معمار کیست؟
معماران متخصصانی هستند که در زمینه علم و هنر طراحی ساختمان آموزش دیده اند. آن ها مسئول طراحی و ساخت ساختمان ها و سازه های مختلف هستند. معماران نه تنها به زیبایی ساختاری ، بلکه روی ایمنی و عملکرد نیز نظارت دارند. آن ها باید جنبه های اقتصادی را نیز در نظر بگیرند و مطمئن شوند که نیاز های مشتریان خود را در محدوده بودجه آن ها برآورده می کنند.
نظارت بر پروژه های معماری برای اطمینان از یک طراحی کاربردی و با کیفیت ، ممکن است شامل تجزیه و تحلیل هزینه ها و تاثیرات زیست محیطی یک سازه باشد. تحقیق و پیروی از قوانین مربوط به منطقه بندی ، قوانین ساختمان ، دستورالعمل های شهرسازی و سایر مقررات تاثیرگذار بر یک پروژه ، از مواردی است که یک معمار باید مد نظر داشته باشد. در حالی که انواع مختلفی از معماران در صنایع مختلف وجود دارند ، اما هدف اصلی همه آن ها ، برنامهریزی و طراحی کلیه اجزای سازه است.
کار آموزی در شرکت معماری: اولین قدم در مسیر حرفهای شدن
اولین مرحله برای معمار شدن ، تحصیلات در این زمینه است. پس از آن باید به کارآموزی در شرکت معماری داخلی مشغول شد. دوره های کارآموزی چند سال طول می کشد و تجربه ارزشمندی را برای حرفه ای شدن در این زمینه فراهم می کند.
معمولاً برای واجد شرایط شدن و گرفتن مجوز در این زمینه ، به مدرک تحصیلی و پایان دوره کارآموزی در شرکت معماری داخلی نیاز است. بعد از گذراندن تمامی این مراحل و دریافت مجوز ، شما می توانید به عنوان یک معمار کار خود را آغاز کنید.
در دوره کار آموزی چه مهارت هایی را یاد می گیرید؟
[font=IRANSansX, sans-serif]تقویت [/font]مهارت های ارتباطی
حرفه معماری مانند هر شغل دیگری ، علاوه بر اینکه نیاز به استعداد و خلاقیت دارد ، به حفظ روابط با اطرافیان نیز مربوط می شود. توانایی برقراری ارتباط خوب ، قدم اصلی یک معمار موفق است.
یک معمار باید بتواند چشم انداز خود را به طور موثر بیان کند و همچنین انتظارات از پروژه های معماری را تفسیر نماید. باید بداند که چگونه می تواند به طور حرفه ای با مشتری ارتباط برقرار کند ، به گونه ای که مطمئن شود که نیاز مشتری کاملا درک و برآورده خواهد شد.
بنابراین تا جایی که می توانید با مردم در ارتباط باشید و با تمامی افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند صمیمی شوید. شاید هزاران معمار باسواد وجود داشته باشند که به دنبال موفقیت در شغل و موقعیت خود هستند ، اما آیا همه آن ها به یک اندازه موفق می شوند؟
پس بهتر است روی ارتباطات اجتماعی خود کار کنید. مهارت های اجتماعی قطعا به نفع شما تمام خواهد شد. تقویت مهارت های ارتباطی از مواردی است که در دوره کارآموزی معماری آموزش داده می شود.
[font=IRANSansX, sans-serif]آمادگی برای روز های سخت[/font]
ممکن است در ابتدا فکر کنید که پس از گرفتن مدرک تحصیلی و اخذ مجوز ، سختترین قدم ها را پشت سر گذاشته اید. اما چالش ها تازه آغاز شده اند. ممکن است در ماه ها و سال های ابتدایی سختی های زیادی پیش روی شما باشد ، اما صبر کنید و برای موفق شدن در کار خود تمایل و اشتیاق بیشتری نشان دهید.
[font=IRANSansX, sans-serif]فقط بر روی یک چیز تمرکز نکنید[/font]
سعی کنید در ابتدا تا جایی که امکان دارد تجربه کنید و با درک کامل از تمام جنبه های این حرفه ، به موضوعات مختلف اشراف پیدا کنید. ممکن است علاقه واقعی شما صرفاً در زمینه طراحی نما باشد. بهتر است بدانید که بعداً هم فرصت خواهید داشت که روی این موضوع تمرکز کنید.
و به عنوان یک معمار با تجربه باید با [font=IRANSansX, sans-serif]سبک ها مهم معماری آشنا باشید تا بتوانید راحتتر سلیقه و علاقه خود را شناسایی کنید.[/font]
دانش گسترده در این حرفه ، شما را در موقعیت بسیار قویتری قرار می دهد. می توانید در این زمینه یک مربی پیدا کنید که هم به پیشرفت شما کمک کند و هم به شما اعتماد به نفس و مشاوره دهد. فراموش نکنید که همواره پشت یک معمار موفق ، یک معمار موفق دیگر است.
[font=IRANSansX, sans-serif]روش های تکراری و خسته کننده را رها کنید[/font]
از ریسک کردن و تلاش برای رویکرد ها و روش های جدید هراس نداشته باشید. از هر فرصت مختصری برای امتحان چیزی که قبلاً آن را به کار نبرده اید استفاده کنید. ممکن است این روش همیشه موفقیت آمیز نباشد ، اما توانایی ادامه تلاش برای روش های جدید و اتخاذ تکنیک های جدید ، چیزی است که اعتبار یک معمار را بالا می برد.
[font=IRANSansX, sans-serif]تقویت مهارت های رهبری[/font]
بسیاری از معماران ، نه تنها سازه ها را طراحی می کنند ، بلکه بر ساخت آن ها نیز نظارت دارند. این امر به مهارت های رهبری خوبی نیاز دارد. زیرا مدیریت ساخت یک سازه می تواند شامل سرپرستی تیم ها و اطمینان از درک و اجرای تمامی افراد از اهداف پروژه باشد.
[font=IRANSansX, sans-serif] تقویت مهارت های ریاضی و مهندسی[/font]
یک معمار باید با ریاضیات و مهندسی کاملاً آشنا باشد تا از آن در اندازه گیری ها ، مقیاس ها و همچنین اصول مهندسی مربوط به یک پروژه استفاده نماید.
[font=IRANSansX, sans-serif]از همه چیز الهام بگیرید[/font]
همه چیز در اطراف شما یک منبع الهام است. حتی مفهوم تاثیرگذاری از پیش و پا افتادهترین اشیا نیز کاملا اثبات شده است. بنابراین ، چشمان خود را باز کنید و همه چیز را در اطراف خود ببینید. اشکال ، خطوط و طرح های جدید همه جا وجود دارد. کافی است آن ها را بشناسید و در حرفه خود به کار گیرید.
[font=IRANSans, Helvetica, Arial, sans-serif]انواع معماران در معماری داخلی[/font]
[list][*][font=IRANSans][font=IRANSans] معمار فنی[/font][/font]
[/list]
این متخصصان ، در وهله اول به جنبه های فنی یک سازه مانند بازده حرارتی توجه دارند. معماران فنی به بررسی مطابقت ساختمان ها با استاندارد ها و مقررات ساختمانی منطقه ای و محلی ، مکانیک و جزئیات ساخت می پردازند و آن ها را مطابق اصول و قوانین اجرا می کنند.
[list][*][font=IRANSans][font=IRANSans]معمار برنامه ریز[/font][/font]
[/list]این نوع معمار معمولاً برای کمک به مشاوره در مورد پایبندی پروژه به الزامات و مقررات محلی و ملی آورده می شود. به عنوان مثال ، یک معمار برنامهریزی ممکن است محدودیت های قانونی سایت را مشخص کند یا پروژه ای را برای تایید به مقام محلی و منطقه ای ارائه دهد.
[list]
[*][font=IRANSans][font=IRANSans]معمار سایت[/font][/font]
[/list]
یک معمار سایت وظیفه نظارت بر کلیه فعالیت های یک سایت ساختمانی را از ابتدا تا انتها دارد. این فرد ممکن است دستورالعمل هایی را برای کارگران ساختمانی تعیین کند ، قرارداد ساخت را تهیه کند و اطمینان حاصل کند که کیفیت و ایمنی در طول مدت پروژه رعایت می شود.
[list][*][font=IRANSans][font=IRANSans]معمار طراحی[/font][/font]
[/list]
این نوع معمار بر روی طراحی و ساختار کلی ساختمان کار می کند. یک معمار طراحی ممکن است طرح اولیه یک سازه را ایجاد کند. نقشه های اولیه تنظیم کند و طرح ساختمان را متناسب با تنظیمات مشتری تنظیم نماید. این متخصص ممکن است در انتخاب مصالح مورد استفاده برای ساخت سازه و همچنین نظارت بر تیم ساخت و طراحی و در کل تمامی مراحل ساخت نقش داشته باشد.