایا کمکم کن | عکس نوشته های خدا کمک کن
جملات شکرگزاری خداوند
متن کوتاه شکرگزاری
الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:
تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.
تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.
تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم.
جملات شکرگزاری خداوند
خداوندا برای روشنایی روز که در آن کار میکنم و برای تاریکی شب که در آرامش آن میآسایم شکرگزارم.
جملات شکرگزاری خداوند
خداوندا، برای این روزِ زیبا و این زندگیِ تازه از تو سپاسگزارم.
مهربانا، برای غذا، از خانه، کاشانه، امنیت، بقا، بودن از تو سپاسگزارم.
پروردگارا، برای خلاقیت، آفرینندگی، نوآوری، روزِ تازه، روزی نو از تو سپاسگزارم.
آفریدگارا، برای سلامتیِ تن، توانمندیِ جان، جوانمردیِ دل، دل انگیزیِ حال از تو سپاسگزارم.
الهی، برای عشقِ جهان، جانِ جهان، محبتِ بشری، طبیعی، مادرانه، پدرانه، برادرانه، خواهرانه، همزیستانه، بی قید و شرط از تو سپاسگزارم.
خدایا، برای تواناییِ شکرگزاری، توانایی سخن گفتن، گفتمان، مکالمه، کلامِ پُر مهر، ذکرِ بودن از تو سپاسگزارم.
جملات شکرگزاری خداوند
خداوندا تو را شکر میکنم به خاطر تمام نعماتی که به من دادی.
خدایا شکرت که همه جا با من هستی، شکرت که همیشه گرمای حضورت در قلبم حضور دارد، همیشه بهت ایمان دارم و تو تنها هدایت گر زندگی من هستی.
خدایا شکرت که عاشقانه خالصانه دوستت دارم.
خدایا شکرت که این همه نعمت، سلامتی، پدر، مادر و کسانی که دوستشون دارم را به من هدیه دادی.
عاشقتم خدا
جملات شکرگزاری خداوند
خدایا شکرت که امروز به من زندگی بخشیدی تا یک روز دیگر بندگی تو را به جا بیارم.
خدایا شکرت که توفیق شکرگزاری بهم دادی.
بخوانید: جملات پناه بردن به خدای بزرگ + متن های زیبای درد دل با خداوند
جملات شکرگزاری خداوند
متن های زیبای تقدیر از خدای متعال
خدایا شکرت که پنجره دلم را به سوی تو باز میکنم و هوای مهربانی تو را نفس میکشم.
پروردگارا شکرت بهخاطر فرصت جدیدی که به من دادی تا مهربانتر و عاشقانهتر زندگی کنم.
جملات شکرگزاری خداوند
خدایا شاکر و شکرگزارم که هر روز با من مهربانی و هرچه بدی میکنم، تو با من خوبی.
خدایا شکرت که بادبادک دلم را به شوق رسیدن به تو پرواز میدهم.
خدایا هزاران بار شکر که به همه خواستههایم رسیدم و در آینده خواهم رسید.
https://www.janblaghy.ir/%D8%A2%DB%8C%D8...%AF%D8%9F/