06-05-2022, 03:10 AM
زنان و مردان الگوهای متفاوتی از ریزش مو را تجربه می کنند. به طور معمول ریزش مو در مردان با بالا رفتن خط رویش موها و در زنان با کم پشتی کل ناحیه سر پدیدار می شود. کاشت مو هم برای زنان و هم برای مردان کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور کلی کاشت مو برای افزودن موهای بیشتر به ناحیه ای از سر که ممکن است تار مو نازک شده و یا آن ناحیه طاس باشد، انجام می شود.
این کار با برداشتن مو از قسمت های ضخیم تر پوست سر یا سایر قسمت های بدن و پیوند آن به قسمت نازک یا طاس سر انجام می شود.
کاشت مو معمولا در مطب پزشک با بی حسی موضعی صورت می گیرید. طاسی می تواند الگو و اشکال مختلفی داشته باشد و همچنین تحت تاثیر عوامل مختلفی نیز ایجاد شود. به طور کلی عوامل مختلفی در ریزش مو تاثیرگذار هستند؛ از جمله:
ژنتیک
رژیم غذایی
مصرف برخی از داروها
استرس
عدم تعادل در هورمون ها
اگرچه تمامی این موارد می توانند تاثیر به سزایی در ایجاد طاسی و ریزش مو هم در زنان و هم در مردان داشته باشند، اما به این معنی نیست که اگر فردی به طور ژنتیکی و وراثتی دچار طاسی شده است، تا انتهای عمر بایستی این معضل را با خود به همراه داشته باشد.
بلکه روز به روز روش های متنوع تر و جدیدتری در جهت کاشت مو ابداع می شود که می توانند فرد را برای همیشه از شر طاسی رها کنند.
آیا کاشت مو به روش sut برای تمامی افراد موثر است ؟
انجام کاشت مو می تواند ظاهر و اعتماد به نفس شما را بهبود بخشد. بسیاری از افراد گزینه های مناسبی برای کاشت مو هستند؛ از جمله مردان مبتلا به طاسی با الگوی مردانه، زنانی که موهای نازکی دارند و یا هر کسی که موهای خود را در اثر سوختگی یا آسیب به پوست سر از دست داده باشد.
اما بایستی این نکته را در نظر گرفت که انجام تکنیک های کاشت مو مستلزم داشتن موی کافی روی سر بیمار (بانک مو) می باشد تا به عنوان پیوند از آنها استفاده شود و در صورتی که فرد بانک موی مناسبی برای انتقال نداشته باشد، کاندید مناسبی در جهت کاشت مو نیست.
اما باید بدانید کاشت مو برای تمامی افراد روش مناسبی به حساب نمی آید؛ از جمله زنانی که الگوی گسترده ای از ریزش مو در سر دارند یا افرادی که به اندازه کافی موهای اهداکننده (بانک مو) ندارند و یا افرادی که پس از آسیب یا جراحی، اسکارهای کلوئیدی (اسکارهای ضخیم و فیبری) بر روی پوست آنها ایجاد شده است.
ضعیف خود را بازسازی کنند
کاشت مو به روش sut
کاشت مو به روش fut
کاشت مو به روش bht
کاشت مو به روش fue
کاشت مو میکروفیت
کاشت مو چگونه انجام می شود؟
برای کاشت مو، پس از تمیز کردن کامل پوست سر، جراح از یک سوزن کوچک برای بی حسی منطقه موردنظر، از بی حسی موضعی استفاده می کند.
از دو روش اصلی برای به دست آوردن فولیکول ها برای پیوند استفاده می شود: FUT و FUE. در پیوند واحد فولیکولار یا FUT جراح با استفاده از چاقوی جراحی، نواری از پوست سر را از پشت سر جدا می کند.
طول این برش معمولا بسیار کوتاه است و سپس با بخیه بسته می شود. بعد بهترین کلینیک زیبایی در تهران از آن جراح قسمت برداشته شده پوست سر را با استفاده از لنزهای بزرگنمایی کننده و چاقوی تیز جراحی به قسمتهای کوچکی تقسیم می کند.
هنگامی که کاشت مو انجام می شود، این بخش ها به رشد طبیعی موها کمک می کنند. در این روش فولیکول های مو مستقیماً از پشت سر از طریق صدها تا هزاران برش برداشته می شوند.
جراح سوراخ های کوچکی با تیغه یا سوزن در ناحیه ای که قصد کاشت مو در آن را دارید ایجاد میکند و سپس موها را به آرامی در این سوراخ ها قرار می دهد. در طول یک جلسه درمان، جراح ممکن است صدها یا حتی هزاران تار مو را پیوند دهد.
پس از این جلسه بایستی گاز یا بانداژ چند روز پوست سر شما را بپوشاند. بخیه های شما نیز حدود ۱۰ روز پس از جراحی برداشته می شوند.
در روش FUE نیز جراح موهای ناحیهای که فولیکولها از آن برداشته میشوند و همچنین اطراف ناحیه پیوند را اصلاح میکند. با استفاده از ابزار میکروپانچ، فولیکولها را از پوست برمیدارد.
سپس یک سری برشهای کوچک با یک سوزن یا ابزار کوچک و تیز در ناحیه دیگری که فولیکولهای استخراج شده در آن وارد میشود، ایجاد کرده و به این ترتیب فولیکول ها را در برش ها وارد می کند.
در انتها نیز ناحیه کاشت را تمیز کرده و بانداژ می کند. در این روش هیچ نوع برشی ایجاد نشده و اسکار برجای نمی ماند.
یک جلسه کاشت مو می تواند چهار ساعت یا بیشتر طول بکشد. ممکن است حتی سه یا چهار جلسه نیاز داشته باشید تا به حجم موی مورد نظر خود برسید. جلسات با فاصله چند ماه انجام می شود تا هر پیوند به طور کامل و موثر سبب بهبود وضعیت شما گردد.
مراحل کاشت مو :
آمادهسازی بانک مو: در این مرحله به منظور آماده سازی ناحیه انتقال در جهت برداشت گرافت ها، ناحیه برداشت استریل شده و با استفاده از بی حسی موضعی، بی حس می شود.
۲٫ برداشت گرافتها از بانک مو: در این مرحله با توجه به نوع تکنیک کاشت مو، سبک های مختلفی برای برداشت گرافت از بانک مو وجود دارد. نوع تکنیک مورد استفاده در کاشت مو پس از انجام بررسیهای لازم و در نظر گرفتن انتظارات بیمار، توسط پزشک انتخاب می شود.
۳٫ آمادهسازی گرافتها برای کاشت: در این مرحله از کار پزشک گرافتها را با توجه به تکنیک مورد نظر برای کاشت، زیر میکروسکوپ قوی به صورت تار به تار در آورده و آماده کاشت میکند.
۴٫ آمادهسازی ناحیه کاشت: در این مرحله ناحیه کاشت استریل شده و بیحسی موضعی در این ناحیه اعمال میشود.
۵٫ انجام عملیات کاشت مو: در این مرحله که آخرین مرحله درمان موخوره شدید از کاشت مو است، گرافتهای آماده شده به ناحیه دریافت، انتقال داده شده و در آنجا کاشته می شوند. نحوه انجام این روش به نوع تکنیک انتخابی بستگی دارد که پیشتر دو نوع اصلی آن را توضیح دادیم.
بعد از کاشت مو چه اتفاقی می افتد؟
بعد از کاشت مو ممکن است بر روی پوست سر شما زخم های کوچکی به چشم بیاید، که جای نگرانی ندارد. همچنین ممکن است بعد از عمل کاشت مو نیاز به مصرف داروهایی مانند داروهای ضد درد، آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد التهابی برای کاهش خطر عفونت و تورم داشته باشید.
اکثر افراد می توانند چند روز پس از عمل به محل کار خود بازگردند و زندگی روزمره خود را به راحتی پیش ببرند.
ریزش موهای کاشته شده دو تا سه هفته پس از عمل، طبیعی و نرمال است .این روند باعث رشد موهای جدید می شود.
اکثر افراد ۸ تا ۱۲ ماه پس از جراحی مقداری از رشد پی آر پی مو موهای جدید را مشاهده می کنند. بسیاری از پزشکان داروهایی مثل ماینوکسیدیل را برای بهبود رشد مجدد مو تجویز می کنند. این داروها همچنین به کاهش یا توقف ریزش مو در آینده کمک می کنند.
عوارض کاشت مو:
همانند هر اقدام زیبایی و یا درمانی دیگری، کاشت مو نیز می تواند با یک سری عوارض همراه باشد که با انجام مراقبت های درمانی بعد از عمل، می توان احتمال بروز این عوارض را به حداقل رساند.
همچنین باید این مورد را متذکر شد که انتخاب یک پزشک کاربلد به همراه تیمی حرفه ای در یک کلینیک معتبر و مجهز به دستگاه ها و تجهیزات روز دنیا، درصد موفقیت در هر نوع اقدام درمانی را بالا می برد.
عوارض جانبی کاشت مو معمولاً جزئی است و ظرف چند هفته برطرف می شود. این عوارض می تواند شامل موارد زیر باشند:
خون ریزی
عفونت
تورم پوست سر
بی حسی یا نداشتن حس در نواحی تحت درمان
خارش پوست سر
التهاب یا عفونت فولیکول های مو
ظاهر غیر طبیعی در تارهای مو به طور موقت
اگر چه روش کاشت موی FUT ظاهری پرتراکم و زیبا جراحی ناحیه تناسلی زنان به موهای شما می بخشد اما به علت ایجاد برش در پوست سر می تواند عوارض بیشتری را در مقایسه با روش FUE به دنبال داشته باشد و به همین منظور نیازمند مراقبت های بیشتری است.
برای مثال ایجاد برش و زخم یکی از عواملی است که ریسک عفونت را بالا می برد و به همین منظور مراقبت از زخم و تعویض پانسمان و رعایت بهداشت در این حالت بسیار ضروری تر از قبل است.
همچنین احتمال ایجاد جای زخم و اسکار به دنبال برش وجود داشته و می تواند باقی بماند. البته جای نگرانی برای این مسئله وجود ندارد چرا که به طور معمول پس از مدتی این اسکار ها از بین می روند.
به طور معمول، افرادی که کاشت مو انجام داده اند، رشد موهای خود را در نواحی پیوند شده پوست سر می بینند. میزان تراکم موهای جدید بسته به عوامل زیر می تواند کمتر یا بیشتر به نظر بیاید:
سستی پوست سر
تراکم فولیکول ها در منطقه پیوندی
کیفیت مو
استفاده از داروهای تجویزی توسط پزشک
دقت داشته باشید که پیش از هر نوع اقدامی در جهت بازگشت موهای از دست رفته، ابتدا بایستی دلیل و علت ریزش مو را جویا شد و با کمک پزشک و ارزیابی ها و آزمایشات مختلف به علت آن رسید.
سپس پس از درمان ریزش مو و کمک به کاهش روند هایفوتراپی آن، می توان به فکر راه چاره برای بازگشت موهای از دست رفته و پوشاندن ناحیه طاس بود. پیش از انجام هر نوع اقدام زیبایی و درمانی و از جمله کاشت مو حتما با پزشک مشورت کنید و نتیجه مورد انتظار را به پزشک اطلاع دهید تا انتظارات واقع بینانه را با یکدیگر بررسی کنید.
فراموش نکنید این حق مسلم شماست که اطلاعات صحیح و کافی از اقدامات درمانی خود داشته باشید. متخصصان ما در کلینیک زیبایی سحر آماده مشاوره و ارائه خدمات در زمینه کاشت مو به شما عزیزان هستند.
در طی جلسه مشاوره، کارشناسان ما در کلینیک سحر نحوه انجام کار را برای شما توضیح داده و مراقبت های قبل و بعد از عمل را متذکر می شوند. همچنین احتمال بروز هر نوع عارضه جانبی را به بیمار توضیح داده و راهکارهای موجود در جهت کاهش احتمال بروز عوارض را بررسی می کنند.
کلینیک زیبایی و کاشت مو سحر با بهره گیری از لاینی از متخصصان مجرب و با تکیه بر تجربه و دانش بالا، تجهیزات مدرن، بهترین نتایج را در زمینه کاشت مو برای شما به ارمغان می آورد. شما می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با کلینیک سحر در ارتباط باشید:
روشهای مختلف کاشت مو:
ریزش مو بخشی از یک تعادل طبیعی در بدن است. برخی از موها می ریزند در حالی که برخی دیگر رشد می کنند.
به طور کلی، انسان روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ تار موی خود را از ایندولیفت دست می دهد. اما زمانی که تعداد موهای ریخته شده در طول یک روز در مقایسه با موهایی که رشد می کنند بسیار کمتر باشد، می گوییم فرد دچار ریزش مو شده است.
اگر قسمتی از کف سرتان به راحتی قابل دیدن است و یا لکه های طاسی پیدا کرده اید و یا روزانه بیش از ۱۲۵ تار مو را از دست می دهید، احتمالاً دچار ریزش مو شده اید و باید به متخصص پوست و مو مراجعه کنید.
چندین نوع ریزش مو و چندین علت احتمالی برای این اتفاق وجود دارد که می توان با مراجعه به موقع به متخصص اقداماتی را در جهت جلوگیری از ریزش مو انجام داد؛ همچنین از روش ها و تکنیک های مختلفی برای رشد مجدد موها استفاده کرد.
یکی از روش های کاربردی در پوشاندن ناحیه طاس و پوشانده شدن سر از موهای طبیعی خودتان، کاشت مو است. امروزه روش های مختلف و متنوعی از کاشت مو ابداع شده که مورد استقبال بیماران و متقاضیان قرار گرفته اند.
به طور معمول در کاشت مو، فولیکولهای مو را از پشت سر گرفته و به ناحیهای که دارای نقاط خالی است، پیوند میزنند.
یکی از عوامل ضروری که در ایجاد نتایج بهینه در کاشت مو تاثیرگذار است، تراکم ناحیه کاشته شده می باشد.
اگر تراکم موهای کاشته شده کافی نباشد، حتی اگر همه عوامل دیگر مطلوب باشند، ممکن است نتیجه رضایت بخشی به دست نیاید.
در افراد مبتلا به ریزش موی شدید ممکن است تراکم مو در پشت سر برای پیوند به ناحیه بدون مو یا کم پشت، در حد انتظار نباشد.
در این شرایط از روش کاشت موی بدن یا کاشت مو به روش BHT استفاده می شود. این روش شامل پیوند موی برداشته شده از قفسه سینه، پشت و یا ریش فرد است.
کاشت موی بدن یا BHT با بی حسی موضعی و به روش کاشت مو FUE انجام می شود؛ یعنی فولیکول های مو تک به تک و به صورت واحد و مجزا برای کاشت استفاده می گردند. صلاحیت ناحیه قفسه سینه فرد برای این روش با معاینه مشخص می شود.
در قسمت های مختلف بدن ما موها در ساختارها و بافت های مختلف وجود دارند. این تارهای مو از نظر شکل و طول، به خصوص از نظر تعداد در ریشه، با موهای سر بسیار متفاوت هستند.
نزدیکترین موها از نظر ساختاری به موهای سر در قسمت ریش قرار گرفته اند. اگرچه معمولاً ساختار ریشه واحدی دارند، اما می توانند خیلی سریع و به اندازه موهای روی سر رشد کنند.
به همین دلیل اولین انتخاب در کاشت مو به روش BHT ، کاشت موهای برگرفته از ریش است.
با برنامه ریزی مناسب می توان از کاشت مو از ریش به نتایج موفقیت آمیزی دست یافت. مو در نواحی دیگر معمولاً نازکتر است، به کندی رشد می کند و نمی تواند به اندازه یک موی سر یا ریش رشد کند.
بنابراین، جراحان مایل به پیوند از این نواحی نیستند مگر اینکه مجبور شوند.
چه کسانی واجد شرایط کاشت موی BHT هستند؟
جراحان معیارهایی را برای تصمیم گیری در مورد کاشت موی بدن (BHT) در نظر می گیرند که بایستی قبل ار اقدام بررسی گردند:
اگر به این نتیجه برسند که با موهای برداشته شده از سایر قسمت های بدن ریزش مو در زنان می توان به تراکم کافی دست یافت. درمان کاشت مو با روش کاشت موی بدن یا BHT در افرادی که ناحیه اهداکننده پشت سرشان (بانک مو) به عنوان ناحیه تامین کننده در کاشت مو ناکافی است قابل انجام است.
واجد شرایط بودن فرد برای کاشت مو با موهای بدن BHT با معاینه پزشک از مناطقی که قرار است پیوندها انجام شود، تعیین می شود. اگر تراکم مو در این نواحی خوب باشد و بافت آن نزدیک به بافت مو یا کیفیت مناسبی داشته باشد، جراح می تواند کاشت موی بدن را برای این افراد تایید کند.
اگر این دو معیار به طور همزمان وجود نداشته باشند، کاشت موی بدن یا BHT انجام نمی شود.
همچنین استفاده از این نوع از کاشت مو به افراد دارای شرایط زیر توصیه نمی شود:
افرادی که به اندازه کافی سایت های موی اهداکننده ندارند تا بتوانند موها را برای کاشت از آن جدا کنند
افرادی که پس از جراحی اسکارهای کلوئیدی (اسکارهای ضخیم و فیبری) ایجاد می کنندو
افرادی که ریزش موی آنها به دلیل داروهایی مانند شیمی درمانی است.
کاشت مو به روش BHT چگونه انجام می گیرد؟
روش کاشت مو به روش BHT مانند کاشت موی استاندارد FUE است. بی حسی موضعی در ناحیه اهدا کننده اعمال می شود. در حین بی حسی منطقه ای ممکن است فرد با توجه به آستانه درد خود کمی درد را تجربه کند و این درد معمولاً ۱ تا ۲ ثانیه طول می کشد.
پس از آن، در حین انجام روش FUE نباید مطلقاً دردی وجود داشته باشد. توزیع مناسب گرافت های گرفته شده از بدن در طول فرایند پیوند BHT امری بسیار مهم است.
در صورت عدم دقت به این مسئله، ناحیه جراحی زیبایی پیوند متفاوت و غیر طبیعی دیده می شود زیرا موهای بدن با موهای معمولی متفاوت خواهد بود.
مزایای کاشت مو به روش BHT
کاشت موی بدن BHT موثرترین و بهترین روش کاشت مو برای افرادی است که از طاسی شدید و یا طاسی کامل رنج می برند. در واقع این تکنیک برای افرادی که از طاسی شدید رنج می برند و پس از دریافت نتایج ضعیف از روش های سنتی کاشت مو، امید خود را از دست داده اند، بالاترین درصد موفقیت کاشت مو را به همراه دارد و می توانند با استفاده از این تکنیک خط موهای ضعیف خود را بازسازی کنند.
اگرچه استفاده از روش BHT نتایج قابل توجهی را نشان می دهد، اما انتخاب صحیح بیماران بسیار مهم است. این تکنیک باید فقط به افرادی که طاسی شدید دارند و همچنین بانک موی کافی در پشت سر خود ندارند اختصاص داده شود.
ناحیه مناسب برای اهدا در کاشت موی BHT چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
همان طور که پیش تر گفتیم برای کاشت مو، تراکم بانک مو و ناحیه اهدا اهمیت بسیاری دارد. زمانی که ناحیه اهدا بخشی از سر نباشد و قسمتی از بدن فرد برای انتقال مو انتخاب شود، علاوه بر تراکم ناحیه اهدا، موارد دیگری نیز حائز اهمیت پیدا میکنند که عبارتند از:
طول موهای ناحیه اهدا
شباهت تار موهای ناحیه اهدا با موهای سر
تراکم بیش از ۴۰ فولیکول در هر سانتی متر مربع
تعداد فولیکول ها
تفاوت بین کاشت موی معمولی و کاشت موی بدن چیست؟
کاشت مو به روش BHT درهای جدیدی را به ویژه برای بیمارانی که ناحیه اهداکننده آنها در طول تکنیکهای جراحی قبلی بهطور ناکافی استفاده شده و یا حتی آسیب دیده است، باز میکند.
پیش از ابداع این تکنیک بسیاری از افرادی که دچار طاسی کامل سر شده بودند، به جز پوشاندن کچلی سر خود با کلاه و یا کلاه گیس راهکار دیگری نداشتند و نمی توانستند از تکنیک های دیگر کاشت مو بهره بگیرند؛ چرا که همان طور که در ابتدای این مطلب ذکر کردیم، کاشت موی پرتراکم و بهینه نیازمند بانک موی مناسب و تراکم بالا در ناحیه اهدا می باشد.
اما با ابداع کاشت موی BHT حتی افرادی که از طاسی کامل رنج می برند نیز می توانند به رویای موهای پرتراکم دست یابند.
مشروط بر اینکه موهای ناحیه اهدا شرایط مساعد برای پیوند و انتقال را دارا باشند. در واقع واحدهای فولیکولی گرفته شده از بدن از نظر تشریحی با موهایی که از سر گرفته شده اند متمایز هستند.
برای مثال فولیکول هایی که از سر گرفته میشوند معمولاً شامل ۱، ۲ یا ۳ تار مو هستند، اما در بیشتر موارد فولیکول های بدن فقط یک مو دارند.
همچنین در هر سانتی متر مربع از موهای بدن ضخامت حاصل از ۶۰ تا ۷۰ تار مو وجود دارد. این در حالی است که در هر سانتی متر مربع از موی سر ضخامت حاصله ناشی از ۹۰ تا ۱۲۰ تار مو می باشد. این نشان می دهد که برای بدست آوردن ضخامت ظاهری مشخص مو، تقریباً دو برابر همان تعداد درج مورد نیاز است.
به همین دلیل است که از BHT برای افزایش ضخامت موهای سر استفاده می شود.
بهترین کاندیدا برای کاشت موی BHT چه کسانی هستند؟
افرادی که ریزش مو بیش از حد دارند
افرادی که تحت شیمی درمانی قرار گرفته و هیچ تار موی مقاومی ندارند.
افرادی که دچار طاسی کامل شده اند
افرادی که در اثر سوانحی مانند سوختگی، موهای خود را از دست دادهاند
زنان و مردانی که موهای کم پشت و کم حجم دارند.
افرادی که موهای ضخیم و مقاوم بر روی بدن خود دارند.
چه زمانی موهای من بعد از کاشت مو رشد می کنند؟
موهای کاشته شده در تکنیک BHT درست مانند موهای کاشته شده پس از تکنیک FUE در سه هفته اول شروع به رشد می کنند.
سه تا چهار هفته پس از کاشت موBHT، ریزش شوک شروع می شود و موهای کاشته شده تقریبا ۹۰ درصد از بین می روند. موهای جدید بعد از ماه ششم دوباره شروع به رشد می کنند. به طور کلی ۷۰-۸۰ درصد نتیجه در پایان سال اول دیده می شود.
همچنین ممکن است ۱ تا ۲ سال طول بکشد تا این روش از کاشت اثر کامل خود را نشان دهد.
عوارض کاشت موی بدن
عوارض جانبی کاشت مو معمولا جزئی بوده و در عرض چند هفته از بین می روند. این عوارض جانبی احتمالی می توانند شامل موارد زیر باشند:
خون ریزی
عفونت
تورم پوست سر
کبودی دور چشم
بی حسی یا عدم احساس در نواحی تحت درمان پوست سر
خارش
التهاب یا عفونت فولیکول های مو که به عنوان فولیکولیت شناخته می شود
ریزش شوک یا ریزش ناگهانی پس از کاشت مو
ظاهر غیر طبیعی موهای کاشته شده
ما در کلینیک تخصصی زیبایی پوست و موی سحر برای کاشت ابرو نتایج واقعی را برای بیمار شرح می دهیم و اجازه نمی دهیم که بیمار در مورد تعداد گرافت ها و نتایج کاشت مو گمراه شود.
قبل از عمل کاشت مو، برنامه ریزی کاشت مو و بوتاکس توسط پزشکان ما انجام می شود. اگرچه این روش یک عمل زیبایی است و مهم است که شما چه چیزی را برای ظاهر خود انتخاب می کنید؛ اما فراموش نکنید که پزشکان ما در کلینیک سحر بر حسب تجربه و دانش خود، بهترین توصیه ها را در اختیار شما قرار خواهند داد.
یکی از مهم ترین نکات در مرحله برنامه ریزی کاشت مو BHT ، ارزیابی ناحیه گردن، سر، صورت، پیشانی بیمار و بررسی فولیکول های مو و توضیح تمام نتایج احتمالی است که ممکن است بیمار بدون توجه به هر اتفاقی با آن مواجه شود.
داشتن یک انتظار واقع بینانه نیز در این مرحله مهم است، در غیر این صورت، افراد احساس فریب و ناامیدی می کنند.
به طور کلی کاشت مو برای افزودن موهای بیشتر به ناحیه ای از سر که ممکن است تار مو نازک شده و یا آن ناحیه طاس باشد، انجام می شود.
این کار با برداشتن مو از قسمت های ضخیم تر پوست سر یا سایر قسمت های بدن و پیوند آن به قسمت نازک یا طاس سر انجام می شود.
کاشت مو معمولا در مطب پزشک با بی حسی موضعی صورت می گیرید. طاسی می تواند الگو و اشکال مختلفی داشته باشد و همچنین تحت تاثیر عوامل مختلفی نیز ایجاد شود. به طور کلی عوامل مختلفی در ریزش مو تاثیرگذار هستند؛ از جمله:
ژنتیک
رژیم غذایی
مصرف برخی از داروها
استرس
عدم تعادل در هورمون ها
اگرچه تمامی این موارد می توانند تاثیر به سزایی در ایجاد طاسی و ریزش مو هم در زنان و هم در مردان داشته باشند، اما به این معنی نیست که اگر فردی به طور ژنتیکی و وراثتی دچار طاسی شده است، تا انتهای عمر بایستی این معضل را با خود به همراه داشته باشد.
بلکه روز به روز روش های متنوع تر و جدیدتری در جهت کاشت مو ابداع می شود که می توانند فرد را برای همیشه از شر طاسی رها کنند.
آیا کاشت مو به روش sut برای تمامی افراد موثر است ؟
انجام کاشت مو می تواند ظاهر و اعتماد به نفس شما را بهبود بخشد. بسیاری از افراد گزینه های مناسبی برای کاشت مو هستند؛ از جمله مردان مبتلا به طاسی با الگوی مردانه، زنانی که موهای نازکی دارند و یا هر کسی که موهای خود را در اثر سوختگی یا آسیب به پوست سر از دست داده باشد.
اما بایستی این نکته را در نظر گرفت که انجام تکنیک های کاشت مو مستلزم داشتن موی کافی روی سر بیمار (بانک مو) می باشد تا به عنوان پیوند از آنها استفاده شود و در صورتی که فرد بانک موی مناسبی برای انتقال نداشته باشد، کاندید مناسبی در جهت کاشت مو نیست.
اما باید بدانید کاشت مو برای تمامی افراد روش مناسبی به حساب نمی آید؛ از جمله زنانی که الگوی گسترده ای از ریزش مو در سر دارند یا افرادی که به اندازه کافی موهای اهداکننده (بانک مو) ندارند و یا افرادی که پس از آسیب یا جراحی، اسکارهای کلوئیدی (اسکارهای ضخیم و فیبری) بر روی پوست آنها ایجاد شده است.
ضعیف خود را بازسازی کنند
کاشت مو به روش sut
کاشت مو به روش fut
کاشت مو به روش bht
کاشت مو به روش fue
کاشت مو میکروفیت
کاشت مو چگونه انجام می شود؟
برای کاشت مو، پس از تمیز کردن کامل پوست سر، جراح از یک سوزن کوچک برای بی حسی منطقه موردنظر، از بی حسی موضعی استفاده می کند.
از دو روش اصلی برای به دست آوردن فولیکول ها برای پیوند استفاده می شود: FUT و FUE. در پیوند واحد فولیکولار یا FUT جراح با استفاده از چاقوی جراحی، نواری از پوست سر را از پشت سر جدا می کند.
طول این برش معمولا بسیار کوتاه است و سپس با بخیه بسته می شود. بعد بهترین کلینیک زیبایی در تهران از آن جراح قسمت برداشته شده پوست سر را با استفاده از لنزهای بزرگنمایی کننده و چاقوی تیز جراحی به قسمتهای کوچکی تقسیم می کند.
هنگامی که کاشت مو انجام می شود، این بخش ها به رشد طبیعی موها کمک می کنند. در این روش فولیکول های مو مستقیماً از پشت سر از طریق صدها تا هزاران برش برداشته می شوند.
جراح سوراخ های کوچکی با تیغه یا سوزن در ناحیه ای که قصد کاشت مو در آن را دارید ایجاد میکند و سپس موها را به آرامی در این سوراخ ها قرار می دهد. در طول یک جلسه درمان، جراح ممکن است صدها یا حتی هزاران تار مو را پیوند دهد.
پس از این جلسه بایستی گاز یا بانداژ چند روز پوست سر شما را بپوشاند. بخیه های شما نیز حدود ۱۰ روز پس از جراحی برداشته می شوند.
در روش FUE نیز جراح موهای ناحیهای که فولیکولها از آن برداشته میشوند و همچنین اطراف ناحیه پیوند را اصلاح میکند. با استفاده از ابزار میکروپانچ، فولیکولها را از پوست برمیدارد.
سپس یک سری برشهای کوچک با یک سوزن یا ابزار کوچک و تیز در ناحیه دیگری که فولیکولهای استخراج شده در آن وارد میشود، ایجاد کرده و به این ترتیب فولیکول ها را در برش ها وارد می کند.
در انتها نیز ناحیه کاشت را تمیز کرده و بانداژ می کند. در این روش هیچ نوع برشی ایجاد نشده و اسکار برجای نمی ماند.
یک جلسه کاشت مو می تواند چهار ساعت یا بیشتر طول بکشد. ممکن است حتی سه یا چهار جلسه نیاز داشته باشید تا به حجم موی مورد نظر خود برسید. جلسات با فاصله چند ماه انجام می شود تا هر پیوند به طور کامل و موثر سبب بهبود وضعیت شما گردد.
مراحل کاشت مو :
آمادهسازی بانک مو: در این مرحله به منظور آماده سازی ناحیه انتقال در جهت برداشت گرافت ها، ناحیه برداشت استریل شده و با استفاده از بی حسی موضعی، بی حس می شود.
۲٫ برداشت گرافتها از بانک مو: در این مرحله با توجه به نوع تکنیک کاشت مو، سبک های مختلفی برای برداشت گرافت از بانک مو وجود دارد. نوع تکنیک مورد استفاده در کاشت مو پس از انجام بررسیهای لازم و در نظر گرفتن انتظارات بیمار، توسط پزشک انتخاب می شود.
۳٫ آمادهسازی گرافتها برای کاشت: در این مرحله از کار پزشک گرافتها را با توجه به تکنیک مورد نظر برای کاشت، زیر میکروسکوپ قوی به صورت تار به تار در آورده و آماده کاشت میکند.
۴٫ آمادهسازی ناحیه کاشت: در این مرحله ناحیه کاشت استریل شده و بیحسی موضعی در این ناحیه اعمال میشود.
۵٫ انجام عملیات کاشت مو: در این مرحله که آخرین مرحله درمان موخوره شدید از کاشت مو است، گرافتهای آماده شده به ناحیه دریافت، انتقال داده شده و در آنجا کاشته می شوند. نحوه انجام این روش به نوع تکنیک انتخابی بستگی دارد که پیشتر دو نوع اصلی آن را توضیح دادیم.
بعد از کاشت مو چه اتفاقی می افتد؟
بعد از کاشت مو ممکن است بر روی پوست سر شما زخم های کوچکی به چشم بیاید، که جای نگرانی ندارد. همچنین ممکن است بعد از عمل کاشت مو نیاز به مصرف داروهایی مانند داروهای ضد درد، آنتی بیوتیک ها و داروهای ضد التهابی برای کاهش خطر عفونت و تورم داشته باشید.
اکثر افراد می توانند چند روز پس از عمل به محل کار خود بازگردند و زندگی روزمره خود را به راحتی پیش ببرند.
ریزش موهای کاشته شده دو تا سه هفته پس از عمل، طبیعی و نرمال است .این روند باعث رشد موهای جدید می شود.
اکثر افراد ۸ تا ۱۲ ماه پس از جراحی مقداری از رشد پی آر پی مو موهای جدید را مشاهده می کنند. بسیاری از پزشکان داروهایی مثل ماینوکسیدیل را برای بهبود رشد مجدد مو تجویز می کنند. این داروها همچنین به کاهش یا توقف ریزش مو در آینده کمک می کنند.
عوارض کاشت مو:
همانند هر اقدام زیبایی و یا درمانی دیگری، کاشت مو نیز می تواند با یک سری عوارض همراه باشد که با انجام مراقبت های درمانی بعد از عمل، می توان احتمال بروز این عوارض را به حداقل رساند.
همچنین باید این مورد را متذکر شد که انتخاب یک پزشک کاربلد به همراه تیمی حرفه ای در یک کلینیک معتبر و مجهز به دستگاه ها و تجهیزات روز دنیا، درصد موفقیت در هر نوع اقدام درمانی را بالا می برد.
عوارض جانبی کاشت مو معمولاً جزئی است و ظرف چند هفته برطرف می شود. این عوارض می تواند شامل موارد زیر باشند:
خون ریزی
عفونت
تورم پوست سر
بی حسی یا نداشتن حس در نواحی تحت درمان
خارش پوست سر
التهاب یا عفونت فولیکول های مو
ظاهر غیر طبیعی در تارهای مو به طور موقت
اگر چه روش کاشت موی FUT ظاهری پرتراکم و زیبا جراحی ناحیه تناسلی زنان به موهای شما می بخشد اما به علت ایجاد برش در پوست سر می تواند عوارض بیشتری را در مقایسه با روش FUE به دنبال داشته باشد و به همین منظور نیازمند مراقبت های بیشتری است.
برای مثال ایجاد برش و زخم یکی از عواملی است که ریسک عفونت را بالا می برد و به همین منظور مراقبت از زخم و تعویض پانسمان و رعایت بهداشت در این حالت بسیار ضروری تر از قبل است.
همچنین احتمال ایجاد جای زخم و اسکار به دنبال برش وجود داشته و می تواند باقی بماند. البته جای نگرانی برای این مسئله وجود ندارد چرا که به طور معمول پس از مدتی این اسکار ها از بین می روند.
به طور معمول، افرادی که کاشت مو انجام داده اند، رشد موهای خود را در نواحی پیوند شده پوست سر می بینند. میزان تراکم موهای جدید بسته به عوامل زیر می تواند کمتر یا بیشتر به نظر بیاید:
سستی پوست سر
تراکم فولیکول ها در منطقه پیوندی
کیفیت مو
استفاده از داروهای تجویزی توسط پزشک
دقت داشته باشید که پیش از هر نوع اقدامی در جهت بازگشت موهای از دست رفته، ابتدا بایستی دلیل و علت ریزش مو را جویا شد و با کمک پزشک و ارزیابی ها و آزمایشات مختلف به علت آن رسید.
سپس پس از درمان ریزش مو و کمک به کاهش روند هایفوتراپی آن، می توان به فکر راه چاره برای بازگشت موهای از دست رفته و پوشاندن ناحیه طاس بود. پیش از انجام هر نوع اقدام زیبایی و درمانی و از جمله کاشت مو حتما با پزشک مشورت کنید و نتیجه مورد انتظار را به پزشک اطلاع دهید تا انتظارات واقع بینانه را با یکدیگر بررسی کنید.
فراموش نکنید این حق مسلم شماست که اطلاعات صحیح و کافی از اقدامات درمانی خود داشته باشید. متخصصان ما در کلینیک زیبایی سحر آماده مشاوره و ارائه خدمات در زمینه کاشت مو به شما عزیزان هستند.
در طی جلسه مشاوره، کارشناسان ما در کلینیک سحر نحوه انجام کار را برای شما توضیح داده و مراقبت های قبل و بعد از عمل را متذکر می شوند. همچنین احتمال بروز هر نوع عارضه جانبی را به بیمار توضیح داده و راهکارهای موجود در جهت کاهش احتمال بروز عوارض را بررسی می کنند.
کلینیک زیبایی و کاشت مو سحر با بهره گیری از لاینی از متخصصان مجرب و با تکیه بر تجربه و دانش بالا، تجهیزات مدرن، بهترین نتایج را در زمینه کاشت مو برای شما به ارمغان می آورد. شما می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با کلینیک سحر در ارتباط باشید:
روشهای مختلف کاشت مو:
ریزش مو بخشی از یک تعادل طبیعی در بدن است. برخی از موها می ریزند در حالی که برخی دیگر رشد می کنند.
به طور کلی، انسان روزانه بین ۵۰ تا ۱۰۰ تار موی خود را از ایندولیفت دست می دهد. اما زمانی که تعداد موهای ریخته شده در طول یک روز در مقایسه با موهایی که رشد می کنند بسیار کمتر باشد، می گوییم فرد دچار ریزش مو شده است.
اگر قسمتی از کف سرتان به راحتی قابل دیدن است و یا لکه های طاسی پیدا کرده اید و یا روزانه بیش از ۱۲۵ تار مو را از دست می دهید، احتمالاً دچار ریزش مو شده اید و باید به متخصص پوست و مو مراجعه کنید.
چندین نوع ریزش مو و چندین علت احتمالی برای این اتفاق وجود دارد که می توان با مراجعه به موقع به متخصص اقداماتی را در جهت جلوگیری از ریزش مو انجام داد؛ همچنین از روش ها و تکنیک های مختلفی برای رشد مجدد موها استفاده کرد.
یکی از روش های کاربردی در پوشاندن ناحیه طاس و پوشانده شدن سر از موهای طبیعی خودتان، کاشت مو است. امروزه روش های مختلف و متنوعی از کاشت مو ابداع شده که مورد استقبال بیماران و متقاضیان قرار گرفته اند.
به طور معمول در کاشت مو، فولیکولهای مو را از پشت سر گرفته و به ناحیهای که دارای نقاط خالی است، پیوند میزنند.
یکی از عوامل ضروری که در ایجاد نتایج بهینه در کاشت مو تاثیرگذار است، تراکم ناحیه کاشته شده می باشد.
اگر تراکم موهای کاشته شده کافی نباشد، حتی اگر همه عوامل دیگر مطلوب باشند، ممکن است نتیجه رضایت بخشی به دست نیاید.
در افراد مبتلا به ریزش موی شدید ممکن است تراکم مو در پشت سر برای پیوند به ناحیه بدون مو یا کم پشت، در حد انتظار نباشد.
در این شرایط از روش کاشت موی بدن یا کاشت مو به روش BHT استفاده می شود. این روش شامل پیوند موی برداشته شده از قفسه سینه، پشت و یا ریش فرد است.
کاشت موی بدن یا BHT با بی حسی موضعی و به روش کاشت مو FUE انجام می شود؛ یعنی فولیکول های مو تک به تک و به صورت واحد و مجزا برای کاشت استفاده می گردند. صلاحیت ناحیه قفسه سینه فرد برای این روش با معاینه مشخص می شود.
در قسمت های مختلف بدن ما موها در ساختارها و بافت های مختلف وجود دارند. این تارهای مو از نظر شکل و طول، به خصوص از نظر تعداد در ریشه، با موهای سر بسیار متفاوت هستند.
نزدیکترین موها از نظر ساختاری به موهای سر در قسمت ریش قرار گرفته اند. اگرچه معمولاً ساختار ریشه واحدی دارند، اما می توانند خیلی سریع و به اندازه موهای روی سر رشد کنند.
به همین دلیل اولین انتخاب در کاشت مو به روش BHT ، کاشت موهای برگرفته از ریش است.
با برنامه ریزی مناسب می توان از کاشت مو از ریش به نتایج موفقیت آمیزی دست یافت. مو در نواحی دیگر معمولاً نازکتر است، به کندی رشد می کند و نمی تواند به اندازه یک موی سر یا ریش رشد کند.
بنابراین، جراحان مایل به پیوند از این نواحی نیستند مگر اینکه مجبور شوند.
چه کسانی واجد شرایط کاشت موی BHT هستند؟
جراحان معیارهایی را برای تصمیم گیری در مورد کاشت موی بدن (BHT) در نظر می گیرند که بایستی قبل ار اقدام بررسی گردند:
اگر به این نتیجه برسند که با موهای برداشته شده از سایر قسمت های بدن ریزش مو در زنان می توان به تراکم کافی دست یافت. درمان کاشت مو با روش کاشت موی بدن یا BHT در افرادی که ناحیه اهداکننده پشت سرشان (بانک مو) به عنوان ناحیه تامین کننده در کاشت مو ناکافی است قابل انجام است.
واجد شرایط بودن فرد برای کاشت مو با موهای بدن BHT با معاینه پزشک از مناطقی که قرار است پیوندها انجام شود، تعیین می شود. اگر تراکم مو در این نواحی خوب باشد و بافت آن نزدیک به بافت مو یا کیفیت مناسبی داشته باشد، جراح می تواند کاشت موی بدن را برای این افراد تایید کند.
اگر این دو معیار به طور همزمان وجود نداشته باشند، کاشت موی بدن یا BHT انجام نمی شود.
همچنین استفاده از این نوع از کاشت مو به افراد دارای شرایط زیر توصیه نمی شود:
افرادی که به اندازه کافی سایت های موی اهداکننده ندارند تا بتوانند موها را برای کاشت از آن جدا کنند
افرادی که پس از جراحی اسکارهای کلوئیدی (اسکارهای ضخیم و فیبری) ایجاد می کنندو
افرادی که ریزش موی آنها به دلیل داروهایی مانند شیمی درمانی است.
کاشت مو به روش BHT چگونه انجام می گیرد؟
روش کاشت مو به روش BHT مانند کاشت موی استاندارد FUE است. بی حسی موضعی در ناحیه اهدا کننده اعمال می شود. در حین بی حسی منطقه ای ممکن است فرد با توجه به آستانه درد خود کمی درد را تجربه کند و این درد معمولاً ۱ تا ۲ ثانیه طول می کشد.
پس از آن، در حین انجام روش FUE نباید مطلقاً دردی وجود داشته باشد. توزیع مناسب گرافت های گرفته شده از بدن در طول فرایند پیوند BHT امری بسیار مهم است.
در صورت عدم دقت به این مسئله، ناحیه جراحی زیبایی پیوند متفاوت و غیر طبیعی دیده می شود زیرا موهای بدن با موهای معمولی متفاوت خواهد بود.
مزایای کاشت مو به روش BHT
کاشت موی بدن BHT موثرترین و بهترین روش کاشت مو برای افرادی است که از طاسی شدید و یا طاسی کامل رنج می برند. در واقع این تکنیک برای افرادی که از طاسی شدید رنج می برند و پس از دریافت نتایج ضعیف از روش های سنتی کاشت مو، امید خود را از دست داده اند، بالاترین درصد موفقیت کاشت مو را به همراه دارد و می توانند با استفاده از این تکنیک خط موهای ضعیف خود را بازسازی کنند.
اگرچه استفاده از روش BHT نتایج قابل توجهی را نشان می دهد، اما انتخاب صحیح بیماران بسیار مهم است. این تکنیک باید فقط به افرادی که طاسی شدید دارند و همچنین بانک موی کافی در پشت سر خود ندارند اختصاص داده شود.
ناحیه مناسب برای اهدا در کاشت موی BHT چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
همان طور که پیش تر گفتیم برای کاشت مو، تراکم بانک مو و ناحیه اهدا اهمیت بسیاری دارد. زمانی که ناحیه اهدا بخشی از سر نباشد و قسمتی از بدن فرد برای انتقال مو انتخاب شود، علاوه بر تراکم ناحیه اهدا، موارد دیگری نیز حائز اهمیت پیدا میکنند که عبارتند از:
طول موهای ناحیه اهدا
شباهت تار موهای ناحیه اهدا با موهای سر
تراکم بیش از ۴۰ فولیکول در هر سانتی متر مربع
تعداد فولیکول ها
تفاوت بین کاشت موی معمولی و کاشت موی بدن چیست؟
کاشت مو به روش BHT درهای جدیدی را به ویژه برای بیمارانی که ناحیه اهداکننده آنها در طول تکنیکهای جراحی قبلی بهطور ناکافی استفاده شده و یا حتی آسیب دیده است، باز میکند.
پیش از ابداع این تکنیک بسیاری از افرادی که دچار طاسی کامل سر شده بودند، به جز پوشاندن کچلی سر خود با کلاه و یا کلاه گیس راهکار دیگری نداشتند و نمی توانستند از تکنیک های دیگر کاشت مو بهره بگیرند؛ چرا که همان طور که در ابتدای این مطلب ذکر کردیم، کاشت موی پرتراکم و بهینه نیازمند بانک موی مناسب و تراکم بالا در ناحیه اهدا می باشد.
اما با ابداع کاشت موی BHT حتی افرادی که از طاسی کامل رنج می برند نیز می توانند به رویای موهای پرتراکم دست یابند.
مشروط بر اینکه موهای ناحیه اهدا شرایط مساعد برای پیوند و انتقال را دارا باشند. در واقع واحدهای فولیکولی گرفته شده از بدن از نظر تشریحی با موهایی که از سر گرفته شده اند متمایز هستند.
برای مثال فولیکول هایی که از سر گرفته میشوند معمولاً شامل ۱، ۲ یا ۳ تار مو هستند، اما در بیشتر موارد فولیکول های بدن فقط یک مو دارند.
همچنین در هر سانتی متر مربع از موهای بدن ضخامت حاصل از ۶۰ تا ۷۰ تار مو وجود دارد. این در حالی است که در هر سانتی متر مربع از موی سر ضخامت حاصله ناشی از ۹۰ تا ۱۲۰ تار مو می باشد. این نشان می دهد که برای بدست آوردن ضخامت ظاهری مشخص مو، تقریباً دو برابر همان تعداد درج مورد نیاز است.
به همین دلیل است که از BHT برای افزایش ضخامت موهای سر استفاده می شود.
بهترین کاندیدا برای کاشت موی BHT چه کسانی هستند؟
افرادی که ریزش مو بیش از حد دارند
افرادی که تحت شیمی درمانی قرار گرفته و هیچ تار موی مقاومی ندارند.
افرادی که دچار طاسی کامل شده اند
افرادی که در اثر سوانحی مانند سوختگی، موهای خود را از دست دادهاند
زنان و مردانی که موهای کم پشت و کم حجم دارند.
افرادی که موهای ضخیم و مقاوم بر روی بدن خود دارند.
چه زمانی موهای من بعد از کاشت مو رشد می کنند؟
موهای کاشته شده در تکنیک BHT درست مانند موهای کاشته شده پس از تکنیک FUE در سه هفته اول شروع به رشد می کنند.
سه تا چهار هفته پس از کاشت موBHT، ریزش شوک شروع می شود و موهای کاشته شده تقریبا ۹۰ درصد از بین می روند. موهای جدید بعد از ماه ششم دوباره شروع به رشد می کنند. به طور کلی ۷۰-۸۰ درصد نتیجه در پایان سال اول دیده می شود.
همچنین ممکن است ۱ تا ۲ سال طول بکشد تا این روش از کاشت اثر کامل خود را نشان دهد.
عوارض کاشت موی بدن
عوارض جانبی کاشت مو معمولا جزئی بوده و در عرض چند هفته از بین می روند. این عوارض جانبی احتمالی می توانند شامل موارد زیر باشند:
خون ریزی
عفونت
تورم پوست سر
کبودی دور چشم
بی حسی یا عدم احساس در نواحی تحت درمان پوست سر
خارش
التهاب یا عفونت فولیکول های مو که به عنوان فولیکولیت شناخته می شود
ریزش شوک یا ریزش ناگهانی پس از کاشت مو
ظاهر غیر طبیعی موهای کاشته شده
ما در کلینیک تخصصی زیبایی پوست و موی سحر برای کاشت ابرو نتایج واقعی را برای بیمار شرح می دهیم و اجازه نمی دهیم که بیمار در مورد تعداد گرافت ها و نتایج کاشت مو گمراه شود.
قبل از عمل کاشت مو، برنامه ریزی کاشت مو و بوتاکس توسط پزشکان ما انجام می شود. اگرچه این روش یک عمل زیبایی است و مهم است که شما چه چیزی را برای ظاهر خود انتخاب می کنید؛ اما فراموش نکنید که پزشکان ما در کلینیک سحر بر حسب تجربه و دانش خود، بهترین توصیه ها را در اختیار شما قرار خواهند داد.
یکی از مهم ترین نکات در مرحله برنامه ریزی کاشت مو BHT ، ارزیابی ناحیه گردن، سر، صورت، پیشانی بیمار و بررسی فولیکول های مو و توضیح تمام نتایج احتمالی است که ممکن است بیمار بدون توجه به هر اتفاقی با آن مواجه شود.
داشتن یک انتظار واقع بینانه نیز در این مرحله مهم است، در غیر این صورت، افراد احساس فریب و ناامیدی می کنند.