19-12-2022, 01:24 PM
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
دانلود منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی اگر به درستی انتخاب شوند، اولین قدم صحیح در مسیر حرکت به سوی قبولی در آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی دانشگاه وزارت بهداشت است، لذا دپارتمان های تخصصی سنجش امیرکبیر جهت سهولت دسترسی داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی، منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را تدوین و گردآوری نموده است تا داوطلبان بدون مشاوره کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی حتی اگر خودشان به صورت مستقل نیز بخواهند منابع آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را تهیه کنند این امر قابل انجام باشد. به داوطلبان آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی توصیه می شود که از بسته های آموزشی (کتب و جزوات تخصصی) مورد نیاز رشته ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی استفاده کنند (به دلایل زیر) ولی اگر باز اصرار دارند که کتب مرجع مربوط به منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را تهیه کنند توصیه می شود در کنار منابع تهیه شده مرجع، کتاب مشاوره و برنامه ریزی کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی (مشاوره آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ، برنامه ریزی آزمون ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی) به روش سنجش امیرکبیر را تهیه کنند که به آنها روش برنامه ریزی آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را ارایه می دهد که بتوانند از مینیمم زمان، ماکزیمم استفاده را بکنند. لذا دوباره داوطلب عزیز تکرار می شود حتما برای گرفتن جواب ، برنامه ریزی کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی را در برنامه خود قرار دهید.
رشته های کارشناسی ارشد وزارت بهداشت داروسازی عبارتند از:
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی
۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع شیمی تجزیه
۱- کتاب مبانی شیمی تجزیه، تالیف داگلاس ا. اسکوگ و وست. هالر. کروچ، مترجمان شهین برهانی و زهرا مصحفی، انتشارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر.
۲- کتاب مقدمهای بر الکتروشیمی تجزیهای، تالیف سید محمد گلابی، انتشارات گلابی.
۳- کتاب اصول تجزیه دستگاهی (جلد ۱ و ۲)، تالیف اسکوگ وست و جیمز هولر، مترجم علیرضا سلاجقه، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب خلاصه مباحث شیمی تجزیه، تالیف مجید آروندبرمچی، انتشارات پردازش.
۵- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۷- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۸- جزوه شیمی تجزیه موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه شیمی تجزیه سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب مقدمهای بر الکتروشیمی تجزیهای، تالیف سید محمد گلابی، انتشارات گلابی.
۳- کتاب اصول تجزیه دستگاهی (جلد ۱ و ۲)، تالیف اسکوگ وست و جیمز هولر، مترجم علیرضا سلاجقه، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۴- کتاب خلاصه مباحث شیمی تجزیه، تالیف مجید آروندبرمچی، انتشارات پردازش.
۵- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۷- جزوه شیمی تجزیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی.
۸- جزوه شیمی تجزیه موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۹- جزوه شیمی تجزیه سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع شیمی آلی
۱- کتاب شیمی آلی (جلد ۱ و ۲ و ۳)، تالیف موریسون و بوید، مترجمان علی پورجوادی و رحیم تدینی و ضیاءالدین رضوی و محمد اسماعیل مهدویان، انتشارات مرکز نشردانشگاهی.
۲- کتاب شیمی آلی (جلد ۱ و ۲ و ۳)، تالیف ولهارد، مترجمان مجید هروی و محمد رضاسعیدی و مجید میرصادقی، انتشارات دانشگاه اصفهان.
۳- کتاب شیمی آلی (جلد ۱ و ۲ و ۳)، تالیف جان مک موری، دکتر مترجم عیسی یاوری، انتشارات نوپردازان.
۴- جزوه شیمی آلی، دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه شیمی آلی، دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۶- جزوه شیمی آلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۷- جزوه شیمی آلی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه شیمی آلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب شیمی آلی (جلد ۱ و ۲ و ۳)، تالیف ولهارد، مترجمان مجید هروی و محمد رضاسعیدی و مجید میرصادقی، انتشارات دانشگاه اصفهان.
۳- کتاب شیمی آلی (جلد ۱ و ۲ و ۳)، تالیف جان مک موری، دکتر مترجم عیسی یاوری، انتشارات نوپردازان.
۴- جزوه شیمی آلی، دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۵- جزوه شیمی آلی، دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۶- جزوه شیمی آلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۷- جزوه شیمی آلی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه شیمی آلی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع سم شناسی
۱- کتاب سم شناسی قطب سم شناسی و شیمی مواد خوراکی (فصل ۳ – ارزیابی خطر)، (فصل ۲۲ – سمشناسی شغلی) و (فصل ۲۷ – سمشناسی مواد خوراکی)، تالیف دکتر محمد عبداللهی، دکتر سیدمحمد شریعت پناهی و دکتر محمدرضا اویسی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۲- کتاب مبانی سم شناسی (Fundamental toxicology)، تالیف محمد شکرزاده، سهیل سعیدی ساروی، انتشارات آوای مسیح.
۳- جزوه سمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۴- جزوه سمشناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۵- جزوه سمشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۶- جزوه سمشناسی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه سمشناسی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب مبانی سم شناسی (Fundamental toxicology)، تالیف محمد شکرزاده، سهیل سعیدی ساروی، انتشارات آوای مسیح.
۳- جزوه سمشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۴- جزوه سمشناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۵- جزوه سمشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۶- جزوه سمشناسی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۷- جزوه سمشناسی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع تغذیه
۱- کتاب تغذیه مدرن در سلامت و بیماری (modern nutrition in Health and Disease) (جلد اول)، تالیف شیلز اولسون، شایک و راس، مترجمان مژگان مس چی و مجید حسن قمی، زیر نظر کیوان الچیان و احمدرضا درستی مطلق، انتشارات تیمورزاده، طبیب.
۲- کتاب مراقبتهای تغذیهای کراوس (Food and the nutrition care process)، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان و ریموند، مترجمان امیر عباس نژاد و نیره اسمعیل کابلی، انتشارات فرسار.
۳- کتاب تغذیه و رژیمهای غذایی (Human Nutrition and Dietetics )، تالیف J. S. Garrow, W. P. T. James, A. Ralph، انتشارات Churchill Livingstnoe.
۴- کتاب غذا، تغذیه و رژیم درمانی (Human Nutrition and Dietetics)، تالیف کتلین ماهان، مترجم رهام صادقی مکی، انتشارات تیمورزاده.
۵- کتاب اصول تغذیه کراوس، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان، مترجم گیتی ستوده، انتشارات رویان پژوه.
۶- کتاب تغذیه (تغذیه در دورانها + رژیم درمانی)، تالیف دکتر محسن محمدی، ویراستار دکتر محمد خلیلی، انتشارات خسروی.
۷- کتاب بانک آزمون تغذیه، تالیف دکتر میترا زراتی، نفیسه خاندوزی و هدی سادات زاهدی، انتشارات خسروی.
۸- کتاب تغذیه پرسشهای چهارگزینهای و پاسخنامه تشریحی، تالیف فاطمه السادات امیری، زیرنظر دکتر سید مسعود کیمیاگر، انتشارات دیباگران.
۹- کتاب تغذیه و رژیم درمانی، ترجمه و گردآوری منصور صابری، انتشارات کتاب میر.
۱۰- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه تغذیه عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب مراقبتهای تغذیهای کراوس (Food and the nutrition care process)، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان و ریموند، مترجمان امیر عباس نژاد و نیره اسمعیل کابلی، انتشارات فرسار.
۳- کتاب تغذیه و رژیمهای غذایی (Human Nutrition and Dietetics )، تالیف J. S. Garrow, W. P. T. James, A. Ralph، انتشارات Churchill Livingstnoe.
۴- کتاب غذا، تغذیه و رژیم درمانی (Human Nutrition and Dietetics)، تالیف کتلین ماهان، مترجم رهام صادقی مکی، انتشارات تیمورزاده.
۵- کتاب اصول تغذیه کراوس، تالیف سیلویااسکات استامپ، ال. کتلین ماهان، مترجم گیتی ستوده، انتشارات رویان پژوه.
۶- کتاب تغذیه (تغذیه در دورانها + رژیم درمانی)، تالیف دکتر محسن محمدی، ویراستار دکتر محمد خلیلی، انتشارات خسروی.
۷- کتاب بانک آزمون تغذیه، تالیف دکتر میترا زراتی، نفیسه خاندوزی و هدی سادات زاهدی، انتشارات خسروی.
۸- کتاب تغذیه پرسشهای چهارگزینهای و پاسخنامه تشریحی، تالیف فاطمه السادات امیری، زیرنظر دکتر سید مسعود کیمیاگر، انتشارات دیباگران.
۹- کتاب تغذیه و رژیم درمانی، ترجمه و گردآوری منصور صابری، انتشارات کتاب میر.
۱۰- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه تغذیه عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه تغذیه اساسی و کاربردی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع بیوشیمی
۱- کتاب اصول بیوشیمی (Principles of Biochemistry) انسانی هارپر با بهرهگیری از کتابهای Devlin و Lehninger، تالیف حامد افتخاری، ناصر ملک نیا، انتشارات کتاب میر.
۲- کتاب درسنامه جامع بیوشیمی، خیرالله رفیعی و امیر ساسان توتونچی، انتشارات اندیشه رفیع.
۳- کتاب بیوشیمی عمومی (جلد ۱ و۲)، تالیف دکتر پرویز شهبازی و دکتر ناصر ملک نیا، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب بیوشیمی، تالیف پانتهآ ایزدی و پروین پاسالار، انتشارت دیباگران تهران.
۵- کتاب اصول بیوشیمی لنینجر، تالیف آلبرت لنینگر، مایکل کاکس و دیویدلی نلسون، مترجم رضا محمدی، انتشارات آییژ.
۶- کتاب بیوشیمی استرایر (Strayer)، تالیف لوبرت استرایر، جرمی مارک برگ و جان تیمشکو، مترجمان علیرضا خوشدل و سالار بختیاری، زیر نظر پروین پاسالار، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب مروری بر بیوشیمی، امیره نجات شکوهی و اصغر عینیزاده، انتشارات پنجاه و نه.
۸- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۱- جزوه بیوشیمی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه بیوشیمی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب درسنامه جامع بیوشیمی، خیرالله رفیعی و امیر ساسان توتونچی، انتشارات اندیشه رفیع.
۳- کتاب بیوشیمی عمومی (جلد ۱ و۲)، تالیف دکتر پرویز شهبازی و دکتر ناصر ملک نیا، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب بیوشیمی، تالیف پانتهآ ایزدی و پروین پاسالار، انتشارت دیباگران تهران.
۵- کتاب اصول بیوشیمی لنینجر، تالیف آلبرت لنینگر، مایکل کاکس و دیویدلی نلسون، مترجم رضا محمدی، انتشارات آییژ.
۶- کتاب بیوشیمی استرایر (Strayer)، تالیف لوبرت استرایر، جرمی مارک برگ و جان تیمشکو، مترجمان علیرضا خوشدل و سالار بختیاری، زیر نظر پروین پاسالار، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب مروری بر بیوشیمی، امیره نجات شکوهی و اصغر عینیزاده، انتشارات پنجاه و نه.
۸- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۹- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۰- جزوه بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۱- جزوه بیوشیمی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه بیوشیمی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی – منابع فیزیولوژی
۱- کتاب فیزیولوژی پزشکی گایتون، تالیف آرتور گایتون، مترجم محمد رخشان و احمدرضا نیاورانی، انتشارات سماط.
۲- کتاب فیزیولوژی پزشکی گانونگ، مترجمان رضا بدل زاده، کامران قاسمی و علی راستگار فرج زاده، انتشارات جهان ادیب، سینا طب.
۳- کتاب فیزیولوژی برن و لوی، تالیف فاطمه صفری، بروس کوپن و بروس استنتون، مترجمان علی راستگار فرجزاده، پرویز شهابی و سیمین نامور، زیر نظر سیدعلی حائری روحانی، انتشارات اندیشه رفیع.
۴- کتاب فیزیولوژی، تالیف مینو پاک گوهر، مترجم نرگس تقی آبادی، انتشارات خسروی.
۵- کتاب فیزیولوژی پزشکی، تالیف آرتور گایتون و جان ادوارد هال، مترجم دکتر اصغر قاسمی و دکتر مسلم محمدی، انتشارات خسروی.
۶- کتاب درسنامه جامع فیزیولوژی، تالیف دکتر علی حائری روحانی، علی راستگار فرجزاده و کامران قاسمی، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب فیزیولوژی، تالیف دکتر محمد محمدزاده و رویا قوچانیان، انتشارات سماط.
۸- کتاب فیزیولوژی (خلاصه درس، پرسشهای چهارگزینهای و پاسخنامه تشریحی)، تالیف کاوره رحیمی، ناظر علمی دکتر عباس ابویسانی، انتشارات دیباگران.
۹- جزوه فیزیولوژی دکتر حائری دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۰- جزوه فیزیولوژی آقای دکتر حاجی زاده دانشگاه علوم پزشکی مازندران.
۱۱- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۲- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۳- جزوه فیزیولوژی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه فیزیولوژی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
۲- کتاب فیزیولوژی پزشکی گانونگ، مترجمان رضا بدل زاده، کامران قاسمی و علی راستگار فرج زاده، انتشارات جهان ادیب، سینا طب.
۳- کتاب فیزیولوژی برن و لوی، تالیف فاطمه صفری، بروس کوپن و بروس استنتون، مترجمان علی راستگار فرجزاده، پرویز شهابی و سیمین نامور، زیر نظر سیدعلی حائری روحانی، انتشارات اندیشه رفیع.
۴- کتاب فیزیولوژی، تالیف مینو پاک گوهر، مترجم نرگس تقی آبادی، انتشارات خسروی.
۵- کتاب فیزیولوژی پزشکی، تالیف آرتور گایتون و جان ادوارد هال، مترجم دکتر اصغر قاسمی و دکتر مسلم محمدی، انتشارات خسروی.
۶- کتاب درسنامه جامع فیزیولوژی، تالیف دکتر علی حائری روحانی، علی راستگار فرجزاده و کامران قاسمی، انتشارات اندیشه رفیع.
۷- کتاب فیزیولوژی، تالیف دکتر محمد محمدزاده و رویا قوچانیان، انتشارات سماط.
۸- کتاب فیزیولوژی (خلاصه درس، پرسشهای چهارگزینهای و پاسخنامه تشریحی)، تالیف کاوره رحیمی، ناظر علمی دکتر عباس ابویسانی، انتشارات دیباگران.
۹- جزوه فیزیولوژی دکتر حائری دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۰- جزوه فیزیولوژی آقای دکتر حاجی زاده دانشگاه علوم پزشکی مازندران.
۱۱- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۲- جزوه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۳- جزوه فیزیولوژی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه فیزیولوژی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 1400 مباحث، مواد آزمو و ضرایب دروس ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۰ ارشد علوم پزشکی.
منابع وزارت بهداشت برای کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد
منابع معرفی شده توسط وزارت بهداشت لزوما بهترین منابع کنکور کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی نیستند و حتی ممکن است به تنهایی کافی نباشند.
وژی مواد غذایی: فصول زیر از کتاب م...
شیمی آلی: Morrison and Boyd,Organic Chemist...
سم شناسی: فصول زیر از کتاب قطب سم شناسی و ...
شیمی تجزیه: Douglas A.Skoog and Donald M....
معرفی کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی دوره میان رشته ای و شاخه ای از علوم پایه دارو سازی است که دانش آموختگان آن در ابعاد خدماتی، آموزشی و پژوهشی با شناخت ...
کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی - علوم پزشکی
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد کنکور ارشد مواد خوراکی ارشد مواد خوراکی و آشامیدنی کنترل مواد مواد خوراکی و آشامیدنی: این جدول شامل منابع ...
شیمی آلی و تجزیه: شیمی تجزیه: Douglas A. Sk...
فیزیولوژی: كتاب فيزیولوژي گایتون آخرین چاپ
سم شناسی: فصول زیر از كتاب سم شناسي تاليف ...
منابع کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
https://www.sanjeshetakmili.ir › منابع-آزمون-ارشدکنتر...
کتاب های تکدرس آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی: در این نوع کتابها برای هر درس یک کتاب شامل آموزش گام به گام مطالب به زبانی ساده همراه با آوردن ...
منابع ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی - سنجش امیرکبیر
https://www.sanjeshetakmili.ir › product › کنترل-موادخ...
پیشنهاد: به داوطلبان علاقه مند به کسب رتبه های عالی، “بسته آموزشی نقره ای و طلایی” توصیه می شود. ویژگی های کلی بسته آموزشی کارشناسی ارشد از دید داوطلبان قبول ...
منابع کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی
در این مقاله منابع و گرایش های کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی در سال 1402 را توضیح داده و جدول منابع را در اختیار شما قرار داده ...
کلیات بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی: کلیات ...
شیمی مواد غذایی: 1 - کتاب شیمی موادغذایی (food ...
میکروب شناسی مواد غذایی: 1 - کتاب میکروبیول...
اصول نگهداری مواد غذایی: 1 - کتاب اصول تکنولو...
️ مهم ترین منابع کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی چیست؟
️ نحوه ثبت نام در کنکور کارشناسی ارشد 1402 چگونه است؟
دروس و ضرایب دروس ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
— منابع ارشد قارچ شناسی پزشکی 1402 معرفی بهترین منابع ارشد قارچ شناسی پزشکی 1402 را با این مقدمه شروع می کنیم که قارچ شناسی پزشکی یکی از رشته های ...
میکروبیولوژی مواد غذایی: 2
بسته آمادگی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
بسته آموزشی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی ها برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد انتشارات سنا طبق منابع اعلام شده از وزارت بهداشت.
منابع آزمون کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
ويژگی های بارز بسته های آموزشی کارشناسی ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی سنجش امیرکبیر. جزوات سنجش اميركبير توسط نفرات برتر کنکور سال هاي ...