تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › مجموعه مشاوره روانشناسی، تحصیلی و مددکاری v
« قبلی 1 … 45 46 47 48 49 … 138 بعدی »

ازدواج سفید

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ازدواج سفید
fatemehghazanfariyan آفلاین
عضو فعال
موضوع‌ها: 396
اعتبار: 8
Question  03-10-2019, 01:02 AM
ازدواج سفید

اصطلاح [font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]ازدواج سفید دو کاربرد متفاوت نو و کهن دارد :[/font]

کاربرد نو نمونه فارسی زبان آن می‌باشد که «ازدواج سفید» (و گاهی ازدواج سپید) برای توصیف زندگی مشترک بدون ازدواج [font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]رسمی 
 است(که نباید با نکاح عرفی یا ازدواج کامن‌لا یا عرفی اشتباه گرفته شود). در ایران دو تعریف متفاوت از این زندگی مشترک وجود دارد:[/font]

[list=1]

[*]در ایران گروهی می‌گویند مقصود از ازدواج سفید آن است که زوجین بدون عقد نکاح اقدام به ازدواج و تشکیل زندگی مشترک می‌کنند.اما منابع فارسی زبان آلمان زندگی مشترک بدون ازدواج یا ازدواج سفید را پیش‌زمینه‌ای برای بسیاری از ازدواج‌های رسمی مطرح می‌کنندهمچنین ازدواج‌های ادیان دیگر بدون عقد نکاح اسلامی است یا نکاح عرفی اسلامی بدون ثبت دولتی انجام می‌شود.

[*]همچنین گروه دیگر در ایران آن را معادل زندگی مشترک بدون ازدواج یا هم‌باشی تعریف می‌کنند (البته نه تعریف گسترده‌تر آن که به معنی هم‌زیستی ست بلکه تعریف محدود به زندگی مشترک زناشویی بدون ازدواج که طرفین همدیگر را همسر و متعهد به یکدیگر نمی‌دانند)
[/list]کاربرد کهن‌تر «ازدواج سفید» در زبان فرانسه و انگلیسی می‌باشد (انگلیسی: [font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]White marriage، فرانسوی: Mariage blanc) که به معنی ازدواج بدون وصال یا ثبت شده و قانونی اما به دلایل مختلف حتما همراه با رابطه جنسی ست.نام ازدواج سفید احتمالاً ریشه در سفید بودن ملحفه شب اول ازدواج داشته‌است[/font]

ادامه در سایت رسش

[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif] برای دریافت وقت مشاوره باکلینیک روانشناختی رسش با شماره۸۸۹۷۰۴۹۴-۰۲۱تماس بگیرین[/font]
hamid28 آفلاین
عضو عادی
موضوع‌ها: 2
اعتبار: 0
15-10-2019, 04:09 PM
سلام . من یکی از دوستانم خیلی درگیر تنوع طلبی تو مساعل جنسی هست و من ترسم از اینه که مریض بشه و واقعا آیندش خراب بشه و حتی اصلا به ازدواج هم فک نمیکنه بابت این موضوع حتی من براش مقاله مشاوره جنسی فیلیا رو فرستادم اما بازم فک میکنم تاثیری نداره . بهم بگین چطوری کمکش کنم .
0063340674 آفلاین
عضو عادی
موضوع‌ها: 12
اعتبار: 1
15-10-2019, 09:13 PM
به نظر شما ازدواج سفیدبرای یک کشوری مثل ایران پایه خانواده رو از بین نمیبره
hamid28 آفلاین
عضو عادی
20-10-2019, 11:43 AM
سلام . من خواهرم تصمیم به ازدواج سفید گرفته با یه اقایی و هیچ جوره هم راضی نمیشه که این کارو نکنه نمیدونم چطور این تصمیم رو گرفته . مقاله مشاوره خانواده فیلیا رو خوندم بلکه بتونم کمکش کنم اما نشد البته میخوام برم با مشاور حرف بزنم به خاطر تصمیمی که گرفته .
hamid28 آفلاین
عضو عادی
22-10-2019, 04:47 PM
من شخصا با این موضوع مشکلی ندارم و هیچ نارضایتی ندارم چون یکی از بستگانم ازدواج سفید کرده و از لحاظ روحی و روانی هم ارامش داره هم از لحاظ مالی اما حس میکنم بعد از جداییشون اذیت شن چون طبق مقاله مشاوره افسردگی فیلیا که خودمم خوندم یکی از دلایل افسردگی وابستگی هست .
hamid28 آفلاین
عضو عادی
30-10-2019, 04:25 PM
سلام . خواهرم بعد از کلی کلنجار رفتن با خانوده با یه اقایی ازدواج سفید کردن اما اون اقا بعد از 2 سال خواهرم رو ول کرد و رفت الان خواهرم به شدت حالش بده . دوستم واسم مقاله مشاوره افسردگی فیلیا رو فرستاد و تازه متوجه شدیم که گرفتار افسردگی شدید شده .لطفا بگین چیکارکنیم
clinicroya آفلاین
عضو عادی
موضوع‌ها: 73
26-09-2021, 10:14 PM
(03-10-2019, 01:02 AM)fatemehghazanfariyan نوشته است: ازدواج سفید

اصطلاح [font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]ازدواج سفید دو کاربرد متفاوت نو و کهن دارد :[/font]

کاربرد نو نمونه فارسی زبان آن می‌باشد که «ازدواج سفید» (و گاهی ازدواج سپید) برای توصیف زندگی مشترک بدون ازدواج [font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]رسمی 
 است(که نباید با نکاح عرفی یا ازدواج کامن‌لا یا عرفی اشتباه گرفته شود). در ایران دو تعریف متفاوت از این زندگی مشترک وجود دارد:[/font]

مشاوره کودک
[list=1]
[*]در ایران گروهی می‌گویند مقصود از ازدواج سفید آن است که زوجین بدون عقد نکاح اقدام به ازدواج و تشکیل زندگی مشترک می‌کنند.اما منابع فارسی زبان آلمان زندگی مشترک بدون ازدواج یا ازدواج سفید را پیش‌زمینه‌ای برای بسیاری از ازدواج‌های رسمی مطرح می‌کنندهمچنین ازدواج‌های ادیان دیگر بدون عقد نکاح اسلامی است یا نکاح عرفی اسلامی بدون ثبت دولتی انجام می‌شود.

[*]همچنین گروه دیگر در ایران آن را معادل زندگی مشترک بدون ازدواج یا هم‌باشی تعریف می‌کنند (البته نه تعریف گسترده‌تر آن که به معنی هم‌زیستی ست بلکه تعریف محدود به زندگی مشترک زناشویی بدون ازدواج که طرفین همدیگر را همسر و متعهد به یکدیگر نمی‌دانند)
[/list]کاربرد کهن‌تر «ازدواج سفید» در زبان فرانسه و انگلیسی می‌باشد (انگلیسی: [font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif]White marriage، فرانسوی: Mariage blanc) که به معنی ازدواج بدون وصال یا ثبت شده و قانونی اما به دلایل مختلف حتما همراه با رابطه جنسی ست.نام ازدواج سفید احتمالاً ریشه در سفید بودن ملحفه شب اول ازدواج داشته‌است[/font]

ادامه در سایت رسش

[font=bigtheme-BYekan2, Arial, Tahoma, sans-serif] برای دریافت وقت مشاوره باکلینیک روانشناختی رسش با شماره۸۸۹۷۰۴۹۴-۰۲۱تماس بگیرین[/font]
مشاوره
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درمانگر می گوید: مشاوره ازدواج در کرج : 15 هدف برای هدف lavazemkhanegi 0 323 13-04-2024, 12:14 PM
آخرین ارسال: lavazemkhanegi
  خانواده درمانی و مشاوره ازدواج در کرج lavazemkhanegi 0 300 13-04-2024, 12:08 PM
  آیا مشاوره ازدواج موثر است؟ lavazemkhanegi 0 274 02-03-2024, 06:32 PM
  مشاوره ازدواج در کرج lavazemkhanegi 0 278 02-03-2024, 06:30 PM
  مرکز مشاوره ازدواج و خانواده lavazemkhanegi 1 544 27-01-2024, 08:27 AM
آخرین ارسال: alidehghan88314
  کمک به ازدواج برای غلبه بر بحران و نجات رابطه lavazemkhanegi 0 469 14-01-2024, 05:42 PM
  ازدواج درمانی - چیست و آیا موثر است؟ lavazemkhanegi 0 463 14-01-2024, 05:32 PM
  مشاوره ازدواج lavazemkhanegi 0 807 04-01-2024, 01:21 PM
  مشاوره ازدواج در کرج lavazemkhanegi 0 471 25-12-2023, 05:27 PM
  چه زمانی مشاوره ازدواج در کرج لازم است؟ lavazemkhanegi 0 286 25-12-2023, 05:21 PM

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 11-05-2025، 10:02 PM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5